Kulli homoseksuaaliseen kalu paljaat kalut

kulli homoseksuaaliseen kalu paljaat kalut

... Seksiä kuopio gay alaston suomi 24

Kulli homoseksuaaliseen kalu paljaat kalut

Onhan se totta, että kunnon esarilla varustettu pili on jo pikkupojasta kiinnostavampi liikkuvuudessaan kuin. Reimerin tapausta ei ole syytä setviä enempää, se on mennyttä aikaa ja yhden täysin taitamattomasti toimineen psykiatrin aivoista lähtenyt idea. En muista mitään mistään sietämättömistä erektioista. Uskonnolliset piirit vetoavat jopa raamattuun. Ja minut nukutettiin, enkä kai? Ovat muuten yksisilmäisiä juttuja.

Kulli homoseksuaaliseen kalu paljaat kalut

Onko oikein siis sanoa vain, että olen poikatyttö? Transsukupuolisten ihmisoikeustilanne paranee hitaasti. Etsi Toggle navigation Valikko. Tytöllä on pojan aivot ja penis , eli on fiksumpi kuin tytöt yleensä koskaan tulee olemaan, ja silti näyttää ihan tytöltä vartaloa ja sääriä myöden. Kyllä naisen ja miehen erottaa ulkoisesta olemuksesta, ei siitä mitä jalkojen välissä on. Maapallokin viisastus kun kaikilla naisilla olisi miehen aivot.

Jos olisi saman ikäinen kuin Jazz niin varmasti voisin seurustella kyseisen tytön kanssa. Hienoa että maailma on näin monivivahteinen, löytyy myös Teitä sairaita tiukkapipoisia jotka on aivopesty heteronormeihin, värinormeihin, kansallisuusnormeihin. Suomi on niin sisäsiittoinen kansa. Transsukupuolisten sukusolujen talteenotto Transsukupuolisten ihmisoikeustilanne paranee hitaasti. Sarjan esittäminen päättyi jo jokin aikaa sitten.

Tuollaisen varhaisnuoren ulkonäköä on helppoa muokata ja tässä tapauksessa oli jo käytetty lääkkeitäkin jonkin aikaa joten miehistyminen oli estetty. Minä olen Jazz näkyy Frii kanavalla , perjantaisin klo Jos nuorella ihmisellä on kasvuikä menossa, niin silloin ei käytetä lääkehoitoja koska pituuskasvu pysähtyy. Asia tuli ohjelmassa hyvin esille. Kun kasvuikä on ohi ikävuoden kuluttua, tai on tyytyväinen pituusindeksiinsä, ruvetaan käyttämään hormoonilääkitystä parrankasvu loppuu, rinnat kasvaa ym naisellisuutta.

Tässä ei ole kyse sukupuolihormooneista vaan muusta lääkityksestä oman hormoonitoiminnan blokkaamiseksi. Vastaavaa lääkitystä annetaan Suomessakin diagnosoiduille transnuorille.

Varsinainen sukuhormooneilla annettava hoito aloitetaan vasta 18 vuotiaana tai lähellä sitä. Jotenkin kuvottavaa miten päästään sekasin olevien lapsiparkojenkin kehoja jo rääkätään tollei kaiken maailman myrkyillä ja estetään normaali kehitys ja toiminta.

Jos alottaja on täysi-ikänen ja mies niin sehän on sillon homo-pedari.. Naiset suurentavat rintojansa, täyteainetta ym koska haluavat näyttää enemmän naiselta kuin ovat. Miehet haluavat näyttää enemmän mieheiltä kuin ovat. Kuntosalit ym mömmöjä syödään. Miksi siis ei Jazz saisi käyttää niitä samoja keinoja että näyttää enemmän ja enemmän naiselta, vaikka sai syntymälahjaksi killuttimet. Huomaa että monella yleissivistys on pahasti hakusessa, siis Teillä, ei mulla.

Jazzin äiti näyttää joissain valokuvissa enemmän transu-mieheltä kuin naiselta. Jazzin sisko Ari pojan nimi , näyttää myös joissain valokuvissa trans ihmiseltä, ja Jazz näyttää aidolta tytöltä, joissain valokuvissa näyttää osin poikamaiselta.

Kyllä tytötkin näyttävät pojilta jos valokuva on "epäonnistunut". Mua myös luultiin joskus "iltahämärässä" tytöksi nuorena K18 poikana ollessani. Ravintolassa haettiin tanssimaan, ehkä oli joku homppeli, tai erehty vain luulemaan tytöksi. Komeaksi mua ei ole koskaan haukuttu, vain sanottu kauniiksi pojaksi.

Miksi jos kerran olen syntynyt pojaksi, niin miksi toiset kehtaavat pitää minua tyttönä, vaikka tarkoitusperä on aina ollut olla poika.

Julkkisten poikalapset on tosin pyntätty hiuksia myöden tytön oloisiksi. Ihmisiset jotka pelkäävät toisten, tai omaa seksuaalisuutta elävät vielä kaappielämää.

