Seksikkäitä miehet bb seksi homoseksuaaliseen

seksikkäitä miehet bb seksi homoseksuaaliseen

Markon mielestä "erilaisesta seksuaalisuudesta" on tullut suorastaan villitys. Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Katso osuuko oikeaan Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin Kiinni jäit!

Kim Kardashian äkkäsi miehensä katselemassa muita - hulvaton tilanne tallentui videolle Mikä tekee naisesta hyvän sängyssä? Miehet kertovat Millaisista ystävistä kannattaa luopua? Nelli Matula kuvassa haarat levällään - "Hyvin venyy ja paukkuu" Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin Mikä tekee naisesta hyvän sängyssä? Miehet kertovat Kourtney Kardashianin, 37, kroppa on liki täydellinen — bikinikuva paljastaa timmit vatsalihakset Rosa-Maria Ryytin kuva kerää hehkutusta: Katso osuuko oikeaan Uusi poseeraustrendi villitsee Instagramissa - monet myös suuttuneet Lauran muodonmuutos saa hieraisemaan silmiä - katso ennen ja jälkeen -kuvat Kiinni jäit!

Kim Kardashian äkkäsi miehensä katselemassa muita - hulvaton tilanne tallentui videolle Kim Kardashianin asuvalinta sai seuraajat kummastelemaan: Kim Kardashian poseeraa haarat levällään pikkustringeissä - "Häpeä! Opiskelijan nerokas keksintö estää näytön hajoamisen Huh! Instagramin rohkein bikinimalli jättää sanattomaksi No nyt on! Rikkaita on kyllä löytynyt, mutta ei rakasta. Mammona ei tee onnelliseksi ainakaan tätä naista. Sait minut hyvälle tuulelle.

Olen itse aivan samaa mieltä. Koska kuulun itsekin niihin ihmisiin, jotka ajattelee noin. Rakastuminen, kuvailemallasi tavalla, on juuri sitä.

Minusta on oikein mukavaa ajatella, jos joku vieras mies kirjoituksellaan saa naisen hymyilemään keskustelupalstalla, niin kyllä se elämä heittää eteen juuri samanmoisesti ajattelevan ihmisen jossain muuallakin. Mikäs sen mukavampaa, kun rakastuminen muuttuu ihanaksi arjeksi ja saa elämäänsä sen ihmisen rinnalle, kenen kanssa on se jokin, Kiitos kiitos. Se on se luonnonvalinta. Tottakai naiset pyrkivät saamaan itselleen sen parhaan mahdollisen kandidaatin. Aivan kuten monessa sosiaalisessa eläinlaumassakin se vahvin alfauros astuu kaikki lauman nartut.

Sama käyttäytymismalli toistuu myös ihmisillä, joskaan ei niin vahvasti ja valinnat ovat usein tiedostamattomia, mutta vastaava kuvio kuitenkin näkyy taustalla ihmistenkin pariutumisessa. Tietyillä alfa-yksilöillä on mahdollisuus haaremiin, loput sitten ottavat mitä saavat.

Osalle naisista on hämärää mikä on se oma taso ja miten on realistisia mahdollisuuksia saada se oma Johnny Depp Tietyt ominaisuudet omaavat miehillä pyörii ympärillä naisia valittavasti asti ja monet tilannetta härskisti hyödyntävätkin ja pyörittävät naisia miten tahtovat, mutta tämä on hyvin pieni joukko, kärjessä ne joilla on karismaa, rahaa ja kuuluisuutta tai sopiva kombinaatio noista kolmesta. Keskiverto ok näköinen nainenkin saa kuitenkin vonkaus- ja lähestymisyrityksiä paljon helpommin kuin vastaava mies.

Olkoonkin että suurin osa on vain "sen" perässä tai muuten reppanoita naisen mielestä, niin naiselle kuitenkin syntyy täysin perusteltu kuva siitä että hän on haluttava ja kysyntää löytyy. Ja siinä vaiheessa ruvetaan sitten etsimään sitä parasta tarjousta ja omasta mielestä huonot jätetään tylysti hyllyyn. Aivan kuten jos ihminen on tilanteessa että hänen kysyntänsä työmarkkinoilla on sitä luokkaa että hänen ei tarvitse etsiä töitä, vaan hänelle tarjotaan niitä useammastakin paikasta.

Epäilemättä suurin osa ihmisissä tuollaisessa tilanteessa alkaisi työpaikkashoppailemaan ja miettimään mikä on se paras vaihtoehto, sopivin itselle, paras palkka jne. Suurimmalle osalle naisista tuo vaihe kestää teini-iästä ehkä noin parinkympin loppupuolelle, sitten ikä alkaa tehdä pikkuhiljaa vääjäämätöntä tehtäväänsä ja homma ei olekaan enää niin helppoa ja valinnanvara hupenee rapistuvan ulkonäön ja uusien nuorempien naisten astuessa kentälle. Yleensä siinä 30 ikävuoden korville monelle tulee se alen loppurysäys ja on täysin pakko alkaa miettimään asettumista, kun varteenotettava valinnanvara on vähennyt jatkuvasti eikä huomion saaminen olekaan yhtä taattua kuin nuorempana.

Aika moni sitten tuossa vaiheessa alkaa tyytymään. Keskivertomiehelle moista harhakuvaa ei synny, koska hän ei ole koskaan tilanteessa, että naisia olisi tarjolla valittavaksi asti, vaan kaiken jalkatyön joutuu tekemään itse. Siinä vaiheessa kun ikää ja ehkä varallisuutta tulee lisää ja jos elämäntavat ovat säntilliset ja ulkonäkö siedettävä, niin huomiota voi alkaa tulemaan näiltä nuoruutensa hurjastelleilta naisilta, jotka ovat huomanneet että omat huippuvuodet menivät jo ja nuoremmat kilpasiskot kääntävätkin miesten päät.

Kohtuuton ei ole myöskään vaatimus saada ruokaa päivittäin ja katto pään päälle, mutta kaikilla ei ole sitäkään. Jos se oma sydämen pajavasaran heiluttaja ei ole kohdalle tullut tai silloin kun on tullut, niin kohde on ollut tavoittamaton, niin jossain vaiheessa joutuu miettimään onko moisen tunteen tavoittelu tärkeämpää kuin ihan ok yhdessäolon, vaikka se ei ilotulitetta vatsanpohjassa räjäyttäisikään.

Vaihtoehtona voi olla vanheta yksin, mutta sitä eivät kovin monet naiset näytä kestävän. Eivät välttämättä monet miehetkään, mutta naisilla näin pääsääntöisesti länsimaissa on jonkinlaista valinnavaraa tuossa tilanteessa. Ehkä olet oikeasti kaunis, älykäs jne. Niin, no juu ja ei. Olen jälkikäteen kuullut itse olleeni tuon kaltaisessa tilanteessa, mutta syy ei ollut lainkaan se, että ei olisi kelvannut.

