Suomi 24 treffit homoseksuaaliseen seksi turku

suomi 24 treffit homoseksuaaliseen seksi turku

Siinä seisoin auton pysähtyessä kohdalleni. Otin apukuskin ovenkahvasta kiinni, ja avasin oven. Puoliksi kaljuuntunut vuotias mies tervehti rauhallisesti ja pyysi kanssaan autoon. Hän sammutti moottorin, mutta jätti lämmityksen humisemaan. Keskustelun aloittaminen oli odotettua hankalampaa, mutta sen lähdettyä liikkeelle huomasin sen sujuvan ihan luontevasti. Hetken keskusteltuamme pidimme pienen hiljaisen tauon, jonka jälkeen hän kysyi haluaisinko tehdä jotain.

Vastasin haluavani nähdä hänen peniksensä ja kuinka hän sitä runkkaisi. Hän suostui ja kaivoi kohtalaisen kookkaan ja hienon näköisen peniksen esille, ja varovasti sitä vatkasi.

Kallistuin lähemmäs, ja kysyin voisinko koittaa. Luvan saatuani, olin ensimäistä kertaa elämässäni vieraan miehen penis suussani. Tämän kaltaisia tapahtumia seurasi useita.

Ajoittain olin enemmän juovuksissa, ja toisinaan vähemmän. Koskaan en mennyt selvin päin tapaamiseen. Selvänä herättyäni omistin laajan moraalisen krapulan syystä jota en tunne. Koin kai että olin pettänyt läheiseni ja heidän uskonsa heteroudestani.

Ajan ja työttömyyden kuluessa yksinäisinä iltoina tein tämän kaavan, ja kavereiden kanssa ollessani naisen kanssa samankaltaisuuksia. Loppujen lopuksi tapaamisia kertyi yli kymmenen, ehkä 15, ja aina samalla kohdin kaupunkia. Kuulinpa jälkikäteen jossain yhteydessä, että kyseistä aluetta alettiin mainita homoiluun suunniteltuna paikkana.

Näin elin elämääni parivuotta. Jossain vaiheessa suhteet miehiin loppuivat, ja naisia tuli lisää. Vaihdoin tavallaan puolta, ja aloin inhota entistä minääni, ja ylipäätään homoja. Tapasin naisia, joista jotkut pysyivät mukanani kerran, toisen pidempiä aikoja. Aloitin työt ja sain taas rahaa juoda enemmän. Työaikani mahdollistivat juomisen keskellä viikkoakin, ja siitä alkoi taas pieni pyrähdys. Lähdin keskellä yötä ajamaan netissä tavattujen miesten luo harrastamaan seksiä, ja aamun valjetessa poljin takaisin kotiin nukkumaan krapulaa pois.

Tavallaan rytmi meni niin, että viikkoisin harrastin seksiä miesten kanssa, viikonloppuisin naisten. Kävin mitä värikkäintä kamppailua omassa päässäni siitä, mikä minä olen.

Itse häpesin itseäni, ja pidin iljettävänä kaksinaamaisena sikana, jolta puuttui sekä moraali että selkäranka. Elämäntyyliini kyllästyneenä muutin pois, toiselle paikkakunnalle jossa päätin aloittaa oman uuden elämän.

Päätin etten harrastaisi irtoseksiä enää edes naisten kanssa, haaveilin vanhurkaudesta. Halusin olla vain hyvä mies muiden joukossa. Onnistumiseni kaatui ensimäiseen naiseen. Harrastin seksiä naisten kanssa, mutten lainkaan miesten kanssa. Lukuun ottamatta kahta poikkeusta vanhassa kotikylässäni, kun kävin siellä kerran. Naisten määrä ruutupaperilla kasvoi kasvamistaan, ja naistenmiehen varjo seurasi. Naisten juttuja kuunnellessani meinasin tokaista heille ottaneeni enemmän suihin kun yksikään heistä.

Pidin sen kuitenkin salaisuutena. Näistä on jo aikaa muutamia vuosia, ja olen edelleen samassa tilanteessa. Mieleni halajaa koko ajan naisia, mutta silti miehet, ja etenkin vanhemmat ja lihavammat miehet kiinnostaa koko ajan.

Olen ollut suorassa sukupuoliyhteydessä miesten kanssa viimevuonnakin 4 tai 5 kertaa ja naisten kanssa saman verran. Suoran sanoen en edes välitä enää tuleeko joku tietämään polttomerkistäni.

Olen mitä olen, olen sitä ollut ja todennäköisesti tulen sitä jatkossakin olemaan. Haaveilen seksistä miehen kanssa, ja kun saan sitä, tulee morkkis, joka kestää päivän. Jos nyt haluat enemmän kysyä jotain, tunnet mut, haluat tuntea tai muuta, niin saat kaikkein parhaiten kiinni mut peppuseksii luukku.