Todellisuus iskeen kun isi ja äiti avaa sen kaapin oven. Moniko mies haluaisi olla "normaalin" hetero naisen kanssa jolla on pimppa ja rinnat mutta näyttää kasvoiltaan ihan mieheltä? Se että naisella on pimppa ei riitä syyksi olla miehen näköisen naisen kanssa. Oletko siis homo että haluat miehen näköisen naisen. Moniko nainen on valmis seurusteleen "normaalin" hetero miehen kanssa jolla on kalu, mutta mies näyttää kasvoilta naiselta! Riittääkö se että on kalu jalkojen välissä? Onko se värkki siellä jalkojenvälissä se oikea SYY parisuhteeseen, ei se miltä ihminen näyttää, ja tuntee.

Jazz näyttää "poikamiestytöltä", enemmän tytöltä, joten tekeekö se pelkkä kalu siitä homojen homman. Trans tyttö olisi hyvä pari Jazille, jolloin homo aspekti jäisi pois.

Jos tyttö olisi Jazzin kanssa, niin olisiko tyttö lesbo, koska poika näyttää tytöltä, vaikka on se kalu kuvioissa mukana. Katsopa pariskuntia vaikka kadulla tai tuttavapiirissäsi. Aika iso osa vaimoja on melkolailla äijän näköisiä, ainakin ikääntyessä.

Ottaisitko eron vaimosta siinä vaiheessa kun naama rupsahtaa. Vaimo ei ole aina missiluokkaa eikä mies machotyyppi. Useimmiten pari valitaan muista syistä kuin ulkonäön mukaan. Sänkytaidotkin on yleensä siellä alimmassa luokassa, paitsi heillä jotka etsii vain panoparia.

Jazz itse on transtyttö ja parisuhde toisen transtytön kanssa olisi lesboutta eli homoseksuaalisuutta. Jazzin kalu ei ole kuvassa mukana seksuaalisessa mielessä. Yleensä kalu ei edes toimi seksiaktissa hoitojen ansiosta. Jotkut transnaiset yrittävät pitää kalun toimintakuntoisena seksimielessä, mutta silloin ainakin minä ihmettelen onko kyseessä lainkaan transnainen vai olisiko transvestiitti. Jos poikaa ruvetaan tuuppaamaan kadulle tai jopa kouluun tyttöjen vaatteissa se tuhoaa hänen sosiaalisen elämänsä kun kaikki normaalit pojat hylkäävät hänet.

Yleensähän erityislapsi pyritään pitämään erillään sosiaalivirastomarinaadin ulkopuolisista ikäisistään. Lapsen identiteetti muotoutuu ympärillä olevien ihmisten mukaan.

Yleensä erityislapsi on enemmän tai vähemmän silmätikku. Oman kuplan ulkopuolisia ihmisiä pidetään pahoina ja turvaa haetaan oman kuplan sisältä, kuin uskonlahkossa ikään. Omaan kuplaan eristäytyminen on tuhon tie. Ääriesimerkkinä Davidin oksa -uskonlahko Teksasissa joka paloi päämajansa mukana. Yhteiskuntamme vallitsevat normit ovat realiteetti, jos niitä rupeaa liikaa rikkomaan tulee syrjityksi.

Näin se nyt vain on. Ei pieni äärimmäisyysryhmä pysty kääntämään normeja päälaelleen. Translapsen vanhemmat ja terapeutit eivät kulje pitkin kyliä ristiinpukeutuneena tai muutenkaan riko suoranaisesti OMALLA käytöksellään sosiaalisia normeja, vaan sen tekee heidän puolestaan vajaavaltainen ja heille alisteinen lapsi. Erityislapsen ja hänen ympärillään olevien ihmisten elämä pyörii hänen otsaansa lyödyn leiman ympärillä.

Eräänkin translapsen koti joutui poliisien turvatoimien kohteeksi kun hän meni kouluun ristiinpukeutuneena, voi niitä perheenjäsenparkoja ja naapureita joilla ei ole osaa eikä arpaa koko hullutukseen.

Kyllä poika voi olla tyttöpoika sosiaalisesti hyväksyttävällä ja positiivisella tavalla. Hieman tyttömäinen pieni poika puettiin olosuhteiden johdosta tytöksi koulun kesäloman aikana.

En ehkä pukeutunut housuihin, en edes ajatellut pukeutuvani, enkä leikkinyt isoa kovaa Cowboyta kuten olin aikonut ja koska pojat tekivät niin sen sijaan olin sievä lehmityttö pukeutuneena pieneen hameeseen polvet paljaana ja nilkkasukat olivat niin kivoja kuin vain voivat olla. Huomasin että on ihan ok olla tyttö ja pukeutua röyhelömekkoon, mennä kirkkoon ja ostoksille äidin kanssa, omistaa nukkeja, leipoa ja tarjoilla keksejä liivihameessa tai essussa ja silti olla poikien ystävä ja heidän hyväksymänsä.

Ja kuten rouva Chatham lupasi, meillä oli hauskaa! Kaikki siksi että elinympäristömme oli meidän hallussa. Eiköhän olisi parasta että tulisit nykypäivään ja unohtaisit noiden vanhojen seksilehtien jutut.

