Tarinat eroottiset hyvää homoseksuaaliseen kalua

Sitä on nyt jauhettu viikkoja ja mikäli lakia ei hyväksytä on taas esillä vaalien jälkeen. Kertoo paljon kokoomuksesta ja sen johtajasta. Nauttikoot toistensa seurasta vaikka pariliitossa? Ihmeellinen päähänpiintymä on väkisin tunkea avioliitto nimikkeen alle? Jos se niin on ihanaa elää tuossa epätyypillisessä suhteessa, niin nauttikaa siitä ja olkaa ylpeitä valinnastanne, miksi teidän pitää muita siihen touhuun sekoittaa?

Vai onko alitajunnassa sittenkin joku huonommuuden tunne jota yritetään peitellä, ikäänkuin laastarilla paisettta? Jos näin on ei se nimikkeellä poistu. Iltalehden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen laajensi lakialoitteen yhteyksiä jutussaan ehkä enemmänkin kuin tarkoitti:. Lehtonen selitti jutussaan käyneensä selailemassa eduskunnan istuntopöytäkirjoja vuodelta , jolloin kansanedustajat keskustelivat homouden rangaistavuuden poistamisesta rikoslaista.

Puheenvuorot olivat ymmärrettävästi silloin ehkä jopa nykyistä värikkäämpiä, koska sen vuoden eduskunnassa oli monia nykyistä karismaattisempia persoonia. Aiheen laajennus, jota tarkoitan, oli homouden rangaistavuuden käsitteleminen yhtenä kokonaisuutena eläimeen sekaantumisen kanssa, koska niistä säädettiin silloisen rikoslain samassa pykälässä. Vuonna sekä homous että seksi eläimen kanssa tulivat luvallisiksi kyseisen pykälän kumoamisella.

Siksi voidaan sanoa, että nyt eduskunta aivan tosiaan avaa väylää samalla myös naisen ja koiran tai miehen ja lampaan oikeudelle avioliittoon. Persu Oinonen oli sittenkin kaukaa viisas, kun varoitteli jo vuosia sitten hauvelin kanssa avioitumisesta. Kun ihastelit keskustelunavauksessasi homohäitä, mitä arvelet, voisitko olla yhtä innoissasi häistä, joissa onnellisena sulhasena on ihmislajiin kuuluva Oras ja morsiamena tyytyväisesti päivänkakkaraseppele päässään märehtivä Mansikki? Oletetaan sentään, että Oras on täysi-ikäinen ja Mansikki siemennysikäinen.

Historia tosiaan näyttää tämänkin keskustelu oikeassa valossa ja mittakaavassa aikanaan, samoin kuin paljon tärkeämmän kansalaisaloite -keskustelun joka koskee KAIKKIA suomalaisia lapsia, nimittäin pakkoruotsialoitteen! Silloin näemme ovatko rkp,sdp ja vihreiden edustajat oikeasti liberaaleja ja humaaneja, vai viekä säätiörahaa taas kerran rappiolle..

Seksuaalisesti suuntautuneita poikkeavuuksia on kait muitakin kuin homous. Esim sukurutsaus,alaikäisen kiinnostus aikuiseen,aikuisen kiinnostus alaikäiseen,eläimiin kiinnostuneita, transuja…lista jatkuu. Itse pidän näitä poikkeavuuksia,homous mukaan luettuna,sairauksina. Näissä kaikissa voidaan vedota rakkauteen,saadakseen tasaarvoisenavioliittolaki.

Sanon tämän heterona,omasta mielestä miehen ja naisen välinen suhde on terve ja järkeen käypä. Ei kai heidän heidän tehtävä ole tehdä näille poikkeavuuksillle lapsia,eivät itse kykene. Johonki kait rajat on vedettävä. Mikähän poikkeavuus vaatii tasaarvoista avioliittolakia seuraavaksi. Poliitikot suojelkaa kuitenki lapsia,lapset ei kiusatessaan ymmärrä esim kahta isää,en minäkää. Ihailet Teemu, kuinka nykyään Tom Of Finlandin homoeroottiset kuvat koristavat postimerkkejämme.