Kun kaverini vuosia jälkikäteen asiasta minulle kertoi, olin aidosti ymmälläni. Ei kukaan ollut minulle mitenkään ilmaissut olevansa kiinnostunut.

Yhtä näistä miehistä yritin itse lähestyäkin esim. En todellakaan kulje elämääni kuvitellen, että olen kaikkien haluama prinsessa ja tyrkky en ole. Itsekeskeiset prinsessat näyttävät miehiä saavan helpommin, kun he uskovat olevansa taivaan lahja kenelle miehelle tahansa, mutta sellaista itseluottamusta oli varsinkaan nuorempana vaikea kehittää, jos ei sitä sattunut olemaan. Pikemminkin rankkaa yksinkertaistamista kuin relismia, kun vertaa minun kokemukseeni.

Jos kumppaninhakua tarkastelee vain yleistäen parisuhdemarkkinoina, kuva vääristyy. Toivon, että kukaan ei annna markkina-ajattelun yleistysten masentaa ja johdattaa itseään harhaan. Noista markkinakuvauksistahan puuttuu monen monia yksilötasolla todellisuudessa ratkaisevasti vaikuttavia tekijöitä Minusta on koomista että olette selittävinänne naisten mahdollisuuksia parisuhteeseen sillä, miten kaunis nainen on missäkin iässä ja ikäpolvikilpailulla.

Kenen näkökulmasta silloin katsellaan? Itsestään paljon luulevan häntäheikin ahtaasta näkövinkkelistä, jossa ei oikeasti olekaan kyse parisuhteesta vaan käyttösuhteesta: Naista etsitään tietyin välein vaihdettavaksi. Kiinnostuneita miehiä ilmaantui kypsyyden myötä aina vain lisää: Kyselijöistä ei ollut todellakaan pulaa kolmenkympin iästä viiteenkymppiin.

Pulaa oli aina vakaata perhe-elämää etsivistä miehistä. Olen aina etsinyt sielun rikkautta, en mammonaa. Onhan se ihanaa, kun on mies, jossa on kaikki hyvät ominaisuudet.. Eikö tasa-arvon luulisi olevan jo niin pitkällä ettei kukaan mies enää maksaisi paitsi ehkä pelimiehet taka-ajatuksineen kumppaninsa laskua, ylipäätään missään? Vanhanaikaisista käyttäytymisnormeista on vain lyhyt hyppäys sovinismiin Mutta ehkä tuo piti kirjoittaa ääneen tähän näkyville kun joillain tuntuu olevan ne perusasiatkin hukassa.

No sinunlaisiasi fiksuja mutta ilmeisen lämminsieluisia naisia on kyllä hyvin pieni vähemmistö. Tilastot ovat kumminkin olemassa. Ja se kuuluisa harmaa massa. Kiittäisin realististia erityisesti tarkasta huomiosta liittyen siihen harhakuplaan missä nuoret naiset elävät.

Kupla muodostuu niistä jotka lähtevät "peliin" mukaan, erityisesti ns. Ne kauniit ja seksikkäät naiset kun kasvavat siihen todellisuuteen missä lähes kaikki miehet tekevät mitä tahansa saadakseen näiden huomion, varsinkin jos antaa jonkun onnettoman ymmärtää että tällä olisi jotain mahdollisuuksiakin Nämä sitten tottuvat siihen että miehet vonkaavat ja mielistevät heitä jatkuvasti. Kehuvat heidän muitakin ominaisuuksiaan jne. Onneksi kaikki loppuu aikanaan niin kuin realisti toikin esiin.

Mikään ei ole niin hienoa ja lohduttavaa kuin ajatus siitä että se sama pissis joka joskus aiemmin tottui mielistelyihin ja saamaan kaiken helpolla, ikään kuin myötätuulessa, joutuukin pikkuhiljaa näkemään yhä enemmän vaivaa sen saman ihailevien katseiden kautta tulevan itsetunnon pönkityksen eteen kuin ennen.

Itseltäni ei ole kysytty puhelinnumeroa aikoihin, ts. Mutta eihän miehiltä niitä kysytäkään koska ihan liian monen naisen mielestä nimenomaan miehen pitää edelleenkin tehdä aloite ja ottaa se itsensä nolaamisen riski. Näette sitten maailman muut ihmiset ja heidän suhtautumisensa sellaisena kuin me muutkin. Welcome to the real world. Mistä tiedät kuka baarissa on kunnollinen?

Ihan samat henkilöt siellä käy joita näet missä tahansa muuallakin. Jos odottamalla ei löydy niin kannattaa varmaan alkaa aloitteelliseksi. Nainen päättää naaman perusteella että kuka on kunnollinen. Ei naiset viitsi tutustuaa luonteeseen eikä varsinkaan sitte jos mies on tavis tai ruma. Ruma ei voi olla kunnollinen. Pahinta on miesten katkeruus, tuskimpa se ulkonäkö, ei olla käsitelty pettymyksiä joita elämässä jokaiselle tulee, mennään vaan kohti uutta naista ja odotetaan sen täyttävän kaikki omassa päässä luodut odotukset Ja taas tulee lisää pettymyksiä, täytyy itse voida hyvin ennen kuin voi hyväksyä toisen sellaisena kuin on, ketään ei voi muuttaa, kaikki sen tietää, mut yrittää kuitenkin ja lyö päätä seinään Rehellinen peiliin katsominen olis hyvä aloitus.

Aloittajalle, komppaan edellisiä, mutta minkälainen on kunnollinen, sinun kriteerisi täyttävä mies? Miten voit tietää, jos et ole edes tutustunut lähemmin? Omat mieheni olen löytänyt kadulta sosiaalisempia, netistä peräkammarin poikia, baareista biletyshenkisempiä. Kyllä niitä löytyy liiaksikin, täytyy vain itse olla aloitteellinen ja mennä juttelemaan, jos mielenkiintoisen uroksen näkee.

Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa tyttökaverit ja niiden kommentit, valinta on vain sinun. Ruma mies oon 5. Miehen ulkonäkö on erittäin tärkeä ja merkittävä tekijä naiselle. Ei rumalla miehellä ole mitään toivoa naisten suhteen, oli kuinka lahjakas tahansa, taitava kokki, leipuri ja muutkin kotityöt tekee, ettei naisen kotitöitäkään tarvi tehdä, niin sillähän ei ole yhtään mitään merkitystä, jos ulkonäkö ei naiselle kelpaa.