Tämän päivän Suomi ei ole vuosikymmenten takainen USA tai Englanti josta nämä transujutut on lähtöisin. Ei poikaa "työnnetä" ulos tytöksi pukeutuneena vanhempien toimesta.

Tässä Jazzinkin tapauksessa pikkupoika oli jo aivan pienestä pitäen kokenut olevansa tyttö ja itse halunnut pukeutua ja käyttäytyä kuin tyttö. Tilanne on aivan sama kaikilla transsukupuolisilla.

Useimmiten vanhemmat on jopa vastaan sitä että lapsi kokee olevansa vastakkaista sukupuolta. Vaikka kuinka tästä syntyisi "erityislapsi", itse lapsi ei sitä ajattele vaan hänellä on tavoitteena olla onnellinen todellisessa sukupuolessaan.

Tilanne on tällainen myös muilla transsukupuolisilla vaikka olisi jo eläkeiän kynnyksellä, omaa onnellisuutta etsitään. Kaltaisesi ulkopuolisen voi olla vaikeaa ymmärtää tällaista asiaa kun aivot on jumiutunut vain niihin sukupuolinormatiivisiin oletuksiin. Linkittämässäni jutussa ei ollut mitään seksiä. Juttu sijoittui luvun USA: Pienet lapset ovat leikkineet vaatteilla kautta aikojen, hyvin yleinen ilmiö muuten. Eräskin pieni poika joka leikki prinsessaleikkejä oli silloin ihan normaali poika ja on nyt naimisissa ja hänellä on lapsi.

Minulla ei ole mitään sitä vastaan että mies on mies ja nainen on nainen mutta kun se hössötys pienten lasten vaateleikeistä on kamalaa. Suomessa se alkoi vasta luvulla. Olisi parempi että pienen pojan prinsessaleikit olisivat aivan yhtä normaali asia kuin pienen tytön jalkapallonpeluu samassa joukkueessa poikien kanssa samoissa kamppeissa.

Mitäpä jos joku järjestäisi Suomeen tälläisiä kesäleirejä: This is not a tragedy. Tämä ei ole murhenäytelmä. Tämä juttu on päivätty vuodelle Onhan se kiva kun pojatkin saavat edes joskus tasa-arvoa eikä pelkästään tytöt.

Leirillä on kyse vaateleikeistä, suurin osa pojista ei mene asiassa sen pitemmäs. Poikkevuushössötyksen kaava on seuraava: Poikkeavuuden ympärille rakennetaan paljon mystiikkaa. Valitettavan paljon on ihmisiä jotka uskovat vain niitä joista lähtee kovin ääni.

Kuten tuo "täysivaltainen lapsi" höpinä. Kaikki jotka ovat olleet tarhaikäisten kanssa tekemisissä tietävät ettei sen ikäinen ole täysvaltainen eikä voi ollakaan. Ärsyttää tuo pienten lasten höpinöillä ratsastaminen. Pieni lapsi on hyväuskoinen ja helposti johdateltavissa, ei kykene vielä mihinkään järkevään keskusteluun, ei ymmärrä realiteeteista mitään, elää omassa mielikuvitusmaailmassaan, jne. Lapsella ei ole myöskään vaihtoehtoa jos hänen vanhemmillaan tapahtuu jokin päähänpistos, täysi-ikäiset ovat sitten asia erikseen.

Asia ei muutu miksikään lakipykäliä väsäämällä, eihän Eduskunta voi kumota painovoimalakia. Kun ihminen tekee jotain hän tarvitsee siihen sen seitsemää syytä, niistä ei saa aina lopullista selvyyttä kukaan.

Lapset ovat lapsia ja leikkiminen on leikkimistä. Noin nelivuotiaana ei vastasyntyneenä lapsi tulee tietoiseksi sukupuolen käsitteestä ja alkaa leikin avulla opetella mitä se tarkoittaa, asia ei olekaan ihan niin yksinkertainen. Mitä pahaa siinä on? Tietysti pysytään lain ja hyvän tavan puitteissa. Pieni poika voi hakea huomiota osakseen rikkomalla perheen normeja, vaikkapa pukeutumalla tytöksi. Pihaleikkiporukat ovat vain harvoin pelkästään toista sukupuolta. Joskus pojalla ei ole veljeä, on vain muutama isosisko.

Jotenkin ahdasmielistä nähdä pienen pojan prinsessaleikit ongelmana. Siis jos poika ei ole stereotyyppinen poika, hänestä yritetään tehdä stereotyyppinen tyttö tai toisinpäin. Tämähän on selvästikin transhoitojen tausta-ajatus.

Erityislapsen asemaan liittyy leimautuminen ja siitä jää ikuinen arpi elämään vaikka kuinka olisi karistanut poikkevuushössöttäjät kannoiltaan. Ammattilaiset tuntevat kyllä nuo pikkupoikien prinsessaleikit ja tietävät että vain äärimmäisen pieni osa näistä lapsista tulee transsukupuolisia. Yhtälailla tytöt leikkivät poikien raisuja leikkejä ja heistäkin tulee aikuisina äitejä. Tällaisen lapsen leimaaminen erityislapseksi on väärin, sukupuoliristiriita ei ole sellainen asia mitä tarkoitetaan erityislapsena.

