Omakuva.org himokas homoseksuaaliseen mies

Peräkamarin pojat lueskellett runkatessa jallua ja sieltä lainailleet lukijoiden haavekuvia. Onhan se varmaan henkisesti raskasta, kun isorintaista ei oikeasti saa ja pienirintasille ei seiso, joutuu nuorikolli ja Tuukka tuhkamunaki jatkamaan erottisia lukuhetkiä viltin alla.

Onko sinulla muuta,kuin komea jorma? Mä kanssa oon huomannu kalussa saman. Ennen ajattelin, että ei munan koolla oo mitään väliä, mutta sitten seurustelin miehen kanssa, jolla oli tosi iso enkä oo pystyny sen jälkeen kiihottumaan pienimunasista kavereista.

Heti menee himo ku huomaa, että miehellä on pieni. Kai se toimii miehillä naisten tissien kanssa samalla tapaan. Onpa hyvinkin muutakin kuin tuo muhkea Jorma!! Mutta einpä juuri ole muita avuja naisten suhteen tarvinnut, maine kiirii edelläni kuin kulovalkea.

Naisia on tyrkyllä joka tanssipaikalla ja ravintolassa, ei tarvitse muuta kuin valkata isorintaisimmat päältä. Ja minähän taas vaadin, että naisella on isot tissit. Turhaa jorinaa etei kalun koolla ole väliä.

Olen niin monta tyytväistä naista saatellut kotiin, että en muistakaan. Ja parhaita ovat puutteessa olevat kotirouvat!!! Eikö vieläkään muuta sulla ole.?.. Isot tissit ja heti!

Silikoni tissit kylla tuntee eika ne tunnu niin hyvalta. Taitaa olla siella vaan katkera pikkutissinen nainen kirjoittelemassa. Mä kyllä luulen, että pienivehkeiset haluavat niitä isorintaisia. Täytyyhän jonkin kompensoida omaa riittämättömyyttä: Jep, ja suurin osa miehistäkin tuppaa olemaan pienimunaisia: Kuinkahan moni mies oikeesti saa naisen tyydytettyä? Taitaa olla vain katkera pienimunainen mies siellä! Ihan vain tieteellisiä totuuksia..

Pahimmillaan voi mennä 90 päivääkin tai ennemmänkin. Tässä myös hyvärintaisia naisia. Saat varautua silikonien hankintaan seuraavan naisystäväsi kanssa, joten alahan säästämään: Kyllä maailmassa riittää myös meitä isorintasia tämmösille tissimiehille joille kelpaa siis luomu: Niin ei silikonit kyllä kiihota, ekaksi ovat ruman näköiset ja luonnottoman tuntuiset.

Kumpa sattuisi useimmin isot luomut kohdalle, aah sitä nautintoa kun saa peuhata sellaisen naisen kanssa jolla on kunnon luomut.

Kyllä tuli hyvä mieli kun kehutte iso rintaisia naisia,minulla on sellaiset ei silikonia vaan aivan luonnostaan. Minä olen hieman häpeillyt ja toivonut lottovoittoa että leikataan pienenmäksi. Mutta sitten kun olen miehen kanssa hän hieroo ja velloo ja imee niin huomaan että tämähän on ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. En muuten ole löllö lihainen,ja pukeudun seksikkäästi kesällä huomaan miten nuoremmatkin miehet ihailevasti katsovat minuun ja ovat tyrkyllä.

Mulle taas tuli paha mieli kun on pienet rinnat eikä sille voi mitään. Luonne on kyllä hyvä mutta ei kai mitään pelasta. No hei ihan tosi, älä ota liian vakavasti: D Jotkut tykkää noista lolloista ja toiset ei. Jos itse oisin hetero ja joutuisin olemaan miehen kanssa, niin jättäisin noi älykkyydeltään lapsen tasolle jääneet yksilöt huomiotta.

Ei normaali ihminen fakkiudu mihinkään yhteen mieltymykseen ja päätä että "en koskaan voisi enää olla sellaisen ja tällaisen kanssa". Mä olen siis nainen, joka itsekin tykkään naisellisista muodoista, mutta jos rakastun, niin silloin se oma rakas on paras ja seksikkäin, riippumatta yksittäisistä ominaisuuksista. Näin se on suurimman osan kohdalla.

Itselläni on kohtalaisen pienet rinnat, mutta koko ajan on joku mies läähättämässä niskaan ja voi että miten tuntuis kelpaavan. Harmi vaan, et näitä pieniä rintoja pääse hieromaan ainoastaan toiset tytöt: Lesbot pois suomesta 9. Aloittaja on vain trolli joka ei ole koskaan seksiä saanutkaan. Samat fiilikset tuli tosta mutta voin sanoa kokemuksella että jos mies ei ajattele muuta kuin rinnan kokoa niin et haluakkaan heidän huomiota.

Saat enemmän mielihyvää oikeasta miehestä joka rakastaa ja pitää sinua kauniina juuri sellaisena kuin olet. Itselläni on aika pienet rinnat ja niitä on kyllä pidetty kauniina. Kyllä minua ennen pienet rintani harmitti todella paljon, mutta ei enään. Ihmiset ovat kaikki erilaisia. Meitä on eri värisiä ja eri kokoisia. Meillä on kaikilla niin paljon annettavaa maailmalle ja kaikki ihmiset ovat niin mielenkiintoisia. Antaa noiden runkkaajien olla oman onnensa nojassa ja mennään me tutkimaan maailmaa.

Pienet on ihan hyvät Tämmösiä ne miehet just on millään muulla mitään väliä kuin tissien koolla pliis kasvakaa jo! Eihän tässä kukaan ole sanonut että millään muulla ei oo mitään väliä kuin tissien koolla mut onhan sitä aika vaikee itse päättää, että toi kiihottaa ja toi juttu ei.

Katsotko itse kiimoissasi lyhyitä miehiä? Veikkaan että et vaan sulle on tärkeää että mies on pidempi tai ei ainakaan lyhyempi kuin sinä. Mitäs eroa sillä on siihen, jos tykkää isoista tisseistä? Aapeehän sanoi ettei ollut ennen välittäny tissien koosta mitään.

Kyllä mä sen ymmärrän että niin voi käydä kun niin kävi mullekin kai sitä nainenkin saattaa miettiä jos on oikein isoa saanut ettei se pieni enää maistu samalla lailla.

Kyllä varmasti jokainen mies tai ainakin hyvin moni sekstailisi tuollaisten naisten kanssa kun pienirintaisten. Jotkut tykkää isorintasista, jotkut pienistä, toiset luomuista ja toiset silikoneista.

Toinen pitkistä, toinen lyhyistä. Pulleista, hoikista ja fitness malleista. Ei kaikki miehet ole isojenrintojen perään. Musta on hassua kun heti mainitaan isot rinnat jotkut alkavat valittamaan asiasta. Kyllähän meillä naisillakin on omat mieltymykset, minullakin on sellaiset.

Toiset tykkää lyhyistä ja vaaleista jne. Olemme kaikki erilaisia joten valinnanvaraa on! Ei siis aleta heti valittamaan toisten naismausta, eihän? Kylläpä vaan joku tuolla ylempänä sanoi kuinka ei voisi edes kuvitella seurustelevansa pienirintaisen naisen kanssa vaikka olisikin kaunis ja muuta.