Varmana aloittajalle olisi useita kumppaniehdokkaita ja menis vaan jutteleen häntä kiinnostavan miehen kanssa vaikka ihan kaupassa, niin voit yllättyä, että mies on asiasta hyvin otettu.

Itse olen senverran ruma mies, että naiset pelästyy, jos menisin juttelemaan. Tässä kävin postilaatikolla ja tiellä tuli kaksi tyttöä vastaan ja toinen kirkaisi toiselle ja sanoi, että hui kun säikähdin. Eihän se mitään muuta voinu säikähtää, kuin minua. Joten meikäläisen on ihan turha edes ajatella aloitteen tekemistä, ruma kun olen.

Mutta te muut kauniimmat miehet, tehkää te aloitteita, koska kelpaatte naisille. Kyse ei ole siitä, että olisin muuten sosiaalisesti rajoittunut, mutta naisten kohdalla aloitteen tekeminen rinnastuu siihen, että korkanpaikan kammoinen valmistautuu benjihyppyyn. Minä vain katselen, ja jos nainen ei lähesty millään tavalla, tee minkäänlaista selvää signaalia kiinnostuksesta, homma jää siihen.

Minä en kykene ottamaan riskejä, jossa joutuisin nolatuksi. Naiset, jotka ovat tottuneet aloitteiden sateeseen, eivät siis tietenkään koskaan tee aloitetta. Tai no, on tehty, mutta ei koskaan tyttöystäväpotentiaaliselta taholta, joten ei ole kiinnostanut. Naiset monesti julistaa, että jos mies ei tee aloitetta ei naista ansaitsekaan. Aika surullista vaan, jos sattuisi yhteensopimaan, mutta toinen jättää lähestymättä periaatteen takia.

Onneksi netissä on helpompi lähestyä, mutta siellä on tosiaan saanut kohdata näitä naisia, joille ei mikään kelpaa. Teini-ikäisenä vielä kelpas helpommin. Kun sen "aloitteen" on jossain ravitsemuslaitoksessa muutaman kerran tehnyt, eikä se ole edes meinannut tuottaa toivottua tulosta, niin normaali järjellä varustettu henkilö osaa kyllä vetää johtopäätökset ja siirtyy plan B: Ja vastaavasti - jos jossain yökerhossa joku tuhanne päissään oleva 45 puuma tulee tekemään ehdotuksiaan niin ei tasan vois vähempää kiinnostaa ellei itsekin ole vähintään 4 promillen kaasuissa.

Kelpaatko rumille naisille kun itsekin olet ruma. Olet nirso itsekin eli sitä mistä syytät naisia. Ruman saat tai sitten olet ilman, valinta on omasi.

Turha kerjätä sääliä ja valittaa marttyyrina, se ei auta mitään. Tuossa puuma 45 jutussa se mikä halventaa on se että nainen tulee iskemään miehen vain panopuuksi. Naisella ei ole mitään tarkoitustakaan tutustua mieheen. Tuo on vielä tuossa vaiheessa ihan okei, koska seksi ei ole pahasta, mutta kun nuo naiset metsästävät kokemuksia erikoisista miehistä, eli esimerkiksi sellaisista reppanoista joiden poikuuden saavat viedä.

Eli käyttää poikasta hyväksi ja sen jälkeen unohtaa ja rehvastella sillä naisten kesken. Tuo on varma selitys silloin kun mies on yrittänyt monia naisia ja saanut aina torjuntoja. Jos silloin viisikymppinen puuma iskee kiinni, kyse on vain siitä että nainen saa edes kerran elämässään antaa säälipillua kokemattomalle pojalle. Näin siksi että säälipillun antaminen naissukupuolelta on erittäin pervoa ja lähes luonnotonta koska naiset pyrkivät aina naimaan ylöspäin, eli hankkimaan jatkuvasti parempaa seuraa.

Nuoremmat naiset kolmivitosesta alaspäin eivät koskaan anna säälipillua, mutta sen jälkeen kun he huomaavat että lapsia ei ole tullut hankittua, tai lapset ovat jo aikuisia, voi alkaa kokeilemaan pervompiakin tapoja harrastaa seksiä, eli metsästää kokematonta tai saamatonta ressukkaa ja sen jälkeen heittää kaveri ulos. Älä nainen selitä kun et mistään mitään ymmärrä. Naiset eivät koskaan nai alaspäin. Toisinsanoen nainen joka on esimerkiksi tasolla 3, eli ruma, ei koskaan tule naimaan tason 2 miestä vaikka mies olisi viimeinen maailmassa, vaan tyytyy vähintään tasoon 3, mutta todennäköisesti saa vielä sitäkin paremman miehen koska miehet voivat naida alaspäin.

Rumallakin naisella on siis mahdollisuus esimerkiksi keskinkertaiseen tason 5 mieheen. Jos tuo mies on tason 3 rumilus, hänellä ei ole käytännössä mitään jakoja löytää tason 2 naista, koska hekin ovat löytäneet melkoisella varmuudella tason 4 miehen.

Olen ruma mutta en kelpaa edes rumille naisille kun rumilla naisilla on kovemmat vaatimuksen kuin kauniilla naisilla. Tämä on muuten totta. Sitten osallistujien piti valita mielestään itselleen sopivin eli ulkonäöllisesti "tasoisensa" seuralainen ulkonäön perusteella. Miehet lähes poikkeuksetta rankkasivat ulkonäkönsä samaksi kuin miksi sen muutkin arvioivat. Jos heittoa oli, yleensä alempaan suuntaan.

Samoin he hakivat tasoistaan seuraa. Naiset rankkasivat säännönmukaisesti oman ulkonäkönsä pykälää paremmaksi kuin se muiden mielestä oli, ja jokainen halusi miehen joka oli selvästi paremman näköinen kuin hän itse. Ilmiö toistuu samanlaisena kaikissa länsimaissa tutkijoiden mukaan. Ja tämä on siis tosi juttu, mulla ei ole mitään syytä valehdella. Enkä ole katkera mistään vaan ihan onnellisesti naimisissa, tulee 12 vuotta täyteen pian. Outoa on että naiset väittävät että heillä on valtavasti komplekseja ulkonäöstään.

Silti he järjestelmällisesti pitävät itseään huomattavasti paremman näköisinä kuin todellisuudessa ovat. Luulen että harhakäsitys tulee siitä että ruminkin nainen löytää helposti seuraa jos haluaa.