Nykypäivän media pitää toistaiseksi transsukupuolisuutta erikoisena ja olettaa että yleisö haluaa tietää aina vaan enemmän heistä. Toimittajat lähes repivät haastateltavakseen kenet tahansa transsukupuolisen joka haluaa kertoa itsestään. Yleensä vasta prossiaan harkitseva tai vasta alkuaskelissa oleva on innoissaan ja suostuu haastatteluihin. Valitettavasti näistä jutuista saa joskus vääristyneen kuvan transsukupuolisista.

Nyt ollaan menty tuolle lapsilinjalle, toivotaan että suomalaiset toimittajat eivät lähde leikkiin mukaan. Tuen tarpeen määrittää viranomainen omalla tavallaan.

Olen itse entinen erityislapsi, tosin ihan eri syistä, olen käynyt tekun ja apukoulun. Minulla oli niskassa pitkä liuta terapeutteja, vaikka en ole heiltä koskaan mitään pyytänyt. Niiltä ei ollut turvassa edes kotonaan.

Olivat kerran jopa aamulla koulun portilla vastassa. Kylläpä olivat inhottavia iholle tunkeutuvia "ystäviä". Totuus oli kyllä kaikkien silmien edessä mutta se hössötys vain jatkui ja jatkui.

Kyseessä oli se tyypillinen tapaus: Minä olin asian kanssa jokseenkin yksin, olisin toivonut vanhemmiltani toisenlaista asennoitumista. Viranomaisilta on turha mitään odottaa, heitä sitoo laki.

Jouduin pienenä Kuttula-tyyppisten kasvatusmenetelmien kohteeksi. Vähän sitä ennen äidin "rakas" sukulaismies joutui Kupittaa-tyyppisten hoitomenetelmien kohteeksi ja kuihtui pois muutamassa kuukaudessa. Paitsi, että homoseksuaaleja jossain määrin myös suljettiin mielisairaaloihin, niin yleisempi seuraus lääketieteellisellä sairausmäärityksellä oli se, että yleensä yhteiskunnassa homoseksuaalien syrjintää pidettiin oikeutettuna.

Käsitys homoseksuaalisuudesta sairautena oikeutti myös sen, että homoseksuaalisuus kriminalisoitiin. Vielä tänäkin päivänä monet ajattelevat, että homoseksuaalisuus on sairaus tai liittyy psyykkisiin häiriöihin. Myöhemmin on analysoitu sitä, miksi lääkärikunta virheellisesti tulkitsi homoseksuaalisuuden sairaudeksi. Syynä on nähty se, että lääkärit olivat osa yhteiskuntaa, ja yhteiskunnan sosiaaliset asenteet vaikuttivat myös lääketieteen sisällä johtaen tulkintoihin, joill ei ollut mitään kokemusperäiseen tutkimukseen perustuvaa näyttöä.

Nykyisin lääkärit osaavat melko hyvin varoa tekemästä samaa virhettä, eivätkä lähde helposti "musta tuntuu" tai yksittäistapausten perusteilla tulkitsemaan mitään seksuaalisuden ilmentymää sairautena. Periaate lääkärikunnalla on, että ilmiöstä aletaan puhua sairautena tai lääketieteellisenä ongelmana vasta sitten, jos se on useassa vertaisarvioidussa tieteellisessä julkaistuissa tutkimuksissa osoitettu ongelmaksi.

Väestöliiton sisäisenä tehtävänä olisi valvoa, että myös heidän terveydenhoitajan koulutuksen saaneet seksuaalineuvojansa noudattaisivat tätä samaa periaatetta. On huomattava, että useimmiten seksuaalisuuden väärinä "medikalisoijina" eivät toimi lääkärit tai psykologit, vaan toimittajat.

Toimittajat ovat jo pitkään kirjoittaneet esimerkiksi seksiriippuvaisuudesta sairautena, vaikka lääketieteen piirissä sitä ei ole koskaan määritelty sairaudeksi. Tosin sen ottamisesta mukaan tautiluokitukseen on viime aikoina keskusteltu. Tämä kietoutuu myös kysymykseen siitä, onko seksuaalisuutemme biologisesti vai kulttuurisesti määräytyvää.

Biologisesti ajatellen heteroseksi voitasiin nähdä parempana seksuaalisuutena, kuin homoseksi. Samoin biologisesti ajatellen oikea seksi, nettinuorten kielellä liha-seksi, olisi parempaa, kuin virtuaaliseksi ja nettiporno. Jos otetaan lähtkohdaksi seksuaalisuuden määräytyminen kulttuurisesti, eli nähdään seksuaalisuutemme lähinnä sosiaalisena konstrutiona, täytty ottaa vakavasti huomioon myös se mahdollisuus, että virtuaaliseksistä tulee vallitseva seksin muoto tulevaisuudessa.