Enkä tarkoittanut yleistää kaikkia miehiä tarkoitin vain joitakin tällä palstalla olevia keskenkasvuisia.. Mutta aivan tehän puhuitte tietenkin näistä yhen illan panoista joissa ulkonäkö ja omien halujen tyydyttäminen on tärkeintä. A tai B-kuppi 7. Tässä oli erittäin hyvin kiteytettynä koko asian ydin, - hyvä! Itse näin miehenä, pidän - yllätys yllätys, pienempirintaisia naisia jotenkin esteettisesti kauniimpina, älä kysy miksi: No on se niin hieno asia että meitä pienirintaisista pitäviä isokokoisia miehiä on.

Olen huomannut että pienirintaiset eivät halveksi niin paljoa vaatimatonta varustustani. Eiköhän aloitus ole jonkun minimunan hyökkäys isosta kalusta pitäviä naisia kohtaan periaatteella hyökkäys on paras puolustus.

Naiset keskittyvät olennaiseen, miehellä pitää olla rahaa, valtaa ja kuuluisuutta. Mieluiten noita kaikkia mutta ainakin rahaa! Eihän silikonitissit paljoa maksa, ne ovat hyvä sijoitus tulevaisuuteen. Rikas mies, ei avioehtoa, ei huolta huomisesta.

Voihan ne silikonit ottaa pois jos ne alkaa kaduttamaan. Kun ukko on saatu niin mitäs niitä litran hinkkejä kantamaan, pois vaan. Samoin, enkä isommista pyöreyksistä muuallakaan. Jotenkin vaan tuntuu, että esim. Usein saa itse jäädä seisoskelemaan tarjonnan ollessa riittämätön kaikille. Isorintaisten ajattelen olevan pervojen juttuja. Mutta ihan hyvä, jos kaikille riittää kysyntää. Silikonilla suurentelu on kyllä aika tyhmää. Pari kertaa on ollut isorintaisia naisia kohdallani ja täytyy myöntää että ei ole minun juttu ollenkaan Ikää on jo kertynyt pitkän matkaa yli 50v joten voin tämän sanoa ihan kymmenien vuosien kokemuksen perusteella.

Katkera minitissi nainen analysoi. Itse pidin aina enemmän pienirintaisista naisista, mutta sitten sain todella isorintaisen tyttöystävän josta tuli vaimoni. En aluksi pitänyt isoista tisseistä lainkaan, mutta sittemmin totuin niihin ja nyt olen huomannut etten enää kiihotu pienistä nisuista. Kun saimme ensimmäisen lapsemme vaimoni isot hinkit paisuivat Kabooom!! Vieläkin kuumottaa muistot niistä ja isorintaiset naiset ylipäätään kiihottaa törkeästi.

Toistaiseksi kaikki ketjun vastaukset siis tukee sitä että näin tosiaan käy monelle, kun kerran todella isojen makuun pääsee niin ei voi mennä takaisin. Katsokaas isorintaisista naisista pitävät yleareenasta eilinen jakso ohjelmasta aarteenetsijät.

Siinä isorintainen jenny on tiukassa rintoja korostavassa puserossa ja voin sanoa sen että ihan järjettömän kokoiset meijerit tuolla jennyllä! Varmasti vähintään G-kuppikokoa tuon jennyn jättimelonit. Mitä tästä kaikesta opimme? Joillekin se oppi voi olla se, että kannattaa viimeiseen asti välttää sekaantumasta isorintaisiin naisiin: D Niihin kun kerran rakastuu, ei pienempirintaiset eli merkittävä osa naisista tunnu enää missään. Ja sellainenhan vaikeuttaa naisen löytämistä jatkossa - kaikillehan ei isorintaisia riitä.

Pig the Mick 7. Eikös se ole sama naisillakin? Kun ovat kerran sikaa saaneet, ei tavallinen mies enää kelpaa. Selittänee myös miksi naiset aina rakastuvat renttuihin. En rakastuisi koskaan renttuun. Isäni oli renttu ja sain tarpeekseni kokemusta sen tyypin miehestä jo lapsena.

Yleistää ei kannata tietenkään rankasti. Mutta hyvin yleinen ilmiö aina historiasta tähän päivään asti on tutkimusten mukaan että suuria rintoja ja pyöreyttä suosivat alemman sosiaaliluokan miehet, ja pienirintaisuutta ja veistoksellisuutta taas ylemmän sosiaaliluokan miehet. Itselläkin on isot luonnolliset rinnat, mutta näin pienten puolustukseksi Ovat pitäneet niitä suuria kauniimpina. Kiinnostavaa, että käytit sanaa veistoksellinen, sillä vilkaisu kreikkalais-roomalaisen veistostaiteen historiaan, samoin kuin varhaisempien kulttuurien hedelmällisyysveistoksiin, osoittaa nimenomaan pyöreiden naisten olleen kuvanveistäjien suosiossa ja kuvastaneen myös yleistä kauneuskäsitystä.

Samoin roomalaiset pitivät pientä penistä ylväänä ja suurta etenkin ylhäisö on pitänyt suurta siitintä irvokkaana, rahvaanomaisena ja rumana. Tämä käyköön samaan tapaan puolustuksena pienikikkelisille miehille: Nyt kyllä tuli sellanen tietopläjäys että täytyy vetäytyä hetkeksi syrjään pohtimaan tätä tietoa ja miettimään mikä meni vikaan kun nykyaikaa ihannoidaan alipainoisia joilla ei ole mitään luitten päällä D En sano etteikö jotkut saisi olla laihoja, musta on hienoa että meitä on jokalähtöön!

Mullakin on fetissinä isojen rintojen ihaileminen. Ei niihi kyllästy ikinä. Aina mun kulli sykkii kuvia katsellessa. Eiköhän tuo laihuuden ihannointi nyt taas ole vaan lähinnä suurten markkinavoimien luoma ihanne. Kaikkihan alunperin oli saanut alkunsa luvun laihamannekiini Twiggystä, jolla kai oli jonkunlainen suosio ja siten sitä myötä alkoi vähitellen muuallekin ilmestymään näitä laihoja mannekiineja.

Jossain vaiheessa niille on kumminkin ilmestynyt jonkinmoinen suosio ja Amerikan markkinamiehet huomannut tämän ja sen jälkeen halunnut tehdä siitä suuren tuotteen. Ekaksi siis tehdään valmiiksi suositusta olevasta asiasta tuote ja sitten tämän jälkeen otetaankin käyttöön tehokas markkinakoneista, jonka avulla sinut vielä ehkä saadaan ostamaankin kaikenlaista, ja näin ihmisille luodaan tarpeita, joista alunperin ollutkaan vielä mitään tietoa.

Näin Jenkeissä siis, jossa markkinavoimat aivan toista mittakaavaa, kun mitä vaikkapa täällä Suomessa. Joissa vielä käytetty apuna parhaita mahdollisia psykologeja ja aivomanipuloitsijoita. Ne yrittää aina päättää mistä sinä tykkäät. Näin se menee nykyään monessa muussakin, vielä ainakin ennen vaatekappaleiden suhteen ja vielä ehkä mitä merkkiä, mitä artisteja jne.

Naisten pomputtamisesta ja epävarmana pitämisestä on aina etua. Itse isorintaisena mutta myös isopäisenä vieroksun tästä syystä kuolaavia miehiä. Joka sosluokasta mutta ehdottomasti taantuneita. Homoseksuaalisuus oli tuolloin myös yleistä, eivät nimittäin ole naisten veistämiä Niin, mies saa haluta isoja rintoja, se on ok, mut jos nainen haluaa isoa vehjettä, se on taatusti h..

Minä olen ylemmän sosiaaliluokan mies. Hän on langanlaiha kun ennen Barbien aikaa nuket olivat kaikki vähän pyöreämpiä. Itse en pidä aivan langanlaihaa kauniina kun luut näkyy nahkan läpi, mutta en taas myöskään niistä pullukoista naisista, itse kun olen suunnilleen ihannepainon keskihujakoilla, vähän jopa sen alle.