Sen voi jokainen testata itse: Sille ei tule yksikään nainen juttelemaan illan aikana mitään. Mitä pidemmälle ilta ehtii, sitä useampi äijä käy yrittämässä. Näin se ego vahvistuu. Naiset eivät kuitenkaan käsitä että vaikka kapakan jokainen urpo haluaisi panna häntä, se ei johdu välttämättä siitä että hän on niin tolkuttoman "hot". Vaan siitä että a usein hän on ainoa vapaa nainen kyseisessä kapakassa jolla on omat hampaat ja b useimmat miehet naivat tarpeeksi kännissä mitä tahansa elävää joka edes etäisesti muistuttaa naista.

Katsokaa avoimin mielin ympäristöänne puolueettomasti: Koska nainen kuvittelee silloin saaneensa tasoisensa tai vähän paremman jonka hän oikeastaan ansaitsee koska on niin "hot" omasta mielestään. Tarkoitus ei ole loukata ketään vaan todeta asia niin kuin se on. Silloin asetelma kääntyy jostakin syystä päälaelleen, mutta se onkin sitten toinen juttu. Minä näen pilvin pimein rumia tavismiehiä rumien tavisnaisten kanssa liikkumassa, kun kaupungilla kuljen. Osuit ainakin yhden naulan kantaan kuvaamalla todella hyvin yhden yleisimmistä ongelmista.!

Muistan, miten vuosia kuvittelin, että naisen ei sovi tehdä aloitetta, vaan pitää odottaa. Eipä ihme, että vuosiin ei tapahtunut mitään! Sitten ihka ensimmäinen treffeille pyytänyt nuorimies pelästyi ja lähti tiehensä aika nopeasti, kun näkyvästi tärisin jännityksestä enkä saanut oikein järjen sanaa suustani.

Puolessavälissä kolmeenkymppiin itsevarmuutta oli kertynyt sen verran, että uskoin jo pystyväni tekemään asialle jotakin. Kävin tansseissa usein ja annoin joidenkin tanssittajien saattaa kotiovelle. Tuli selväksi, että useimmiten saattaja olisi halunnut vain suoraan samojen vällyjen alle, mikä minusta on pettämätön tosityhmän merkki. Älykkäämpikin löytyi ja päätin kokeilla seurustelua. Älyä oli, mutta sitä käytettiin vain töissä.

Ei kiinnostusta tai ymmärrystä ihmissuhteista, eikä mitään ymmärrystä naisesta, vaikka häntäheikiksi paljastui. Naisia, miehiä ja rakastelua koskevat käsitykset pornosta opiskeltua itsekeskeistä ja alkeellista machoilua. Pitkä parisuhde alkoi kolmenkympin korvilla, kun ystäväpiiriin ilmaantui uusi mies. Netti on iso etu harkiten käytettynä. Tunnen itse useita sitä kautta puolison löytäneitä ja kuvittelen, että oma etsintäni olisi ollut ihan toista, jos väline olisi jos illoin ollut käytössä.

Ja muistakaa, että jos pakit saadessaan tietää itse käyttäytyneensä ja kohdelleensa toista hyvin, ei ole perustetta vetää sitä johtopäätöstä, ettei ylipäätään muille kelpaisi. Harrastusten kautta vähän vaikeeta koska käyn salilla joka on vaan naisille suunnattu. Uimassa tulee myös käytyä ja siellähän niitä miehiä on mutta uinti on yksilölaji ettei hirveesti oo tullu uimahallissa juteltua ja en oo siellä edes törmänny kehenkään potentiaaliseen.

Ja mitä miehen ulkonäköön ja varallisuuteen tulee niin en nyt mitään rikasta miestä etsi. Enemmänkin painottaisin tässä koulutusta eli pitäisi olla joko amk tai yliopistotutkinto. Ulkonäkö sitten merkkaa enemmän mutta en tässäkään ole aivan ehdoton. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen.

No mitäs jos kävisit vaikka väliaikaisesti sekasalilla? Siellä voisi päästä miehen kanssa juttuun, kun jo jotain yhteistä josta lähteä liikkeelle. Ja omalta kohdalta tuo koulutus löytyy kyllä ja ulkonäkökin on ok. Ja tykkään käydä salilla ja se näkyy myös kropassa. En tosiaan ole mallipoju, mutta sporttinen muutenkin kuin salilla käynnin suhteen. Eli pitäisi olla korkeasti koulutettu, sporttinen jne.

On olemassa paljon hienoja miehiä joilla ei ole kunnon koulutusta ja voivat olla jopa työttömiä. Etsipä itsellesi vaikka hieman henkisesti sairas mies. Hän voi olla monta kertaa parempi, sosiaalisempi, romanttisempi, komeampi kuin joku mukamas unelmavävy.

Riittää vain että on mies joka on komea ja hyvä koulutus. Oispa omatkin toivomukset tuota luokkaa niin eipä tarvitsisi sinkkuna pyöriä. Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis.

Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta. Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan. Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä. On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti". Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa.

Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä. Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön.

Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa. Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste. Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia. Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka.

Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa. Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään!

Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-. Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa. Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella. Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa.

Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä? Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen.

Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs. Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen. Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä.

Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi.. Miten toi nyt tähän liittyy? Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen. Meillä on siis samankaltainen ongelma. Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty?

Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa? Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi? Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa. Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa.

Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon? Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns. Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä. Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä.

Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista.

Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta. Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin. Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa. Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä. No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon.

En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa. Jaa, itse tapasin puolisoni netissä. Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari. Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä.

Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro. Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää. Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns.

Ei oikein ota onnistuakseen. Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat? Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää.

Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms. Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa. Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde. Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin.

Huomaatko mikä on ongelmasi? Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta. Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään. Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida. Minä väitän että sinä et osaa keskustella. Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi.

Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan. Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi. Opettele toisen kunnioitusta ja arvostusta, niin huomaat että teet itsestäsi paljon avarakatseisemman ja nöyrän tarvitsematta nöyristellä. Ei kun mennään vaan yhdessä kehittämään itseämme siihen vitun joogaan.

Ja sitten lauletaan nuotiolla kumbaijjaah ja pidetään kaikkia maailman ihmisiä kädestä?!!! Itse olen sähkömies, mutta luen kirjoja aina kun vaan voin ja sivistän itseäni. Luen ihan laidasta laitaan pokkareita, romaaneita, filosofiaa, psykologiaa, runoutta ja historiaa. En lue pelkästään perinteisiä miestenkirjoja tyyliin sotakirjat vaikka tietenkin olen lukenut jonkin verran myös niitä. Joka vuosi tulee luettu plus miinus nelisenkymmentä kirjaa.

