Ryhmäseksiä salaista homoseksuaaliseen seksiseuraa

Jos asian kritisointi on juupas-eipäs, niin sitten on. OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa: D Näe asia noin, jos haluat, ei ole minulta pois. Naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään, he ovat oikein mukavia ihmisiä. Et siis osaa erottaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa antipatiaa koko sukupuoleen kohidstuvasta? Olet typerämpi kuin osasin edes odottaa: Juu niin on kohdallasi tullut: D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit.

Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein. Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi.

Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa. Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi: Tottakai se sinua kiinnostaa. Täytyyhän sinun saada sanoa viimeinen sana. Koska opit ohittamaan rehellisenhomon viestit? Et kai osaa ohittaa niitä melkein jokaisen hänen viestin jälkeen komeilee sinun viestisi. On se hienoa olla pakkomielteesi!

En ole ilmoitellut kuule kommentteja ollenkaan, mutta ethän sinä sitä usko, koska olisit väärässä. Ensi viikonloppuna menen naimisiin. Olen homo ja tuleva puolisoni on nainen. Oma tapaukseni on hieman samanlainen kuin tuon aloituksen, sillä morsiameni tietää homoudestani.

Ei tässä sentään minun kohdallani olla jonkin maailmanhistorian ennakkotapauksen edessä. Monet homoista halveksuvat minua ja morsiantanl. Minulle tässä ei ole mitään kulissia.

Rakastan morsiantani ja hän minua. Toisen miehen kanssa se ei onnistuisi. En ole mikään bisse, sillä seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin. Naisen kanssa en saa sitä ylös, en ainakaan tähän asti ole saanut.

On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Pääsen nyt normaalien ihmisten kirjoihin eikä minua luulla enää homoksi. Olen kärsinyt tästä leimasta koko elämäni.

Avioon astun onnellisena miehenä. Jos tuo on sinulle oikea ratkaisu, anna mennä välittämättä muiden mielipiteistä. No nyt sinä vasta leiman tulet saamaan. Ja puhut täysin ristiin väität muka rakastavasi sitä akan rääpälettäs ja toisessa kohtaa taas väität ettet ole bisse.

Tuota ei usko kukaan joten älä viitsi valehdella. Ja täytyy sanoa että se kulissi akkas on kyllä vajonnut todella alas kun alkaa tietoisesti homolle kulissipilariksi.

Mutta tuollaiset akat joita ei oikeasti rakasta kukaan mies niin eihän ne muuta saakkaan kuin epätoivoisia kieroja kulissihomoja. Onko sinussa edes munaa kertomaan papille mistä tuossa on oikeasti kysymys? Nimittäin kukaan papinvalan tehnyt ei ala vihkimään mitään feikkejä. Avioliitto on sentään pyhä asia eikä sillä sovi pelleillä.

Ja vielä kehtaat tulla tänne kunnia asiana kehumaan etkä osaa edes hävetä! Huomioi kuitenkin, kuinka suuri onnittelijasikin käyttää sanaa "jos" Ei sanaa "koska" tai sanaa "tietysti" tai "on itsestään selvää, että Tuskin näin ovat olettaneet ketjussa aiemmin kirjoitelleet bissetkään. Epäilisin, ettei homojen suunnalta ole kyse mistään kulissiliiton halveksunnasta, tai keskinäisen rakkautenne epäilystä.

Kulissi, jota tarkoitetaan, on sinun itse kertomasi "normaliuden" ja mies-nainen-liiton kulissi, jonne pakenet homouttasi ja lähinnä varmaan toivotaan, ettei se utopia ja kupla pamahda vaimosi silmille, koska et ilmeisesti aio siirtyä selibaattiin ja silti homous on sinulle "kärsimys. Eiköhän se leima poistumisen sijaan pikemminkin vaan vahvistu? Muutaman rivin mittaisen luonnehdinnan perusteella olet te menossa ojasta allikkoon, mutta jokaisen on opittava kantapään kautta, miten tämä maailma pyörii.

Joten onnea tässä vaiheessa todellakin tarvitaan, eikä siinä mitään, jos saatte homman onnistumaan jotenkin "normaalisti. Onnittelut sinulle ja morsiamellesi! Meillä on vaimon kanssa jo yli 25 avioliittovuotta takana, lapsiakin on siunaantunut kaksi. Älä välitä siitä, vaikka jotkut täällä eivät meitä ymmärrä. Tuskin heteroporukoissakaan ymmärrettäisiin sitä, että joku hetero asuu toisen miehen kanssa. Rakkaus ei rajoja tunne. Aikuinen kyllä tajuaa sen, että naimisiin mennään rakkaudesta eikä seksin takia.

Ja taas eräs pursuaa pyhää naisvihaansa. Taitaa kovin käydä kateeksi, kun kaksi ihmistä rakastuu ja menee naimisiin. Ei pitäisi olla sinulta pois. Eli tuosahan on kysymys vain siitä että mies käyttää naista röyhkeimmällä mahdollisella tavalla hyväksi ja nainen tietoisesti vielä suostuu siihen koska on niin paska ja mätäakka ettei aitoa parisuhdetta tule koskaan edes saamaan.

Naisen kannalta outo ratkaisu koska ei tulis itselle mieleen mennä naimisiin jonkun kanssa joka ei ole minusta kiinnostunut, vaan tekee sen kulissin tai lapsen saamisen varjolla. Tuntuu ettei siinäkään kaikki muumit laaksossa ole.

Jos tietoisesti tuollaisen päätöksen tekee niin tietysti siinä ottaa vastuun valinnastaan. Kyse ei ole seksistä niinkään vaan siitä että harvemmin sitä kaverin kanssa mennään naimisiin. Kaveriksi voidaan laskea henkilö ketä rakastat vain platonisesti.

Menihän Irlannissakin kaksi platonista mieskaverusta keskenään naimisiin välttääkseen veroja Homoleima ei ainakaan painanut, taisivat saada vain enemmänkin kehuja heterokavereiltaan, että saipahan verottaja näpeilleen. Nyt kun vielä innokkaimmille hihhuleille on virikkeenä näitä päättömiä reality-ohjelmia, joissa "normaali" on todella kaukana tai kun rakastaminen on nykyisin korvattu peukutuksilla ja tykkäämisillä. Asia on juuri niin.

Se on avioliittoinstituution täydellinen häväistys. Mikä ihmeen häväistys se sellainen on, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa naimisiin?

Toisin kuin useimmat homosuhteet, miehen ja naisen välinen avioliitto ei perustu seksille, vaan rakkaudelle. Kyllä homokin osaa rakastaa, jos vain haluaa ja löytää sen oikean. Kaksi miestäkin voivat rakastaa yhtä paljon toisiaan kuin mies ja nainen.

Eikä homopari varmasti mene naimisiin jos se on pelkkää seksiä, kun eivät heterotkaan mene. Pelkät seksisuhteet on asia erikseen. Kulissi avioliitto on hyvin kaukana rakkaudesta joten se on aina häväistys! Ja jos mies väittää rakastavansa naista niin hänen täytyy olla joko hetero tai biseksuaalinen tai muuten rakkaus on pelkkää valhetta ja petosta. Taas yrität määräillä toisten seksuaalisuutta ja tuomita toisten tavan elää.

Jos heillä tuo toimii, miksi se sinua haittaa? Onko se sinulta pois vai käykö noin pahasti kateeksi? Ehdit väliin, nimittäin edellinen kommenttini oli tarkoitettu vastaukseksi einäistäotaselvää nimimerkille. Lopulta kysymys on siitä, pitääkö homon elää homona vai saako hän elää niin kuin haluaa. Psykologina ihmettelen kyllä tuollaista ehdottomuutta, että jopa toisten tunteita pyritään sanelemaan ja kieltämään tai sitten määrittelemään koko homous lähes ahdistavan kapea-alaisesti.

Tuollaisista ajatuksista olisi syytä ihan oikeasti puhua vaikkapa terapeutin kanssa. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. On rikkaus, että me homotkin olemme erilaisia. Jos oikeasti psykologi olet niin ihmettelen kommenttiasi suuresti. Nimittäin kysymyshän on oikeasti siitä hyväksyykö homo itsensä homona vaan yrittääkö väkisin muuttaa itseä sellaiseksi mitä hän ei oikeasti ole.

Homoseksualismin on sitä että tunnet vetoa sekä romanttisesti että seksuaalisesti vain ja ainoastaan samaan sukupuoleen. Ja jos ei näin ole niin silloin ihminen ei yksinkertaisesti ole homo.

Ei siinä pitäisi olla mitään epäselvää. Enkä ymmärrä mitä rikkautta siinäkin on että yrität pakonomaisesti kieltää omat mieltymyksesi ja yrität väkisin uida vastavirtaan? Kyllä sellainen ihminen on todella köyhä.

Mene nyt jo noiden kategorioidesi kanssa helvettiin! Sinä et ole mikään määrittelemään ketään tai mitään.

Säälin sun äitiäsi, siskojasi, naispuolisia työkavereitasi. Olet varmasti hyvin rasittava ja vastenmielinen vihamielisyydessäsi. Hyvin yksinkertaista olisi näille avioliitossa oleville ja lapsia hankkineille esittäytyä kaikille muille biseksuaaleina tai tehdä tämä sama keskustelualoite biseksualismi-palstalle tämän homo-palstan sijaan.

Jostain syystä heillä on nyt into ja tarve myös olla homoja, vaikka kaikki tietävät, että homomies pääsee nykyisin naimisiin toisen miehen kanssa ihan oikeaan homoliittoon, eikä tarvitse kulissia itsetunto-ongelmiinsa.

Naisen kanssa nykyisin asuminen tai lapsien teko on vain biseksuaalisen taipumuksen kaarella tällä hetkellä ajankohtainen asia näille biseksuaaleille, huomenna voidaan mennä miehen kanssa sänkyyn ja se on sillä hetkellä ajankohtainen asia ja 15 sekuntia orkun jälkeen ollaan taas ajankohtaisesti menossa karkuun homoutta ja hakemaan lapsi koulusta, koska hän on elämän tärkein asia.

Mitään vääntöä ei asiasta edes tulisi, vaan kaikki tietäisivät määritteen ja biseksuaalilla seksuaalisen suuntauksen kohdistuvan sekä miehiin että naisiin ja naissuhteen ainoan motiivin olevan lasten tekeminen, kuten tässäkin ketjussa moni on tunnustanut, koska miestä vongataan kuitenkin koko ajan siinä sivussa tai roikutaan homo-palstalla.

Valitan, elämä ei ole noin helppoa. Ei oikealla homolla ole kiire pois orkun jälkeen sängystä kuten ei hetero miehellä naisen luota.

Tuo kiire kertoo että todellista kiinnostusta miehiin ei ole vaan ainoastaan kiima. Kyllä osalla on todella kova kiire päästä sängystä pois ja asunnosta ulos. Sinun tapauksessasi se on varmaan poikkeuksetta sitä, että kävijälle selvisi, kenen kanssa on tekemisissä: Just just, johan oli taas asiallinen kommentti. Muttei sinulta muuta voi odottaakaan Itse asiassa ei selvinnyt, koska se ei edes asiaan kuulunut.

Sen sijaan myöhemmin selvisi heidän olevan varattuja toiselle miehelle ja siksi kiire kotiin. Hyvä, että kerrankin käsitit kommenttini asialliseksi, etkä pottuiluksi: Osaatko joskus lopettaa mukahauskan näsäviisastelusi? Vai olisiko elämäsi aivan tyhjää ilman netissä trollaamista?

Enpä ole yhtään homoa tainnut tavata, joka ei yhden yön suhteen jälkeen olisi innolla menossa ovesta ulos tyydytyksen saatuaan. Ja ei, heidän kanssaan ei ole ollut puhetta foorumeista tmv, ennenkuin nallevaari sen heiton lisää.

Taitaa llistassa olla muutama poikkeus sentään, mutta vähemmistönä ovat ne, jotka läheisyyttä osasivat arvostaa. Samalla löydät myös vastauksen siihen, miksi saat reaalielämässä vain niitä yhden yön suhteita aikaan vs, siihen, että sinulla on vuosikausia intohimoisen kiihkeä "suhde" nettirölleihin, joiden kanssa alat intiimeiksi heti puolesta sanasta Mikähän on oma vastauksesi?

No, sen taitaa jokainen jo arvata: Olen kyllä, kiitos kysymästä, saanut muitakin suhteita. Pitkiä sellaisia myös, mutta yksityisasiani eivät sinulle kuulu pätkän vertaa. Omat suhteeni ovat olleet nimenomaan pitkiä parisuhteita pääasiassa, sen verran voin kertoa. Ja taas samalla kuvasit kyllä oman toimintamallisi: Täytyy vastata noille kahdelle idiootille että, en todellakaan yväksy kulissielämää.

Olet kyllä todella tyhmä ja sinisilmäinen jos et sitä tajua että jos homoksi itseään väittävä mies elää naisen kanssa "parisuhteessa" niin suhde on joko täyttä valhetta tai mies ei oikeasti ole homo vaan bisse.

Ja itse taidat olla myös joku akkoja nussiva bisse joka vain lulee olevansa homo, kun muutenhan sinäkin olisit naisvihaaja jos kerran kaikki jotka eivät ole maanneet naisen kanssa ovat naisvihaajia. Ja todellakin jos homo väittää rakastavansa naista niin hän joka tapauksessa valehtelee.

Joko sen että on homo tai sen että rakastaa naista. Rakkautta on montaa erilaista ja tapoja elää on yhtä monta kuin meitä ihmisiä. Sinulle tuo on kammoamaasi kulissielämää, heille taas kyseessä on rakkaus. Kerran he rakastavat toisiaan, olen onnellinen heidän puolestaan. Mies on alunperin kertonut jo suuntauksestaan, joten hän ei ole valehdellut naiselle missään vaiheessa. En itse näe mitään ongelmaa tässä, tuo on heidän oma valintansa.

Kovasti taas se naisviha puskee sinulla läpi. Minulla ei todellakaan ole mitään kyseistä sukupuolta vastaan. Heistä löytyy erittäin mukavia tapauksia ihan samalla tavalla kuin miehistäkin. Etkö osaa muuta tehdä kuin jankata? En vieläkään vihaa naisia, montako kertaa pitää sanoa että viesti menee perille? Ilmeisesti sangen monta, kun sahanpurusi ovat kärähtäneet pahemman kerran. Minulla ei vieläkään ole naisia vastaan mitään ja aivan sama mitä ajattelet nimimerkistäni.

Et minua tunne etkä tule tuntemaankaan: Tulinpa minäkin heteronainen tänne homoystäväni pyynnöstä lukemaan näitä "rehellisenhomon" kommentteja, ja tulin äärettömän surulliseksi.

Demonisoit naiset kieroileviksi miesten jopa homomiesten! Todellakaan kaikki eivät juokse seksin perässä ja ole koko ajan toisiaan iskemässä ja panemassa. Mulla ei ole mitään seksuaalisia ajatuksia mielessä kuin yhtä ainoaa miestä kohtaan, ja hän on hetero. Voin aivan hyvin halata ja nukkua homoystäväni vieressä ystävänä, eikä siinä ole mitään pahaa, saati seksuaalista. Emme me naiset saastuta miehiä mitenkään. Homoystäväni rakastaa myös minua ystävänä, naisena, eikä hänellä ole mitään epävarmuutta seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan.

Annamme toisillemme paljon ystävinä, tuemme toisiamme ja huolehdimme toisistamme. Onko siinä jotain pahaa? Naisen ja miehen ystävyydessä ja hellyyden osoittamisessa? Sulle homous on selvästi naisten halveksuntaa, ja odotat, että muiden pitäisi ajatella samoin. Etkö tosiaan näe, miten valtaosa naisista elää ihan tavallista elämää, käy töissä, opiskelee, hoitaa lapset, raahaa kauppakasseja ruokakaupoista jne. Meilläkin on tunteet, ja nuo sun kommenttisi ovat hyvin loukkaavia.