Mutta täytyy sanoa ja tunnustaa jopa että monelle erittäin pyöreällä naisella on kasvot kaikesta huolimatta erittäin kauniit. Olen monesti kehunutkin naiselle hänen kasvojaan , joka on muuten ylipainoinen.

Aina olen saanut kauniin hymyn ja kiitoksen. Mitä mieltä miehet on rintojen väliin nussimisesta? Jossukka tuntuu ihan sairaan hyvältä koska kiihotus rinnoistakin jo Niin huikea!: Ja jossukka mikään ei oo parempaa ku isot luomurinnat,ei mitään silareita!

No en kyllä isompia haluis ainakaan D ja vaikka mä nyt täällä ilmottaisin mun rintojenkokoa ei se tarkoita että mä seuraa yrittäisin hakea etenkään jos pelkkänä juttuna ois isot rinnat: Ei pelkkänä aiheena mitkään rinnat ole mutta Se on iso plussa!: Nuorempana jo yläaste iässä harkittin nimittäin pienennysleikkausta, oon kyllä nyt iloinen etten sitä tehnyt sillä oon tätä nykyä ylpeä omista muodoistani!

Vkl kylpylässä yks mies kommentoi rintojani järkyttäviksi hyvässä mielessä jonka jälkeen kysyi onko minulla silikonit Jossu hei meilaas nyt,oot varmasti upea pakkaus!: Mistä päin oot jossu ajatellen sitä tapaamista?: Itse arvostan naisessa eniten sitä mitä löytyy korvien välistä, seuraavana tulee sopusuhtainen vartalo, eli isossa vartalossa isot rinnat, pienessä pienet. Mitä olen saanut käsityksen että ainakin Tshekeissä, Britanniassa, Saksassa, Romaniassa, Unkarissa ja olisiko vielä Puolassa ja Hollannissakin kai ollut paljon isorintaisia naisia.

Se on ainakin varma keino löytää. Suomessa Tampereellakin olen nähnyt kanssa aika paljon. Että tsekkaas vielä sekin ; Joskus jos jotain haluaa saada, niin pitää välillä kai nähdä vähän vaivaakin. Ja ajatellaan nyt omaakin nautintoa ja varsinkin tulevia jälkipolviakin. Ja miksei muutenkin hakea ulkomailta! Tekeehän se hyvää saada vähän uuttakin verta välillä suomen geeniperimään. Voisithan sinä pääkaupunkiseudultakin jo katsoa, jos joistain venäläisistä naisistakin löytyisi, kun niitäkin nyt muuttaa tänne kovaa vauhtia!

Parhaat orkut saa masturboimalla isoista rinnoista haaveillen. Se rintojen väliin nussiminen on hyvä fantasia. Ajattelen kuinka voitelen kullini liukuvoiteella ja nussin hitaasti isojen rintojen väliin.

Kannattaa etsiä vaimo englannista. Luin jostain että briteistä ja Australiasta löytyy maailman isorintaisimmat naiset. Ei yhtään vaikea uskoa noiden naisten perusteella. Kyllä ne Jossukan rinnat tuntuisi pehmeiltä, kun kaluni liukuisi niiden välissä. Tuollaisten lollojen väliin sitä nussisi kyllä mielellään. Niin, kyllähän se ihan kiva on kuulla, että edes jotkut miehet tykkäävät niistä isoista rinnoista.

Itsellä ollut itsetunto maassa, kun joka paikassa nykyään tunnutaan toitottavan että ei saa roikkua, kiinteää pitää olla ja fiksut miehet tykkää enemmän pienistä. Ja eihän se silikoni mitään roiku ja niitä ne pornoleffoissa pelkästään on, ja niille miehet sitten vetelee käteen Omia E-F kupin luomuja maan vetovoima koettelee. MUTTA, olen muutakin kuin kävelevät pari rintoja ja aukko siellä alempana.

Kertokaapas tissifetisistit, mikä on koulutustasonne ja pystyttekö keskustelemaan naisen kanssa mistään? Onko nainen vain objekti eikä sillä mitä sen päässä liikkuu ole mitään väliä? Onko isorintaisen naisen vaihtoehtona vain tyytyvä kuolaavaan neandertaaliin tai jäädä yksin kadehtimaan pienirintaisia, jotka napsivat ne älyköt itselleen? Voisit olla ylpeä E-F kupin luomuista. Tottakai ne vähän roikkuu, koska ovat painavat. Minulla vaan on tapana fantasioida niistä. Haittaako sinua, että mies tulee hurjan kiimaiseksi isoista rinnoista.

Nytkin kaluni sykkii pelkästä ajatuksesta. Naisena ymmärrän tuntemuksiasi enemmän kuin hyvin. Itse olen kuullut rinnoistani jos keltä ja kun ne tosiaan kasvoivat jo suht aikaseen 7lk.

Leikkauttamistakin harkitsin ja välillä vieläkin häpeän rintojani vaikka nykyään olenkin paljon varmempi itsestäni ja kehostani. Tohon älyllisyyteen en nyt tiedä pitääkö se paikkansa, voin antaa vaikk veljeni esimerkiksi. Hän opiskelee yliopistossa ja on siis tosiaan vähän liiankin fiksu, tätä nykyä naimisissa isorintaisen kanssa: N37 laita mailia tsygis hotmail. Ei Jossun rinnoissa ole mitään hävettävää.

Eikä melonit nimitys ole mielestäni huono asia. Sun rinnat saivat minut kiimaiseksi. Haluaisin laueta sun rinnoille. Olenhan ikuinen isojen rintojen ihailija.

Ja mistähän keskustelisimme tissimiehen kanssa? Katselisiko hän tavatessamme silmiini? Eihän tuollainen kiimailija pysty keskittymään yhtään mihinkään muuhun, kuin siihen yhteen asiaan. Ja mitäs sitten kun se muu kroppa tai naama ei miellytäkään? Sattuu olemaan se about 10 kg hoikan varren kuorrutteena ylimääräistä.

Niin ja sinä tsygis olet aivan poikanen vielä, voi hyvänen aika sentään. Koita nyt keskittyä vain niihin oman ikäisiisi! On aika erikoinen käsitys, että koulutustausta erityisemmin vaikuttaisi siihen, millaisia mieltymyksiä on kumppanin ulkomuodon suhteen. Omasta puolestani voin sanoa, että olen suorittanut kaksi maisterin tutkintoa kahdessa yliopistossa ja laadin väitöskirjaa toiseen opinahjoista.

Olen aina halunnut isorintaisia naisia ja haluan sellaisen myös vaimokseni, mutta tietenkin muut kriteerit ovat yhtä tärkeitä. Paitsi isorintainen, mun naiseni pitäisi olla älykäs, mielellään yliopistokoulutettu ja muutenkin juuri minulle sopiva persoona. Ylipainolla ei ole merkitystä ja olen itseäni selvästi lihavampien naisten kanssa seurustellut ylpeänä ja halukkaana. Ulkoisista piirteistä melkeinpä ainoa merkittävä tekijä on juuri se, että naisella olisi hyvin isot rinnat, koska käytännössä en kiihotu pienirintaisista lainkaan.

Isorintaisen kanssa sitä kiimaa kyllä riittää. Ai niin, unohdinpa sanoa, että kyseinen älykäs ja isorintainen unelmanainen saisi olla myös hyvin seksuaalinen ihminen. Hän on riittävän älykäs ymmärtääkseen, että kiimailu ja jatkuva seksuaalinen virittyneisyys sekä hyvät, polveilevat keskustelut eivät sulje toisiaan pois. Hän pystyy keskittymään molempiin tarvittaessa samaan aikaan.