Usein duunari miehillä on kieltämättä tietty junttimaisuus eivätkä he itse sitä tajua itse en omasta mielestäni kärsi tästä. Olen pitkän itsetutkiskelun jälkeen päässyt eroon tietynlaisesta itsekorostuksen tarpeesta, mutta toki siitä huolimatta minulla on terve itsetunto. Mielestäni minulla on hyvä yleisivistys tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en liikaa mistään. Aivan, ei koulutus ole mikään tae mistään "kunnollisuudesta".

Itse olen aika korkeasti koulutettu nainen, sinkkuna elelen, mutta tavallinen tavis mies on parasta mitä suomi tarjoaa. Ne paperinuket eivät paljoa kiinnosta.

Kädentaito on kunnioitettavaa ja jos siihen vielä lisätään aikaansaseuraava adjektiivi niin hieno homma. Minä olen 34v, 2 lapsen äiti. Olen 2-vuorotöissä, eikä minullakaan oo miestä mut oon silti tyytyväinen elämääni. Oon jalat maassa tyyppi, vaikka on Amk-tutkinto, en oo väkisin etsimässä ketään mutta olisihan se kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa.

Ja tässä ei oo nyt aloitekyvystä tai nettideittailusta kyse, mutta jos itse etsisin kumppania, painottaisin luonnetta enkä ammattia. En tosin moralisoi häntä enkä väheksy. Maailmankuvaan en ota kantaa, mutta asenteeseen - ja siihenkin arvausten perusteella.

Monilla on vaatimuksia tai toivomuksia kumppanin suhteen, ja jos ne ovat kovin jyrkät, jättää monta hyvää vaihtoehtoa huomiotta. Sanoisin, että järki syrjäyttää siinä intuition, eikä tulos olekaan yksinomaan hyvä, vaikka järkeäkin on näissä pariutumisasioissa syytä kuunnella. Arvelisin monien aikuisten katsoneen Ally McBealia aikanaan. Siinähän tämä tematiikka oli esillä. Ally kävi treffeillä, mutta kaikissa miehissä oli jokin vika.

Ja se yksi vika tärveli sitten koko miehen. Joku ei tajunnut pyyhkiä kastiketippaa huuletaan päivällisellä, toinen hörötti liian suureen ääneen - suunnilleen kuten amerikkalaiset tuntuvat ylipäätään tekevän.

Sarja oli ehkä hömppää, mutta kyllä siinä ihan asiallisia asioitakin käsiteltiin. Lähtökohtaa ja asennetta siis pitää muuttaa: Ap on tehnyt yleistyksiä ja väsynyt baareihin ja nettitreffailuun. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä. Voi todeta vain jotakin yleistä: Nämä eivät rajaa ulos nykyään juuri ketään.

Ap ei ehkä enää näe puita metsältä. Mitähän tapahtuisi, jos kerta kaikkiaan lakkaisi etsimästä? En väitä, että se olisi helppoa, koska asenteiden muuttaminen on usein vaikeaa. Mutta jos nyt lopettaisi ne aktiiviset toimintatavat, joita on käyttänyt tähän asti.

Ei mene baariin eikä nettitreffeille. Olen blogissani ehdottanut, että miestä etsivän naisen pitäisi ostaa pakettiauto ja järeä iskuporakone. Sellaiset toki löytyvät jokaiselta tekijämieheltä, mutta pitkälle koulutettujen kalustoon sellaiset eivät ehkä kuulukaan. Ovathan ne toki kalliita kamppeita, ainakin se auto, mutta arvelen, että kun veisi korkeakoulun ilmoitustaululle lapun, että lainataan järeää poraa ja kuskataan muuttokuormia passelia korvausta vastaan, voisi hyvinkin löytää mukavia miehiä.

Olisiko tämä esimerkki siitä, mitä asenteen ja toimintatavan muutos käytännössä tarkoittaisi? Mites tuo korkea koulutus rajaa hyvän luonteen pois? Uskoisin että työttömissä luusereissa ja korkeasti koulutetuissa menestyjissä on vähintään yhtä paljon prostentuaalisesti ns hyvä luonteisia.

No en saatana tiä enään itekkään miten tähän pitäis suhtautua.. Eikös kohteliaat ihmiset yleensä kättele juuri sitä käsipäivää ja jopa esittelevät itsensä, jos ei tunneta entuudestaan.

Sehän kuuluu jo perustavaa laatua oleviin käyttäytymissääntöihin. No jos olet mies, niin suhtaudu avoimesti. Voisitko olla ystävällinen ja lopettaa rasittavan jankkaamisen ja käsitteiden sotkemisen?

Onko oikeakäitisyys ansio ja vasenkätisyys rikos? Heteroseksuaalisuus ei ole ansio, homoseksuaalisuus ei ole ansio, millään synnynnäisellä ominaisuudella ei voi ansioitua. Tarkoitat siis, että hyvännäköiset miehet ovat niitä hyviä miehiä? Oletko itse niin hoikka ja hyvännäköinen, että kiinnostaisit niitä hyvännäköisiä miehiä? On se että sillä on lapsen ruokko 18 ikävuoteen ja se ex joka on aina mukana vaikka et tahtoisikaan. Se sabotoi koko ajan rakkauttanne. Ja se kaikki huomio mitä lapsi tarvitsee jää takaalalle tässä kolmiodraamassa.

Minä ainakaan lapsettomana naisena en halua kenenkään lapsia kotiini mellastamaan. Isän aikaisemmista suhteista syntyneisiin turhakkeisiin kuluu rahaa ja ainakin minä haluan, että molemmat vanhemmat panostavat täysillä yhteiseen perheeseen, jonka vielä haluan. Ei siis yh-isässä ihmisenä varmaankaan ole useimmiten mitään vikaa, mutta ne kylkiäiset ovat ainakin minun silmissäni todella vastenmielisiä otuksia.

Parempi yksin kuin suhteessa, jossa ulkopuoliset henkilöt tunkevat omaan kotiin halusi tai ei. Minä olen aina tiennyt, etten sopeudu suhteeseen, jossa toisella on lapsia. Tapasin kuitenkin miehen, johon rakastuin lapsista huolimatta. Vaikeudut alkoivat parissa kuukaudessa, lasten kanssa pärjäsin hyvin, mutta samalla vihasin sitä, etteivät he olleet minun ja suhde päättyi lopulta kovasta yrityksestä huolimatta.

Tilanne olisi varmaankin ollut toinen, jos minullakin olisi omia lapsia. Miehen täytyy hikoilla ja vääntää salilla ja tämän lisäksi pumpata proteiinia ympäri vuorokauden, vain jotta nainen, jonka tarvitsee itse vain sivellä pakkelia turpaan peittääkseen huonon ulkonäkönsä, diggaisi.

