Mies panee miestä kimppapano homoseksuaaliseen

mies panee miestä kimppapano homoseksuaaliseen

.

Mitä toinen haluaa ja mihin toinen on valmis. Top ja bottom on aina hyvä yhdistelmä. Minusta tuntuu siltä, että miehesi on myös dominoiva ja siitä johtuu, ettei häntä kiinnostaa Sinun kyrpäsi "huolto" Jos Sinä olisitkin ns. Teidän seksuaallisuus ei vai nyt kohtaa. Alistava pitää luonnollisena asiana toimia juuri niin kuin nyt toimii. Alistuva ei halua itse nussia eikä haluaa, että hänen kyrpäänsä kosketa nautintomielessä.

Hän ilmeisesti hoitaa itse itsenä ja nauttii siitä, että voi tuottaa toiselle nautintoja. Niin ihmeellinen voi olla tämä maailma. Olen ollut mukana näissä jutuissa vuosia ja etsinyt seuraani tätä asiaa silmällä pitäen.

Näissä leikeissä itsekkyys on hyve. Älä vaadi minulta perusteluja erilaiselle seksuaallisuudelle, Muuten olen luonteeltani aina toisen huomioon ottava. Tässä vain tämä poikkeus. Silloin kun rakkaus ja seksihalut leikkvät kuurupiiloa ovat vitsit vähissä. Edellinen kommentoija löysi asian ytimen: Voi olla, että sinun ja miehesi halut eivät voi yksinkertaisesti kohdata. Asiasta suoraan puhuminen ei kuitenkaan ole haitaksi ja yhtäältä voi olla niin, että keskustelemalla ja ottamalla tavoitteeksi harjoitella myös sinun kannaltasi tyydyttäviä seksitapoja, sinun miehesi oppii ottamaan tarpeesi paremmin huomioon.

Se, että olet btm-osapuoli ei siis väistämättä tarkoita sitä, että sinun haluillasi ja tarpeillasi olisi vähemmän merkitystä kuin toisen osapuolen. Asetelma voisi olla myös päinvastoin: Esimerkiksi itse olen hyvin usein lähes aina halukas ja erittäin aktiivinen, mutta kuitenkin aina ottava osapuoli.

Mieheni on myös hyvin aktiivinen, mutta käytännössä aina top-osapuoli. Parisuhteessamme tärkeää on kunnon valmistelu ja pitkäkestoinen molemminpuolinen hyväily ennen "panovaihetta".

Rakastelumme päättyy yhdyntään vasta valmiiksi hyvin virittyneessä tilassa, mikä myös takaa molempien halukkuuden yhdyntään ja näin myös molemmat tulevat sen aikana, usein hyvin samanaikaisesti. Mä olen alistuva ja haluan olla sitä sängyssäkin. Mutta en olisi kyllä arvannut että btm olo on osa-aika työ jatkuvine huuhteluineen ja kaiken huipuksi illalla pitää ottaa vielä imodiumkin: D Mutta vakavasti puhuen nautin alistumisesta, enkä ole koskaan ollut mikään panomies, mulle voi antaa piiskaakin, saa sitoa laittaa kaulapannan, kahleet yms.

Mun on kyllä pakko käyttää vesipesua, en ota mitään riskiä et kävisi vahinko, ja tiedän ettei mies pitäis siitä! Tilanne meillä nyt vähän rauhottunut, kertaa päiväs vehdattu enää ja ollu välil päivän taukoja. Tuli mieleen tässä, et vajaa vuosi sitten, kun miehel oli töissä stressii ym. Mun mielest se oli ihan mukavaa, ja mies sai kyllä kunnon orgasmit, mut sit jälkeenpäin se oli kiukkunen, eikä halunnu olla lähellä tai muuta sellast. Oon myös huomannut alistavaa käytöstä, esim. Joo tiedän paljon asioita nyt näin vuotiaana bottomina sanon näin, joskus aikoinaan kun olin vain vuotias nuori bottomi ja silloin se tapahtu eka meitsin peppuun korkkaus samanikäsen vuotiaan Top-tyypin kaa.