Itse pidän isorintaisista naisista ja osaan arvostaa myös naisessa muutakin kun pelkästään isoja rintoja. Tykkään myös syvällisemmistä keskusteluista, enkä koe missään nimessä naista vain objektina. Olisi kiva tutustua suhun. Olen vuotias mies etelä-Suomesta ja muutaman vuoden ikäero ei haittaa mua ollenkaan: Ai että, kuulostat juuri sellaiselta mieheltä, jonka joskus toivoisin saavani!

Tähän ikään mennessä ne pienirintaiset ikinuorilta näyttävät keijukaistytöt ovat vain tuntuneet vetävän pidemmän korren. Älykkyys yhdistettynä terveeseen itseluottamukseen ja keskustelutaitoon viriiliyden lisäksi on todella kuuma yhdistelmä! Naispuoliset kaverinikin sanonut hyväksi seuraksi, kun minun kanssa pystyy juttelemaan henkeviä. Että ei se nyt välttämättä katso sitä koulutustaustaa. Jos enemmänkin kiinnittäisit lähinnä huomiota siihen että mies osaa olla hyvin käyttäytyvä asiallinen, fiksu, pystyy keskustelemaan sen kanssa, täysjärkinen, pystyy tulemaan toimeen, samoja ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita jne.

Ehkä saatan kai vielä suorittaakin jonkun korkeamman asteen tutkinnonkin, mutta mitäs sitten vaikka olisinkin hyvin korkeasti koulutettu? Olihan Osama Bin Ladenkin! Ja tiedän muutenkin monia yliopistoihmisiäkin, jotka on yhtä sikoja tai muuten vaan huonostikäyttäytyviä ja tyhmiä. Varsinkin ne joilla noussut hattuun se tutkinto. Isoolle isot hinkit 7. Tuon olen huomannut, että naiset haluaa muutakin kuin seksiä ja mikäs se on mukavampaa. Itsevarmuutta ja luonnetta pitää olla ja sillä nainen voipi olla sulaa vahaa.

Ei ne isot tissit miehille pelkkä fantasia ole, kyllä ne saa kielihoitoa siinä missä naisen muutkin aukot. Puutteessa ei ole tarvinnut elää tai no lompakko saisi kyllä olla paksumpi, mutta eiköhän joku muu ominaisuus senkin korvaa. Ja kun oma nänni menee leikiten omaan suuhun, on rinnat isot!!! Mutta jos ei todella muuta osaa arvostaa niin voisin vanhana miehenä todeta että sillä asialla ei parisuhdetta pelkästään hoideta.

Siihen kuuluu nimenomaan myös keskustelutaito, perheen yhteisten asioiden hoitaminen eikä pelkkä urheilun tuijottaminen sohvalta ja kaljan kittaaminen. Ilmeisesti kokemattoman naisen puhetta,ikähän on vain numeroita haloo: Seksistähän tällä palstalla pitää keskustella, eikä muusta.

Siitä puhe mistä puute. Miksi en fantasioisi upeista rinnoista. Jossukka ja N37 härnäävät kaluani. Isoolle isot hinkit 4. Kyllähän minunkin miehenä sama asia täytyy tunnustaa, että isot rinnat on se jokin.

Toki naisen pitää luonteeltaan olla mukava ja kehdata hänen kanssaan liikkua julkisesti, pyöreys vain on plussaa. Ihan sama riippuuko hinkit vai ei, kunhan ei majavanhännät ole, jotka rullataan liiveihin.

Kohta nelkyt mittarissa ja nainen, joka ryhdikkäästi kantaa kilonsa ja meijerit saa vieläkin veden kielelle. Mieluummin luomut kuin silikonit. Fantasiat upeista rinnoista aiheuttavat mulle valtavia erektioita useita kertoja päivässä. Siksi olisi kiva keskustella povekkaan naisen kanssa. Itse olen hyväksynyt vain ja ainoastaan luomuhinkit. Silikonitissit ei kiinnosta pätkän vertaa.

Kumitissit naisille sallittakoot, jos eivät muuten itsetuntoaan saa nostettua, niihin feikkirintoihin en suostu ikinä koskemaan. Luomut ne olla pitää, sellaisena kuin ne on ja mitä isommat nännit, niin aina herkullisemmat. Te isorintaisten ihailijat olette vauvojen tasolle jääneitä ja suuresta maitomäärästä osattomaksi jääneitä rääpäleitä. Tosimiehelle kelpaa pienetkin rinnat kun vaan kiihko mieheen on kova. Onko sinulla noin heikko itsetunto että pitää muita miehiä mollata ja yrittää siten nostaa itseä jalustalle?

En minä ainakaan koe muita miehiä kilpailijoikseni. Isot rinnat täydentävät seksielämää, kun on mahdollista naida myös rintojenkin väliin. Muuten on vain pimppi, anus ja oraali käytössä. Yleensä naiset pihtaavat sitä kakkospesäänsä, joten kyllä isot rinnat on hyvä olla.

Kyllä ne sitä kolmospesäänsäkin pihtaavat ja suurin osa ei osaa edes käyttää sitä kunnolla. Tuolla muissa ketjuissa kysellään mitä nainen voisi tehdä ollakseen himottavampi. Neuvokaa meitä, jos että ole tyytyväisiä! Olisipa useampi nainen yhtä kiinnostunut oppimaan tekemään mies tyytyväiseksi: Mieheltä voi toki kysellä, mutta jos ei ole mikään pitkäaikainen tuttavuus, voi se olla vähän "hassua" ja toisaalta mies voi hiukan pelata pussiisi eli sanoa, että joku juttu tuntuu ihan kivalta vaikkei tuntuiskaan.

Paras on kai sun lueskella nettiä ja oppia teoriassa erilaisia kikkoja. Sitten jonkun livemiehen kanssa niitä kokeilet ja koitat lukea miehestä tykkääkö hän siitä. Sama koskee kai miehiä naisten tyydyttämisen suhteen. On se mennyt sikaiseksi kun on monia sänkymaskotteja Pinnallisuus on pop tänäänkin.

Minä menen ensi kesänä naimisiin isorintaisen kanssa. Saan pimperoa niin paljon kuin haluan, ehkä jopa enemmänkin. Älykäs, olen täysin tyytyväinen häneen. Pari kesää sitten teimme viikon kesälomamatkan ympäri itäsuomea. Pyynnöstäni hän jätti liivit kotiin ja oli koko ajan ilman liivejä. Voitte vain kuvitella onneani.

Mullakin on isopuskurinen, mut liian iso. Ei Jessus, haluan niitä tuulipesiä lisää. Ilmeisesti tiedät itsekin, jos pidät isorintaisista, etsi sellainen. Muuten kumpikaan ei ole tyytyväinen!

En todella haluaisi isorintaista naista, kun rinnat roikkuvat ja pullottavat. Onneksi entisellä ja uudella vaimollani ovat just minun kouraan sopivat. Joo, mitä lollommat sen kihottavamapaa: Katsokaa Googlesta ukrainalaisen ihmisbarbin kuvat Niitä ilmeitä, poseeraa prinsessana jakatsoo sillain: Ei hitto haluun näytttää otapas Se käteesi pussaa sitä Minulle kävi ihan päin vastoin. Isot rinnat alkoivat tuntua äidillisiltä ja niiden ajatteleminen aiheutti impotenssin.

Sitten löysin pienirintaiset naiset ja sain uuden elämän. Opetelkaa oikeinkirjoitus,ennenkuin kiinnostutte tisseistä.. Minulla puolestani on menossa paraikaa suhde afrikkalaisen naisen kanssa.