Teet elämästäsi hyvin vaikean, koska tuo katkeruutesi varmasti näkyy ja huokuu sinusta, joten en usko, että kukaan haluaa sun kanssa viettää aikaa. Kuka haluaisi olla noin myrkyllisen ihmisen lähellä?

Suosittelen sulle ihan vilpittömästi, että hakeutuisit jonkun ammattilaisen luokse puhumaan. Vaarana nimittäin on, että katkeruutesi ja paha olosi vain pahenevat vanhetessasi, kun tulet huomaamaan, ettei kukaan jaa näkemyksiäsi ja todellakin tulet viettämään hyvin yksinäisen ja umpimielisen elämän. Pidät yllä kuvottavaa suhteen irvikuvaa. Ei kukaan normaali ihminen ole intiimissä suhteessa kahden eri ihmisen kanssa.

Nämä polyamoriseksi suhteeksi kutsutut haaremit ja kaksin naimiset ovat sellaista moraalikatoa että siihen eivät ole edes irstaimmat homot kyenneet. Nainen ja mies jos ovat vain ystävä eivät nuku yhdessä ja halaile. Siinä tuo naisia vihaava homo on oikeassa että naiset ovat usein turmeltuneempia kuin miehet ja paljon häikäilemättömämpiä. MIssäs tossa viestissä puhuttiin intiimistä suhteesta??

Peukutukset paljastavat myös paljon Kenen mielipidettä puolustava puskanikki saa peukkuja ketjussa, josta löytyy tasan yksi rekisteröity nimimerkki Okei, lähdetään jatkamaan siitä, ettet vihaa naisia. Miten sitten on, vihaatko miehiä?

Jokainen on oma yksilönsä. Osan kanssa tulen toimeen ja joidenkin harvojen kanssa en. Miehiä on kavereina ollut vuosia, kuten myös homoja, joten en voi vihata heitä. Tuossa nyt lipsahti freudilaisesti se oikea kantasi homoihin ;D Homot ovat miehiä ;D silti erittelet ja koet tarvetta mainita sun mieskaverisi erikseen ;D.

No voi hyvää päivää, kun oli sinun ihan pakko päästä vääntämään asia ihan toiseen valoon. Minulla ei vieläkään ole homoja vastaan yhtään mitään. Minulle on aivan sama toisen seksuaalinen suuntautuneisuus, ellen ole hänestä romanttisesti kiinnostunut.

Ihminen on yksilö ja heitä on mukavia ja heitä, joiden kanssa en toimeen tule. Jos nyt menisi vaikka perille, vai väännätkö tästäkin itseäsi miellyttävän tulkinnan? Sinun suvussa asia on noin, fine. Yritä silti edes ymmärtää toisilla kulttuurin olevan erilainen.

On muitakin tapoja elää kuin omasi. Taitaa peukuttaa omia aliaksia. Eikö tuo FuckYouBitch ole bisse. Sorry, ei ole kuin yksi alias toisin kuin eräillä täällä. Kylläpä sinulla on taas pakkomeilteinen vaihe menossa: D Olen kuule ihan varma, ettei ole kuin tämä yksi rekisteröity nimimerkki. Odotellaan sitten taas sitä, että "Ylläpito on poistanut tästä rekisteröidyn nimimerkin sääntöjen vastaisena. Pitihän se arvata ettei bear. Eipä kyllä ollut yllätys.

On tasan tämä yksi nimimerkki, en käytä rekisteröimättömiä aliaksia. No tuskin olisin haaskannut aikaa mihinkään valittamiseen jos olisin saanut viettää edes yhden kesäillan pelinmerkeissä hyvässä seurassa. Mutta joo joillekkin on jotkut keskenkasvuiset kaakattavat kanat tärkeämpiä kun oikeat aikuiset kaverit joiden kanssa voi tehdä miesten juttuja.

Ihan varmana olisit, kun sait heteromieheltä pakit. Se oli toinen iso traumasi. Sinä se keskenkasvuinen tässä olet. Kannattaisi päästä yli noista traumoista ja jatkaa elämääsi. Tarinani on hieman toinen. Minulla on homo-tausta ja vaimollani taas menneisyys lesbona. Niissä piireissä myös tutustuimme ja lähes heti rakastuimme toisiimme. Meillä on nyt kolme yhteistä lasta ja aviossakin ollaan. Kaikki on vain kolahtanut kohdalleen ja yhteinen perhe-elämämme on ihaninta, mitä kohdalleni on koskaan sattunut.

Olen samaa mieltä tuon psykologin kanssa. Kun kerran ihmiset muuttuvat, miksei sitten heidän seksuaalisuutensa? Jossakin homoissa on jotakin hyvin lapsellista ja nämä käyttäytyvät kuin murrosikäiset, uhmaavat teinit.

Juuri tällaiset vannovat homouden nimeen. Onneksi elämä on paljon rikkaampaa. Hienoa joskus kuulla jotain positiivista, eikä aina samaa negailua. Minusta ainoa pysyvä asia elämässä on muutos.

Seksuaalisuus voi kyllä muuttua, mutta sitten on kyse biseksuaalisuudesta. Turha puhua mistään homo- tai lesbotaustasta. Tämä on tietty pelkkää fiktiota, mutta kyllä jossakin tällaista täytyy myös tapahtua. Ei se muuten käsikirjoitukseen olisi päätynyt. Tiedän lähipiiristäni, että tämä on yleisempää kuin muutamat täällä haluavat uskotella itselleen ja muille.

Onpa ajatus käynyt omassa mielessänikin. Eihän homoelämää pitemmän päälle yksinkertaisesti jaksa. Kyllä tuo on kuule ihan fiktiota.

Ihan varmasti ;D Kyllä sitäpaitsi jokainen homo jaksaa sen homoelämänsä ihan loppuun saakka. Ne, jotka eivät jaksa valitsevat naisen rinnalleen. Voi homoelämä ja heteroelämä. Kun se nyt olisi jotenkin jaksamisen asia. Kiinnostus miehiin ei ole tietääkseni jaksamisesta kiinni.

Minä ainakin jaksan tämän ihanan "homoelämäni" loppuun saakka, kunhan löydän sen ihanan miehen rinnalleni. Ja pari miljoonaa muuta miespianistia. Joista kukaan ei varmaankaan kuitenkaan ole koskaan frisbeegolffaillut. Ensinnäkin noihin aikasempiin syytöksiin vedoten olen kommentoinut tätä vistiketjua koko ajan tällä samalla nimimerkillä mutta joillekkin on vaikea huomata että en ole täällä yksin vaan muutkin voivat olla oikeassa.

Nythän sinä vasta siellä kellarissa oletkin. Ja turha valehdella että olisit koskaan mikään homo ollutkaan olet ollut aina bisse ja sitä olet edelleen ja samoten se lehmäsi. Sen todistaa se että olet nussinut pentujakin sille lehmälles. Mutta auta armias kun alkaa tekemään taas miestä mieli niin kyllä siinä akka ja lapset unohtuu.

Juuri sinun kaltaisesi pellet ovat pahinta ihmiskunnan saastaa. Tuollaisilta pitäis lapset huostaanottaa heti pienenä. Ja menehän sinäkin sinkkuelämä jonkun lehmän matkaan mutta muista enne sitä käydä seuroissa pyytämässä synnit anteeksi jos sillä luulet pääseväsi taivaaseen. Ja ei muuta kuin kulissi vaihdetta silmään. Kun teillehän on pedofiilikin sallittua jopa omia lapsia ja lastenlapsiakin kohtaan niin eihän se nyt yks kulissi elämä tunnu yhtään missään.

Sitä meuhkaamista ei todellakaan voi unohtaa, se oli sangen eeppistä. Etkö oikeasti osaa antaa asian vaan olla, jos se ei maailmankatsomukseesi sovi? Onko oikeasti pakko kirjoittaa tuollaista törkyä tänne?

Et millään tapaa edes halua yrittää nähdä erilaisia tapoja elää, koska ei ole kuin sinun tapasi, joka on ainoa oikea. Jos kaksi ihmistä rakastuu, se on aina kaunis asia. Rakkaus on todella moninainen asia, kuten aloittajan sekä muutaman muun kertomuksesta huomaa. Kaikilla elämä ei mene samaa rataa, ossa muuttuu myös seksuaalisuus vastaantulevan ihmisen myötä. Siinäkään ei ole mitään pahaa. Toisilla taas asiat ovat muuttumattomina elämän läpi.

Itse uskon kirjoittajan kertoneen ihan totuuden, joten en heitä bisseiksi ala lokeroimaan. Minulla ei siihen oikeutta ole. Jos he ovat lapsia saaneet, niin mitä se todistaa? Ja millä perusteella lapset huostaanottaa pitäisi? Jos heilla on rakastavat vanhemmat, ei ole yhtään mitään perustetta kyseiselle toimelle. Ja miten helvetissä tähän pedofilia liittyy?? Eli sinusta siis jokainen pariskunta, jolla on lapsia, on taipuvainen pedofiliaan? Mietihän kaksi kertaa tätä väitettäsi ja miten se osuu omaan nilkkaasi.

Joo, eräällä näkyy taas olevan yksinäinen sunnuntai, yksikseen keskustelee akkavihastaan ja sateenkaaren päälle omaa heteronormatiivista parisuhdeutopiaansa rakentelee ja itseään peukuttaa Kyllä se frisbeegolf sentään on terveellistä ulkoliikuntaa tähän ketjuun verrattuna, vaikka pitäisi haaroja myöten hangessa kahlata ;D Jatkakaa, hönöt ;DDDD.

Jokainen eläkööt kuten tahtoo kunhan tekee sen rehellisesti eikä kulissina. Avioliitto ja yleensäkkin kaikenlaiset parisuhteet on tarkoitettu ihmisille jotka oikeasti rakastaa toisiaan. Ekä sellaisille jotka avioliiton kautta haluavat piilottaa oman seksuaalisuudensa koska se on silkkaa valehtelua ja petosta. Jos olet homo sinulla on tasan 3 vaihtoehtoa: Pysyt täysin sinkkuna olitpa sitten kaapissa tai ulkona. Mutta pysyt naisista erillään valitsitpa sitten noista kolmesta vaihtoehdosta minkä tahansa.

Jos olet biseksuaali niin kaikki on mahdollista, mutta lapsien hankkiminen ei ole suositeltavaa koska biseksuaaleilla on paljon suurempi riski hajoittaa perhe kuin heteroilla ja homoilla koska eivät osaa päättää haluavatko olla miehen vai naisen kanssa.

Jos olet heteromies, jätä lesbot rauhaan! Jos olet heteronainen, jätä homot rauhaan! Että näillä kun mennään niin kenelläkään ei ole nokan koputtelemista! Tajua jo se yksinkertainen tosiasia, että kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, kysymys ei ole mistään kulissista. Tajua sinä se tosiasia, että homo tarkoittaa vetovoiman tuntemista samaan sukupuoleen.

Et voi sanoa itseäsi homoksi, jos olet naisen kanssa sillä se on valehtelua. No mutta niinhän aloittaja tekee: Hehän rakastavat toisiaan aloituksen mukaan, joten senkään kohdan ei pitäisi olla ongelma. Kyllä on kapeakatseinen maailmasi. Miten biseksuaaleilla on suurempi riski hajoittaa perhe, etenkin jos tietävät tasan tarkkaan kumman kanssa haluavat olla?

Mitens homojen avoimet suhteet, eivätkö ne vaikuta perhe-elämään? Entä biseksuaalien tai heteroiden vastaava? Jos olet homomies, metsästä miestä kuin miestä rauhassa: Jos olen homo niin se ei tarkoita että etsin vain yhdenillanjuttuja. Nuo kulissihomot tai mitä he ovatkaan vasta etsivätkin niitä vaimonsa selän takana. Minähän sanoinkin että kunhan tekee sen rehellisesti, mutta aloittajahan ei selvästikkään niin tee.

Ensinnäkin jos hän on siittänyt vaimolleen lapsen niin ei hän silloin voi mikää homo olla vaan bisse. Joten se valhe tulee jo siinä.

Jos hän olisi rehellinen niin hän ilmoittaisi olevansa joko biseksuaali tai olisi hetero tai sitten eläisi parisuhteessa miehen kanssa.

Ensinnäkin bissejen ja homojen ro on siinä että homot enemmänkin hakevat vakituista suhdetta kun taas bisset ovat paremminkin sellaisia kukásta kukkaan lenteliöitä.

Ja toiseksi biseksuaaleille on kymmeniä kertoja enemmän tarjontaa kuin homoilla. Nimittäin homoille on tarjolla vain bi ja homomiehet. Heteroille bi ja heteronaiset. Kun taas biseksuaaleille bi ja homomiehet sekä vielä bi ja heteronaiset.

Joten kiusauksetkin ovat huomattavasti suuremmat. Homo Ei tarkoita kaikkien tietenkään hakevan. Suurin osa kuitenkin tuntuu niitä varten elävän.

Tai jos ollaan parisuhteessa, joko petetään tai eletään avoimessa suhteessa. En sano kaikkien näin tekevän, mutta kovin yleistä tämä tuntuu olevan. Voi kyllä meidän rehelliselläwannabehomolla taas keittää kovaa. Hän on alunperin jo kertonut vaimolleen mikä on miehiään, joten hän ei ole valehdellut tälle. Heillä on yhteinen lapsi, fine. Mikset voi hyväksyä millään tapaa hänen valintaansa? Hän ei petä ketään eikä valehtele kenellekään, vaan kertoo avoimesti miten asia on.

Kyllä homoissa riittää kukasta kukkaan lentäjiä ihan tarpeeksi, usko pois. Miehet ovat seksuaalisesti aktiivisempia kuin naiset ja se korostuu homoissa.

Enkä sano missään nimessä kaikkien näin toimivan, mutta näitä tuntuu olevan joko runsain määrin tai he ovat se näkyvin osa homoista. Voit väittää biseksuaaleilla olevan sitä ja tätä enemmän, muttei asia ole noin yksioikoinen.

Biseksuaali kokee syrjintää kahdelta puolelta: Tämä taas vaikeuttaa parisuhteen löytymistä huomattavasti, koska monet ajattelevat kuten sinä. Eli vaihtoehtona on joko elää homona tai heterona oman valinnan mukaan. No kun hän ei nimenomaan ole kertonut koska mikään homo hän ei voi olla koska hän on maannut naisen kanssa josta lopputuloksena yhteinen lapsikin.

Joten se jo riittää todistamaan sen että mikään homo hän ei voi olla vaan bisse koska homolla on ehdoton 0 toleranssi naisiin. Voi olla että biseksuaalit kokevat syrjintää molemmilta puolilta mutta se ei silti oikeuta valehteluun. Esimerkiksi itse voisin kokeilla suhdetta bissenkin kanssa sillä edellytyksellä että tietäisin alusta asti mikä hän on miehiään, eikä tulisi pettämään minua eikä varsinkaan naisen kanssa.

Mutta jos hän antaisi ymmärtää olevansa homo ja myöhemmin paljastuisikin bisseksi niin suhde päättyisi välittömästi. Eikä riitä että hän alussa kertoisi olevansa joskus naisenkin kanssa, vaan siinä tapauksessa hänen täytyisi myös tunnustaa olevansa bisse eikä yrittää väittää itseä homoksi. No kyllä karhuherralla on elämä vaikeaa. Olisiko aika painua talviunille, jos juttujen taso paranisi vaikka vahingossa?

Tuskinpa sitä ihmettä tapahtuu Siis vain sinulla on 0 toleranssi naisiin ja armoton naisviha vielä syistä, jotka tiedämme jo.

Tietenkään ei oikeuta, minkään ryhmän suhteen. Mitenkä sitten suhde homomiehen? Et vaadi samoja asioita, eli homo saisi pettää sinua? Tuon ymmärrän kyllä, pettämisen eri sukupuolen edustajan kanssa pointin todella hyvin. Mutta muutoin en näe asiaa noin yksioikoisena millään tapaa. Eli mies ei voi olla homo, jos esim teininä on vahingossa kännissä päätynyt naisen kanssa sänkyyn? Nimenomaan, niin metsä vastaa kuin sinne olette huutaneet. Ja sitten kun se vastaa, on porukalla herne nenässä: Teillä on kovin yhteistä, ettei se viesti mene kumminkaan perille: Voi voi, onko taas sinulla tylsää, kun pitää mesota täällä?