Voi olla, että perinteisen seksin, liha-seksin, harjoittajat ovat vähemmistö tulevaisuudessa, ja ihmiset ovat siirtyneet suurimmaksi osin tyydyttämään seksuaalisuuttaan internetin virtuaalimaailmaan.

Osin näin on jo tapahtunut. Nykyisin naiset usein valittavat, että eivät enää saa tarpeeksi seksiä miehiltään, kun nämä ovat tuhlanneet kaikki paukut nettipornon parissa. Mutta jos kehitys jatkuu tästä eteenpäin vielä voimakkaammin kohti virtuaaliseksiä? Miten käy esimerkiksi perheinstituution? Mistä lapsille löytyy enää isä? Muuttuvatko avioliitot seksittömiksi, jossa molemmat puolisot hoitavat seksuaalisuutensa netin kautta?

Netti-informaation lisääntyessä ihmisten välisten kontaktien määrä kasvaa räjähdysmäisesti, joka taas on signaalina ylikansoituksesta. Luonnollisena seurauksena ovat uudenlaiset käyttäytymismallit, jotka johtavat syntyvyyden alenemiseen. Tätä hypoteesia tukisi esim se, että olisi todistettu, että nettipornon vastustajia ovat ne, jotka ovat sukunsa jo jatkaneet. Olisi mukava saada tietoonsa yksikin kunnolla tehty tutkimus, jossa osoitettaisiin että sukupuolisuus ei ole biologinen ilmiö.

Kumma että joka hemmetin verovaroilla rahoitettavan organisaation pitää nykyään lisätä toimintansa kuvaukseen monikulttuurin edistäminen. Olisi aika päästä eroon näistä verovaroilla rahoitettavasita organisaatioista joiden tarkoituksena on edistää jotakin poliittista ajatussuuntaa. No, Väestöliittohan kampanjoi ahkerasti kondomin käytön puolesta, joka on tärkeää etenkin suomalaisten miesten ja ulkomaalaisten naisten tilapäisissä seksisuhteissa, jotka ovat rajoitusyrityksistä huolimatta jatkuvassa kasvussa.

Porno esineellistää ja häivyttää takana olevat valtasuhteet. Sen huomaa, kun miehet ovat käyneet pornokulttuuri-Thaimaassa, niin niillä on sitten sellainen ajatus, että suomestakin pitäisi löytyä jotain "ladyboy", "shemale" huoria heidän seksileluikseen. Kun miehet kasvaisivat sellaiseen ymmärrykseen, ettei nainen ole mikään seksilelu niin silloin sitä seksiä saisi muutenkin kuin lauantaina saunan jälkeen.

Seksilelu-demonisoinnilla syyllistyt seksuaalisen vähemmistön, sinkkujen seksuaalisuuden syrjintään. Seksilelu-demonisointi sisältää ajatuksen, että tilapäiset seksisuhteet olisivat jotenkin huonompia, kuin seksi pysyvässä parisuhteessa. Tällaisella sinkkujen seksin, tilapäisten seksisuhteiden kielteistämisellä yritetään kieltää sinkkujen täysmääräistä oikeutta seksuaalisuuteen. Sinkkujen seksi eli tilpäinen seksi on hyväksyttävä täysin samanveroisena seksuaalisuuden muotona, prosenttisesti yhtä hyvänä, kuin perheseksuaalien parisuhdeseksi.

Kyllä jokaikinen vee runkkari tajuaa, ettei ole mahdollista saada kahta superhyvän näköistä blondia omaan sänkyynsä! Sen tietää jo siitä, ettei suomessa yleensäkään sellaisia mimmejä näe! Se on fantasia ja sellaisena sen jokainen näkee!

Kyllähän nää seksihommat on aivan liikaa problematisoitu.. Itse muistan ensimmäisen kerran katselleeni pornolehtiä aivan vapaasti jo parturivuoroa odottaessani. Kyllä, muistan vieläkin, miten kiinnostavia kuvia niissä oli, vaikka ikää taisi olla alle 10 v.

Hieman vaikea sitten oli nousta sinne tuoliin istumaan, kun olin niin uppoutunut asiaan. En kuitenkaan kuvitellut, että parturitäti alkaisi riisuutua, hän vain kysyi, paljonko otetaan.. Ei porno naiskuvaani mitenkään muuttanut. Siinä mielessä nykyporno kyllä on haitallista, että se antaa aika tylsän kuvan seksistä.. Mallit ovat silikonirintaisia ja miehet pumpattu täyteen viagraa. Siis lähinnä jotain doping-urheilua.

Suosittelenkin kaikille vintage-pornoa, jossa on jokin juonenpätkä.. Siinä oppii samalla kieliäkin, ainakin muutaman sanan.. Poika on nyt täyttämässä kymmenen ja kovasti porno kiinnostaa. Annoin nyt ensimaistiaisiksi 50 vuotta vanhan retro-Jallun.. Yhdessä sitä luettiin ja kommentoitiin. Myöhemmin äiti yllätti pojan katselemassa netistä jotain tissejä..