Nyt homma on niin että olen menettänyt täysin mielenkiintoni valkoihoisia naisia kohtaan. Tästä lähtien solmin suhteita vain mustaihoisiin.

Eikös afrikkalainen ihmettele, että voit vitsi kuinka pieni. Minulla taitaakin olla tavallista isompi näin valkoihoiseksi mieheksi. Rinnatko sen ihanuuden tekee, kasva aikuiseksi. Voisin kysyä, Mikä miehestä teke hyvän rakastajan,, iso vaipieni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Joskus kauan sitten, omassa nuoruudessa, noin luvun tienoilla treffasin miestä, joka oli aina seurustellut isorintaisten kanssa. Hänen nykyinen vaimonsa , silloinen seurustelukumppani, kuului myös näihin isorintaisiin.

Muistan, kun tuo mies - ihan kiva tyyppi - kertoi , että kaverit ihmettelee, miten hän voi minusta välittää, kun en ole isorintainen No - se ei meitä haitannut Ilmeisesti tuo rinnan koko samoin kuin miesten ys juttu - ei ole niin määräävä oikeesti,.

Mutta se, onko sinun hyvä olla kumppanisi kanssa Olen varsin kokenut seksuaalisesti - mutta henkinen rakkaus ja ystävyys se vasta vaativaa onkin. Olen ollut naimisissakinl lähes 20 vuotta , mutta siviilisääty ei kerro ystävyydestä tai rakkaudesta.

Nappula on taas liikaa pornoa katsonut. Eivät osaa kohdella naista ihmisenä ja viihtyvät parhaiten toisten suomiukkojen kanssa viinalasin äärellä kaulaamassa toisiaan. Minusta pienirintainen nainen on parasta a-luokkaa. Hmm, ite tykkää enemmän kiinteistä ja pienistä. Kiihottuuko kukaan isorintaisista miehistä? Kyll se näin on, isot rinnat saa munan räjähtämään! Sittenhän sinun pilistäsi ei ole enää vaaraa yhteiskunnalle.

Isorintaiset - äiti tulee mieleen, silloinhan sitä vauvana tissiä imetään. Täällä on yksi ja sama ihminen kirjoittanut nuo alun kommentit, jokainen huomaa kotona ilman ip-osoitettakin esim kirjoitustyylistä. Löllyvät rinnat, ei kiitos. Rinnat eivät edes niin kovin eroottinen paikka ole, vauvalle tosiaan tarkoitettu - maidontuotantoon.

Mutta kunhan on terhakat ja pienet, nuorekkaat. Suuret ovat kaukana kiihottavasta. Oikeastaan tulee mieleen se Pekka ja pätlkä sarja mikä se matamin nimi oli siinä? Justiina -tuo Amerikkalaisten naisihanne. Ette, pojut, ymmärrä hyvän päälle mitään. Useimmiten parhaat kyydit saa pienirintaisilta ja isotissiset makaavat kuin lahna.

Ei sitä munaa tissien väliin laiteta vaan sinne pimppiin. Kai tiedätte, missä se sijaitsee? No sit ku säkin pääset iso tissisen naisen alle kun nainen rastastaa heppis päällä niin et ne taivaalliset isot rinnat heiluu siina edessäs niin tiedät mistä täällä puhutaan.

Tiäkkö kuule aloittaja, kun sain isoa, niin se pieni ei kyllä tuntunut yhtään miltään sen jälkeen. Olen nainen ja mun parilla ystävällä tosi isot tisut.

Hauskinta tässä on se, että ne miehet jotka näitä ominaisuuksia hakee,on yleensä sieltä tyhimästä päästä. Sorry,,mutta vois niin, kuin verrata blondeihin: Voli vattu mitä ihme juttuja suatana, kurvalla korville tollasia pellejä! Kyllä se on hyvä pillu joka kiihottaa, jos pillu on joku karvanen skontsakasaa niin kyllä halut lähtee Vattu kurpa rinnoilla mitään tekemistä.

Ihme onnettomia pienipällisiä miehiä varmaan tollasia sepostaa. Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. En voi muuta kuin ihmetellä niitä ihmisiä jotka tuhoavat kehonsa sellaisilla tuotteilla jotka "eivät ole" kehon omaa lihaa ja verta!!!

Sitten jokainen tietää kun sairauskierre alkaa ja mikään EI enää tehoa. Toivottavasti järki voittaa ennen kuin on myöhäistä Voi noita poikia, jutut niillä on kuin kansakoulussa aikanaan. Sitten vasta tietää, millainen on hyvä nainen, kun on ollut 40 vuotta naimisissa tämän kanssa, silloin sen pojat tietää. Mies voi olla naisen kanssa naimisissa 40 vuotta, mutta ei tietenkään saman! Tokihan se pitää päivittää 10v välein nuorempaan.

Muutoin haiskahdat röllille ja pahasti. Isotissistä voi ainakin panna tissien väliin, jos suostuu puristamaan. Älä stressaa, koko aloitus on luultavasti pelkkä provo. Pienirintaiset naiset ovat seksikkäitä siinä missä isotissisetkin. Täällä on paljon epätoivoisia miehiä, jotka eivät ikinä saa naista ja sitten katkerana yrittävät iskeä naisten heikkoihin kohtiin. Tai niihin kohtiin mitä itse kuvittelevat olevan heikkoja kohtia. Miehet tykkää kaikista rinnoista. Mulla on ihana nainen, jolla on D75 rinnat normisti.

Nyt hän on ihanasti raskaana ja voi jessus, on häntä hyvä naida. Pahoinvoinnit ovat ollutta ja mennyttä ja halut ovat molemmin puolin kauheat. Paljaalla pohjaan asti joka kerta ja ne rinnat.. Isot rinnat ovat mun juttu kyllä, tosin pienirintaisillekin ottajia onneksi on, joten kenenkään ei tarvitse tästä mieltään pahoittaa!

Laanodavinski from f 7. Kyllä tuo menee iän myöten ohi. Vanhenpana kelpaa kaikki ja hei ne isot on vanhempana aikas ikävän alhaalla! Ihan ymmärrettävää, eri ihmiset kiihottuu eri asioista eikä se välttis ole oma valinta. Sama juttu ittelläni, isoon kaluun ku on tottunu niin ei enää pienempi edes normaalikokoinen kiihota vaikkei niissä ennen mitään vikaa ollutkaan.

Sä oot poika saanu skidinä liika vähän tissiä, siitä kaikki johtuu. Daba-dim-daba-dam- Ole hyvilläs jos oot päässy seksistä eroon, voit vaikka senkin ajan käyttää hyödyllisesti. Hyvän mallin saat omasta päästäsi. Mitens isorintaiset miehet, kiihottaisko ne sua? Itse pidän pienistä rinnoista. Isot ovat ällöttäviä juuri siksi kun ne ovat löysät ja lilluvat. D nyt mulle kyllä kelpais pienempirintainenkin, noi isotissiset on yleensä isokoisia muutenkin ja se nyt ei ole mitenkään eduksi elämässä..

Haiskahtaa provolta tämä kin aloitus. Se tuttu perjantai-illan trolli Miksihän muu läski ei ole yhtä kiihottavaa? Jhuu mikä juttu olen saanut kumpiakin ja se jolla oli pelkät nännit voi että mikä kyyti en tule enään saamaan sitä ikinä. Tits and Chesthair 7. Tässä yks ilta kun riisuin liivit poikke ovulaatio lähellä ja mies sattu oleen lähettyvillä ja sanoin että tuuppas tänne Mies tuli ja halattiin niin että miehen lihaksikas rinta karvoineen tuli vasten mun isoja rintoja ja kyllä me molemmat tykättiin Kumma juttu että aina arvostellaan naisten etumusta..