Fiksut ja koulutetut miehet ovat valitetettavasti usein varattuja. Oikea elämä ihmisten välillä on täynnä kompromissejä. Jos katselee liikaa niitä höpö höpö hääohjelmia, niin ei tajua, että melko pian koittaa se ankea arki, missä pitäisi pärjätä ihan ilman skumppaa ja kynttiläillallisia. Kirjoittaja on varmaan v nainen jolla alkaa olla kiire perustaa perhe. Aikuisella ihmisillä on usein jo lapsia.

Jos ei yh-isät ja heidän "turhakkeet" kelpaa niin pitää löytää reilusti alle kolmekymppinen mies. Lapseton toistaseks kirjoittajan kannattaa pysyä kaukana yh- iseistä ja heidän lapsistaan koska lapset vaistoavat kyllä tollasen vihamielisyyden ja suhteesta ei kyllä tule mitään.

Itse olen sen verran realisti että ymmärrän että oman ikäisilläni naisilla on jo todennäköisesti lapsia edellisestä liitosta ja kummankin osapuolen täytyy tehdä kompromisseja. Aikanaan naimisiin mennessäni en suunnitellut tätä yh-iskän "uraa". Tunnen kuitenkin ihmisiä jotka ovat onnistuneet löytämään hyvät uudet kumppanit jotka ovat empaattisia ja osaavat ottaa huomioon myös olemassaolevat lapset Jos löytyy hyvä kumppani pitää olla valmis hyväksymään koko "paketti" , onnea etsintään.

P ja lompsa kunnossa? Arvoisa yh-iskä, minulla ei ole kiire mihinkään, pärjään kyllä mainiosti yksinkin jos ei sopivaa kumppania kohdalle osu. Olet myös väärässä siinä, että lapset vaistoaisivat minusta jotain pahaa, päinvastoin, yleensä kaikki lapset pitävät minusta vaikka muuten vierastaisivat vieraita aikuisia. Ongelmat seuraavat siitä, miten puhun lasten isälle lapsista, tapani on sellainen mitä yksikään lapsiaan rakastava isä ei voi sietää.

En sietäisi minäkään, jos olisi omat lapseni kyseessä tai edes sukulaislapset. Ikäni on 35, siitä arviosta pojot sinulle. Itsekin sellainen, mutta en kuulu siihen hyvännäköset osastoon joten omastapuolesta se siitä sitten.

Kirjoituksesi kertoo juurikin, että olet katkera Pakko pärjätä, kun ei muutakaan voi,,,,,osui ja upposi. Sitten "tapasi" puhua isille lapsista??? Olet avun tarpeessa, jos et osaa edes käyttäytyä. Tai sitten tämä on vaan se ainut tapasi purkaa pahaa oloa. Yksi olet ja niin tulet olemaan lopussakin. Saat suurinpiirtein oman tasoisesi et parempaa et huonompaa.

Jos et kelpuuta, olet ilman, muita vaihtoehtoja ei ole. Samaa mieltä kuin vikatikki n: Lisäksi lapsi vie miehen rahoja,jolloin miehelle itselleen ja uudelle naiselle jää vähemmän eli nuo lapselle menevät rahat ovat heiltä pois.

Itse en suostu rahoittamaan toisen lapsia. Esim isompi asunto jotta lapselle tilaa. Bensaa kuluu kyydityksiin ja auto kuluu yms. En suostu myöskään kasvattamaan enkä hoitamaan toisten lapsia, huoltakoot jotka ovat tehneetkin. Vieraita lapsia en halua kotiani kuluttamaan ja häiritsemään elämääni. Tässä joitakin mielipiteitä ja syitä miksi itse en kelpuuta yh: Riesakseni en siis huoli toisten lapsia. Toisten toilailuista en ala kärsimään. Täysin samaa mieltä kuin Lapseton toistaiseks. Toisten tekeleitä en halua elämääni häiritsemään.

Miksi yh- isä tai yh- äiti haluaa lapsettoman seurustelukumppanin? Siksikö että saisi käyttää tuon lapsettoman rahoja ja aikaa itseensä ja lapseensa kun lapsettomalla muka enemmän rahaa.

Törkeää hyväksikäyttöä ja läpinäkyvää. Siis yh-äiti seurustelee yh. Molemmat ovat sitten samassa tilanteesssa ja se on tasapuolista. Paitsi jos toisella on enemmän lapsia kuin toisella. Eli hyväksikäyttöä tuo lapsellisten toive saada lapseton. Silloin olette samanlaisessa tilanteessa. Jätä lapsettomat naiset rauhaan. Ja tehkää sitten yhteisiä lapsia niin arvatkaapa kuku on suosituin! Ja sitten se perinnönjakotilaisuus jälkeenne. Tukkanuottasilla kaikki lapset ja katkeria siitä mitä isä ja äiti teki.

Kyllä sillä koolla vain taitaa olla väliä: Millä se taso määritellään, ulkonäöllä, fyrkan määrällä, vai millä? Samaa mieltä, minä en toisten lapsia kasvata enkä heistä halua huolehtia. Ja en kestä mitään ex-puolisoita, jotka ovat väkisinkin siinä kuviossa mukana koko ajan ja haluavat hankaloittaa elämäämme. Miten kukaan, varsinkaan nainen, voi puhua lapsista turhakkeina ja vastenmielisinä otuksina!

Tai puolison lapsista ulkopuolisina, jotka tunkevat omaan kotiin "mellastamaan"? Kuulostaa kammottavalta lapsirakkaan ihmisen korvissa. Mahtaako sitärakkautta löytyä omillekaan? Varokaa, perhekeskeiset miehet näitä naisia. Olen kuullut miehistä, jotka ovat erehtyneet ottamaan naisen, joka sitten laittaa lapset kärsimään. Maisterivaimoni otti miehekseen tehdastyöläisen, joka vuosikymmenten mittaan nousi osastopäälliköksi.

Ehkä rouvani näki minussa piilevän potentiaalin; potenssin hän oppi tuntemaan läpikotaisin. Saanko arvata, et olet vähemmän koulutettu, älykkäämpi ja sosiaalisempi.. Jätä baarit ja opettele tanssimaan ja ryhdy käymään lavatansseissa. Sinne miehet tulevat omilla autoillaan ja ovat selvin päin. Tuota minäkin olisin ehdottanut. Siellä ympäristössä tapaa ihan oikeita ihmisiä.

Viimeksi kun kävin siellä, niin se paloi ja en tiennyt, että olisi uudestaan avattu?? Lavatansseissa on kiva tanssia, mutta tosi ihme jos löytää miehen. Saattaa joku satunnainen kulkija osua joskus, toivossa on kuitenkin hyvä elää, parempi kuin vajota katkerana synkkyyteen.