Kysyin, millä sivulla poika oli, että saisin itsekin sen tsekata ;- Hänellä on oma kone, jonka nettiyhteyden äiti nyt katkaisi ;- Kyllä se tästä hyvin lähtee.. Jopa minä pellavapääjannuna törmäsin spurgujen, liiman imppaajien ja ihan tavan jässien metsämajoja luutatessa massiivisiin röykkiöihin erilaisia kiinnostavia pornolehtiä. Silloin kun ei nettiä ollut. Ja kummasti vaikka niissä erilaisia oudon monimutkaisia tapoja ja fetissejä nussimiseen liitettiin, niin kiinnostukseni kohteena oli ihan se naisen värkki ja muut näppylät.

Hyvin on mummot taas kehällä. Tuollaisia alistavia paskapuheita lausuva ääliö on elämälle ja luonnolle laiton olento. Loitsikoot itsensä noitavuorelle känsäytymään. Aina väitetään että miehet alkaa 'pornoilemaan' kun katselevat sitä materiaalia. Menkää juustot tuonne kylille katselemaan näitä sinkkuelämää-kalkkunoita: Ne harrastavat ja etsivät esineellistävää seksiä. Ja toisekseen, jos nyt sattuu tykkäämään muustakin kuin vaakatasossa jynssäämisestä niin se ei kyllä mikään pornon aiheuttama negatiivinen asia.

Se miksi poliisisarjoja tuputetaan jopa näköjään katumainoksina on nyt suomen kyttäsarjan megaliittisiä mainoksia on ihan puhdasta lampaiden manipulointia ja kontrollikoneiston hierarkian iskostamista -eli aivopesua. Kyttien työtä ja valheellisia konsteja iskostamalla saadaan niitä seuraavat ihmiset luulemaan että poliisi selvittää kaiken ja on voima jolle ei ryttyillä.

Seksiä vaan ei saa oikein mistään ja täten on ihan hyvä että on edes pornoa. Kummaksi se on mennyt kun muovimaisuus ja turha kikkailu ja jopa sadismi näyttää lisääntyvän. Se on pornoa ja jostain kumman syystä siinä nauraa pari kertaa katketakseen. EN minä ainakaan nauti tai tajua miksi olisi nautinnollista katsoa pornoa jossa naisen pää on vessanrenkaan läpi ja meikit valuu naamalle. Toki sellaiseen törmää helposti netissä, mutta ei se ala kiinnostaa siltikään.

ELi seksillä kiihotetaan, väkivallalla vedetään aivo-oikoset ja siihen päälle kun vielä joku pahakurkinarsisti vetää aivojen vihaamat aivot kyllä kuulevat oikean musiikin positiivisesti jolinansa päälle, niin on onnistuttu saamaan ihminen tilaan jossa mikä tahansa rahalla saatava artikkeli toimii eräänlaisena antikaaos-lääkkeenä.

Tosin vain aivan hetken. Ennen pornon kieltämistä tulisi todella lopettaa väkivaltaviihde ja mielisairaan mikkihiiri-klubin ja vastaavien muzakin survominen sfääreihin. Se kuka saa laumat palvomaan britneyspearsseja ja muita robotteja, on se kenelle kersojen ja vanhempien rahat valuu.

Minä en tunne ainuttakaan vuotiasta miestä, joka ei katsoisi pornoa. Mitäs pahaa siinä on. Isolla osalla ryhmästä on tyttöystävä, joka saattaa myös katsoa. Paljon enemmän seksuaalisuuteeni on negatiivisesti vaikuttanut juurikin miesten halujen demonisointi. On se pahasta pirulauta Onneksi alan olemaan vanha kääkkä niin olen ehtinyt nauttimaan kaikesta kivasta jonka nämä varmaan kohta kieltävät. Näiden todellisuudesta vieraantuneiden väestöliiton edustajien olisi ehkä syytä hakata hanskaan vähän enemmän, jos vaikka sillä vältyttäisiin näiltä jutuilta.

Pornon katsominen ei ole laitonta, mutta pornon välitys alaikäiselle on: En ole yhteiskuntatieteen maisteri, joten siihen osaan en ota kantaa. Mutta miten syy-seuraussuhde tässä menee?

Onko miesten seksuaalisuus pornon kaltaista syntymälahjana, vai muokkautuuko se pornon laajasti käsiteltynä koko pornoistuneen yhteiskunnan takia sellaiseksi? Pitäisin mahdollisena että nämä ruokkivat toisiaan.

Viehtymyksellä isoihin tisseihin lienee luontainen alkuperä, mutta kuinka nuori ja myöhemmin aikuinen mies kokee tämän vaikuttavan hänen tavoittelemiinsa tempauksiin? Muinoisen ja harmillisesti hävitetyn Eleusismyytin kekkereissä pantiin railakkaasti sakissa. Kyllä jokainen mies tässä maailmassa tietää tasan tarkkaan, että siitä lähtien kun pojilla alkaa hormoonit jylläämään niin se porno kiinnostaa enemmän kuin mikään muu. Ennen oli pornolehdet, nykyään nettiporno. Tarjontahan vain vastaa kysyntään.