Mutta silloin täytyy olla omat kompleksit hiukan vinossa, Entäs miehet OIkeanlainen nainen suurentaa mun värkit ihan luonnollisesti! Täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen kun sain isoa melaa, en ole kiihottunut pikku vehkeistä alkuunkaan. Isoa haluaa koko ajan lisää, pienen kanssa lähinnä toivoo, että loppuis jo. Nyt tais pikkutissi katkeroitua ; voi voi. En tiedä näistä paljoa Joo ja mä en suostu sekstaamaan kuin valtavan jättimelan omaavan miehen kanssa, ison makuun kun on päässyt niin prinssinnakit ei jaksa enää kiinnostaa.

Mut kai sulla on helvetin isot meijerit sitte? Jos on lusikalla annettu, turha vaatia kauhalla, sano. Mul on jättiläisk y r p ä ja olen täten oikeutettu tietynlaiset standardit täyttäviin megahinkkeihin. Ei oo käyny niin kuin aloittajalle, mut jos tuo on sun juttus, niin mikä pakottaa sua olemasta tekemisissä nimenomaan isorintaisten naisten kanssa? Se on hieno asia Suomessa, että meillä on vapaus valita kumppanimme, niin ystävyyden, seurustelun, naimisiin menon kuin seksinkin suhteen.

Ja tätä valintaa saa tehdä sekä fyysisten että henkisten periaatteiden valossa. Itse pidän naisten pepuista.

Sinä suatanan pieni kalunen mies jotka et osaa siittää kuin tyttöjä etkö suaatana tajua että piiilllu ratkasee, karvaton, ja slaikkari, ja miten sitä käyttää. Miksihän tuonne ylös on nostettu aina joku keskustelu joka koskee jotenkin tissejä? Tämäkin teksti aivan turha, eihän tuohon ei oikein voi edes kommentoida mitään kun nuo koko-jutut on ihan makuasioita.

Isot tissit kunniaan 7. Nykyisellä naisellani on E75 silikonitissit ja ne on tosi luonnollisest. Heiluu ja hölskyy niinkuin luomutissitkin. Niitä on kiva puristella ja upottaa naamansa niihin ja kouria niitä irstaan himon vallassa. Nyt kun menen baariin yksin ja kattelen naisten tissejä niin kyllä on pieniä voi äiti. Vaikka olis kuinka hyvä perse ja kivat kasvot niin ei vaan kiihota jos puseron alla ei näytä olevan juuri mitään.

Kyllä ne isot tissit vaan naisen tekee kiihottavaksi. Siis meitsi ei ees kiinnittänyt mitään huomiota mun isorintaiseen tyttöystävään ennenkuin mun kaverit alko jauhaa siitä. Mulle sillä ei oo mitään väliä. Isot luomuhinkit on lyömätön juttu verrattuna muunlaisiin. Haluaisin pitää yhtä paljon kaikenlaisista naisten rinnoista mutta minkäs teet. Täytyykö minun tuntea itseni ihan urpoksi tän takia? Yritän olla kyttäämättä isorintaisen naisen etumusta jos sellainen on lähistöllä, mut ei se ole aina ihan helppoa.

Naiset saa tykätä isoista mulkuista jos tykkäävät, jopa isommista kuin mulla on. Tuo on luonnonlakien määräämä juttu ja on kummallista että isoista tisseistä pitämistä ajatellaan jonain ongelmana tai vajavuutena.

Ikävä tuntea kuuluvansa jotenkin vähemmistöön tässä asiassa. Luisevan laiha muodoton naisvartalo tuo mieleen lähinnä 11 -vuotiaan pojanruipelon, mikä on minulle totaalinen turnoff, onneksi. Sit ihmetellään kuinka sairaita pedofiilit on kun tällaisia ihanteita on saatu luotua. Ei kai tuo ole mitään ihmeellistä. Jotkut tykkää mistä mikin. En ole kuullut arvosteluja jurikaan. Rehevät naisvartalot ovat kauniita.

Et siis kuulu vähemmistöön! Kyllä kauniskasvoinen, rehevä, ja kaunisvartaloinen nainen sytyttää miehen! On ollut isoa ja pientä rintaa mutta aina ekaksi asia on se nanen saa ison orgasmni. Sitä varten me urokset olemme ja joku kutsuu meitä miehiksi. Hoitakaa niillle naisille se iso O. Meikäläinen saa aina enkä ole naisten orgasmeista kysellyt, se on heidän asiansa. Saavat tai eivät saa, ei kuulu minulle.

Eipä ole valitusta panohommista kuulunut, useimmat tahtovat nähdä useamminkin. Ei vaan kaikkia millään ehdi panna, uusia naisia tulee ja menee. Mitä tulee rintoihin niin kaikenlaista on nähty, hyvin pientä ja jättikokoista, kaikkea siltä väliltä. Isoissa rinnoissa on se ongelma että monesti ne roikkuvat. Nuorellakin naisella voi olla riippurinnat, ei hyvä. Ja sitten kun mennään 35 vuoden huonommalle puolelle niin lähes kaikilla riippuu. Summa summarum, isot on hyvät mutta ei saa riippua.

Riippurintoja paremmat ovat pienet mutta terhakat. Paitsi että oli rinnat millaiset tahansa niin hyvä perse pitää olla koska takaapäin on paras asento. Niissä haisi kesäisin mieshiki Nyt kiinnostaa enemmän sellaset pienehköt törrötissit;. Toosa on lapsensaatikapine, eikä rinnat. Stanan pöydänalla kasvaneet hipsterit! Pelkään että mulle käy samoin jos saan joskus treenattua persettä.

Kerran oli täydellisyyttä hipova perse muijalla, mutta onneksi oli niin löysä, että en siihen jumiin mielessäni jäänyt, vaikka kaiholla muistelenkin. Taas täällä säätää munattomat kollit seksistä ja sen paremmuudesta! Onlkohan noilla kokemusta seksistä muualta kuin noilta xhamsterin sivuila!!! Seksin hyvyys ei ole kiinni rintojen tai muidenkaan vempaimien koosta.

Kokeilkaa seksiä joskus oikeiden naisten kanssa niin voitte verrata onko nainen parempi vai se kätenne Voi helvetti teidän puheitanne!!!!! Panen rintojen välii 7. Minä olen ihan kuumana juuri isoihin rintoihin ja jos nännit vielä isot niin ei voi mies saada parempaa.

Mulla on paljon kokemusta isoista rinnoista ja eräällä naisellani oli nännit minun peukalonpään kokoiset ja kovat, siis voitte kuvitella millaisen orkun sain aina niitä imiessäni: Isot rinnat saa kyllä penikseen verta kertymään.

Kadulla kun vastaan tulee nainen isoilla rinnoilla niin kyllä housuissa paisuu kalu, ei sille vaan voi mitään: Tykkään hieroa isoja rintoja ja erityisesti imeä kovia nännejä: Isot tissit on myös mun juttu On se kyllä perkeleen hyvä, ettet kiihotuksissas ajele autolla niiden ainoiden isotissisten naisten yli. Peittäkää naiset rintanne, ettette jää auton alle. Lukekaa tuolta isojen rintojen mahdista. Jos osoite ei toimi niin kopioi hiirellä se osoitelaatikkoon.

Voi pojat, vauvavaihde jäänyt takaraivoon kytemään. Pitäisikö teidän hakea joku vakihoito, ellei jopa tyttöystävä jolla on ne sopivat rinnat, ettei aina tarvis vongata? Olen saanut todella isorintaistakin, eikä edes olleet mitkään riippapussit. Mukavathan nekin oli, mutta käteensopivat on silti minusta paremmat.