Kaikkien lastemme silmien edessä pällisteltävissä. Ja jostain ihmeen syystä te sateenkaariporukka ette ymmärrä, kun joku puhuu asian yhteydessä lasten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Häpeä, luvun rietasteluun jämähtänyt juntti!!! Sullekin Teemu tiedoksi, että nyt eletään sivistynyttä lukua! Minuakin keljuttaa koko Tom of Finland.

Kuvat antavat kerskailevan käsityksen, että kaikilla homoilla olisi lihaksikkaat vartalot ja ylikehittyneet kalut. Se on väärin ja syrjivää sekä heteroita, että ruipelohomoja kohtaan.

Tuo väitehän ei pidä paikkaansa. Kaksi homoa voi mennä naimisiin maistraatissa. Heidän ei tarvitse edes rakastaa toisiaan. Toimituksen nimenä vain on parisuhteen rekisteröinti. Sen sijaan kaksi toisilleen täysin tuntematonta heteroa ei saata mennä naimisiin hetken mielijohteesta.

Ensin tutkitaan, onko avioliiton solmimiselle esteitä. Naimisiin voi mennä vasta sen jälkeen. Ei minulla ole periaatteessa mitään samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan, mutta sukupuolineutsaalin avioliiton kannattajat ovat kirjoitelleet niin paljon tyhjän päällä seisovia juttuja, jotka ovat täynnä asiavirheitä, että olen tullut sen lain suhteen enemmän kuin epäluuloiseksi. Tämä tarina oli yksi esimerkki niistä jutuista. Minä tahdon sukupuolineutraalin kaikille samanlaisena toteutuvan asevelvollisuuden.

Minä tahdon kaikille kansakunnille aseistakieltäytymisvelvoitetta, niin miehille kuin naisillekin. Nappi korvaan ja kukka rintaan,hilipatiheijaa ja heikun keikun: Hippiliike oli ja meni. Ei tarvi tehä mittää. Kuulehan sie, siitä ei hyvää seuraa. Iso paha Putin tulloo ja syö meitin. Naapurissa ei ole tätä… tätä aseistakieltäytymisvelvoitetta. Raha tulee puusta, sähkö töpselistä ja raha seinästä. Huomautan, että politiikka oli lähtien Moskovan ja vasemistolaisten täysin sanelemaa Keskustan peesatessa tai ollessa jopa parempi suomettuja.

Aikaliset Mannerheim ja Paasikivi pitivät Suomea miehitettynä. Sitähän se oli jos Porkkalasta pystyi kenttätyksitöllä tuhoamaan Hesan puhumattkaan Mäkiluodon mm patterista. Kauhea hehkutus päällä asiasta, jonka muut sivistysmaat ovat hoitaneet jo aikoja sitten. Hehkutitteko myös kun lobotomia ja pakkosterilisaatio poistettiin maastanne?

Neuvosto-Suomi muuten kielsi lobotomian toistakymmentä vuotta myöhemmin kuin Neuvostoliitto. Oikea ihmisoikeusvaltio se teidän Kekkoslovakianne. Mopo on karannut käsistä molemmilla osapuolilla ja asiaan on liitetty turhaa siihen kuulumatonta ja sitä iänikuista vastustajan demonisointia.

Eiköhän meitä suht neutraalejakin ole iso joukko. Kumpikaan päätös ei olisi vienyt yöuniani. Oma kantani on muuttunut lievästä vastustuksesta lievään myöntymiseen. Jos se niin monelle ihmiselle on niin tärkeää, niin olkoon sitten.

Homoseksuaalien osuus on, on aina ollut ja tulee tod. Ei näin pienestä vähemmistöstä mitään uhkaa kenellekään ole, paitsi epävarmoille ja jollain tasolla heikoille ihmisille.