Toisaalta käsittäkseeni naisten seksuaalisuus suuntautuu enemmän sellaiseen suuntaan, jossa he eivät voi käsittää sitä, mitä mies saa pornosta irti.

Pornosta keskustellessa meiltä näyttää puuttuvan laajempi näkökulma ja paneutuminen aiheeseen monesta suunnasta. Seksuaalisuuden julkista represantaatiota on ollut olemassa muodossa tai toisessa niin kauan kuin on ollut inhimillistä kulttuuria ja niin kauan kuin homo sapiens on osannut piirtää ja kirjoittaa. Jo 30 vanhat Venus-patsaat tuovat tuhansien sukupolvien takaa viestiä elämän rehevyydestä. Tämä suuri hedelmällinen äitijumala - Venus-Istar-Astarte-jne.

Lähi-idän alueen ikivanhoihin pakanallisiin kulttuureihin liittyi laaja seksualisuuden julkinen kuvasto, sakraalinen prostituutio ja seksuaaliset orgiat tärkeissä vuodenkietoon liittyvissä juhlissa. Sivistyksemme kehdossa antiikissa seksi näkyi kaikkialla ja seksuaalinen kuvasto ja seksin ja alastomuuden julkinen representaatio oli voimakkaasti läsnä ihmisten arjessa ja pyhässä.

Muinaiset kreikkalaiset seisoivat kadun varrella katsomassa, kun ohi kannettiin jättimäistä erektiossa jököttävää penistä. Ihmiset saattoivat syödä astiosta, joissa oli kuvia, joita nykyisin näkee seksivideoissa. Vadeissa ja vaaseissa oli maalattu kuvia anaaliyhdynnöistä. Fallospatsaat komistivat koteja ja julkisia paikkoja. Ateenan kadunkulmissa ja toreilla seisoi satoja nelikulmaisia pylväitä, joiden silmiinpistävin piirre oli oli reipas erektio.

Kaiken tämän "pornon" keskellä varttuivat myös lapset esim. Platon, Sokrates, Aristoteles, henkisesti tasapainoisiksi aikuisiksi, senkummemmin häiriintymättä ja vahingoittumatta. Päivastoin, tuohon aikaan luotiin suuri osa filosofian, nykykulttuurin ja taiteiden perusteista. Roomalaisilla oli hedelmällisyyden ja sukuvietin jumala Priapus, jonka valtava penis seisoi iloisesti erektiossa maalauksissa ja patsaissa kodeissa ja julkisilla paikoilla. Egyptiläisillä oli hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumala Min, joka hallitsi alamaisiaan penis terävästi tanassa kuin olympiakeihäs.

Intiassa joidenkin temppeleiden ulkoseinät on peitetty korkokuvilla, joissa ihmiset rakastelevat kaikissa mahdollisissa asennoissa - ja tuskinpa temppelialueella oli kylttejä, joissa luki K15 tai K Intialainen kultturi tuotti myös vuosisatamme alussa Intialaisen lemmentaidon oppaan Kama Sutran, jossa mm. Kaikissa näissä kulttuureissa "porno" oli arkea ja ihmisten suhtautuminen seksiin ja alastomuuteen niin yksityisesti kuin julkisesti luontevaa.

Seksiä ja alastomuutta kuvattiin julkisuudessa avoimesti, mutkattomasti ja suoraan. Vasta kristinuskon vakiintuminen ja siihen perustuvien sukupuolimoraalikäsitysten yleistyminen muuttivat seksiasenteita kielteiseen ja ahdasmieliseen suuntaan ja sellaiseksi, että seksiä ja alastomuutta ei käsitetä yhtä luonnolliseksi osaksi arkea kuin kuin esim.

Kristinusko syntyi välimeren vanhojen pakanallisten hedelmällisyyskulttien keskelle, mutta jo alkukirkon kirkkoisien vanhat tekstit kertovat näiden välimeren vanhojen pakanallisten hedelmällisyyskulttien seksin synnillisyydestä ja pyrkivät suitsimaan pakanallista hillittömyyttä. Sydän-Euroopassa erotiikka vaipui kristillisen ajan alussa nopeasti pois virallisesta julkisuudesta.

Kun taideteosten ainoa virallinen tilaaja yli tuhannen vuoden ajan oli kirkko, taiteilijat unohtivat edeltäjiensä löydöt ihmisen anatomiasta ja seksuaalisuudesta. Kirkon tuhannen vuoden projekti kansan hillittömän seksuaalisuuden suitsimiseksi näyttää epäonnistuneen kuitenkin pahasti. Jo keskiajan loppupuolella Boccaccion Decameronessa ja Chaucerin Canterburyn tarinoissa seksuaalisuus ja muut maalliset ilot kulkevat läpäisevänä teemana ja antavat kuvan hyvin elämänläheisestä ja lihallisesta aikakaudesta.