Juuri näin,käteensopivat ovat parhaat ja sopivankokoiset kuten myös sopivan "tirheät". Täytyypä sanoa, että onpas pinnallista porukkaa täällä. Kyllä ei pienimunaiset kiihota pätkääkään!!! Kerran kun on isoa saanut sisäänsä, niin pikkupilit saa mennä sinne mistä on tulleetkin! Miehet haikailee isoista tisseistä vaikka niillä itsellään ei ole tarjota muuta kuin pieni riippuva nahkapötkylä.

Pienirintaset naikkoset on nii vihasia: Oliko se Turkulainen Aija? Hyi noita tissejä, jotka joku linkitti. En ikinä haluaisin tuollaisia rintoja itselleni. Tästä tuli elävästi mieleen se kun mä olin vielä lukio aikoina salaisessa panosuhteessa yhden portsarimiehen kanssa. Se oli salainen siks, koska se oli mua 20v vanhempi enkä olis koskaan kehdannut kertoa mun kavereille et panen sellaista miestä!! Se oli just pitkä ja kalju. Ja ennenkaikkea sillä oli aivan sairaan kokoiset kaikki sen lihakset!

Siis uuuuh, sitä vartoaloa, kun se vielä oli ympäri vuoden ruskettunut ihan oikeaa aurinkoa, sillä oli varaa käydä monta kertaa vuodessa etelässä. Kaikki tietysti haluaa tietää sen munan koon Mut kyllä se oli parasta kun seksin aikana sen lihakset supisteli työntöjen aikana ja se kun olin niin valtavan pieni sen syleilyssä.. Seksi oi sellaista et tuntu aina et räjähdän nautinnosta ja sitä vaan piti saada vähintään kerran viikossa..

Kaverit ihmetteli joskus et missä mä oikein käyn kun aina oon sen jälkeen niin hyväntuulinen Mut en voinut ikinä kertoo TÄÄ suhde vei mut taivaaseen Mut ok just se tässä on että kun poikaystävää pitäisi löytää ihan vakituista oman ikästä niin ei niistä riukuvarsista mua kukaan kiihota!

Ne on niin säälittäviä kun ne luulee olevansa miehisiä kun ne 3 krt viikossa käy salilla vähän räpeltämäss mut ei ne siitä mihinkään kasva ne niiden mini lihakset. Ja munat on niin pieniä et lähinnä naurattaa. Ei siitä seksistä tuu mitään ja sit ne ihmettelee miksen halua seksii. Kyllä mulla on himoja ja haluuun ihan sairaasta panna , mut pitää olla kuuma mies vaan Miten voi ikin perustaa ees perhettä kun en kostu enää normi miehistä: Jatka ppken kanssa 8.

Ehkä hieman erillainen vastine nannna nananaaalle Olen keskiverto miestä pienempi mies ja näiltä osin suurin osa naisista ei noteeraa lainkaan. Luonteeltani taas mies, joka ottaa aina tilanteen haltuun. Vahvuus jonka vasta myöhemmin olen huomannut on empaattisuus joka auttaa nopeasti aistimaan mitä toinen kokee ja haluaa. Nyttemmin eronnut 10 vuotta kestäneestä liitosta. Vaimo oli vajaa 10cm pidempi alpha naaras jonka kanssa seksiä lukuunottamatta liitto oli yhtä taistelua. Eron jälkeen sanoin että hän tarvitsee vähintään kaksi rakastajaa.

Ja näin kävikin parhaimmillaan on ollut ilmeisesti kolmekin ja tiedän hänen olleen erittäin tyytymätön. Asia kyllä onnistuu ilman suurempia lihaksiakin jos on taitoa. En ymmärrä jos parhaan nautinnon saat sitoumuksettomasta seksistä poken kanssa, lienee turha haikailla muuta.

Tuskin poke jättää 20 vuotta nuorempaa rakastajarta. Ei se rinnoista ole kiinni!! Hitto että näin keskellä yötä repesin kun luin teidän juttuja. Viimeisin kirjoitus on paras. Me naiset halutaan ympärileikattua megakalua, lihaksia ja pituutta. Ei halua seksiä muuten jos ei ole sullakaan mitä tarjota ap.

Ei elämä voi olla seksin takia pilalla. Että kun sivusto on täynnä tyhmiä juttuja. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko kun näitä lukee koska ihmisten typeryydellä ei tunnu olevan mitään rajaa. Pata vanha porvari 8. On harvoja asioita, joissa arvostan luomua. Rinnat ja punaviini kuuluvat niihin. Mutta olen niin himokas raadollinen, että unelmoin tällä hetkellä seuraavasta tapaamisestani Valokuvaajan kanssa, ja mitä kaikkea sen tapaamisen aikana taas tapahtuu ja montako kertaa ja missä asennoissa.

Ovelana linkitin jo alussa, ja tuossakin äsken. Näin sitä säästetään aikaa kuulkaas! Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle lukijaa. Niin, mistä tietää onko blogilla alle lukijaa, ellei bloggaaja ole asentanut jotain kävijämittaria tontilleen? Toisin sanoen, heitän vaan lonkalta blogeja, joita itse seuraan, koska ne mielestäni ansaitsevat kyllä enemmänkin tunnettuutta: Alaston seksipäiväkirjani   Kaitafilmi: Kiihkeä Kirjastonhoitaja Madame H: Kutsutaan sua madameksi Iidaisa: Sinkkuelämää, vihdoinkin Keksitty Nimimerkki: Suhteettoman Hyvä Meno Desperatehousewife: Tulettehan linkkaamaan ja vinkkaamaan tontilleni, mikäli otatte haasteen vastaan!

Lueskelin tämän postauksen kommenttikenttää ja pysähdyin. En kokenut tätä kirjoitusta, blogin muiden postausten joukossa, kauniina, vaan ehkä - tekopyhänä. Kyllä, minä petän aviomiestäni, koska en saa kotona seksiä. Enkä varmastikaan ole ainoa, joka pettää puolisoaan; minun eroni on se, että minä kirjoitan siitä. Mutta hyvät ihmiset — en minä ole läpensä paha. Ei maailmassa ole luvun hollywoodelokuvien kaksijakoisuutta, jossa USSR on paha ja USA hyvä; jossa konnat ovat konnia ja tunnistettavissa jo ulkoisten ominaisuuksiensa perusteella, ja sankarit pysyvät sankareina ja takaavat onnellisen lopun, jossa paha tuhotaan.

Kunpa elämä olisikin niin helppoa, niin mutkatonta, niin mustavalkoista. Voiko tosiaan olla niin, että minut nähdään saman mustavalkoisen filtterin läpi? Että koska en ole uskollinen seksittömässä parisuhteessani, niin minussa ei voi olla mitään hyvää, ei kykyä nähdä mitään kaunista — tai että minulla ei edes ole oikeutta tuntea mitään kaunista omassa elämässäni? Onko tosiaan niin, että tässä maailmassa on vieläkin ihmisiä, niin mustavalkoisesti ajattelevia, ja täynnä vihaa, että kauniin kohtaamisen jakaminen synnyttää joko epäuskoisuutta tai epäilyksen siitä, että jaan kohtaamisen vain kerätäkseni plussapisteitä?

Jäin toisaalta taas myös miettimään, minkälainen ihminen tuntee jatkuvaa tarvetta arvostella toista ihmistä, olkoonkin sitten vain anonyymina, vain Internetin kätköistä, riippumatta siitä, mitä arvostelun kohteen aihepiiri käsittelee; toisaalta taas tajusin, että jokaisen motiivit ovat vain kyseisen henkilön tiedossa, joten hyppäsin tämän sivuraiteen yli aika äkkiä.