Tälle pienelle vähemmistölle asia kuitenkin näyttäisi olevan hyvin tärkeä periaatteellinen kysymys, enkä sitä oikeastaan ihmettele. Paljonhan he ovat saaneet kärsiä kuten niin monet muutkin vähemmistöt. Kyseessä on kuitenkin mitä ilmeisimmin ainakin lähes kokonaan synnynnäisestä ominaisuudesta, kuten vasenkätisyys, sinisilmäisyys, hiusten ja ihon väri jne.

Miksi tällaisesta synnynnäisestä ominaisuudesta pitäisi joutua kärsimään? Media ei enne tai jälkeen ole selvästi selvittänyt missä mennään. Huikea ero meinaan asialla. Tätäkö se kansanedustuslaitos on joss edustajat eivät tiedä mistä päätetään?

Olisiko kannattanut neuvotella ne muutokset Parisuhdelakiin ja Adoptiolakiin? Nehän ne olenaisimmat joskin aika minimaaliset muutokset olivat. Sateenkaariporukka taisi kerätä enemmän negaa kuin positiivista ulosmittauksellaan …. Muuta minä en pysty löytämään. Väitän, että Ev Lut Kirkko taatusti pelästyy nykyisiä erolukuja.

Syytä onkin pelästyä sillä mentiin populistipolitiikalla eteenpäin. Minullakin on harkinnassa, kun se Paimen on E-Afrikassa ja myötäilee huuto-populismia. Varsinkin jos selviää mikä oli se tosi-asia mistä äänestettin.

Ihmisoikeutta minä en löydä vieläkään mistään tässä karnevaalissa mitä ei jo olisi toteutunut aiemmissa laeissa. JOS olisi menty asialinjalla eteenpäin niin se olisi siististi mennyt läpi — ei onnistunut.

Tuleehan tuosta taatusti melkoinen vääntö kirkon sisälle vuosikausiksi, jos ehdotus menee seuraavissakin vaiheissa läpi. Muiden vasurien paitsi persujen menestys kevään vaaleissa on ratkaisevaa lopulliselle hyväksynnälle.

Toki persujenkin menestys vaikuttaa, mutta vastakkaiseen suuntaan — sehän on viime kuukausien lukujen mukaan menettämässä paikkojaan runsaasti. Arkkipiispa joko ei ole tajunnut, miksi väki eroaa kirkosta tai on olevinaan tietämätön.

Tuskin kukaan on eronnut eduskunnan äänestyksen vuoksi, vaan Mäkisen puheiden, mutta kukapa näkisi virhettä ensiksi itsessään. Kokoomuksen kannatus on seuraavassa Taloustutkimuksen kyselyssä suurella todennäköisyydellä prosenttiyksikköä lokakuuta alempi, jos marraskuun kyselyä tehdään vasta nyt.

Kokoomuslaisten äänistä osa oli yllättäviä, kuten Kauman, Lauslahden, Lepomäen, Matikainen-Kallströmin, Salolaisen, Wallinheimon ja Vapaavuoren meneminen vasurien puolelle. Osa heistä ilmeisesti toivoo pysyvänsä Stubbin lähipiirissä tulevaisuutensa takia? Iäkkäimmät ehkä kyttäävät vielä jotakin ennen kevättä avautuvaa palkkiovirkaa. Vaasan vaalipiirin kokoomuslaiset sentään olivat järjissään.

Samoin Eero Lehti ja Ben Zyskowicz, joiden ei tarvitse mielistellä ketään. Hänellä on todennäköisesti eduskunnan monipuolisin yrittäjätausta ja se näkyy järkevinä mielipiteinä. Tuolta löytyy vaikuttava ansioluettelo:. Politiikkaan menee pitkäksi aikaa luotto? Kaikki homot eivät pidä tästä melskauksesta alkuunkaan.