Luin viestisi loppuun asti. Itse sekä olen samalla kertaa onnellinen aviopuoliso että käyn silloin tällöin tietyssä paikassa antamassa ja saamassa käsihoitoja tuntemattomien miesten kanssa. Lisäksi minulla on vakituinen imijä, jonka luona käyn. Haluaisin alistua myös piiskattavaksi säännöllisesti, mutta vielä en ole löytänyt siihen kumppania enkä toimivaa järjestelyä. Kirjoituksesi oli todellakin luettava loppuun sillä se samalla kosketti minua että kiihotti Toivon että löytäisit sellaisen naisen tai miehen jonka kanssa voisit jakaa kaiken eli voisit olla oma itsesi ja harrastaa seksiä miehen ja naisen kanssa silloin kun haluisit Seksi on luonnollista ja sinkkuna niitä irtoseksi juttuja tulee enemmän harrastettua joten niiden takia ei sinun tarvitse tuntea syyllisyyttä ja minusta on ihan ok jos tykkää sekä tytöistä että pojista En tunne lausetta- "Kaikkea ei voi saada!

Mua ainakin kiihottaa suuresti kun miehet ovat yhdessä Oisin tulossa koskikaraan hengaileen kun tettipaikka on siin lähellä: Löytyisikö Vaasa-Seinäjoki alueelta panijaa 16v nuorelle: Mul on tylsä elämä XD Ja ihan vaan kaveria etin et nih. Laittakaa vaik kikissä viestiä: Vaasas ketää mun ikäst? Etsin uusia kavereita tai jopa enemmän. Mieluusti että ei ole mitään. Kokematon 17v haluis varsinais-suomesta suht samanikäsen kans puuhata jtn. Esiintyykö homoseksuaaleissa miehissä teidän mielestä enemmän masokistista halua kuin miehissä keskimäärin?

Seksiseuraa kokemattomalle 26v uteliaalle miehelle. D Oon siis 15, kohta 16 vuotias nuori poikkeli Lappeenrannasta ja etin kavereit ja ehkä jotain vakavempaakii, jos palaset loksahtaa. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

.

SEXY XXX HOMOSEKSUAALISEEN INTIIMI HIERONTAA

Suomi 24 treffit homoseksuaaliseen seksi turku Oisin tulossa koskikaraan hengaileen kun tettipaikka on siin lähellä: D Oon siis 15, kohta 16 vuotias nuori poikkeli Lappeenrannasta ja etin kavereit ja ehkä jotain vakavempaakii, jos palaset loksahtaa. Kallistuin lähemmäs, ja kysyin voisinko koittaa. Muistan siihen aikaan olevani muita halukkaampi ylipäätään harrastamaan poika seksiä. Elämäntyyliini kyllästyneenä muutin pois, toiselle paikkakunnalle jossa päätin aloittaa oman uuden elämän.

Lähdin viinalasin kanssa kävelemään alkukeväiseen yöhön, josta pakkanen oli kaikonnut lumet mukanaan vieden jo viikkoja sitten. Odotin suuresti jännittäen ja täristen auton saapumista. Lopulta pitkän suoran tien päässä näin kohden kääntyvän auton valot, ja ajattelin juosta nopeasti pois.

Mutta humala ja jännittynyt olo veivät voiton. Seisoin paikallani, kuten alkoi seistä minun alle 15 senttinen penis. Siinä seisoin auton pysähtyessä kohdalleni. Otin apukuskin ovenkahvasta kiinni, ja avasin oven. Puoliksi kaljuuntunut vuotias mies tervehti rauhallisesti ja pyysi kanssaan autoon.

Hän sammutti moottorin, mutta jätti lämmityksen humisemaan. Keskustelun aloittaminen oli odotettua hankalampaa, mutta sen lähdettyä liikkeelle huomasin sen sujuvan ihan luontevasti. Hetken keskusteltuamme pidimme pienen hiljaisen tauon, jonka jälkeen hän kysyi haluaisinko tehdä jotain. Vastasin haluavani nähdä hänen peniksensä ja kuinka hän sitä runkkaisi. Hän suostui ja kaivoi kohtalaisen kookkaan ja hienon näköisen peniksen esille, ja varovasti sitä vatkasi.

Kallistuin lähemmäs, ja kysyin voisinko koittaa. Luvan saatuani, olin ensimäistä kertaa elämässäni vieraan miehen penis suussani. Tämän kaltaisia tapahtumia seurasi useita. Ajoittain olin enemmän juovuksissa, ja toisinaan vähemmän. Koskaan en mennyt selvin päin tapaamiseen. Selvänä herättyäni omistin laajan moraalisen krapulan syystä jota en tunne. Koin kai että olin pettänyt läheiseni ja heidän uskonsa heteroudestani. Ajan ja työttömyyden kuluessa yksinäisinä iltoina tein tämän kaavan, ja kavereiden kanssa ollessani naisen kanssa samankaltaisuuksia.