Etkö voisi mennä muualle pätemään? Edistystä on haivattu hän on kuuluisin gay palstojen bisseykkösidiootti. Jätä rauhaan gay sivut ja pidäydy siellä bissejesi sivuilla. Idiooteista saa lähinnä naurut, tosin osa vituttaa, se on totta: Siis saat itsestäsi lähinnä naurut? Etkö tajunut, että sinä olet se suurin naurun aihe, jolle jokainen nauraa. Tyylisi vastata paljasti ettei sinun luetun ymmärrys ole kohdallaan. Saan teidän muiden typeryyksistä kyllä naurut ja säälin heitä, joiden ensi kosketus s24 on homouteen.

Saavat todella hienon kuvan. Siinä se sitten trollilta tuli motiivi ja tunnustus sanasta sanaan. Kyllä taas nallevaaria kiukuttaa kovasti näemmä. Ei täällä voi kun nauraa porukan kommenteille esim rehellinenhomo. Niin, tunnustin jopa osan typerien kommenttien aiheuttavan nauramista, koska ei niitä vakavalla naamalla voi ottaa.

Ihmisen seksuaalisuus voi kuitenkin muuttua, sillä ihmisinä me muutumme koko ajan. Kerroin jo toisessa keskustelussa, että vietin nuoruuteni homoelämää. En nyt kertaa yksityiskohtia, mutta sanon, että tänään olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on jälkikasvuakin. Voin hyvin kuvitella, että joku homona haluaa avioon naisen kanssa tai lesbona miehen kanssa.

Vaikka en pidä heteroliittoa yhtään sen parempana, eri sukupuolet täydentävät kyllä toisiaan. Monet täällä tuntuvat luulevan, että kaikki pyörisi seksin ympärillä. Tosiasiassa on heteropareja, jotka naivat kerran vuodessa, toiset taas kolme kertaa päivässä ja kaikkea siltä väliltä. Me ihmiset olemme erilaisia. SInulla se meni näin ja pääasia on, että olette onnellisia. Ihan yksistään sinä määrität oman seksuaalisuutesi, jankkasi tuo yksi mitä tahansa.

Seksuaalisuuskin voi muuttua toisilla hyvinkin rajusti. Osalla voi olla pientä muutosta, toisilla suurempaa. Mitä pahaa tässä on? Ensinnäkin hän ei ole koskaan mikään homo ollutkaan naisen kanssa hankittu jälkikasvu on siitä todisteena.

Hän on biseksuaali ja on sitä edelleen ja tulee aina olemaan. Biseksualismi on kaikkea siltä väliltä joten he voisi jakaa kolmeen eri ryhmään. Enemmän miehiin päin kallellaan olevat bisset, noin puolet ja puolet molempiin suuntiin, sekä enemmän naisiin päin kallellaan olevat bisset.

Ja nyt yrittää uskotella olevansa muka hetero joka ei myöskään voi pitää paikkaansa. Ja elää nyt voi sanoa täydellistä kulissielämää käyttääkseen naista pahimmalla mahdollisella tavalla hyväkseen, pönkittääkseen väen vännällä omaa seksuaalisuuttaan. Ja ihminen saa tityt hormoonit jo sikiövaiheessa mutta ne heräävät vasta siinä murrosiässä. Elikkä jos olet saanut homohormoonit niin heräät homoksi. Eikä niin että ensin heräät homoksi ja myöhemmin heteroksi, koska et ole edes heterohormooneja saanut.

Tuo oli kyllä vähän huonosti kerrottu, mutta on todettu raskaudenaikaisten tekijöiden vaikuttavan seksuaaliseen suuntautumiseen. Mutta jokin vasta-aine, jota poikasikiö saa äidiltään on todettu vaikuttavan siihen. Eli ainakin johonkin seksuaalisuuteen vaikuttavaan osa-alueeseen tämä vaikuttaa aivoissa, vaikka mitään täysin varmaa ei ole todistettu.

Hormonit eivät tietääkseni vaikuta seksuaaliseen suuntautumiseen, vaan ainoastaan seksuaaliseen viriiliyteen ja halukkuuteen. Tää rehellisen teoria kusee siinäkin mielessä, että jotkut tietävät homoutensa jo ennen murrosikää. Mitenhän sen selität, jos kerran murrosiässä pitäisi alkaa "homohormoonien" hyrräys? Ainoa juttu mikä tulee hormoonien taholta homouden tutkimisessa mieleen on se, että joskus arvioitiin homolla olevan naishormooneja miehormooneja enemmän.

Vaan moinen teoria on vissiin jo ajat sitten kuopattu. Onhan tuota tutkijat kuulemma löytäneet homouteen vaikuttavan geeninkin.

Ja se on paljon uskottavampi teoria kuin hormoonit. Mutta lieneekö sekään paikkaansa pitävä teoria.. Mitä enemmän asiaa aattelee, niin en sulkisi laskuista pois sitä teoriaa, että tänne synnyttäisiin bisseinä. Se olisi vaan oikeastaan aika loogista. Mutta onhan noita teorioita ja tutkimuksia Mutta toisaalta voiko seksuaalisuutta ajatellen mikään ollakkaan.

Mutta kyllähän ihminen on perimän ja kokemusten summa, siitä ei pääse mihinkään. Tää rehellinenhomo ei osaa ajatella tota mantraansa pitemmälle. Joskus on koulussa sen verran kuunnellu ja ymmärtäny, että on heteroja, homoja ja bissejä.

Ja huomattuaan olevansa homo "homohormoonien" alettua jylläämään, niin samantien kiveen eli luupäähän hakattiin, että nyt olet homo etkä muuksi muutu. Tuo prossasuuden toitottaminen joka vaiheessa alkaa menemään jo tahattoman huumorin puolelle. Mistään muusta ei ole takeita kyllä. Itse en homona menis vannomaan, ettenkö voisi muuttua. Voin vain elää päivän kerrallaan elämän loppuun asti joko homona tai sitten jonakin muuna. On päivänselvää, rehellinenhomo, että vaikka sä meuhkaisit tosta asiasta kuinka ja olisit omasta mielestäs niin oikeassa, niin lopputulema on aina sama.

Kun nykytutkimukset jo osoittaa sen, että seksuaaliset halut voivat heilahdella ja seksuaalisuus muuttua täysin toiseen suuntaan, niin miten helvetissä sä kuvittelet ton vanhan iänikuisen virren enää mitenkään pitävän paikkaansa? Et tainut lukea niitä juttuja mitä kehoitin sua lukemaan tai sitten et vain ymmärtänyt tai et halunnut ymmärtää. Tiedä helvetti vaikka itsekkin olisit bisse, mutta et ole sitä vielä tajunnut. Ja toiseksi sitten sekin, että tuo sanelupolitiikkas on niin perseestä kuin säkin: Se, ettet nyt mitenkään hyväksy muiden olemisia miten he haluavat olla, ei tarkoita sitä, että sä olisit oikeassa ja muut väärässä.

Vaikka itsellänikin on silleesti jyrkkä ajatus kenen kanssa haluan olla, mitä seksuaalisuutta pitäisi ihmisen edustaa ja omaan tuon samaisen jaottelun taidon kuin säkin, niin en edes mä voi sanoa, että muut elää väärin. Mä voisin moralisoida yhtälailla kuin säkin noita juttuja, mutta mitä helvettiä se hyödyttää? Itse pysyn vaan varatuista ukoista kaukana Kuka suakaan käskee heteroja mennä iskemään? Tai sänkyyn pettäjäbissen kanssa? Se jos mikä on oma valinta!

Tuo meuhkaaminen ei vaan muuta sitä tosiasiaa, että ihmiset elävät tavallaan Ja sille sä et mahda yhtään mitään Huomaan taas että olemme pääasioista romanttisenkarhun kanssa samaa mieltä mutta silti hän yrittää vänkätä vastaan.

Mutta joo ei jos ihmisen seksuaalisuus heiluu kuin tuuliviiri niin sitä kutsutaan yksinkertaisesti biseksualismiksi eikä miksikään homosta muuttumiseksi heteroksi tai päinvastoin. Niin se vain on että jos ihmisellä ei ole 0 toleranssia miehiin tai naisiin niin hän on silloin biseksuaali eikä siinä pitäisi olla mitään selvää. Ja jos "homo" elää naisen kanssa parisuhteessa niin suhde on joko täydellinen kulissi tai sitten hän ei homo olekkaan.

Ja nimenomaan tämän ymmärtäminen näyttää toisille olevan tysin mahdotonta, niin en voi katsoa sellaista hiljaa. Jotkut väittää että esimerkiksi lapsuudessa koetut ulkoiset tekijät saattavat vaikuttaa seksuaaliseen suuntautumiseen. Kuten esimerkiksi jos miehellä on ollut huono isäsuhde niin hänestä tulisi homo ja jos taas naisella huono äitisuhde niin hänestä tulisi lesbo.

Mutta sekään ei voi pitää paikkaansa nimittäin jos poika syntyy vaikka heroksi niin ei se siitä muuksi muutu olkootpa välit sitten isäänsä kuinka huonot tahansa. Mutta biseksuaalien kohdalla se saattaa pitääkkin paikkaansa. Eli huonon isäsuhteen omaavat kääntyvät enemmän miehiin päin omasta sukupuolesta riippumatta ja taas huonossa äiti suhteessa elävät lapset taas naisiin päin omasta sukupuolesta riippumatta.

Ja sama varmaan pätee myös yh äitien ja isien biseksuaalisilla lapsilla. Koska ihminen hakee ulkopuolelta yleensä sitä mstä on jäänyt paitsi omassa perheessään. Sen olen huomannut myös omalla kohdallani. Nimittäin homoilla on monenlaisia miesmieltymyksiä niin kuin varmaan heteroillakin naismieltymyksiä. Osa etsii seuraa vain ikätovereista, toiset vain itseään nuoremmista, toiset taas itseään vanhemmista kun taas toisille iällä ei ole väliä. Itse etsin itseäni jopa kymmeniä vuosia nuoremmista miehistä ja jopa ikätoverini saatan kokea isäpuolina.

Olen miettinyt että miksi vain nuoremmat vetävät puoleensa? Olen tullut siihen lopputulokseen että kun olen perheen iltatähtenä syntynyt joka tarkoittaa sitä että kaikki sisarukseni ovat huomattavasti vanhempia minusta ja vanhempanikin voisivat olla ikänsä puolesta jopa isovanhempiani ainakin melkein. Niin se on erittäin todennäköinen syy miksi haluan vain nuorempaa seuraa.

Kun taas kaikkein vanhimmalla siskollani joka on hetero on ollut kaikki miesystävänsä vähintään 10 vuotta häntä vanhempia koska hän on meistä taas kaikkein vanhin. Kun taas kaikilla muilla siskoilla ja veljilläni ovat olleet mies ja naisystävät suurinpiirtein heidän ikätovereitaan.

Pidä sä vaan noista uskomuksistas kiinni ihan vapaasti, mutta älä luule, että moni uskoo. Mutta eihän uskomuksiaan voi muuttaa, jos ei järki pelaa tai se on jumittunu johonkin vanhaan ja asioita ei vaan voi kertakaikkiaan miettiä eri tavoin. Ja tämän ymmärtäminen on sulle liikaa. Joustava seksuaalisuus on sulle aivan käsittämätön käsite, mutta kuitenkin ihan nykyisin seksuaalisuutta kuvaava juttu. Ja täysin mahdollinen ja järkeenkäypä.

Sä et pysty ainakaan sitä noilla väsyneillä argumenteillas kumoamaan. Piru tietää mikä aiheuttaa sen, mikä milloinkin ihmistä kiinnostaa. Aivot ovat sen verran ihmeellinen ja monimutkainen keskus. Homouttakin on yritetty selittää vaikka millä, mutta aukotonta teoriaa ei vielä oo saatu aikaiseksi.

Ja tuskin saadaankaan, koska jokainen on yksilö. Ja kokemukset ovat jokaisella erilaisia; tuskin löytyy maailmasta ihmistä joka kokisi asiat samallalailla kuin esim. Ihmistä muokkaavia ja seksuaalisuuteenkin vaikuttavia asioita on luultavasti niin paljon, ettei koskaan voida järjellä selittää, miks on mitäkin seksuaalisuutta tai miks seksuaalisuus voi vaihdella. Bisseyteen vaaditaan nyt kuitenkin se, että molemmat kiinnostaa koko ajan Mutta surkea on se ihminen, joka muodostaa mielipiteen omasta seksuaalisuudestaan varsinkin kaltaisesi kommenttien perusteella, joka asettaa tarkat raamit kaikelle.

Olkoon homo vaikka homona naimisissa akan kanssa, so what? Kenen muun elämään se vaikuttaa paitsi hänen ja hänen vaimonsa? Jos kerran ihminen haluaa itselleen valehdella niin pahasti, niin miten helvetissä se muiden elämään vaikuttaa?

On myöskin jokaisen oma asiansa haluaako alkaa johonkin seksisuhteeseen sellaisen homon kanssa ja sietääkö ajatusta, että homoksi itseään tituleeraava mies palaa aina nainnin päätteks muijansa viereen.

Joo mä en siedä, mutta jotkut sietää Jokainen lie asettaa myös omat standardit sille, mikä on pettämistä ja mikä ei. Mulle asia on selvä; kun ihminen on parisuhteessa, niin silloin petetään jos siinä sivussa harrastaa toisia. Mulla on vanhanaikaiset käsitykset parisuhteen suhteen, mutta olen myös sitä mieltä että jos kerran jollakulla haluttaa vaan naida ympäriinsä, niin näennäinen sitoutuminen toiseen on silloin aivan turhaa.

Siinä voisi jo säästää sitä toista. Olen myös sitä mieltä, että tälläiset ihmiset eivät siitä rakkaudesta tiedä mitään tai eivät vain välitä. On toisenlaisiakin näkemyksiä asiaan, mutta niillä ei ole vaikutusta omaani. Mutta en mene sanomaan ja väittämään etteikö muut voi ajatella asiasta mitenkään toisin ja että mun tapani ajatella olisi se ainoa oikea. Tuo sun saarnaamisesi on juuri sellaista: Not going to happen.

Mielipidehän on kuitenkin vain kuin persereikä: Nuo määreet on nykyisillään vain suuntaa antavia, vaikka sun mielestä ne ovat ainoa totuus seksuaalisuudesta. Jotenkin ihan toivoisin, että sullekkin iskee joskus päälle ajatus, että pillua on saatava ja että ei enää homottais yhtään. Olisi sulle kyllä ihan oikein. Olen luovuttanut kaiken toivon sen suhteen, että minusta koskaan voisi tulla hetskua, vaikka kuinka haluaisin. Tämä keskustelu on kuitenkin antanut mulle valoa tunneliin.

Voi olla että vielä pääsen naimisiin naisen kanssa. Pitäisi vain löytää se oikea joka osaa rakastaa minua ihmisenä ja joka ei ole koko ajan vinkuamassa seksiä. Tossa sun jutussasi on vaan se ongelma, ettet voi pakottaa itseäsi "eheytymään", kun et rikki edes ole. Tai no ehkä siltä osin, että näemmä vihaat itseäsi, koska olet homo ja että homona oleminen on aika kliseisesti seksikeskeistä. Luultavasti et ole sinut seksuaalisuutesi kanssa, mutta asia on niin, että ainoastaan aika näyttää mihin sustakin vielä on.

Jos nyt ihan väkisin haluat naisen kanssa olla ja itselles yrittää vakuuttaa olevasi onnellinen, niin fine. Mutta siinä voi tulla joskus vastaan sekin iso mutta, että tapaatkin miehen, joka rakastaa sua nimenomaa ihmisenä. Mullakin oli taannoin vaihe, että en olisi halunnut olla homo. Kaikki kaverit oli heteroja, miksen siis mä voinut olla myös? Vaan, mitä enemmän mä sen kielsin, sen enemmän masennuin ja elämä oli perseestä.