Iloisuus ja avoimuus on mennyt valehtelun edellä karkuun. Osalla ihmisistä sieto on muuttunut melskauksen yhteydessä inhoksi ja perusteena se äärimilleen heitetty valehtelu ja värityneen totuuden esittäminen. Mistä lyödään vetoa, niin maltillinen julkihomo kirjoittaa tästä sopasta kriittisävyisen kirjoitelman asian hieman lauhduttua ja kohde osuu ateistiseen populisimiin — ei kirkkoon. Sallittua juu mutta kohteliasta sivistynyttä käytöstä Nöy tänk juu. Suoraan sanoen kristillisyyden rikkomista.

Pääosa toistaiseksi Suomen kansasta on kristillisyydessä — tämänjälkeen ehkä ei. Jeesuslapsen paikalle on taidettu sijoittaa kylmä kivi. Entä yhden Iinan rinnat jotka parveilivat iltapäivälehtien sivuilla viikkotolkulla ohjelmaa mainostaen?

Mutta taitaa olla rasismia jos mää … h … o. Onko seksi se pääasia? Ettekö oo saanu tarpeeksi? Elämässä ei oo muuta? Varsinkin kun vihreä moraali on venuvampaa sortimenttia liki kaikessa.

Keskisuomi — Pohjanmaa linjalla tullee Kokkareille todellisia ongelmia. Tää nykyinén twiitti-vaalikalu menetti lopullisesti houkuttelevuutensa. Hätä-pj vaalit ennen Vaaleja? Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Selaimessasi ei ole JavaScript käytössä. Kommenttien lähetys ei onnistu. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä.

Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Näytti kuitenkin, että Pohjanmaa oli ihan ykkössijalla homolain hyväksynnän puolesta! Rikkomus   A-mies Niistä me kolme olemme sopineet yhdessä, ja jokaisella meistä on oikeus sanoa ”ei”, jos jokin asia ei tunnu hyvältä. Olen tunnustuksellinen aisankannattaja, ja sehän on määritelmän mukaan aviomies, joka antaa muiden miesten käyttää hyväksi vaimoaan.

Tästä tuli minulle avioliitomme myötä yhä pakottavampi tarve, ja kun vaimo tajusi minun olevan tosissani, hän lopulta suostui yhteen kokeiluun. Ainoastaan minun mielikseni, hän tarkensi. Ei se yhteen kertaan jäänyt. Seuraavana kesänä toistimme kuvion, ja sitä seuraavanakin kesänä. Kesä onkin otollista aikaa. Energiatasot ovat korkealla, samoin mielihalut, itseluottamus kasvanut ulkoilmaelämän, vartalon kiinteytymisen ja ruskettumisen myötä.

Vaimo asetti tarkat, tiukat ehtonsa. Ensimmäinen niistä oli kondomin käyttö. Olisi noloa aviovaimon antaa vieraan miehen laueta vapaasti sisäänsä. Vain kerran kumia kuitenkin käytettiin, ensimmäisen vieraamme ensimmäisessä yhdynnässä. Vaimon mielestä hyvää menee siinä turhan päiten hukkaan. Niinpä on leikitty miestä ja vaimoa, sulhasta ja morsianta, annettu vieraan kuin avioliitossa ikään hedelmöittää, suihkuttaa sukusolunsa suojaamattomana emättimeen.

Se nostaa vieraan intohimon vielä yhteen uuteen potenssiin ja tempaisee vaimonkin mukaansa. Mitä intiimimpi on keskinäinen lähentyminen, sitä syvemmältä, varpaista asti kouraisee orgasmi. Olla paljaaltaan vieraalle, sehän on naimisissa olevalle naiselle toinen hääyö. Vittu kihlataan nyt toisen miehen esinahalla. Ja minäkin pääsen kokemaan jälkiluiston. Ensimmäinen kerta tuntui, miten sen sanoisi, hirveältä. Uskallanko tosiaan heittäytyä nauttimaan toisen miehen siemennesteen antaman liukkauden.

Mutta veikeästi lipsuu ja litisee. Vaimo huokailee, hymyilee välillä vieraalle, päästelee kutsuvia ääniä. Onko tämä on minun eroottinen täyttymykseni.