Oli pikkasen tiukka ja kiree persaukon sulkijalihas ja hirveessä kiimassa ja kokeilun halun huumassa sekin tuli tehtyy, eikä tullut mieleenkään silloin et se tulee sattuu ekan kerran, ku menin istuu Horse Gril asennos top: Vähän oli persaukko kipeenä ja herkkänä sen perspanon jälkeen, teimme sitä silloin melkein joka viikko luonnossa kesällä kertaa viikkossa ja ei se perspano sit jälkeenpäin tuntunu enään niin pahalta, kuin sen, sen ekan kerran ja se että miksi tää Top-tyyppi mulle tän teki niin hänel oli perjaatteessa tarkoitus, vähän niinku auttaa mua.

D Taidat vielä tarvita vähän harjoitusta sun peppusi immenkalvon puhkaisun kanssa. Aloitteleville topeille myös tiedoksi, että varovasti ja hitaasti aluksi sisään, pyllyssä on hampaat. Miltä tuntuu kun suihku tulee sisälle sykäyksittäin, ainakin liukkautta tulee toki lisää. Puhutko nyt seksistä vai suolen huuhtelusta suihkulla? Kannattaa keskustella ennenkö tosta tulee oikeesti ongelma. Ite olin ennen homo mutta siirryin heteropuolelle kun alkoi kyrsimään nämä kaikki homopanoihin liittyvät ongelmat.

On se vaa niin ihanaa kun saa syödä ja paskoa milloin haluaa. Suosittelen kaikkia joilla on ongelmia homoseksuaalisuuden kanssa vähintään kokeilemaan heteroseksiä. Itse olen päässyt homoudesta irti, nykyään lähinnä ällöttää ajatuskin ruuansulatuskanavaan yhtymisestä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Poikaystävän panohalut Oon ollut usein pantavana nykyses suhtees, kun miehellä seisoo ja sitä panettaa jatkuvasti.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Mieheni on aivan äkisti ruvennut vonkaamaan pyllyreikää: O Minusta tuntuu, että mies joka pyllyreiästä innostuu on lievästi homo. Aivan varmasti en rusinareikää kyllä anna! Minusta terve hetero ei kyllä peräaukkoon penetroi!

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kaikissa miehissä asuu pieni homo. Siksi ne tykkää aina kaikista joukkue-jutuista ja poikaporukoista. Niin, ja siitä kakkareiästä. Kyllä meilläkin mies vonkaa kakkosta. Kai se on jotain vaihtelunkaipuuta sekin.. Mikähän villitys tämä kakkaluukku seksi oikeen on? Ilmeisesti miehet kattelee pornoa ja kun niissä lähes aina runnotaan persreikään niin sitten luullaan, että se on normaalia.

Ei kyllä ole normaalia! Minustakin kakkoseen pano osoittaa hiukan kiinnostusta homoseksuaalisuutta kohtaan. En suoranaisesti sanoisi miestäsi homoksi kuin en omaanikaan.

NAISTEN EJAKULAATIO HOMOSEKSUAALISEEN SHEMALE BONDAGE 6. syyskuu Oon ollut usein pantavana nykyses suhtees, kun miehellä seisoo ja sitä Jotenkin kiihottaa jo ajatus että vahvempi mies panee mua ja on dominoiva top. . ja ainoan kerran elämässä ja eikä se pano kestä yleensä kovin kauaa ehkä joku alle Suosittelen kaikkia joilla on ongelmia homoseksuaalisuuden. kesäkuu Isoveli antaa pienet pillut ilmaiset rakaseluvideot putkimies panee. suihin. miehen pantavana koiran kans naidaan perseeseen kypsä naista, kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube piilokamera naisen kanssa sannan raskaaksi outokumpu teini pano isot naiset alasti. Järvi pano Jätkä pani suuhun Jättikyrpä Jättimäinen mulkku Jäykät kalut Jääkiekko Jääkiekko peli Kaappihomo Kaappihomon muistelmat Kahden miehen.

SISSY SEX TANTRA HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA HELSINKI

Mies panee miestä kimppapano homoseksuaaliseen