Kymmenen vuotta asian kanssa painittuani tajusin, että en voisi olla hetero, kun naiset ei sytytä minkäänlaista kipinää minussa. Joten päätin tulla kaapista ulos viis veisaten mitä muut siitä ajattelee ja kas Sitä huomasi pikkuhiljaa, ettei se seksuaalinen suuntautuminen ollutkaan mun valittavissani. Minkäs pirun sille mahtoi, ettei saanut naisista mitään irti ja miehet oli vain mielessä.

Ei sitä voi pakottaa itseään heteroks tai edes bisseks Toki tässä homoudessa rassaa tuo seksikeskeisyys. Olen itsekkin huomannut, ettei sitä seuraa niin helposti löydä ja helposti sanotaan vaativaksi, kun haluaa muutakin kuin seksiä.

Itse en alkaisi naisen kanssa vain sen vuoksi, että pitää olla yksin. Kyllä sen kipinän sitä naista kohtaan pitäisi syttyä ensin, että siitä rakkaudesta tulisi sellaista, minkä vuoksi kannattais taistella.

Miksi pitäisi tyytyä sellaiseen, minkä tietää olevan riittämätöntä loppupeleissä? Toki naiset ei välttämättä sitä seksiä kaipaa niin paljon kuin miehet, joten saattaisi olla helpompaa siinä mielessä. Mulle se intohimo on suhteessa tärkeää.

Vaikea ainakin mulla olisi olla suhteessa ihmisen kanssa, jota kohtaan en tuntisi minkäänlaisia haluja ja seksi olisi kaukana nautinnollisesta. Itse en rakkauden alttarilla uhraisi omia mielihalujani toisen vuoksi ja vain siksi, että homona nyt vaan on niin vaikeaa.

Ei se avioliitto naisen kanssakaan välttämättä suurta auvoa tuo, varsinkin jos seksuaaliset halut ovat jossain toisaalla.

Thats what I think. Ei ollu tarkotus ihan noin montaa laittaa. Sivu ei ensin lähettäny mitään ja sitten Ja taas pätemisen kuningas vauhdissa ja vetää minut pakkomielteisesti taas mukaan asiaan. Hanki elämä ja jätä minut jo rauhaan. Mielipiteesi on tullut jo selväksi. Tai voisit edes keksiä parempia "hauskoja" kommentteja. Unohta hyvä mies tuollaiset huuhaa kuvitelmat ja opettele hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Olet homoksi syntynyt ja sellainen tulet aina olemaan halusitpa sitä tai et.

Joten pysy kaukana naisista jos et halua ajaa itseäsi itsemurhan partaalle. Mikähän sä oot tollasia neuvomaan? Tyhmyyttäs jaksat kyllä todistella täällä joka välissä. Voisit moiset pitää omana tietonasi. Miten nainen ajaa itsemurhan partaalle? Opettele hyväksymään itsesi omana itsenäsi. Jos jokin ominaisuus ei miellytä, voi sitä yrittää aina muuttaa.

Onpa jacensilla taas vaikeaa hyväksyä muita. Kummasti jaksat minusta pakkomielteisesti vaahdota unohtaen oman todella hienon historian eri foorumeilla: D Monellakohan aliaksella täälläkin olet riehunut, vittuillut ja pätenyt? Ja miksi teet näin ja samalla valitat, kun joku toinen kirjoittaa tänne jotain, mistä et pidä? Niin tuota samaa voi sinulta kysyä. Mitenhän paljon rauhallisempaa joka foorumilla olisi, jos olisit pois pysynyt?

Olipahan taas järkevää sekä tarpeellista kommentointia. On olemassa lääkkeen kaltaisia tuotteita, jotka sammuttavat seksuaalista halukkuutta niin paljon, että hallitsee itseään.

Niitä saa jopa ilman reseptiä. Löytyykö vastaavia noille pätemisen tarpeesta kärsiville? Sinulle taitaa toimia para9mm lääke. Feminiinisen sanaston yleistyminen yli sukupuolirajojen kertoo jotain suomalaisen yhteiskunnan naisellistumisesta - ja miehisyyden alennustilasta.

Iloinen Kroonisen hyväntuulinen ihminen, jota ei huolet paina. Ainaisen iloiset persoonat ovat mitä rasittavinta seuraa. Heillä kun ei tunnu olevan mitään kontaktipintaa reaalimaailman tapahtumiin. Perusluonteenlaadultaan iloiset ihmiset tapaavat olla vähän yksinkertaisia tapauksia, vaikka tätä yhteyttä ei ole pystytty kiistattomasti todistamaan. Kiltti Ei pidä erehtyä luulemaan, että kiltteys olisi myönteinen asia deittimaailmassa. Sitä se ei todellakaan ole. Kiltit, siis kiltit miehet, ovat nimittäin selkärangattomia otuksia, joista ei ole naisille minkäänlaista haastetta.

Samasta syystä naaraat käyttävät näitä reppanoita sumeilematta hyväkseen. Kiltit miehet tekevät toki tietyissä tilanteissa kauppansa. Jos naisen ex-mies oli väkivaltainen ja pulloon menevä, kiltti on virkistävää seuraa, ja ymmärtää naista. Kiltit miehet ovatkin suosittuja kohteita "reboundeissa", kun nainen yrittää päästä edellisen onnettoman suhteen yli. Kiltti mies tosin heivataan mäkeen heti ensimmäisen selkärangallisen tullessa vastaan.

Tästä huolimatta kiltin miehen usko naiskunnan ihanuuteen ei horju. He saanevatkin jonkinlaista masokistista mielihyvää, kun he pystyvät kestämään naisilta minkälaista kohtelua hyvänsä. Mutta koska nämä lievät masokistiset taipumukset vihjaisivat jostain mielenkiintoisesta miehen persoonallisuudessa, kiltit miehet tukahduttavat myöskin tämän puolensa tehokkaasti. Kontekstin tiedostaminen Ilmoitus aloitetaan jotakuinkin seuraavilla sanoilla: En ole epätoivoinen, katson vain jos vaikka jotain kehkeytyisi Toisin sanoen, "Olen täsmälleen niin epätoivoinen kuin muutkin nettideittailijat, mutta olen vielä sen kieltämisvaiheessa.

Kaupanpäälle saat tavata viikonloppuisin naisen mielipuolista exää, joka ei kuulemma maksa elatusapua ajallaan. Toinen vaihtoehto on, että nainen on päättänyt lisääntyä vaikka miehestä riippumatta.

Luotettava Käytetään tavanomaisesti silloin, kun ei keksitä mitään muuta positiivista sanottavaa itsestään. Ei siis haittaa, vaikka olisit naimisissa tai avoliitossa. Miehenalku Subjekti tiedostaa, että hänen pitäisi olla iän puolesta jo mies, mutta tajuaa olevansa todellisuudessa aivan keskenkasvuinen. Tunnustusta voidaan siis antaa itsetuntemuksesta, mutta aikuisuudesta ei niinkään. Velvollisuudentuntoisuus ja sitoutumishalu eivät yksinkertaisesti kuulu menuun. Miehen pituus Yksi deittipalstojen olennaisimmista naisten miehille esittämistä kriteereistä.

Miehen tulee aina ja kaikissa tilanteissa olla yhtä pitkä tai pidempi kuin nainen. Yleinen maskuliininen käsitys on, että nainen etsii kumppanista itselleen turvaa ja löytää sitä itseään pitemmistä vahvemmista, komeammista miehistä.

Tosiasiassa syy saattaa olla yksinkertaisesti naisten itsetunto-ongelmissa: Kuka väitti, ettei sukupuolirooleja enää tiedosteta? Mukava Täytesana, joka voidaan lisätä mihin tahansa toivomuslistaan tai omakuvaukseen.

Muodokas Hieman ylipainoinen nainen. Naisella on hämärä käsitys siitä, että hän on lihava. Hän kuitenkin suhtautuu siihen optimistisesti korostamalla, että naisilla rasvakudos jakautuu tasaisesti koko vartaloon - siis myös rintoihin ja takamukseen. Naisellinen Hiukan ylipainoinen nainen. Joissakin tapauksissa voi tarkoittaa isoja rintoja häveliäästi ilmaistuna.

Yleensä samassa paketissa tulee iso peräpää, iso hauis, isot reidet, isot pohkeet Nallekarhu Nallekarhumaiset miehet ovat täsmälleen samanlaisia kuin oikeat karhut. No okei, pikkuriikkisiä vivahde-eroja löytyy, jos tikulla kaivaa. Karhu on Suomen suurin petoeläin, kun taas nallekarhu on naisen suurin lemmikkieläin. Karhun uljautta tai luonnetta ei ole näissä miehissä pätkääkään, mutta koko on sentään samaa luokkaa. Deitti-ilmoituksen lopetus Deitti-ilmoituksen laatimisen raskaan työn jäljiltä on monella takki tyhjänä.

Jossain väsyneen mielen perukoilla kaikuu kuitenkin ajatus, että lopetus kannattaisi tehdä tyylikkäästi. Sanoihan peruskoulun äidinkielenopettaja aikoinaan, että ansiokas kirjoitelman lopetus voi vastata arvosanaltaan puolta ainetta.

Mutta kuinka ollakaan, mitään omaperäistä tai nokkelaa sanottavaa ei tule mieleen - niin kuin ei tullut silloin koulussakaan.

Päätetään siis ilmoitus niin kuin ne kymmenet peruskoulun äidinkielen aineet, joissa ilmoitetaan epäsuorasti "loppu", että tyhmempikin tajuaa ettei teksti jatku enää. Deittailumaailmassa tämän vastine on: Puhukoon sukupuoli puolestaan -taktiikka Kun subjekti tajuaa, ettei hänessä ole liiemmin kehumista, on ilmoitus tavanomaisesti lyhyt.

Kirjoittajalla on kuitenkin sen verran tyylitajua, ettei ala pakertamaan itsesäälin sekaista vuodatusta kuinka kurjaa puuhaa yksineläminen onkaan. Jätetään se siis myöhemmäksi, jos joku erehtyy tarttumaan syöttiin. Taktiikkana on siis vedota siihen mikä lukijaa kiinnostaa: Mitä vähemmän tekstiä, sitä enemmän tyhjiä aukkoja joita voi täyttää mielikuvituksellaan!

Mielikuvitushan loihtii mitä kauneimpia kuvia todellisuuteen verrattuna. Näin ollen jopa täysin persoonattomalla ja mitäänsanomattomalla ilmoituksella voi saada vastauksia, olettaen että hakija on nainen. Miehillä on rankempaa, koska miehisen sukupuolen itseisarvo ei edusta mitään houkuttelevaa. Miesten vastaavankaltaiset ilmoitukset ovat tuomittuja vaipumaan unholaan. Pyöreä Jokseenkin ylipainoinen nainen.

Toisin kuin ehkä luulisi, pyöreäksi itseään kutsuvat etsivät netissä ilmoituksillaan pitkää ja komeaa miesseuraa. Itsekriittisyys, mitä se on? Rehevä Harvoin käytetty termi ja syystäkin.

Rehevyys terminä ei ole mitenkään esteettinen - saati sitten kutsuva. Sana viittaa liikakiloihin, eikä niitä ei ole tässä tapauksessa ihan muutamaa.

Rehevät naiset voivat jopa olla ylpeitä ylipainostaan, mikä kertoo vakavasta itsekritiikin puutteesta. Salaista seuraa Skenaario on seuraavan kaltainen: Mies seurustelee vähintään vakavahkosti, mutta oih, kuinka ollakaan kun seksielämä ei ihan tyydytä.

Salaisen seuran hakeminen on "se" korrekti ilmaisu, kun haetaan pelkästään panoseuraa, mutta sen suoraan sanominen olisi liian rumaa. Pettäminen itsessään ei ole tietenkään rumaa. Vannoutuneet yksineläjäthän surffailevat alinomaa netin parinhakusivustoilla. Ei anorektikko, eikä järkyttävästi ylipainoinen. Sopusuhtaisuuden käsite on sumea, sillä toisen mielestä selvästi hintelä tai tukeva ihminen voi olla henkilön omasta mielestä sopusuhtainen. Söpö Status, joka on menettänyt arvostuksensa liikakäytön vuoksi.

Söpöys voi tarkoittaa käytännössä katsoen mitä tahansa. Joku voi mainostaa olevansa söpö, koska on kerran elämässään kuullut sen joltain tolkuttomassa humalassa olleelta ihmiseltä - tai säälittävimmillään oman äitinsä suusta.

Söpöllä viitataan usein suhteellisen tavallisen näköiseen ihmiseen, joka mielletään mukavaksi seuraksi. Ihminen on söpö silloin, kun hän ei aivan yllä kauniin tai hyvännäköisen kriteereihin. Todellisuus-minäkuva -konflikti Subjektin minäkuva on vinoutunut, josta seuraa kiusallisimmillaan täydellinen kritiikittömyys omaa ulkonäköä ja persoonallisuutta kohtaan. Esimerkkinä tällaisesta on itsestään huoltapitämätön, pysyvästi haavemaailmoihinsa eksynyt XXL-nainen, joka etsii itselleen treenattua, hyvännäköistä miestä, jolla on tohtorin tutkinto.

Niin ja rahasta ei tietenkään saisi olla pulaa. Toinen vaihtoehto on ylimitoitettu itsekritiikki. Tällaisessa tapauksessa subjektin huono itsetunto johtaa oman arvon vähättelyyn, joka näkyy ilmoituksen tarpeettomana vaatimattomuutena. Tosiasiassa kyseinen persoona voi olla kauniimpi, älykkäämpi ja miellyttävämpi kuin kukaan edellisten neljänkymmenenseitsemän ilmoituksen jättäneestä, jossa kukin on kehunut itseänsä ällöttävän yksityiskohtaisella tavalla. Toivomussikermä Toivomussikermällä tarkoitetaan ekstensiivistä listaa vaatimuksista deitti-ilmoituksessa, jonka miehen tai naisen pitäisi täyttää.

Listan tyypillisin laatija on noin kolmissakymmenissä oleva nainen, joka omien sanojensa mukaan tietää mitä haluaa. Ulkonäkösi on kunnossa, ja saatat olla tumma ja raamikas. Olet sosiaalinen ja tulet toimeen ihmisten kanssa.

Sinulla on runsaasti ystäviä, mutta et pelkää yksinoloa. Olet kunnianhimoinen, mutta osaat silti nauttia pienistä asioista ja ottaa rennosti. Olet älykäs ja pystyt keskustelemaan syvällisesti, mutta olet myös hauska ja huumorintajuinen.

mutta miehen kanssa touhuaminen kiinnostaa toisinaan, salainen vakiseura siis haussa." Vaikka harrastammekin turvaseksiä niin sinun tulee olla terve, en halua niistä jotka ovat eläneet aikaa jolloin homoseksuaalisuus oli rikos ja sairaus. niin hänen on helpompaa löytää seksiseuraa toisista miehistä kuin naisista. toukokuu Etsiskelevät isojen tyttöjen seuraa. .. Sen osoittaa jo se, että esim. homoseksuaalisuus on yleisempää sitä .. Vai onko vielä joku salainen painoraja? . että ylipaino on todellakin ihan sillä rajalla, voisinko harrastaa seksiä. toukokuu jos ei halua harrastaa seksiä ollenkaan, sekin on tietysti ihan hyväksyttävää; jokainen päättäköön itse, miten (a)seksuaalisuuttaan toteuttaa.

Tunnen itsekin yhden avioparin, jonka mies on ollut halvaantuneena toistakymmentä vuotta. Itse vietin homoelämää pitkään, kunnes yhden vanhemman miehen kautta, joka oli pelkkä ystäväni, löysin uudella tavalla ihmisarvoni ja miehuuteni. Tätänykyä olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on yhteistä jälkikasvuakin. Onko niin vaikeaa antaa ihmisten elää omaa elämäänsä. Ei meistä kukaan ole toisia parempi, kaikki me olemme onneksi erilaisia.