Tunnistaa vaimossaan toisen miehen kiiman jäljet. Toinen ehto oli, että vieras ei jää yöksi. Mutta kesämökillä siitä ei ole yritettykään pitää kiinni. Odotus ja valmistautuminen, aikuismaiset, pitkitetyt esileikit ovat tässä toinen puoli nautintoa, mutta yhtä tärkeää on rakastelun jälkeinen estottomuus ja hellyys. Vaimo ja vieras vaihtavat avoimesti kielisuudelmia. Tuoreet lemmennesteet valuvat vaimosta, sekoittuvat häpykarvoihin.

Vieraan eritteistä kiiltävä elin roikkuu tyydytettynä. Yhdessä menemme peseytymään ja uimaan. Mutta kuinka ollakaan, vaimon ja vieraan viimeinen yhdyntä jää kesken, uni voittaa ja veltostuva kalu valuu omia aikojaan ulos vaimosta. Seuraavana päivänä lähdemme kylälle katsomaan nähtävyyksiä, toritapahtumaa, lettukahveille. Vaimolla on lyhyin, kevyin kesämekkonsa. Pikkuhousut on jätetty jo lähtiessä pois. Siitä syntyy oma pieni jännityksensä. Joku ruskeaksi paahtunut heinämies pilsnerinsä ääressä tai kaiken huomaava mopopoika saattaa onnekkaasti vangita verkkokalvoihinsa pikantin välähdyksen.

Kolmaskin sääntö meillä vaimon kanssa on: Ei tuttavuuttamme paljastavia yhteiskuvia, ei alastonkuvia, ei varsinkaan kuvia aktista.

Vaimon mukaan ne vääjäämättä päätyisivät väärin käsiin. Siinä hän on varmaan oikeassa. Mutta säännöt ovat sääntöjä siksi, että niitä voidaan rikkoa.

Niinpä minulla on nyt kuvia. Ne ovat kesäkuun viimeiseltä viikolta. Lapset olivat olleet mökillä, lähteneet omille teilleen. Viikonloppuna tulivat sukulaiset käymään.

Hän päässyt juhannukselta kesälomalla, odotti jo kovasti tapaamista. Tuuli tyyntyi illaksi, aurinko laski pilvettömällä länsitaivaalla. Oli jääty vaimon kanssa kahden, heitetty alasti. Vaimo pesi ja pilkkoi salaattia, minä avasin viinipullon maakuopan viileyteen hapettumaan. Saunaveden kannoin valmiiksi ja asettelin sytykkeet uuniin tulitikkua odottamaan. Vaimo oli koostanut hiukset päälaelleen. Vaimo ei ole pitkä, pikemminkin lyhyt varreltaan, joten hän mielellään käyttää korkeita tukkalaitteita.

...

Tarinat eroottiset hyvää homoseksuaaliseen kalua

Kiitos Martti ja Katharina! StedmanmajakkasaariValo valtameren yllä. Sain herätteen tähän tekstiin viimeistä edellisen juttuni keskusteluketjusta. Veisi liian pitkään kertoa, miten ilta jatkui, joten siirryn suoraan aiheeseen, säännön rikkomiseen. Ensimmäinen niistä oli kondomin käyttö. Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu. Sivuikkuna Jontti avautuu Kaspar Hauser Kinosilmä Päätoimittajan parkaisut Työnimi blogille Nettiteos videot vaalistudio videoreportaasit studio e lehtiarkisto vanhemmat kirjat kevät Minulle sopisi ihan hyvin maailma jossa seksiä ei olisi lainkaan. Minä miehenä koen miehet epämiellyttäviksi mutta naisten keskisen rakastelemisen katsomista en. Homoseksuaalista itsestään tehtiin kävelevä painajainen, sosiopaatti ja psykopaatti, jonka tehtäväksi koitui ravistella aina lopulta suvereenia yhteiskuntaa. This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

Tarinat eroottiset hyvää homoseksuaaliseen kalua