Koti seksi homo ei seksiä

koti seksi homo ei seksiä

Tänäänkin hyvissä ajoin mentiin nukkumaan, käänsi kylkeä ja nuhahti Ei tunnu kiinnostavan vaikka tekisin mitä Eikä muuten innostu vaikka olen ehdottanut yötä hotellissa kahden. Kuka mies kieltäytyy seksilomasta vaimon kanssa?!? Mies jolla on stressiä, hormoniarvot pielessä tai joku toinen kiikarissa.

Mutta kannattaisiko asialle tehdä sitten jotakin. Sano sille miehellesi, ihan suoraan kiertelemättä ja kaartelematta, että sua panettaa ja käske nussia niin kovaa että sulta lähtee aivot pihalle. Asiaa voi tehostaa vielä sillä, että ottaa mieheltä suihin. Ja sitä ennen pimperosta kannattanaa ajella karvat pois, samoin sääristä ja laittaa jotakin vähän seksikkäämpää yöasua ja stringejä päälle että miestä vähän rupeaa kiihottamaan. Ja jos ton jälkeen ei miestä muka seksi kiinnosta, niin lienee sitten homo tai impotentti.

Jos mies ei sua pysty panemaan, uhkaat hakea seksiä muualta. Jo olis palstamammat helisemässä! Ja mitä jos ukko hinkuis koko ajan, ei se sekään hyvä olis! Harvassa on ne parisuhteet, joissa halut menee justiin tasan. Eikä sen, kumpi haluaa enemmän, osa ole ikinä helppo. Mutta miks sitä ekana miettii, että itsessä on joku vika? Itselläni on halut hiipuneet pikkuhiljaa. Ensimmäiset vuodet oli hyviä. Sitten vaimo pikku hiljaa ei jaksanut, kerennyt, halunnut vaikka yritin.

Nämä kerrat lisääntyi koko ajan. Nykyään ei jaksa enää edes yrittää tehdä aloitetta kun saa pakit kuitenkin. No tästä saan nykyään kulla kuinka en enää edes yritä. Oletko ollut tyytyväinen seksielämääsi? Onko mies ollut tyytyväinen vai onko hän esittänyt jotain toiveita, mitä sinä et ole halunnut toteuttaa?

Jos sinä haluat mennä aina vain saman kaavan mukaan, niin voi olla, että mies on kyllästynyt tylsään ja puuduttavaan avioseksiin. Ehkäpä hän haluaisi kokeilla jotain muuta. Vaikka sinä olet tyytyväinen seksielämäänne, niin se ei tarkoita, että myös miehesi olisi. Keskustele miehesi kanssa asiasta. Minkä ikäiset lapset teillä on? Jos mies on vain väsynyt arjen touhuista.

Tai onko miehellä ollut töissä kiireitä tai jotain muuta stressiä? Meillä minä olen se halukkaampi puoli, ennen harrastettiin tajunnan räjäyttävää seksiä useamman kerran viikossa ja olin tyytyväinen. Olin myös tyytyväinen kun kerrat sitten rupesivat vähenemään, koska mieheni sai tyydytettyä minut niin hyvin. Sitten pikkuhiljaa mieheni rupesi tekemään mulle "pakkeja". Ehdotin seksiä, niin kieltäytyi kerta toisensa jälkeen, vaikka olisin tehnyt mitä.

Mutta kun mies teki ehdotuksen, niin silloin harrastettiin seksiä. Ja näin tämä menee tälläkin hetkellä meidän parisuhteessa. Mies ehdottaa, niin silloin meillä on seksiä. Minä kun teen ehdotuksen niin meillä ei harrasteta seksiä. Kerrankin olin odotellut VIIKON että mies harrastaisi seksiä kanssani, pyysi sitten ottamaan poskeen, tottakai otan mieheltäni poskeen, koska minusta se on kivaa.

Ajattelin että mieheni hoitelisi minut vaikka sormin tms, mutta eeei, vaan sain odottaa vielä sitten VIIKON että sain mieheltä seksiä josta minäkin tyydytyin. Seksin harrastamiskerrat meillä on nykyään kerran viikkoon.

Joskus hyvässä tapauksessa 2 kertaa viikossa, mutta ne viikot ovat harvassa. Eilen sanoin miehelleni että minusta tuntuu pahalle se kun mieheni torjuu minut, eikä suostunut kertomaan että miksi ei halua seksiä kanssani. Viimekerrasta on taas kulunut pian viikko Tiedän että on tyhmää ruikuttaa tai pyytää, kun mies ei kuitenkaan halua.