Homojen pahimpia vainoajia, orjuuttajia ja vihollisia ovat aina olleet toiset homot! Lähtisin itsekin tästä saastasta, mutta kynnys naisen suhteen on liian korkealla. Sitä tyytyy melkein mihin vaan että saa miestä. Se tyhjä hetken huuma on voimakas, vaikka järki sanoo koko ajan pistämään tälle paskaelämälle stopin ja alkamaan elämään aikuisten lailla. Aina on ollut ja tulee olemaan homoromanttisesti suuntautuneita jotka ei elä sitä seksipainotteista elämää.

Monet ei saa kaipaamaansa läheisyyttä miespuoliselta, pelkkää seksiä vain, joten on ymmärrettävää että nämä valitsevat läheisyyden korvikkeeksi naisen. Vähemmistössä on homoromanttiset miespuoliset, jotka elää aikuismaisesti. Joo valitettavan totta turiset. Itse en naista kaipaa, mutta läheisyyttä kylläkin. Vaikea on löytää kaltaistaan, kun todellakin näyttää olevan tuo seksi etusijalla monella. Mutta toistaiseksi olen ennemmin yksin kuin hakisin korviketta. Ehdotuksia olen naisilta saanut, vaikka homouteni ovat tienneet.

Heille olen aina sanonut, ettei se ole oikein kumpaakaan kohtaan, kun itselläni ei ole vetoa naiseen romanttisesti eikä seksuaalisesti. Sitten tietty on eriasia jos joskus niin pöljästi käy, että tulee nainen joka vetasee jalat alta. Pirunko sitä sitten mahtaa, jos halut syttyy. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Biseon osui juuri naulan kantaan.

Ja kun homoja muutenkin pilkataan ja halveksitaan niin tuollaiset kaikenmaailman kulissipellet eivät varmasti paranna tilannetta. Ja jos se homoseksualismi tuntuu niin epämiellyttävältä niin painukoot venäjälle siellä ei suvaita homoja, siellä saavat ihan rauhassa toteuttaa kulissiaan akan lutkiensa kanssa mutta täällä heitä ei kaivata. Ja taas se koira älähtää johon kalahtaa. Taidat olla itsekkin joku kulissielämää elävä roisto kun niin hanakasti niitä puolustelet.

Voi voi, miten toisten onni voi käydä kateeks: D En ole kulissielämää elänyt koskaan elämässäni, kun en koe tarvetta. Toisaalta en myöskään ole ollut noin armoton wannabe gay kuin sinä. Tuota se oma epävarmuus seksuaalisuudestaan sekä pakit näemmä tuottaa. Kulissielämää ei ole koskaan elänyt hän, jolla on kymmeniä rek. Sinun kohdalla nyt ei mikään täsmää: D Ei kuule ole kymmeniä rekisteröityjä aliaksia. Täällä on nyt 2, koska edellinen aiheutti niiiiiin kamalat vatsanpurut sinulle.

Miten kaikki muut median eri nimimerkit? Joita et edes tunnusta omiksesi. Paljon tosi kivoja ja kiimaisia bi-ukkomiehiä tietysti sieltä löytyi heti, jos sille päälle sattui, eikä välittänyt heidän perhe-elämänsä kulisseista ;D. Eiköhän tuo ihan selvää kulissielämää ole kun halutaan näytellä naapureille heteroelämää. Ja jos ihminen elää kulissielämää niin hän valehtelee ja joka valehtelee yhdessä niin valehtelee kaikessa muussakin.

Joten se kertoo vain ihmisestä joka on täysin kierä huijari. Vanha sananlasku kertoo että ei korppi korpin nokkaa noki. Joten joka roistoja puolustaa niin sillä on itselläkin luurankoja kaapissa.

Joten kerrot noissa viesteissäsi myös itsestäsi. Näinpä, hirveetä väittelyä itsestäänselvistä asioista. Kuinka tyhmä voi olla, että elää kulissielämää. Siitä on haittaa sekä itselle, että muille.

Vielä Suomessa, jossa homojen asema on erittäin hyvä. Taitaa nuo kulissihomot olla pahemman luokan narsisteja. Kyllä elämäsi on kovin vaikeaa, kun sait kerran heterolta pakit. Kannattaisiko hakea ihan ammattiapua? Tuossa ei kumpaakaan petetä, koska molemmat tietävät homman nimen.

Tällainen ratkaisu toimii heidän kohdalla, mutta se sapettaa rehellistäwannabehomoa ihan homona, koska hän ei voi ymmärtää kuin oman tapansa elää: Mitään muuta ei voi olla olemassa ou mai gaad!

D Mistä tiedät hänen valehtelevan naapureille tmv? Aloittajahan kertoo harrastaneensa myös miessuhteita, mutta näin lopulta kävi. Eli kyse ei voi olla kulissisuhteesta. Kumma miten vaikeaa sinulle on hyväksyä erilaisuutta. Tuo kulissielämän eläminen on tyhmää meidän mielestämme, jotka olemme varmoja omasta seksuaalisuudestamme. Vaikken ole moisen elämisen kannattaja, niin ymmärrän miksi jotkut sen valitsee. Ei kaikki uskalla olla homoja, ei edes myöntää asiaa itselleen.

Silloin kulissi on ainoo vaihtoehto Narsisti siihen ei tarvitse välttis olla, että moiseen ryhtyy. Mielestäni suurimmalla osalla on taustalla 1 toive siitä, että homous on vain ohimenevä vaihe, 2 pelko siitä, että kaapista ulostulo aiheuttaa henk. Mutta moni varmastikkin on katunut valintaansa, kun on kieltänyt itsensä ja sen vuoksi elänyt elämää, jota ei oikeasti olisi halunnut elää. Ja se itsepetos saattaa lopulta romuttaa sen vaimonkin elämän ja mahdollisesti jopa lasten.

Tajuaako tämä henkilö yhtään mitä se kirjoittaa? Minun mielestäni ei yhtään. Johan henkilö on ollut pitkän aikaa sekoilemassa täällä ja pahempaan suuntaan on menossa. Siinä meillä onkin lekuri, jonka todistus on Mustamäen torilta saatu: D Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan: Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan. Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua?

Ovatko potilaat kadonneet "pätevältä" vastaanotoltasi? Aloittajan mainitsemassa tilanteessa ei ole enää homouden kanssa mitään tekemistä.

Jos kerran molemmat kiinnostaa, niin onhan se selvää biseksualismia. Mutta aloittaja ei kerro myöskään tietääkö vaimo noista panohommista miehen kanssa. Mutta itekseni mietin, että on rakkaudesta kaukana kävässä miehen kanssa naimassa ja kömpiä sitten muijansa viereen Mutta jotenkin alkaa vaan tuntumaan enemmän ja enemmän joltain heterojen propagandalta koko eheytymisjuttujen kirjo.

Kummasti niitä on alkanut tupsahteleen tänne ja kaikissa on suunnilleen sama kaava. Alkaa väkisinkin tulemaan tunne, että tarkoitus olisi tuputtaa homoille, kuin auvoisaa elo olisi naisen kanssa. Kuinkahan monta kertaa minutkin on jo ehitty eheyttään parin viime kuukauden aikana Mikseipä tuo aloittajan homma voisi olla tottakin.

Seksuaalisuus ja mielenkiinnon kohteet voivat vaihdella. Ihmettelen vaan, ettei moinen vaan voi mennä joillekkin jakeluun. Toki mietin sitäkin, että miksi moisia pitää tänne kirjoittaa jos näin on päässyt käymään oikeasti. Itse en alkaisi naisen kanssa olemaan vain siksi, että on yksinäinen olo. Siinä pettäisi ainakin toistaiseksi molempia. Kyllä se mielenkiinto naiseen romanttisesti ja seksuaalisesti pitäisi herätä ensin.

Rakkaus, läheisyys ja huolenpito ovat tavoittelemisen arvoisia asioita, mutta minusta siihen ei pidä lähteä, ellei ole varma siitä, että voi toiselle omistautua. Vaikka joillekkin se seksi on vain seksiä, niin uskallan väittää, että aika monia loukkaisi tieto siitä, että puoliso olisi ollut vieraissa.

Ja luulen, että vaikka moni muija sanoo, että on ok, että mies käy miehissä, niin heilläkin se hieman risoo, ettei itse miehelleen riitä. Mulla ei ainakaan riittäisi ymmärrys kumppaniani kohtaan, jos minä en hänelle riittäisi. Tuohon ihme kulissihöpinään otan kantaa sen verran, että ei mustakaan ole kyse kulissista, jos kumpikin tietää missä mennään ja mikä on homman nimi. Ei kai muiden tarvii noista asioista tietää kuin suhteessa olevien.

Mutta siinä olen samaa mieltä, että jos oikeasti pitää esittää heteroa, olla heterosuhteessa ja siitä huolimatta metsästää kullia ja persettä, ilman että vaimoke asiasta tietää, niin se on kulissi. Ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ne ukkomiehet, jotka sitä harrastaa. Mutta niitä vain on olemassa ja sille ei mahdeta yhtään mitään. Toki niitä ukkoja mä jotenkin ymmärrän, jotka ovat eläneet aikana, jolloin homous ei oikein ollut suotavaa ja sen vuoksi solmineet sen kulissiliiton.

Se on yhteisön vaikutus yksilöön joskus aika painostavaa. Mutta olen myös sitä mieltä, että hekin voisivat sen eron ottaa ensin, ennenkuin alkavat miehiä mettäämään ja akkojaan pettämään. Huvittaa vaan ton yhden meuhkaaminen asian tiimoilta jatkuvasti tämän sorttisissa keskusteluissa. Perkele siinä kenenkään maine voi mennä, jos joku toinen käyttäytyy eri tavoin.

Ei mun homous ainakaan kärsi siitä, että jotkut ovat niin pelkureita, etteivät vielä tänä päivänäkään uskalla olla avoimesti homo tai edes bi. Kyllä se pitäisi olla sen oma häpeä, joka siinä kulississa elelee, ei toisten. Ja kyllä monesti homot saa itseään syyttää siitä pilkkaamisesta ja halveksunnasta, jos sen uhriksi joutuvat. Se on asia niin, että niinkin voi käydä jos pitää oikein sitä seksuaalisuuttaan joka vaiheessa olla korostamassa. Joillakin kun on ilmeinen tarve olla julkihomo ja ärsyttää oikein muita käyttäytymisellään ja jutuillaan.

Normisti käyttäytyvä homo kyllä usein saa olla rauhassa Mut kel' onni on se onnen piilottakoon! Saammeko rakastaa toisiamme ja olla naimisissa? Itse tiedän koko joukon heteroja, jotka harrastavat homosuhteita. Se kaverini, jonka kanssa homoilen, on juuri sellainen. Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Hän on siis homosuhteita joskus harvoin harrastava hetero, minä taas päinvastoin.

Meitä yhdistää se, että olemme kummatkin parisuhteessa naisen kanssa, hän heterona ja minä taas homona. Ei liene yllätys, että olen itsekin näitä kuvioita miettinyt päivät pitkät. Missään nimessä en kuitenkaan ole bisse. Olen rakastunut naiseen eli vaimooni, mutta seksuaalisesti pidän enemmän mlehistä. Tämä ei ole aina ihan helppoa selostaa, mutta pitääkö elämässä kaiken olla aina helppoa ja yksioikoista?

Iloitaan siitä, että olemme erilaisia! Mulle ei teidän oleminen sen koommin kuulu, enkä siihen sen koommin kantaa ota. Ja entäs jos kieltäisin? Se vaatii jo bisseyden, eli sen että molemmat sukupuolet kiinnostaa seksuaalisesti.

Vaikka olen siitä ihan varma, että ne halut voi vaihdella ja se seksuaalisuus on vaihtuvaa, niin kuitenkin minunkin mielestä toi mitä sanot viittaa biseksuaalisuuteen.

Jos nää sun esimerkkis pitäisi paikkaansa, niin biseksualismin voitaisiin heittää romukoppaan samantien ja kirjoittaa seksualismi opit uusiks tyyliin: Voit toki rakastaa ja nussia ketä vaan, mutta seksuaalisuutesi on yhä joko hetero tai homo. Se, että rakastat vaimoasi ja pystyt harrastamaan vielä seksiäkin hänen kanssaan, mutta seksuaalisesti pidät miehistä ja harrastat joskus seksiä miehen kanssa, tekee susta sen bissen.

Biseksuaalin kiinnostuksen kohde saattaa myös vaihdella elämän eri vaiheissa". Minusta ei ole pois suljettua ajatus, jonka mukaan ihminen syntyy biseksuaaliksi ja iän myötä kallistuu sitten jompaan kumpaan suuntaan tai jää siihen välimaastoon. Mielestäni et voi bisseyttäs kumota mitenkään, mutta Luuletko, että vaimosi ottaa susta eron, jos et olisi homo?

Ja vaikka joitain rakastan ystävinä, niin se ei ainakaan mulle riittäisi avioon menoon tai seksiin. Siinä olen kanssasi samaa mieltä, ettei kaikkien pidä olla samasta muotista. Kuten tossa edellä sanoin: Se sun onnes ei kuulu muille kuin sulle. Ensinnäkin muutama viesti taakseppäin pershärö sanoi juuri niin kuin asia on. Joten en minä täällä ihan yksin ole.

Kulissihomot ovat nimenomaan niitä pahimpia narsisteja. Mutta se on ihan totta että esimerkiksi aloittajan täytyy olla jonkin asteinen biseksuaali koska hänellä on naisen kanssa hankittu lapsi. Kulissielämähän onnistuu homoltakin jos molemmat nukkuvat eri huoneissa ja käyvät eri aikaan saunassa.

Mutta lasten tekoon sentään tarvitaan joko hetero tai biseksualismi. Ja mitä tulee maineen menemiseen niin ihmisillä on paha tapa yleistää asioita. Varsinkin niillä joiden ainoa homotuttu sattuu olemaan se kulissihomo, niin sellaiset helposti luulevat että kaikki ovat samanlaisia pettäjiä.

Ja eikä siinä yksistään homojen maine mene vaan kyllä siinä samalla menee heteroidenkin maine. Nimittäin nuo kuissipellet ovat saanet senkin aikaan että heterosuhteistakaan ei voi koskaan tietää onko kysymyksessä aitosuhde vaan pelkkä kulissi. Ja mitä tulee entisaikaan niin se on ihan totta että kun homoseksualismi on ollut vielä 60 luvullakin Suomessa rikos niin siihen aikaan on ollut hyvin vaikea elää julkista homoelämää.

Mutta ei kulissi ole silti ollut siihenkään aikaan puolustus, koska on olemassa kolmaskin vaihtoehto nimittäin sinkkuelämä. Ja siitä ei voi ainakaan päätellä mitään koska ikisinkkuja on ollut iät ajat niin heteroissa kuin homoissakin ja tulee aina olemaan. No et sitten ole tullu ajattelleeks, ettei nuo ns. Nimittäin niihin mä oon enimmäkseen törmännyt. Rakastetaan vaimoa ylikaiken ja sille ei voi asiasta kertoa, mutta miehen kanssa pitäisi päästä pelehtimään. Mutta mitä noista välittämään? Jättää mokomat omaan arvoonsa, jos ei moiset nappaa.

Mutta aika hyvinpä näytät tietävän mitä homon kulissielämä on Asioita yleistetään aina, sillä se on helppoa. Se ei sua sitten ilmeisesti häiritse, että homot leimataan vain perseen, mulkun ja viinan perässä juoksijoiksi, joita ei kiinnosta muu kuin bailaaminen ja mahdollisimman monen miehen kanssa naiminen?

Tai yleistys, että homolle kelpaa kuka tahansa mies? Tai, että homon kanssa ei kannata edes jutella, kun sitä homoa ei kuitenkaan kiinnosta kuin se yksi asia? Helposti luullaan kaikesta kaikkea, se lienee jo nykyihmisen tapa Toki aivan liikaa näyttää toisten asiat nykyään itse kutakin kiinnostavan oman elämän puuttuessa.