Vaisto osoittautui kristillistä siveellisyyttä ja hurskautta ja hyvettä vahvemmaksi. Renesanssissa Kreikan taiteen pakanallinen ja eroottisuuden luonnonvoiman tunnustava henki syntyi uudestaan ja samalla myös muualla yhteiskunnassa alkoi liikkua samansuuntaisia virtauksia, jotka vähitellen johtivat äitikirkon vallan murenemiseen, valistukseen ja tieteen vallankumoukseen ja luvun lopulla pornografian käsitteen syntyyn sellaisena kuin se nykymerkityksessään mielletään ja lopulta tähän "pornoistuneeseen", "seksin läpitunkemaan" nykyiseen aikakauten, jota historiantajuttomasti syytetään nyt yliseksuaaliseksi.

Valokuvauksen- ja elokuvan historiaa tuntevat tietävät, että kun valokuvaus keksittiin, ensimmäiset valokuvat otettiin alastomista naisista ja seksinharrastamisesta ja kun elokuva keksittiin, ensimmäisissä elokuvissa kuvattiin kursailematonta ja suorasukaista seksinharrastamista sen kaikissa mahdollissa ilmenemismuodoissa.

Vaikka pornografian käsite nykymerkityksessään syntyi vasta luvulla, ajan hengessä - ajattelematta elävä, historiantajuton, kristillis-feministisellä sukupuolimoraalilla myrkytetty nykyihminen mieltää lähes kaiken seksuaalisuuden ja alastomuuden julkisen representaation - jopa antiikin eroottisen taiteenkin - pornografiaksi tai pitää sitä sopimattomana ja sukupuolimoraalia loukkaavana ja siveettömänä. Kristinuskon aikana, lähes jokaisen sukupolven aikana on keskuskeltu seksin ja alastomuuden turmelevasta vaikutuksesta ja jokin moralistinen taho on varoittanut "että elämme yliseksuaalista aikaa".

Käsitykset, jotka luotiin kristillisessä kirkossa noin vuotta sitten ihmisen seksuaalisuuteen liittyvänä syntinä, elävät yhä tänä päivänäkin Suomessa seksuaalisuuteen liittyvänä noitavainona ja moraalisena paniikkina. Juutalaiskristillisen siveyden tilalle ja rinnalle on nykyisin tullut abolitionistinen feminismi, joka on ideologisoinut kristillisen syntikäsityksen länsimaalaisen heteromiehen soimaamiseksi ja tasa-arvokysymykseksi.

Tähän nykyajan seksuaaliseen noitavainoon ja moraalipaniikkiin kuuluu mm. Kyseessä on entisten kristillissiveellisten aikojen seksuaalisuutta vanhan testamentin kymmenen käskyn kautta määrittämän sukupuolimoraalin nykyajan versio, joka luo ongelmia asioista, joissa ei ole mitään ongelmaa, tuomiten ja syyllistäen ihmisiä milloin mistäkin normaaliin terveeseen elämään ja ihmisluontoon kuuluvasta asiasta.

Tuhat vuotta vallankumousta turhaanko? Eipähän tarvitse olla ainakaan huolissaan siitä, että seksuaalinen vallankumous menee liian pitkälle.

Me tämän päivän ajassa-ajattelematta elävät ihmiset, jotka ihmettemme Pyhän Augustinuksen luvulla kehittämää kuolemansyntihierarkiaa, emme ehkä tajua, että samalla tavalla tulevat luvulla elävät ihmiset ihmettelemään tätä meidän aikamme kaupalliseen seksiin ja pornoon liittyvää hysteriaa ja moraalipanikkia.

Miksi seksin ja seksuaalisuuden julkisessa esiintuomisessa olisi jotain eettisesti pahaa tai väärää? Miksei seksi voi olla arvokasta sellaisenaan nautintoa tuottavana ruumiillisena toimintana. Miksi seksin tulisi aina kytkeytyä monogamiseen rakkauteen tai seurusteluun? Ja kenellä on oikeus määritellä kenen kanssa, miten, miten usein, missä, missä tarkoituksessa ja millä ehdoilla seksiä saa harrastaa?

Kenellä on oikeus määritellä mikä on sopiva määrä seksuaalisuutta ja alastomuutta ja miten se saa näkyä julkisuudessa. Missä määrin naisen vartalon naiselliset piirteet saavat julkisuudessa altistua miehen katseelle, jotta sitä ei pidetä naisen arvon alentamisena tai sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkauksena tai seksuaalisena ahdisteluna ja häirintänä.

Kysymys, eletäänkö nyt yliseksuaalista aikaa, voidaan kääntää toisinkin päin. Entäpä jos aliseksuaalinen ja seksuaalikielteinen aika on nyt vähitellen korjaantumassa tai jospa elämmekin aliseksuaalista ja seksikielteistä aikaa. Ehkäpä suurempi ongelma oikeasti onkin seksinpuute ja se, että suhteemme seksuaalisuuteen on oikesti estynyt, jopa kouristunut, eikä "porno väijyy kaikkialla" tai jotkin hihasta vedetyt teoriat pornon ja alastomuuden haitallisuudesta.