Mutta kyllä se ihan pikkuhiljaa käy jo itsetunnon päälle, vaikka olenkin nuori ja kaunis, hoikka ja pidän itsestäni huolta Ole "puutteessa" onnellinen jos teillä on seksiä edes kerran viikossa!

Mä tekisin mitä vaan että saisin joka viikko. Hyvä jos kerran kahdessa kuukaudessa. No eipä tuo mtn. Tota tulee vastaan toooooosi usein.. Se on myytti että naiset pihtaisi.. Tosiasiassa se on aivan toisin päin.. Miehet on nykyisin niitä jotka pihtaa ja ei halua seksiä.. Mulle niiiiin sopis toi kerta viikossa! Et vaihtais ukkoa mun kans? Vonkaa joko ikinen ilta Silloin ei reumaliiton mukaan ollut avioeroja.

No ei varmaan juu , koska ei ollut avioliittojakaan. Seksuaalisuus-artikkelin lopuksi päästään itse asiaan ja kerrotaan sopivista asennoista. Enää ei puhuta yleisesti ihmisestä tai kumppanista, vaan yhtäkkiä seksi onkin yhtä kuin naisen sisään työntyvä mies.

Tarkasti on lueteltu kaikki asennot, joissa miehen on helpointa naisen sisään työntyä, vaikka reuma luita ja niveliä kolottaisikin. Ennakkoluulottomasti kannattaa kokeilla erikoisempiakin asentoja, että sisään pääsee luiskahtamaan. On otettu huomioon kaikki erilaiset sairauden vaikutukset: Jos lonkat ovat niin jäykät, etteivät reidet aukene, on paras asento takaapäin.

Poikkipäin-asennossa voit jatkaa väsymättä ja kipeytymättä pitkään. Kappale vilisee myös kaikenlaisia apuvälineitä tyynyistä korkeisiin pöytiin. Näillä vinkeillä kyllä jäykistyy muutkin kuin nivelet! Reumaliiton oppaan perusteella oma seksielämäni on siis todellakin kriisissä. Eikö riitä, että sairauteni on tyypillinen keski-ikäisten naisten sairaus?

Pitääkö tässä vielä hankkia nainen, jonka kantapäiden alle laittaa tyynyjä? Vai pitääkö todella hankkia korkea pöytä, jolle sen reumaattisen muijan voi nostaa tuupattavaksi? Vai alanko itse laatia opasta reumaa sairastaville homomiehille? Reumaattista vaan ei traumaattista — näin tuuppaat sairaudesta huolimatta mukavasti -opas homomiehille. Tarvitaanko reumahomoseksissä tyynyjä tai korkeita pöytiä? Missä asennossa jaksaa kipeytymättä pisimpään?

Miten ratsastus, ollako etu- vai takaperin? Ei pääse ainakaan sairaus tyrehdyttämään seksin loputonta virtaa, kun on kaikenlaista uutta ja jännittävää kokeiltavaa omiin sairaspetipuuhiin.

Oma kalu seksi suomi24 gay

ANIME PORN MOVIES TURKU SEKSI GAY

Kerrankin olin odotellut VIIKON että mies harrastaisi seksiä kanssani, pyysi sitten ottamaan poskeen, tottakai otan mieheltäni poskeen, koska minusta se on kivaa. Helsinkiläinen Jaakko seuraa chemsex-ilmiötä läheltä eikä halua siksi esiintyä oikealla nimellään. Tahdon oman urokseni takaisin! Toiset käyvät juhlissa salaa. Eräs nuorehko miespuolinen on tosin viimeisen puolenvuoden aikan lähetellyt muutamia tyhjiä teksiviestejä puolisoni numeroon. Sitten pikkuhiljaa mieheni rupesi tekemään mulle "pakkeja". Indonesia saattaa kieltää homoseksin ja esiaviollisen seksin. Tällä ollaan kyllä asiasta suoraan keskusteltu ja itkupotku raivareita vedetty, mikään ei silti muutu. Olen tuona aikan kokeillut aikalailla kaikkea. Sitten kun palasin normaaliin, niin miestä ei edelleenkään näyttänyt kiinnostavan oma-alotteisesti eikä oikein muutenkaan. Poikkipäin-asennossa voit jatkaa väsymättä ja kipeytymättä pitkään.

SEX WORK KUOPIO SEKSIVÄLINEET HELSINKI HOMOSEKSUAALISEEN