Omasta kokemuksesta tiedän, miten joihinkin voi vaikuttaa se, kun kuulee jonku olevan homo. Suhteista ei taas millään voi koskaan tietää mitä ne on, oli sitten kyseessä kuinka ihanalta tuntuva juttu tahansa.

Kuka tahansa voi pettää tai tulla petetyksi. Narsistikin voi olla kuka vaan. Ei sitä varten tarvii elää kulisseissa. Aivan helkkarin tyhmää etukäteen ajatella moisia. Ja mitä sua heterosuhteet edes kiinnostaa? Itse voit vaikuttaa vain siihen kenen kanssa olet ja petätkö jos mahdollisuus siihen suodaan, vai oletko uskollinen.

Ei ny perkele voi tolleen aatella, että jos jotku on pettäjiä niin minutki leimataan Monestihan täälläkin saa lukea ,että homot eivät voi suhteeseen sitoutua millään ja panosuhde on ainoo mitä homo voi harrastaa. Eihän siihen tarvita edes sitä kulissia.

Maineeseen voi vaikuttaa pitkälti vain yksilö itse. Jos on niin tyhmä, että alkaa pelkämään oman maineensa puolesta, jos joku on pettävä paska bisse tai kulissihomo, niin ei maha mittään. Olet pettäjä vain jos petät Silloin vain voit saada sen pettäjän maineen. Pitää olla muuten itsetunto aika matalalla, jos kaikki yleistykset kolahtaa myönnän, että joskus ottaa päähän toi bilehomo ja seksihullu yleistys. Ja jos oikeesti joku pelkää, että olet pettäjä, niin olet joko antanut aihetta siihen tai sitten toinen luulee niin turhaan.

Jälkimmäisessä tapauksessa se on sen toisen henk. Pidä vain omasta maineesta huolta, muulla ei ole väliä. Tyhjänpäiväsille luulijoille voit nakata sitten paskat, kun itse tiedät asian paremmin. Joo onhan se tietty mahdollista, että joku pikkumainen paska yrittää tahrata sen maineen, kun asiat ei mee niinku pitäis.

Mutta eipä niitäkään etukäteen voi pelätä Itse en ole bilehomo, en kulissihomo enkä paljoa muutakaan mitä homon pitäisi olla ja muijiansa miesten kanssa pettäviä ukkojakin valitettavasti on olemassa, mutta ei mun maine siitä ole tietääkseni kärsiny. Ja en tunne olevani myöskään pettäjä millään tapaa, eikä kukaan ole moiseksi tullu vielä haukkumaan. Eli logiikkasi on täysin järjetön. Miten helvetissä mitään suhteita edes pääsisi kehittymään, jos kaikki on jo leimattu petturi paskoiksi?

Heterojen, bissejen ja homojen mainehan on jo käytännössä sun mukaasi mennyttä. Tuosta entisajasta vielä sen verran, ettei se sinkkuus oikeen ole ollut vaihtoehto, jos paine on annettu vanhempien, sisarusten tai kavereiden taholta. Sitä on vain yksinkertaisesti pitänyt mennä virran mukana, ettei tullut leimatuksi miksikään poikkeavaksi. Tällaisia tapauksia tiedän muutaman ja se on harvinaisen ymmärrettävää. Sinkkuja toki on ollut joo, mutta leimautumisen pelossa moni varmasti valitsi sen suhteen.

En missään nimessä ole bisse enkä myöskään kulissihomo. Elän elämää, jossa voisin varsin hyvin esiintyä homona muutenkin. En tee sitä ainoastaan lapseni takia, en ainakaan vielä. Parhaimmat ystävämme tietävät, että olemme aviopari, jossa homomies on naimisissa heteronaisen kanssa. Onko tämä nyt ihan tavatonta? Siinäkin heteronainen halusi naimisiin homon kanssa, koska rakasti tätä ihmisenä. Ei siihen lasten tekoon tarvitse heteroutta. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero.

Mitä sitten tulee noihin kulissivirityksiin, niin sekin on fakta että joidenkin on pakko elää kulissisuhteissa, esim. Lasten hankkiminen koetaan sekä itselle että yhteisön kannalta tärkeäksi. Suomessaha on yksineläminen on ihan fine, mutta jossain Kiinassa yksin asuva on yhteiskunnan silmissä alempaa kastia.

No bissejähän ne yleensä onkin, mutta kun jotkut bisset ovat niin tyhmiä ja sinisilmäisiä etteivät erota homo ja biseksualismiä toisistaan. Väittävät itseään muka homoksi vaikka todellisuudessa ovat kaukana siitä. Kuunnelkaa nyt miten ristiin tuo aloittajaakin puhuu. Mutta kuitenkin on nussinu pennun akan lutkalle. Hyi helvetti mikä pelle! Ja heti sen perään toinen narsisti. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero". No et sinä ainakaan homokaan voi olla koska oikealla homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin.

Ja mitä tulee uskontoihin niin sekään ei oikeuta elämään valheessa koska valehtelu on 1 pahimmista synneistä näin sanoo raamattukin. Ja itse kristittynä uskon siihen että tuollaiset aloittajan ja thawthin sun muiden kaltaiset valehomot menee suorinta tietä helvettiin! Ainoa, jolla on nollatoleranssi naisiin, olet kyllä ihan sinä.

Olet ainoa, joka naisia noin sydänjuuriaan myöten vihaa. Sääliksi käy jo äitiäsi. Ja ainoa pelle täällä olet sinä, joka jankkaat samaa sontaa kerta toisensa jälkeen, etkä vaan voi pitää turpaasi kiinni.

Tuon "nollatoleranssin" jankkaamisessa olet kyllä mestari. Mikset vain voi jo lopettaa tuota ja antaa ihmisten olla mitä on ja kenen kanssa haluavat? Mikä helvetin agenda sulla on yrittää pakottaa ihmiset tiettyihin lokeroihin, joissa heillä ei olisi kuin tietyt halut?

Voisit jo lopettaa tuon katkeran tilityksen muiden onnesta. Kuten on moneen kertaan todettu: Ja siinä kaiken vihan ja katkeruuden huumassa et edes huomannut, että aika oikeassa hän asian tiimoilta oli. Tartut vaan näköjään tiettyihin lauseisiin, jotka ruokkivat tuota sun tyhjää ajatusta ja jatkat pommitusta Pitäisikö jo ihan oikeasti sunki kattoo peiliin ja kysyy itteltäs miten helvetissä susta tuli noin katkera ja ummehtunut?

Vaikka olenkin sitä mieltä, että aloittaja onkin bisse kaikkien oppien mukaan, niin en mä voi hänen onnea vastaankaan olla. Ei se mua liikuta, jos ihminen on valmis "homona" tollaseen ja ottamaan riskin, että se oikea mieskin saattaa tulla joskus vastaan ja pistää kaiken uusiksi. Homoushan on sitä, että tunnetaan vetoa ainoastaan omaan sukupuoleen seksuaalisesti ja romanttisesti aloittajalle huom. Vaikka ymmärrän paljon asioita ja pystyn venyttämään käsitystäni aika pitkälle, niin en vaan mitenkään ymmärrä miten homo voi rakastua naiseen, nussia naista ja väittää olevansa yhä homo Vaikka olenkin sitä mieltä, että seksuaalisuus voi muuttua iän myötä esim.

Eli toisin sanottuna heterosta tulee bisse, jos haluaa olla naisen tai miehen kanssa, mutta homo, jos veto naisiin katoaa ja ainoastaan miehet sytyttää.

Sama päinvastoin homosta heteroksi. Mutta mielestäni ollaan homoudesta aika kaukana, jos pystytään romanttiseen ja seksuaaliseen suhteeseen naisen kanssa. Toki olisi helpompaa elää maailmassa, jossa ei olisi noita määritelmiä. Aikuiset ihmiset hakisivat vain sitä seuraa mitä milloinkin haluasi ilman, että kukaan sitä pitäisi minään. Sillä onhan nuo opit aika rajoittavia. Nyt ihmispolo saa vaan miettiä mikä meni vikaan, kun halut vaihtuivatkin toisiksi.

Ja siihen on näitä todella "aitoja" oman seksuaalisuuden puolesta puhujia, joilla ei ole kuin oma kanta ja toisten ovat aina vääriä. Poikkeavaa käyttäytymistä tai ajattelua ei suvaita. Räksytystä räksytyksen perään ilman järjen häivää Todellisinen biseksualismi tai biseksuaalisuus ei ole kauhean yleistä.

Muistan lukeneeni tutkimuksen Iso-Britanniassa, missä asiaa oli tutkittu niin etenkin miesten kohdalla oltiin kallellaan usein jompaankumpaan, naisten kohdalla biseksuaaliksi määritteli itsensä hivenen useampi. Itse en usko että seksuaalisuus on aina hirveen liukuvaa et jos vuotiaana kokee homoseksuaalisia tunteita niin monesti vuotiaana voi todeta että ne tunteet oli tosia vaikka niihin liittyi silloin paljon epävarmuutta. Mutta varmasti biseksuaalisuuttakin on olemassa, en väitä vastaan.

Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Näin kommentoit minulle Edelleenkin hoidata pääsi kuntoon vai onko sinun kohdalla jo liian myöhäistä. Kannattaisi sinun katsoa mitä ihan itse kirjoitit ja miksi vastaus on tuo.

Niin metsä vastasi kun sinne huusit. Ei kuule tarvi hoitaa päätä kuntoon, kun ei siinä vikaa ole. Mitäpä jos lopettaisit nyt alkuun tuon vittuilun, koska et kestä kun tulee takaisin? Voit samalla hoidattaa oman nuppisi kuntoon. Onhan se tietty terveen merkki jaella netissä tuntemattomille neuvoja hoitaa pää kuntoon. Ensinnäkin sinulla näyttää olevan aika harvinainen taito.

Nimittäin saat riidan aikaan asioista mistä olet samaa mieltä, parhaimmat taikuritkaan eivät pysty siihen. Ensinnäkin puhut lokeroista mutta vähän myöhemmin toteat itsekkin että homous on sitä että tunnetaan vetoa ainoastaan samaan sukupuoleen ja aloittajakaan ei tiedä mitä homous oikeasti on, mikä on ihan totta.

Sitähän itsekkin olen yrittänyt takoa noiden tiettyjen puupäiden kalloon että mies joka on joskus horahtanut naiseen ei voi olla mikään homo vaan bisse. Nimittäin jos hän olisi bi niin mitä vastaan väittämistä hänellä silloin olisi? Eikä herosta voi tulla bisseä vaan kyllä hän on ollut bisse alusta asti jos haluaa vaihtaa naisen mieheen. Eikä homolla veto naisiin katoa vaan sitä naisvetoa ei ole koskaan ollutkaan ja jos on niin silloin mies ei voi olla homo vaan bisse. Sä oot sitten erittäin tyhmä tai sitten ymmärrät tahallaan väärin Mä sanoin, että SÄ lokeroit; sun mielestäsi jokaisen pitäisi olla sitä, mitä joskus on ilmoittanut olevansa ilman mahdollisuutta muutokseen.

Sitten mä puolestaan puhun ainoastaan mitä asiat ns. En mä ole noita määritelmiä keksinyt. Mulla ei itselläni ole mitään interessejä lokeroida ihmisiä. Siinä mun puolesta jokainen olkoon tosiaan onnellinen kenen kanssa tahtoo Ei katsos mua niin hirveesti kiinnosta ketä muut panee ja rakastaa. Enkä kuvittele maineeni muiden vuoksi ryvettyvän. Vaikka tää aloittajan keissi kaikkien oppien mukaan olisikin harvinaisen selvä, niin en mä, etkä liioin sinä, voida väittää hänen olevan väärässä Ei hänen tarvii mieltänsä muuttaa sen vuoksi mitä me täällä jauhetaan Sitä vaan ihmettelen, että sulla ilmeisesti moisen asian kanssa repee pelihousujen lisäks vielä persekki tuon asian vuoksi.

Mutta siitä voin olla iloinen, että omaan hieman erilaisemman tavan käsitellä, omaksua ja ajatella asioita ja ennen kaikkea kyseenalaistaa asioita. Voisin suositella sitä sullekkin Mutta jos oikeasti kiinnostaa seksuaalisuuksista räksyttää niin googlaappa vaikka "seksuaalisuuden muuttuminen" Luulempa tosin, että vaikka lukisitkin noita juttuja, niin sun kantasi on siitä huolimatta samanlainen Minä taas en käsitä lainkaan miksi homo ei saisi elää niinkuin haluaa.

Täällä eräiden mielestä homon pitäisi näemmä elää homomaista elämää, pukeutua homomaisesti, lässyttää homomaisesti yms. Tunnen yhden homon, joka on naimisissa hetskunaisen kanssa.

Heillä on kaksi koeputkilasta. Mies rakastaa vaimoaan ja vaimo miestään. Kenelläkään ei ole oikeutta määritellä homoutta. Me olemme kaikki erilaisia. Sanompa vaan, että sen homouden voi aina määritellä, mutta ihmistä itseään tai ihmisen rakkauden kohdetta ja sitä kenen kanssa haluaa elää ei. Eiköhän se ole jokaisen oma asiansa. Omasta elämästä pitää saada itse päättää, jos kerran siihen kykenee.

Jos kerran kaksi aikuista päättää olla yhdessä olivat sitten mitä tahansa, niin kuka voisi sitä vääryydeksi väittää? Kenen ismien mukaan täällä pitäisi sitten elää, jos ei sitä saa itse päättää? Voin vain toivoa, että itse en niihin törmää, sillä oma mielipiteeni asiaan on, että joka valitsee päinvastoin omia mieltymyksiään, valehtelee vähintäänkin itselleen.

Täällä lauottujen mielipiteiden vuoksi ei kenenkään kuitenkaan tulisi elämää muuttaa. Mutta toisaalta ne voivat antaa vähän jotain omaan ajatteluun Siihenhän ei kaikki näköjään kuitenkaan kykene.

Asioita voi aina perustella juurikin noiden määritelmien mukaan. Et edes sinä voi väittää etteikö bisseys ole sitä, että kummastakin sukupuolesta tykkää ja etteikö aloittaja siihen kuvaukseen sopisi.

Toki kärjistät asian aika karusti sanomalla, että pienikin poikkeama tekisi homosta bissen. Ja jos homon pitäisi olla mitä sanot, ilman että siitä saisi poiketa, niin mä en varmaan olis edes bisse vaan täysin hetero.

En pukeudu homomaisesti, en lässytä, vaan käytän verkkareita, kittaan olutta, katson lätkää ja kuuntelen heviä Mun vissiin poikkeaa siitä ihan huolella. Mutta suuntautumiseni on kuitenkin vielä homoseksuaali Naiset eivät ainakaan toistaiseks sovi moisiin suunnitelmiin, vaikken heitä mitenkään vihaakkaan. Noita kaikkia seksuaalioppien kirjoittajia on yhtä paljon kuin lukijoitakin. Ja yleensä ne ovat vielä heteroita jotka yrittävät uskotella sekä itselle että muilee että homoseksualismi olisi parannettavissa oleva sairaus.

Vaikka todellisuudessa homoseksualismi on synnynäinen ominaisuus josta ei voi eikä tarvitsekkaan parantua. Sillä ei ole todellakaan mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa että miten pukeudut, syötkö lihaa vai porkkanaa, äänestätkö vihreitä vai kenties perussuomalaisia, millä tyylillä puhut, teetkö työksesi parturikampaajan hommia vai ajatko metsäkonetta, harrastatko villasukkien kutomista vai autojen rappaamista tai tykkäätkö katsoa tv: Mutta ainoa millä on merkitystä niin kerron sen nyt niin selkeästi ettei kenellekkään varmasti jää mitään epäselvää.