Sen sijaan aloin miettiä, minkälainen itse olen, minkälaisen kuvan annan siinä ihan oikeassa elämässä, siinä ihan oikeassa kanssakäymisessä. Minä olen paitsi pettäjävaimo, myöskin jonkun ainakin ajoittain suhteellisen hyväkin tytär. Olen jonkun, tai ehkä jopa useamman, paras ystävä; se, jolle voi kertoa kaiken ja tietää, ettei se kerro eteenpäin. Olen myös hyvä työntekijä ja asiakkaitten keskuudessa pidetty yhteyshenkilö; se, joka vastaa nopeasti ja kattavasti, ja joka ajattelee mukana.

Se, joka saa kollegat ajoittain nauramaan niin, että vesi valuu silmistä. Olen se nelikymppinen nainen, joka käy tiistai-iltaisin joogassa ja halaa joogaopettajaansa; se, jonka luokse naapurin poika tulee perjantai-iltana juomaan muutaman pullon olutta ja ruotimaan ihmissuhteitaan, kun omille vanhemmille ei voi. Ja olen myös se jakkupuvussa työpäivän jälkeen ruokakaupassa vanhan mummun ostoksia pakkaava, kun huomaan, että tällä on vaikeuksia seistä tukematta rollaattoriinsa.

Olen se nainen, joka hymyilee sinulle ratikassa, vaikka emme tunnekaan entuudestaan; ja se, joka tervehtii sinua kun kohtaamme lenkkipolulla. Ja sinä hymyilet takaisin, ja tervehdit yllättyneenä. Sillä et tiedä, että minä petän miestäni, etkä siten ajattele, että minä olen läpensä paha. Minä en nyt kirjoita tätä kaikkea kerätäkseni plussapisteitä. Minulla ei ole mitään tarvetta bonussysteemiin tai lojaliteettiohjelmaan; minä kirjoitan tämän kaiken kertoakseni, että vaikka petän, se ei määritä minua ihmisenä.

Minä olen niin paljon muutakin kuin vain se huorintekijä. Ja siitä pettämisestäkin huolimatta en ole koskaan tarkoituksella kenellekään ilkeä. Minä en myöskään ole vihainen tai katkera; ennemminkin hämmästynyt, että on olemassa minulle tuntemattomia ihmisiä, joille minun blogini todellakin määrittelee minut kokonaisuutena, jotka jotenkin blogin kauttani luulevat tuntevansa minut. Luulisi, että siihen on yli kahden vuoden aikana!

Ja kyllä - minä ymmärrän näitä tuntemattomia ihmisiä. Ymmärrän, että jokainen peilaa tätä maailmaa oman kokemuspohjansa läpi; sekä sen, mitä vanhemmilta sukupolvilta on opittu, mikä on tullut äidinmaidossa tai vastaanotettu mummun pyykkäyksestä karheutuneista käsistä. Mistä on puhuttu kotona ja mistä vaiettu, ja siitäkin mistä on salaa kuiskittu.

Ymmärrän, että on helppoa olla ehdoton, jos kaikki menee itsellä hyvin ja suunnitelmien mukaan. Tai ehkä, vaikka ei menisikään. Minä en kuitenkaan enää osaa olla ehdoton, missään asiassa. Minua hävettää, että edes joskus olen ollut, monessakin. Me olemme erilaisia ihmisinä juurikin kokemuspohjamme takia; olemme ikäänkuin puita ja niitten vuosirenkaita, joista jotkut renkaat ovat paksumpia kuin toiset.

Mutta siellä kaikkien niitten renkaitten sisällä, siellä ytimessä, me olemme kaikki samanlaisia. Kukaan ei ole pahempi tai parempi kuin toinen; me vain olemme, ja haluamme samoja asioita kulttuurista, ihonväristä tai taloudellisesta statuksesta riippumatta. Ja me yritämme aina tehdä parhaamme, tilanteesta riippumatta.

Ihan varmasti ja ihan joka ikinen meistä. Tarkoitus oli "soittaa lyhyt puhelu". Oli tosi ihanaa kuulla sun ääni. Ja kuitenkin minun oli pakko jatkaa rakkaudentunnustukseni perään. Tajusitko, että sanottiin se nyt ensi kertaa ääneen. Kuulin hymyn Valokuvaajan vastauksessa. Sanottiin ensimmäistä, mutta ei varmastikaan viimeistä kertaa. Ihanan Tytön kysymyksetkin olivat aika ihania: Millaiset lakanat sulla on?

Mitä sää teet silloin, kun kukaan ei nää? Se on mun salainen guilty pleasure. Mitä sää haluaisit tehä, muttet uskalla? Mikä on sun suhtees partoihin; kuvaile vapaasti. Lenkille en tosin ole vielä lähtenyt sitä viemään. Mikä saa sut kehrään? Se parran kosketus iholla. Mitä suuhunpantavaa rakastat eniten? Haasteen säännöt ovat seuraavat: Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen 3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle lukijaa Niin, mistä tietää onko blogilla alle lukijaa, ellei bloggaaja ole asentanut jotain kävijämittaria tontilleen?

Viinin voimalla Ja sitten kohtaan 4: Jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa, mikä se olisi?

..

: Omakuva.org himokas homoseksuaaliseen mies

Matkaseuraa vailla suomi seksi chat homoseksuaaliseen Ovelana linkitin jo alussa, ja tuossakin äsken. Silikoni tissit kylla tuntee eika ne tunnu niin hyvalta. Isot rinnat ovat mahtavat, seurustelen itse isorintaisen naisen kanssa ei siis mitkään silikonipallot, vaan oikeat rinnat. Silloin, kun tämä koko metsuriseksuaalibuumi tuli, olin ihan että mitvit, miksi äijillä tursottaa yhtäkkiä naamasta karvaa, en tajua! Me olemme erilaisia ihmisinä juurikin kokemuspohjamme takia; olemme ikäänkuin puita ja niitten vuosirenkaita, joista jotkut renkaat ovat paksumpia kuin toiset. Useammin eläimistä kuin ihmisistä, mutta viime aikoina olen alkanut liikuttua myös viimeksi mainituista.
Omakuva.org himokas homoseksuaaliseen mies Sukkahousu kuvia private show helsinki gay
BDSM FORUM PARAS HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA HELSINKI 212
Omakuva.org himokas homoseksuaaliseen mies 588
Omakuva.org himokas homoseksuaaliseen mies Hot nude homoseksuaaliseen striptease tallinn

ANAL MASSAGE HOMOSEKSUAALISEEN PARAS SEKSIKAUPPA

Omakuva.org himokas homoseksuaaliseen mies

Pitäisi tietysti sanoa, että maailmanrauhasta ja ihmisten keskeisestä harmoniasta ja vapaasta rakkaudesta, heh. D alkaa kuulostaa pikkasen uskomattomalta: Olen aina halunnut isorintaisia naisia ja haluan sellaisen myös vaimokseni, mutta tietenkin muut kriteerit ovat yhtä tärkeitä. Ainakin näissä tapauksissa joissa mies on kertonut alun alkaen haluavansa muutakin kuin yhdenyön seuraa. Vkl kylpylässä yks mies kommentoi rintojani järkyttäviksi hyvässä mielessä jonka jälkeen kysyi onko minulla silikonit Eihän siinä sitten mitään muutosta tapahdu kun ei tässä maailmassa riitä vaikka minkälainen on. Toinen pitkistä, toinen lyhyistä.