Loppujen lopuksi tapaamisia kertyi yli kymmenen, ehkä 15, ja aina samalla kohdin kaupunkia. Kuulinpa jälkikäteen jossain yhteydessä, että kyseistä aluetta alettiin mainita homoiluun suunniteltuna paikkana. Näin elin elämääni parivuotta. Jossain vaiheessa suhteet miehiin loppuivat, ja naisia tuli lisää. Vaihdoin tavallaan puolta, ja aloin inhota entistä minääni, ja ylipäätään homoja. Tapasin naisia, joista jotkut pysyivät mukanani kerran, toisen pidempiä aikoja. Aloitin työt ja sain taas rahaa juoda enemmän.

Työaikani mahdollistivat juomisen keskellä viikkoakin, ja siitä alkoi taas pieni pyrähdys. Lähdin keskellä yötä ajamaan netissä tavattujen miesten luo harrastamaan seksiä, ja aamun valjetessa poljin takaisin kotiin nukkumaan krapulaa pois.

Tavallaan rytmi meni niin, että viikkoisin harrastin seksiä miesten kanssa, viikonloppuisin naisten. Kävin mitä värikkäintä kamppailua omassa päässäni siitä, mikä minä olen. Itse häpesin itseäni, ja pidin iljettävänä kaksinaamaisena sikana, jolta puuttui sekä moraali että selkäranka.

Elämäntyyliini kyllästyneenä muutin pois, toiselle paikkakunnalle jossa päätin aloittaa oman uuden elämän. Päätin etten harrastaisi irtoseksiä enää edes naisten kanssa, haaveilin vanhurkaudesta. Halusin olla vain hyvä mies muiden joukossa. Onnistumiseni kaatui ensimäiseen naiseen. Harrastin seksiä naisten kanssa, mutten lainkaan miesten kanssa. Lukuun ottamatta kahta poikkeusta vanhassa kotikylässäni, kun kävin siellä kerran. Naisten määrä ruutupaperilla kasvoi kasvamistaan, ja naistenmiehen varjo seurasi.

Naisten juttuja kuunnellessani meinasin tokaista heille ottaneeni enemmän suihin kun yksikään heistä. Pidin sen kuitenkin salaisuutena. Näistä on jo aikaa muutamia vuosia, ja olen edelleen samassa tilanteessa.

Mieleni halajaa koko ajan naisia, mutta silti miehet, ja etenkin vanhemmat ja lihavammat miehet kiinnostaa koko ajan. Olen ollut suorassa sukupuoliyhteydessä miesten kanssa viimevuonnakin 4 tai 5 kertaa ja naisten kanssa saman verran.

Suoran sanoen en edes välitä enää tuleeko joku tietämään polttomerkistäni. Olen mitä olen, olen sitä ollut ja todennäköisesti tulen sitä jatkossakin olemaan. Haaveilen seksistä miehen kanssa, ja kun saan sitä, tulee morkkis, joka kestää päivän.

Jos nyt haluat enemmän kysyä jotain, tunnet mut, haluat tuntea tai muuta, niin saat kaikkein parhaiten kiinni mut peppuseksii luukku. Luin viestisi loppuun asti. Itse sekä olen samalla kertaa onnellinen aviopuoliso että käyn silloin tällöin tietyssä paikassa antamassa ja saamassa käsihoitoja tuntemattomien miesten kanssa.

Lisäksi minulla on vakituinen imijä, jonka luona käyn. Haluaisin alistua myös piiskattavaksi säännöllisesti, mutta vielä en ole löytänyt siihen kumppania enkä toimivaa järjestelyä. Onks jäkes ketää v jätkii? Asun yksin, kelasin et onks täälpäi ketää urheilullisii tai mukavii tyyp. Haluan valoittaa tilannetta; olen heteropoika, eikä minulla ole mitään homoja vastaan.

Myönnän, tunnen oloni hiukan kiusallis. Laittakaa kikkei alas niin otan yhteyttä. Löytyyköhän oikeasti Kouvolan seudulta fistauksen harrastajaa ,fistaajaa? Oisin tulossa koskikaraan hengaileen kun tettipaikka on siin lähellä: Löytyisikö Vaasa-Seinäjoki alueelta panijaa 16v nuorelle: Mul on tylsä elämä XD Ja ihan vaan kaveria etin et nih.

Laittakaa vaik kikissä viestiä: Vaasas ketää mun ikäst? Etsin uusia kavereita tai jopa enemmän.

Rakastelu asennot homo ilmaista suomiseksiä