Jos olet bimies niin voit halailla pussailla harrastaa seksiä asua yhdessä nukkua samassa sännyssä sekä miesten että naisten kanssa. Ja se tuntemasi "homo" on juuri niitä kaikkein kieroimpia ja pahimpia kulissihomoja. Koska silloin hän ei olisi mikään homo vaan bisse. Se nainen voi toki heterona rakastaa häntä jos ei tiedä mikä hän on oikeasti miehiään.

Mutta jos tietäisi niin varmasti rakkaus loppuisi välittömästi muuten hän olisi todella tyhmä. Ja mikä ihmeen tarve sinullakin juuzoz on puolustella tuollaisia kaksoiselämää eläviä pellejä.

Vai onko kenties itselläsikin luurankoja kaapissa? Miten kauan ajattelit jauhaa tätä paskaa tällä kertaa? MIllä oikeudella sanot, ettei hän rakasta toista? Ei kovin vaikea yhtälö. Katsos on olemassa erilaisia tapoja elää, jopa sellaisia, joista et pidä etkä hyväksy. Silti jokaisella on oikeus elää halutessaan myös niin. Sitä oikeutta et voi viedä keneltäkään. Ja kaikista pahin homo olet sinä. En ole koskaan tavannut toista noin umpimielistä, omassa kuplassaan elävää, selvästi homoudestaan epävarmaa "rehellistä" homoa.

Aloittaja voi rakastaa vaimoaan, mutta silloin hän ei ole homo vaan bi. Hän voi kyllä sanoa itseään homoksi, jos haluaa, mutta mitä järkeä siinä on jos rakastaa vaimoaan? Voit olla tuota mieltä, mutta jokainen ihan itse määrittelee oman seksuaalisen suuntautuneisuutensa.

Hahaa jopa vitsin pukkasit, kyllä teot määrittelee suuntauksen. Nyt tajuan ettet ymmärrä olevasi mielisairas, et koe olevasi, ei se sinun miten koet olevasi muka terve, tee sinusta tervettä, eikä se mten koet olevasi homo, koska olet puuhastellut naisten kanssa.

Muista nyt miten haukuit ex-akkaasi vuosia sitten ja samalla mitalla sai sossunakat, taisit jopa haukkua käräjäoikeuden naiset samalla vauhdilla. Voi voi, on se toisilla vaikeaa näemmä, kun elää historiassa: D Ilmeisesti kohdallasi asiat eivät mene eteenpäin koskaan. En ole mielisairas, mikä sinä olet toisia täällä määrittelemään?

Eikä tuosta kirjoituksesta meinannut edes tolkkua saada. Mutta elämä menee ainakin meillä toisilla eteenpäin, kaikki eivät junnaa menneessä ja elämäntilanteet muuttuvat. Nimimerkki sulla vaihtuu, mutta sun asiasi eivät todellakaan ole menneet eteenpäin Täällä ja Qruiserissa väännät samaa ympyrää kuin täi tervassa ;D ei minkäänlaista muutosta ole huomattavissa, koska jos olisit oikeasti muuttunut, niin ei sinua aina tunnistaisi samaksi kahdesta lauseesta.

Hohhoijjaa jauha vaan jos on kerran pakko: Sinä et tiedä asioistani yhtään mitään, joten et voi sanoa ettei mikään ole muuttunut. Toisaalta asiani myöskään eivät kuulu sinulle millään tapaa, mutta kovasti näemmä kiinnostavat sinua. Monikin asia kuule täällä on mennyt eteenpäin, kun kerran sinua niin kauhiasti kiinnostaa, mutta mieti rauhassa vaan mitkä: Eipä sinunkaan kohdallasi ole mitään muutosta tapahtunut.

Samaa näsäviisastelua täällä jauhat joka kerta. Taidat itse junnata paikallasi: Joo sinun mielisairautesi on mennyt ainakin pahempaan suuntaan: Se edistys on täällä ja qruiserissa: D Vieläkö kiellät sinun qx tilisi?

Psykologiassa ollaan yleisesti hyväksytty määritelmä, jonka mukaan homo on seölainen mies, joka tuntee JOKO yksinomaan TAI pääsääntöisesti seksuaalista vetoa toisiin miehiin. Ihminen ei ole mikään kivimöhkäle, vaan elävä ja jatkuvasti muuttuva persoona.

Se, että homomies vaikkapa harrastaa satunnaisesti seksiä naisen kanssa tai sitten on avioliitossa naisen kanssa, ei vielä tee hänestä heteroa - tai päinvastoin. Käsitykset siitä, että homous olisi synnynnäistä tai siitä, ettei homosta voisi tulla heteroa tai heterosta homoa, eivät ole tieteellisesti todistettuja. Mutta jos mies harrastaa seksiä naisen kanssa tai on avioliitossa niin ei se ole kyllä homo.

Itse olen homo, enkä tunne minkäänlaista vetoa naisia kohtaan. Tuolla sinun logiikallassi voisin kutsua itseäni heteroksi vaikka sitä en ole. Luokittelu on vähän lapsellista. Pystyn nykyään rakastumaan romanttisesti naiseen että mieheen ja harrastamaan seksiä naisen että miehen kanssa. Homoille on homo ja heteroille hetero, bisseille bisse. Kullekin olen heidän kaltaisensa jotta kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi.

Yksinkertaista kun sen oivaltaa. Joo mitäs pienistä eikun nauttimaan. Mitä lapsellista siinä "luokittelussa" on? Sama jos kokee itsensä bisseksi. Tuo sinun mainitsemasi luokittelu on valehtelua niitä muita kohtaan jos kuitenkin olet täysin bisse. Jos väität olevasi esim. Heittäkää ne kategoriat vittuun ja alkakaa elää. Seuraakin alkaa löytymään kun ei turhia nipota. Ensinnäkin jos "homo" väittää rakastavansa naista niin hän joko valehtelee tai sitten hän ei oikeasti ole edes homo vaan bisse.

Ja mitä tulee tuohon itse sanomiseen niin sama asia jos minä kävisin vaikka ampumassa naapurin isännän ja jos minä itse sanoisin poliisille että en tehnyt sitä niin silloin minä en olisi tehnyt sitä. Eli jokainen voi väittää itsestään mitä vain mutta on vain 1 totuus.

Ja mitä tulee gay-bi-hetero kommenttiin niin valehtelua sanoi juuri sen mitä olisin itsekkin sanonut. Sen verran voisin vielä lisätä olet kaikille biseksuaali olipa vastapuoli sitten homomies tai bimies, tai heteronainen tai binainen. Ainoastaan heteromiehille ja lesbonaisille olet pelkkä mies joten heille olet täysin turn off. Vaikka omasta puolestasi voisit alkaa heidänkin kanssa mutta kun kaikkeen tarvitaan aina kaksi, ellet sitten ole joku hullu raiskaaja. Tietääkseni on aivan eri asia valehdella rikoksesta kuin omasta seksuaalisuudesta Tosin ei yllätä yhtään!

Ihminen on taipuvainen valehteluun oli seksuaalisuus mikä hyvänsä. Jos petetään ja valehdellaan se sattuu joo, mutta mistä voi tietää kuka varmuudella on rehellinen? Kukasta kukkaan pörrääjiä ja kaikkien rakastajia näyttää piisaavan ja todellista parisuhdetta näyttää harva haluavan Riskejä voi aina yrittää minimoida tuon luokittelun avulla, eli pysyy heteroista ja bisseistä kaukana. Mutta minkäs mahtaa jos joku osaa sen valehtelun jalon taidon niin hyvin, että saa petkutettua?

Sitä kai kutsutaan elämäksi Jos itse tiedät mitä haluat ja ehkä joskus saatkin sitä, niin siihen pitäis olla sullakin tyytyminen, eikä täällä motkottaa mahdollisten pettureiden ja maineen tahraamisten perään jatkuvalla syötöllä.

Joten kannattaisko jo lopettaa toi vinkuminen ja hommata se elämä? Tiedän kyllä että valehtelu seksuaalisuudesta ja rikoksesta painivat eri sarjassa mutta periaate on täysin sama. Jos teet jonku rikoksen niin teko ei muutu sillä tekemättömäksi että itse väität ettet ole sitä tehnyt.

Joten sama on myös seksuaalisuudessakin. Kun taas heteroseksualismi päinvastoin. Mutta kaikki mikä on siltä väliltä huom! Eli vaikka kuin biseksuaali itse väittää olevansa homo niin se ei tee hänestä homoa. Ja epärehellisyys ei ole mikään yksittäinen asia vaan se on kokonaisuus ihmisessä.

Eli joka yhdessä asiassa valehtelee se valehtelee kaikessa muussakin. Ja mitä tulee elämään niin sitä ei hommata vaan se saadaan jos saadaan.

Jokainen voi tehdä vain oman osuudensa mutta kuten jo sanoin niin kaikkeen tarvitaan aina kaksi. Ja kun itse en satu olemaan mikään hullu raiskaaja. No et kyllä tunnu tietävän. Mitenhän kauan ajattelit samaa skeidaa jankata? Ollaan jo tajuttu miten mustavalkoinen maailmasi on. Homot on ainoa oikea, ylempi rotu. Naiset on saatanasta mukaanlukien äitisi, siskosi ja muu suku , kun et heihin koe vetoa. Vain ja ainoastaan miehen tulee elää ihan homona, suunnilleen pannen jokaista miestä.

Etpä näemmä ole saanut mitään. Ettet vaan valehtelisi vimeisestä, kun oli noin ala-arvoinen heitto. Kolisee luurangot kaapissa sinulla Mikäs siinä on elää ihan homona? Kotonaan ja tykönään saavat sitten selvitellä kulissejaan, lokeroitaan tai suuntautumisiaan ihan rauhassa. Mun kanssa se on yksinomaan homoilua ja piste. Turha tehdä asiasta jotain muuta kuin mitä se on, kun näköjään se useimmilla se seksuaalisuus näkyy olevan vain vuosikausien jankkausta ja selittelyä, joka ei johda yhtään mihinkään.

Tiede ei niitä hyväksy. Ne edustavatkin tietynlaista fundamentalismia. Psykologina lähden itse siitä, ettei tietyn ihmispersoonan seksuaalisuutta tarvitse edes määritellä. Ihminen olkoon mitä on, kunhan on sitä lain puitteissa ja toisia ihmisiä kunnioittaen! Tätä eivät selitä vain ympäristö ja ihmissuhteet, vaan se, etteivät nämä ihmiset tunnista itseään tästä sanasta. He eivät myöskään pidä itseään sen paremmin biseksuaaleina.

Miksi ulkopuolisten pitäisi ylipäätään määritellä kuka ja mitä joku on? Ketä ja mitä tällainen hyödyttää? Sinäkö sitten panet omaa äitiäsi ja siskojasi? Todella sairasta vaikka olisit hetero. Ja mitä vihaamiseen tulee niin tehdään nyt sekin selväksi. Ensinnäkin en vihaa äitiä ja siskojani enkä muitakaan sukulaisiani. Ja mitä taas tulee suvuttomiin naisiin niin riippuu siitä mikä on naisvihaa?

Eli jos se on vain sitä että haluat eristää kaikki naiset päättävistä elimistä seurakunnista kaikista työpaikoista kouluista ja lukita heidät johonkin perunakellariin, niin en missään nimessä ole naisvihaaja. Mutta jos se on sitäkin ettet ole koskaan pannut naista etkä muutenkaan elä etkä hyväksy kulissielämää, niin siinä tapauksessa otan suurella kunnialla kyseisen tittelin vastaan.

Ilman tietoa kyseisestä harrastuksestasi olisimme pärjänneet vallan maniosti, kiitos. Koko ajan haukut kaikki akat lutkiksi, joten haukut samalla sukulaisesi tajuamattasi edes asiaa.

Sinähän se heidät haluaisit omien sanojesi mukaan ampua raketilla kuuhun, kun eivät sinua suuressa homoudessasi kiinnosta. Mieti edes joskus mitä sanot. Mistähän harrastuksesta sinä nyt oikeen höpiset?

Johan haaveilit minun panevan äitiäni tai siskoani, on sinulla kierot fantasiat ja harrastukset, jos noin teet. Joka ikisessä kirjoituksessani sanot miten kaikki naiset on lutkia jne, joten olet täynnä naisvihaa kaikkia naisia kohtaan.

Puhut todella halventavasti heistä, koska et? Voi kun näsäviisauden kuninkaalla on vaikeaa taas. Tiedän kyllä tasan omat suuntautuneisuuteni, mutta siinähän mietit asiaa oikein urakalla, kun noin kiinnostaa: D Piti luoda uusi alias, kun vanha aiheutti niin kovia närästyksiä sinussa: Hauskaa miten syytät muita trollaamisesta vaikka itse täällä eniten sitä teet.

Tässä kin ketjussa sinun oikea juupas-eipäs -henkilöllisyytesi ja ainainen närästyneisyytesi on kuule huomattu jo aikoja ennenkuin minä sanoin mitään koko asiasta, saati tulin kommentoimaan koko ketjuun: D Nimimerkkisi valinta kertoo niin kovin taas sinun asenteestasi ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin. Kyllä siinä on romanttisilla karhuilla ja rehellisillä homoilla ja onnellisesti naimisissa olijoilla heti ihmettelyn aihetta ja karvat pystyssä, kun toinen on FUB-akkaviha-asenteella liikkeellä Itseäsihän närästi aiempi nimimerkkini, joten piti vaihtaa toiseen.

D Enpä tässä ole mitään moista kirjoittanut, en vain ymmärrä kapeakatseisuutta toisten elämäntapaa kohtaan. Jos asian kritisointi on juupas-eipäs, niin sitten on. OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa: D Näe asia noin, jos haluat, ei ole minulta pois.

Naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään, he ovat oikein mukavia ihmisiä. Et siis osaa erottaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa antipatiaa koko sukupuoleen kohidstuvasta? Olet typerämpi kuin osasin edes odottaa: Juu niin on kohdallasi tullut: D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit. Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein.

Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi. Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa. Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi: Tottakai se sinua kiinnostaa. Täytyyhän sinun saada sanoa viimeinen sana.

Koska opit ohittamaan rehellisenhomon viestit? Et kai osaa ohittaa niitä melkein jokaisen hänen viestin jälkeen komeilee sinun viestisi. On se hienoa olla pakkomielteesi! En ole ilmoitellut kuule kommentteja ollenkaan, mutta ethän sinä sitä usko, koska olisit väärässä.

Ensi viikonloppuna menen naimisiin. Olen homo ja tuleva puolisoni on nainen. Oma tapaukseni on hieman samanlainen kuin tuon aloituksen, sillä morsiameni tietää homoudestani. Ei tässä sentään minun kohdallani olla jonkin maailmanhistorian ennakkotapauksen edessä. Monet homoista halveksuvat minua ja morsiantanl. Minulle tässä ei ole mitään kulissia.

Rakastan morsiantani ja hän minua. Toisen miehen kanssa se ei onnistuisi. En ole mikään bisse, sillä seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin. Naisen kanssa en saa sitä ylös, en ainakaan tähän asti ole saanut. On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Pääsen nyt normaalien ihmisten kirjoihin eikä minua luulla enää homoksi.

Olen kärsinyt tästä leimasta koko elämäni. Avioon astun onnellisena miehenä. Jos tuo on sinulle oikea ratkaisu, anna mennä välittämättä muiden mielipiteistä. No nyt sinä vasta leiman tulet saamaan. Ja puhut täysin ristiin väität muka rakastavasi sitä akan rääpälettäs ja toisessa kohtaa taas väität ettet ole bisse. Tuota ei usko kukaan joten älä viitsi valehdella. Ja täytyy sanoa että se kulissi akkas on kyllä vajonnut todella alas kun alkaa tietoisesti homolle kulissipilariksi.

Mutta tuollaiset akat joita ei oikeasti rakasta kukaan mies niin eihän ne muuta saakkaan kuin epätoivoisia kieroja kulissihomoja. Onko sinussa edes munaa kertomaan papille mistä tuossa on oikeasti kysymys? Nimittäin kukaan papinvalan tehnyt ei ala vihkimään mitään feikkejä. Avioliitto on sentään pyhä asia eikä sillä sovi pelleillä. Ja vielä kehtaat tulla tänne kunnia asiana kehumaan etkä osaa edes hävetä! Huomioi kuitenkin, kuinka suuri onnittelijasikin käyttää sanaa "jos" Ei sanaa "koska" tai sanaa "tietysti" tai "on itsestään selvää, että Tuskin näin ovat olettaneet ketjussa aiemmin kirjoitelleet bissetkään.