Naiselle satavarma paikka löytää itselleen mies on keväthankien Lappi. Sesonkiaikana joka ikisen naisen ympärillä pyörii miehiä, suksien voitelijoita riittää. Äkäslompolo on taattu, mutta ei saa kuitenkaan olla pihtari. Ei pidä kiteentyä nimimerkkiin vaan tekstiin. Husula on kuitenkin pystyssä. Vie minut tangoon 6. Miehet, nuoret ja vanhemmat, menkää tanssikurssille!

Siellä on paljon fiksuja ja mukavia naisia. Ja tanssikursseilla yleensä naisia enemmän kuin miehiä joten miehet toivotetaan oikein tervetulleiksi. Alkeiskurssilla ei tarvitse osata mitään ja kukapa tietää vaikka kohtalo kolahtaisi siellä kohdalle.. Seuratkaa paikkakuntanne lehtien yhdistyspalstoja tai muita ilmoituksia niin näette missä tanssikursseja pidetään.

Muille naisille teit selväksi, mistä ei ainakaan kannata itselleen miestä etsiä, kun kerrot, että ei miehetkään siellä etsi naista vaan naisessa olevia aukkoja. Mee joskus sinne baariin yksin katteleen ja tee selkee silmäkontakti kiinnostavan näkösiin, joku voi tulla oikeesti juttelemaankin.

Kunnon pikadeittailua jos mikä. Vain silmäkontakti ja mielenkiintoiset miehet ryntäävät juttelemaan.. Nämä yleisesti naisia kiinnostavat miehet saavat silmäkontakteja niin usein, että eivät jokaisen perään juokse. Jos ei itse kehtaa mennä jutteleen niin turha varmaan valittaa.

Mene harrastamaan, vaikka jollekin aloittelijoiden ryhmäkurssille. Älä aseta liikaa vaatimuksia. Mikäköhän susta tekee täydellisen että pelkästään sua haluaisivat? Mikä tekee miehestä kunnollisen. Oon ite työssäkäyvä, savuton, vapaa mies.

En pidä naiskavereita, tällöin vain yksi nainen mahtuu elämääni kerrallaan. Panostan naiseen ajallani, huomiollani, en rahalla. Tuskin sulle siltikään kelpaisin kun en ole pitkä mies. Mäkin alan nirsoks ja oonkin nyt vaan paneskellu ympäriini. Kehutaan olevansa savuttomia, alkottomia, eikä koskaan pettäneitä ja jonkunlaisen koulutksen omaavia, mutta kun näkee livessä pärstän ja koko miehen, niin ymmärtää miksi ei ole tuo itseriittoinen teletappi kenellekään kelvannut.

Mulle henkilökohtaisesti miehen ulkonäkö on kohtalaisen yhdentekevä, kunhan on siisti ja puhdas, ja pukeutuu siististi ja tilanteisiin sopivasti.

Tuulipukukin käy kunhan se ei ole paikallisen palloseuran sponsoripuku vuodelta Ulkonäkörajoitteet siis ihan täysin jokaisen täytettävissä. Rahaakaan ei tarvitse olla kuin sen verran että saa omat kulunsa katettua, itse katan kyllä omani. Koulutus on sivuseikka, pääasia että tienaa leipänsä ja tekee sen ansiotyönsä kunnolla.

Tärkeintä olisi, että mies olisi kiinnostunut muustakin kuin potkupallosta ja moottoriurheilusta , keskustelutaitoinen ja kykenevä muodostamaan ja perustelemaan mielipiteitä mutta myös kuuntelemaan ja suhtautumaan avoimin mielin erilaisiin näkemyksiin, ja ennen kaikkea huumorintajuinen. Tuollainen marttyyriasenne ja turhanpäiväinen ruikuttaminen ja yleistys naisten nirsoudesta ärsyttää siinä määrin että kiinnostus lopahtaa saman tien vaikka muuten olisit kuinka kunnollinen.

Niin, kun ei ole tarpeeksi hyvännäköinen naama, eikä lihaksia, tai on vähän lyhyenläntä. Pitää sanoa että tulin hyvälle tuulelle kun luin viestisi. Vaikutat olevan juuri sellainen ihmistyyppi ihanainen jonka kanssa haluaisin asua. Respect siitä, ei täällä kovin moni ole saanut mua sanomaan samaa:. Sää painat varmaan jotain kiloa tai yksinkertaisesti puhut paskaa. Tälle pisteviivanimimerkille joka nimittelee muita idiooteiksi: Miksiköhän lyhyenlännät pariskunnat on sulle näkymättömiä?

Onhan meitä kaupungilla vaikka kuinka paljon. Pidän omasta itseni pituisesta - alle miehestäni, hänen sileänkarvattomasta ihostaan ja siitä, että on onneksi minua vahvempi vain siksi, että miehet ovat vahvempia.. Onneksi ei tarvitse törmäillä kovaksi treenattuihin muhkuralihaksiin, joita itse pitäisin myös rumina, eikä kestää douppauksesta seuraavaa äkäilyä ja väkivaltaisuutta.

Minun mieheni on hellyysmestari. Hyvä ottamaan huomioon, hyvä hyväilemään. Hellyys pitää naisen rakastuneena ja rakastuneen naisen silmissä mies on aina kaunis. Naisen ei tarvitse kuin hengittää miestä kohti niin saa sen. Hyvää miestä tai naista ei löydy ainakaan kaljabaarista, eikä rokkikentältä.

Rokkarit ovat miehistä parhaita. Jos saastaa etsit, ne löydät vitun hiphoplökäri -osastolta. Onko sinulla jossain koulussa olevaa kaveria? Jos koulussa järjestävät tanssiaiset minne saa viedä ystävänsäkin niin pyydä että pääset tänne tanssiaisiin. Sieltä on usein löytynyt kunnon opiskelija poikia. Tai sitten frisbee kentiltä. Siellä vain raittiit nuoret sitä harrastavat. Osta kiekko ja mene kentille.

Se ei maksa mitää, Seuraankin voi pienellä maksulla liittyä. Kunnon kavereitä kaikki tyynni. Toivon että löytyy vertaisesi.

Ole rohkea osallistu ei se rakas tiedä tulla sinua hakemaan kotoa. Yritä moskeijoista siellä on tummia pitkiä miehiä jotka ei juo. Jep, ja osaavat käsitellä naisia oikein. Olen itse naimisissa oleva mies. Jos en olisi varattu ja haluaisin seuraa, lähtisin joko baariin hakemaan tai sitten yrittäisin nettikontakteilla. Kolmas vaihtoehto voisi ehkä olla joku tutun tuttu joka olisi samassa tilanteessa.