Epäilisin, ettei homojen suunnalta ole kyse mistään kulissiliiton halveksunnasta, tai keskinäisen rakkautenne epäilystä. Kulissi, jota tarkoitetaan, on sinun itse kertomasi "normaliuden" ja mies-nainen-liiton kulissi, jonne pakenet homouttasi ja lähinnä varmaan toivotaan, ettei se utopia ja kupla pamahda vaimosi silmille, koska et ilmeisesti aio siirtyä selibaattiin ja silti homous on sinulle "kärsimys.

Eiköhän se leima poistumisen sijaan pikemminkin vaan vahvistu? Muutaman rivin mittaisen luonnehdinnan perusteella olet te menossa ojasta allikkoon, mutta jokaisen on opittava kantapään kautta, miten tämä maailma pyörii. Joten onnea tässä vaiheessa todellakin tarvitaan, eikä siinä mitään, jos saatte homman onnistumaan jotenkin "normaalisti. Onnittelut sinulle ja morsiamellesi! Meillä on vaimon kanssa jo yli 25 avioliittovuotta takana, lapsiakin on siunaantunut kaksi.

Älä välitä siitä, vaikka jotkut täällä eivät meitä ymmärrä. Tuskin heteroporukoissakaan ymmärrettäisiin sitä, että joku hetero asuu toisen miehen kanssa.

Rakkaus ei rajoja tunne. Aikuinen kyllä tajuaa sen, että naimisiin mennään rakkaudesta eikä seksin takia. Ja taas eräs pursuaa pyhää naisvihaansa. Taitaa kovin käydä kateeksi, kun kaksi ihmistä rakastuu ja menee naimisiin. Ei pitäisi olla sinulta pois. Eli tuosahan on kysymys vain siitä että mies käyttää naista röyhkeimmällä mahdollisella tavalla hyväksi ja nainen tietoisesti vielä suostuu siihen koska on niin paska ja mätäakka ettei aitoa parisuhdetta tule koskaan edes saamaan.

Naisen kannalta outo ratkaisu koska ei tulis itselle mieleen mennä naimisiin jonkun kanssa joka ei ole minusta kiinnostunut, vaan tekee sen kulissin tai lapsen saamisen varjolla. Tuntuu ettei siinäkään kaikki muumit laaksossa ole. Jos tietoisesti tuollaisen päätöksen tekee niin tietysti siinä ottaa vastuun valinnastaan. Kyse ei ole seksistä niinkään vaan siitä että harvemmin sitä kaverin kanssa mennään naimisiin.

Kaveriksi voidaan laskea henkilö ketä rakastat vain platonisesti. Menihän Irlannissakin kaksi platonista mieskaverusta keskenään naimisiin välttääkseen veroja Sanoihan peruskoulun äidinkielenopettaja aikoinaan, että ansiokas kirjoitelman lopetus voi vastata arvosanaltaan puolta ainetta.

Mutta kuinka ollakaan, mitään omaperäistä tai nokkelaa sanottavaa ei tule mieleen - niin kuin ei tullut silloin koulussakaan. Päätetään siis ilmoitus niin kuin ne kymmenet peruskoulun äidinkielen aineet, joissa ilmoitetaan epäsuorasti "loppu", että tyhmempikin tajuaa ettei teksti jatku enää.

Deittailumaailmassa tämän vastine on: Puhukoon sukupuoli puolestaan -taktiikka Kun subjekti tajuaa, ettei hänessä ole liiemmin kehumista, on ilmoitus tavanomaisesti lyhyt. Kirjoittajalla on kuitenkin sen verran tyylitajua, ettei ala pakertamaan itsesäälin sekaista vuodatusta kuinka kurjaa puuhaa yksineläminen onkaan. Jätetään se siis myöhemmäksi, jos joku erehtyy tarttumaan syöttiin. Taktiikkana on siis vedota siihen mikä lukijaa kiinnostaa: Mitä vähemmän tekstiä, sitä enemmän tyhjiä aukkoja joita voi täyttää mielikuvituksellaan!

Mielikuvitushan loihtii mitä kauneimpia kuvia todellisuuteen verrattuna. Näin ollen jopa täysin persoonattomalla ja mitäänsanomattomalla ilmoituksella voi saada vastauksia, olettaen että hakija on nainen. Miehillä on rankempaa, koska miehisen sukupuolen itseisarvo ei edusta mitään houkuttelevaa. Miesten vastaavankaltaiset ilmoitukset ovat tuomittuja vaipumaan unholaan. Pyöreä Jokseenkin ylipainoinen nainen. Toisin kuin ehkä luulisi, pyöreäksi itseään kutsuvat etsivät netissä ilmoituksillaan pitkää ja komeaa miesseuraa.

Itsekriittisyys, mitä se on? Rehevä Harvoin käytetty termi ja syystäkin. Rehevyys terminä ei ole mitenkään esteettinen - saati sitten kutsuva. Sana viittaa liikakiloihin, eikä niitä ei ole tässä tapauksessa ihan muutamaa. Rehevät naiset voivat jopa olla ylpeitä ylipainostaan, mikä kertoo vakavasta itsekritiikin puutteesta. Salaista seuraa Skenaario on seuraavan kaltainen: Mies seurustelee vähintään vakavahkosti, mutta oih, kuinka ollakaan kun seksielämä ei ihan tyydytä.

Salaisen seuran hakeminen on "se" korrekti ilmaisu, kun haetaan pelkästään panoseuraa, mutta sen suoraan sanominen olisi liian rumaa. Pettäminen itsessään ei ole tietenkään rumaa. Vannoutuneet yksineläjäthän surffailevat alinomaa netin parinhakusivustoilla. Ei anorektikko, eikä järkyttävästi ylipainoinen. Sopusuhtaisuuden käsite on sumea, sillä toisen mielestä selvästi hintelä tai tukeva ihminen voi olla henkilön omasta mielestä sopusuhtainen.

Söpö Status, joka on menettänyt arvostuksensa liikakäytön vuoksi. Söpöys voi tarkoittaa käytännössä katsoen mitä tahansa. Joku voi mainostaa olevansa söpö, koska on kerran elämässään kuullut sen joltain tolkuttomassa humalassa olleelta ihmiseltä - tai säälittävimmillään oman äitinsä suusta. Söpöllä viitataan usein suhteellisen tavallisen näköiseen ihmiseen, joka mielletään mukavaksi seuraksi. Ihminen on söpö silloin, kun hän ei aivan yllä kauniin tai hyvännäköisen kriteereihin.

Todellisuus-minäkuva -konflikti Subjektin minäkuva on vinoutunut, josta seuraa kiusallisimmillaan täydellinen kritiikittömyys omaa ulkonäköä ja persoonallisuutta kohtaan. Esimerkkinä tällaisesta on itsestään huoltapitämätön, pysyvästi haavemaailmoihinsa eksynyt XXL-nainen, joka etsii itselleen treenattua, hyvännäköistä miestä, jolla on tohtorin tutkinto. Niin ja rahasta ei tietenkään saisi olla pulaa. Toinen vaihtoehto on ylimitoitettu itsekritiikki.

Tällaisessa tapauksessa subjektin huono itsetunto johtaa oman arvon vähättelyyn, joka näkyy ilmoituksen tarpeettomana vaatimattomuutena. Tosiasiassa kyseinen persoona voi olla kauniimpi, älykkäämpi ja miellyttävämpi kuin kukaan edellisten neljänkymmenenseitsemän ilmoituksen jättäneestä, jossa kukin on kehunut itseänsä ällöttävän yksityiskohtaisella tavalla. Toivomussikermä Toivomussikermällä tarkoitetaan ekstensiivistä listaa vaatimuksista deitti-ilmoituksessa, jonka miehen tai naisen pitäisi täyttää.

Listan tyypillisin laatija on noin kolmissakymmenissä oleva nainen, joka omien sanojensa mukaan tietää mitä haluaa. Ulkonäkösi on kunnossa, ja saatat olla tumma ja raamikas. Olet sosiaalinen ja tulet toimeen ihmisten kanssa. Sinulla on runsaasti ystäviä, mutta et pelkää yksinoloa. Olet kunnianhimoinen, mutta osaat silti nauttia pienistä asioista ja ottaa rennosti. Olet älykäs ja pystyt keskustelemaan syvällisesti, mutta olet myös hauska ja huumorintajuinen.

Olet sovussa itsesi kanssa ja sinulla on hyvä itsetunto, mutta et ole kuitenkaan itserakas. Olet hyvin toimeentuleva ja akateeminen, mutta sinulla riittää aikaa myös minulle. Et käy baareissa usein, mutta tykkäät kuitenkin käydä ulkona silloin tällöin. Käytät alkoholia silloin tällöin hillitysti, mutta et ole alkoholisti tai absolutisti. Toivon myös, ettet polta, koska minäkään en polta. Olethan myös vähintään cm, mallinkasvoinen, ja osaat pukeutua tyylikkäästi aikaasi seuraten He haluavat kumppaniltaan kaiken mahdollisen ja mahdottoman samassa paketissa.

Ironisesti toisesta päästä löytyy tyypillisimmillään jo parhaat vuotensa nähnyt n. Vaikka biologinen kello tikittää, ja kaikki ystävättäret ovat jo naimisissa, vaatimusten kohtuullistaminen ei tule silti kysymykseen, koska nykyajan vahvatahtoinen nainen ei tee kompromisseja. Tällaisten naisten mielessä maailma on kaareutunut heidän oman napansa ympärille, ja todellisuus siintää tuolla jossain kaukana. Toisin sanoen kyseessä on täysin toivoton tapaus, jolle on turha puhua rakkaudesta.

Ihannepuoliso on lista vaatimuksia, jotka tulee täyttää - muuten ei hyvä heilu. Mies, olethan näille naisille täydellinen, sillä yhtään vähempi ei heille kuitenkaan kelpaa. Urheilullinen "Onhan sinulla kelpo kroppa, onhan? Se on samalla todiste siitä, että ulkonäkö on kuningas ja menevyys plussaa. Pullukat ja nörtit älköön vaivautuko. Uros Jos mies tituleeraa itseään urokseksi, on olemassa suuri todennäköisyys, että mies ajattelee jollain muulla elimellä kuin aivoillaan.

Uroksen lahjat ovat muualla kuin korvien välissä, eikä paketti haarojenkaan välissä ole välttämättä kummoinen - ellei sitten satu pitämään pienistä ja pehmeistä paketeista jouluna. Katukuvassa uroksen tunnistaa parhaiten tyhjästä katseesta ja pullistelevista lihaksista. Urosta läheltä liippaavat variaatiot, kuten "tiikeri" ja "kolli", ovat kaikki saman ideologian kannattajia: Vain kuvalliset vastaukset huomioidaan Tyly ilmoitus, josta voidaan vetää kahdenlaisia johtopäätöksiä.

Ilmoituksen jättäjä ilmoittaa toisin sanoen: Eikä tällä asialla ole mitään tekemistä sen kanssa, etten itsekään ole häävi ulkonäöltäni! Olen kuitenkin siunattu hyvällä ulkonäöllä. Olen ollut nettideiteillä joskus aikaisemmin ja panin merkille, että suomalaisten peruspessimismi ei ole lainkaan perusteltua.

Osaavat mokomat kirjoittaa erittäin lyyrisesti ulkonäöstään! Pitkät seurustelusuhteet, kihlaukset ja avioliitot voivat vaikuttaa radikaalisti vaatimuskäyrän trendiin. Vuosikausien tasapaksu suhde on omiaan todistamaan väitteet unelmien prinssin olemassaolosta yhtä todeksi kuin joulupukin. Toiselta kantilta nainen voi olla myös sitä mieltä, että kuka tai mikä tahansa olio olisi parempi kumppani kuin nykyinen saamaton, sohvalla makaava, suomalaisen miehen näköinen ja hajuinen olio.

Näin ollen keskitytään siis ihan tavallisen, sinkkumielisen naisen oletettavaan käyttäytymiseen. Naisten vaatimuksissa voidaan tuoda esille kolme kulminaatiopistettä, jotka ovat noin , ja vuotta. Nämä iät eivät ole ehdottomia totuuksia, vaan voivat heittää muutaman vuoden puoleen tai toiseen.

Eritoten kolmenkymmenen tienoilla ennustettavuus on hankalaa, koska silloin erot yksilöiden kehitysasteessa ovat ehkä suurimmillaan. Viisitoistakesäiset tyttölapset Ellei tyttö ole jo vuotiaana teiniprinsessa ja miestennielijä, hänellä ei ole vielä kohtuuttomia toiveita poikien suhteen.

Nuoresta neitokaisesta olisi ihan kivaa, jos hän olisi mukavannäköinen ja -oloinen poika, josta voisi tulla oma kulta, jota rakastaa. Vaatimukset ovat siis varsin kohtuullisella tasolla, ja kauniille rakkaussuhteelle annetaan mahdollisuus toteutua. Yläasteella pitää nimittäin antaa pojille pisteitä siitä jo, että he eivät ole huorittelemassa jokaista tyttöä tai vonkaamassa piparia, vaikka tyttö ei edes harrastaisi leipomista.

Samasta syystä osa tytöistä suuntaa katseensa suosiolla hiukan vanhempiin miehiin, jotka voivat olla hieman kypsempiä. Muutama lisävuosi ei kuitenkaan takaa vielä mitään. Noin kolmekymppiset nyrpeät naiset Noin kolmekymppiset sinkkunaiset ovat kärkkäitä esittämään myriadin vaatimuksia.

Edelliset suhteet ovat olleet toivottomia räpellyksiä, joten nainen alkaa pohtia yhteistä nimittäjää epäonnistumisten sarjalleen. Naisiltako muka puuttuisi loogista päättelykykyä - ja pyh! He eivät ole olleet riittävän hyviä minulle", ajattelee nainen tyytyväisenä itseensä.

Hän päättelee, että ainoastaan mieskunnan eliitti voi olla riittävän tasokasta seuraa hänen kaltaiselleen rotunaiselle.

KARVASET KALUT RYHMÄSEKSI HOMOSEKSUAALISEEN VIDEOT

Gay puumamies etsii oulu sex

: Ryhmäseksiä salaista homoseksuaaliseen seksiseuraa

Ryhmäseksiä salaista homoseksuaaliseen seksiseuraa Mitäs jos ensin tutkisit mitä sukupuoli ja seksuaalisuus tarkottaa ruumiissa ja aivoissa ja tulisit sitten takaisin puhumaan sukupuolesta ja seksuaalisuudesta. Ja jos se homoseksualismi tuntuu niin epämiellyttävältä niin painukoot venäjälle siellä ei suvaita homoja, siellä saavat ihan rauhassa toteuttaa kulissiaan akan lutkiensa kanssa mutta täällä heitä ei kaivata. Jotkut väittää että esimerkiksi lapsuudessa koetut ulkoiset tekijät saattavat vaikuttaa seksuaaliseen suuntautumiseen. Käytännössä hellyys tarkoittaa miehelle kutakuinkin sitä, että subjekti tiedostaa, että hänellä ei ole oikeutta työntää rakkauden valtikkaansa naisen lemmenkanaaliin lupia kyselemättä. Rakastetaan vaimoa ylikaiken ja sille ei voi asiasta kertoa, mutta miehen kanssa pitäisi päästä pelehtimään. Tyylisi vastata paljasti ettei sinun luetun ymmärrys ole kohdallaan.
MEIS HOMO KIINNOSTAA VAPAAT NAISET Joensuu seksi mies gay itsetyydyttää
Ryhmäseksiä salaista homoseksuaaliseen seksiseuraa 941
SEKSISEURAA FORSSA SUOMIPORNO ELOKUVA HOMO 240