Kyllä baareissa on niitä yksinäisiä kunnon ihmisiä, sillä baarit nyt vaan vetävät yksinäisiä ihmisiä puoleena. Sinun tehtäväksesi jää sitten erotella siellä jyvät akanoista vaikkapa sen silmäkulmanpilkkeen perusteella. En usko mihinkään harraste- tai työpaikkaromansseihin. Jos lähden salille, haluan siellä hikipäässä treenata. Ja salilla käyvistä iso osa ei varmaan ole tullut sinne tekemään tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa. Nämä löydöt ovat tilastollisestikin harvinaisempia kuin nuo kaksi ensin mainittua.

Tsemppiä, ole aktiivinen, ennakkoluuloton ja pidä nyt ainakin itselläsi se pilke siellä silmässä. Onni aina suosii rohkeaa ja positiivinen sekä ystävällinen, itsensä kanssa sinut oleva ihminen kyllä huomataan. Itse sinkkumiehenä pelailen paljon nettipelejä olen huomannut että niissä piireissä on paljon fiksua ja vapaata porukkaa. Jos kestät sen että mies harrastaa dataamista niin sekaan vaan, mukaan eksyvät naiset huomataan kyllä No onko ihme, että likinäköisten ja huonoryhtisten nörttirunkkareiden piireissä ei ole paljoa naisia?

Vielä vähemmän ihmettelen sitä, että noihin piireihin eksyneet naiset "huomataan kyllä" - heti kun käy ilmi, että on nainen, koko olmilauma luikertaa iholle, alkaa vihjailla pervosti ja lähetellä "työkalukuvia". Joo, likinäköinen mies, ihan kauheeta. Ja vielä huono ryhtikin, ei ei ei: D Joo, ei naiset on ronkeleita, älkää yleistäkö! Juuri ne adonikset ja muut pelimiehet käyttäytyvät noin. He näkevät muijan ja tietävät, että tältä saa, kuten kaikilta muiltakin, onhan hän adonis.

Mutta sillähän ei olekaan mitään väliä, hänellähän on ulkonäköä. Sekö, joka syntyi älykkääksi, vaan se, joka elää älykkäästi? Mitä iloa on ihmisestä, joka ei elä elämäänsä älykkäästi vaan tuhlaa lahjaksi saamaansa älyä ja lahjaksi saamiaan elonpäiviä viihteeseen? Hänhän heittää hukkaan kallisarvoisia mahdollisuuksia, joita ei takaisin saa. Mitä nainen kostuu miehestä, jonka aika kuluu netissä ja jolle elämän korvaa netti? Ei sellainen ole mitään elämänkumppanuutta. Tarvitsisi olla ensin se elämä, jota jakaa, yhteisine arvoineen ja tavoitteineen.

Netin peleissä roikkuminen onvain ajan kirjaimellista tappamista, elämän päämäärätöntä kuluttamista tyhjään,. Ainoan elämän, arvokkaimman lahjan, poisheittoa. Etsit siis sosiaalisesti taitavaa, joka uskaltaa tulla juttelemaan ventovieraalle esim. Haet siis juuri sellaisia kaikista parhaimman tasoisia miehiä. Valitettavasti vain sellaisia on tosi vähän, joten jos sellainen mies haluaa sitoutua, hänellä on valtavasti mahdollisuuksia valita itselleen nainen.

Jollet ole itse todella kaunis ja tasokas nainen, jolla on varaa jäädä odottelemaan prinssiä, niin sinun pitää itse olla aktiivinen ja ryhtyä itse tekemään aloitteita. Et varmaankaan ole vielä käynyt läpi kaikkia. Vaadi kuva, puhu miesten kanssa puhelimessa ja tee sen jälkeen karsintaa, ennen kuin lähdet treffeille. Toinen vaihtoehto on se, että alat tarkoituksella menemään sellaisiin paikkoihin, joissa niitä sinkkumiehiä on ja otat itse aktiivisesti yhteyttä miehiin: Aika hitaat hoksottimet on siinä tapauksessa oltava, vaikka olis hämäläinen.

Toisaalta tuosta tulee mieleen, että sairaalloinen mustasukkaisuus kyllä ilmenee niin, että mikään määrä uskollisena pysymisen vuosikymmeniä ei riitä vastatodisteeksi mustasukkaisen epäilylle, että kyllä toi vielä yhtenä päivänä ottaa ja pettää - ja hylkää. Oma isäni ei yhdeksänkymppisenä olisi halunnut välillä sallia äidille askelta ovesta ulos ja pyrki kovistelemaan ja ravistelemaan.

Ite kokeillu sekä baareilua ja netti deittiä. Sen verran ok näkönen kaveri et vientiä on. Kyllä katseita saa mutta se on niin että naiset aina odottaa että heidät tullaan pokaan ja et se olis se unelmien mies Noinhan se eläimillä menee: Luuseri hinaa itsensä pimeään nurkkaan nuolemaan haavojaan.

Et kerro ikääsi, mutta aloita harrastus, jossa tehdään jotain. Liity nuorkauppakamariin, lähde spr: Ei kukaan mies halua, että hänen kanssaan ollaan vain paremman puutteessa. Tunnin päivässä naputtelen naisille asiallisia ja fiksuja viestejä, vuodessa saattaa päästä kerran tai pari kahville jos on oikein ahkera kirjoittelemaan. Vastauksia tulee harvoin tai ei ollenkaan Juomat eikä tupakka maistu ja kaikki on ok elämässä mutta vastauksia ei tule.

..

Seksikkäitä miehet bb seksi homoseksuaaliseen

Seksikkäitä miehet bb seksi homoseksuaaliseen Omassa arkielämässäni en myöskään miehiä kohdannut siinä mielessä, joten tuo oli ainut tapa kohdata miehiä. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä. Kyllähän tätä palstaakin lukee joukko miehiä, joista varmaan osa on ihan potentiaalisia. Ei tarvii olla mallipoju mutta pilkettä silmäkulmasta tulisi löytyä ja tietty sporttinen pitää olla kun itsekin olen. Jos löytyy hyvä kumppani pitää olla valmis hyväksymään koko "paketti"onnea etsintään.

Seksikkäitä miehet bb seksi homoseksuaaliseen

Saamasi miinukset todistavat sinun olevan oikeassa. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä. Alkuun pääsee kun siirtää katseen omista kengistä toisen ihmisen kenkiin. Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Jokainen varmasti tajuaa tuon asian maalaisjärjelläkin, mutta kumpi on terveellisempää, juoda sixpack viikossa, vai polttaa sätkä kannabista viikossa Samoin he hakivat tasoistaan seuraa.