Homoseksuaaliseen sukupuolitautitestit helsinki mies etsii miesta

...

Vastauksesi vastauksiin olivat vain jotenkin pikkumaisia ja ylikirpeitä sävyltään. Tunnetko joutuvasi puolustautumaan jatkuvasti live-elämässä, vai mistä puristaa? Mistä näitä katkeria keski-ikäisiä satusetiä oikein tulee? Kuulkas hemmot minä olen se perseenkeikuttaja ja munanlutkuttaja jonka haluatte iskeä joten eikös minun vinkkini siihen hommaan ole ainoa ja oikea toimiva vinkki?

Minä tiedän kyllä mikä minuun ja kanssasisariini tehoaa ja se tulee tässä. Kakilla miehillä on työkalut ihan syntyessään näihin asioihin.

Teinit on etuoikeutettuja nyt nuoruutensa takia opettelemaan nämä jutut. Urheile ja treenaan niin että se mitä teetkin niin teet sen hyvin ja se näkyy myös kropassasi. Köyhät ja rumatkin miehet pystyy tähän. Opettele vaikka voltti taaksepäin ja jos et millään tykkää urheilla niin opettele soittaan helvetin hyvin kitaraa. Mielenkiintoinen ketju, sain vahvistusta omaan toimintaani.

Itse en osaa iskeä naista, siitä ei sitten tule yhtään mitään. Seura on yleensä fiksua, ja kilpakosijat kovia painimaan! Vaan etpä taida olla? Turha teidän säälittävien finninaamojen on yrittää nyt taas olla niin mielin ja kielin. Päinvastoin kuin muutamat ovat perusteettomasti erehtyneet luulemaan, johtuen omista fyysisistä rajoituksistani ja mentaalipuolen ongelmistani, joista lääkityksen unohteleminen aika ajoin lienee pienemmästä päästä, en itse asiassa saa oikein keneltäkään - en siis fiksuilta sen paremmin kuin bimboiltakaan enkä varsinkaan silloin kun sitä itse haluaisin.

Toisaalta keskustelunavaukseni tarkoitus ei ollutkaan päästä osoittamaan omaa kyvykkyyttäni elämää suurempana naistenmiehenä kuten vastauksista päätelle monella on ollut vaan yksinkertaisesti tarjota teille näennäisesti suuremman potentiaalin omaaville runkkareille edes jonkinlainen mahdollisuus vapautua sukuelimiänne puristavista kahleista ja päästä lopultakin nauttimaan keskiluokkaisen haistavittuelämänne ihanuuksista.

Itse tyydyn pyörätuolistani käsin haaveilemaan oman ikäluokkani, vuotiaista munanlutkuttajista nauttien samalla muutamasta punaviinilasillisesta, kunnes vaivun rauhalliseen ja ansaittuun uneen.

Haaveilet vuotiasta homomiehistä? Ihan hyvä parodiahan se sun persoonasta oli. Totuus toisen suusta on tunnetusti psykologian näkökulmasta useimmille se kaikkein kovin pala nieltäväksi - kuten todistettavasti teistä monelle. Sitä paitsi jos kaikesta huolimatta olisin provo, en tuloksista päätellen koe epäonnistuneeni siinä kovinkaan pahasti vai mitä sanotte tämän hetkisestä tilanteesta - omille viesteilleni 90 peukkua alas ja teille muille vastaavasti ylös? Ainakin sinuun näytti tepsivän, kun kerran päätit vanhempiesi ohjeista välittämättä loukata tarkoituksellisesti liikuntarajoitteisen ihmisen tunteita.

Onko sinulla muuten joskus jäänyt homoseksuaaleista jotain hampaan- tai muuhun koloon, kun tunnut suhtautuvan heihin noin vihamielisesti ja alentavasti. Ihmisiähän hekin vain ovat ja useimmat tapaamistani vielä siitä mukavimmasta päästä.

Kuulostat yksinkertaisesti hieman yksinkertaiselta, kun maalaat kuvia sielunmaailmastasi tällä palstalla tällaisten juttujen kera. Ollaankos sitä aina noin närkästynyttä ja itseluottamuksensa itse menettänyttä,kn noin agressiivistä tekstiä pitää laittaa, eikä edes kovin asiallista.

Et ainakaan mitään empatiakurssia läpäisisi iki-päivänä. Sellainen nostattaa karvani pystyyn - noin kuvaannollisesti sanottuna - eikä varmasti minuun pure. Jos maailma olisi täynnä vain hänen kaltaisiaan, olisin ilman miestä. Minä pidän ihan tavallisista, rehellisistä, itsetunnoltaan terveistä, pröystäilemättömistä miehistä, joka osaa sekä puhua että kuunnella. Ja hygieniastaan miehen pitää pitää huolta. Ulkonäkö ei ratkaise läheskään kaikkea, mutta olisi toki kiva jos olisi miellyttävä katsella eikä ainakaan valtavasti ylipainoinen.

Onneksi tällaisia miehiä löytyy. Aviopuolisoni - naimisissa lähes kymmenen vuotta - täyttää hyvin mieheltä odottamani kriteerit. Ja olen varma siitä että myös kaikki naisystäväni.

Piccu Myy ja alsotiina, vaikka on sinänsä ihan mukavaa saada vaihteeksi palautetta myös teiltä ulkoisesti kauniimman sukupuolen edustajilta, olisi kenties parempi, jos ryhtyisitte kirjoitushommiin johonkin toiseen aikaan kuukaudesta. Jos vielä silloinkin kuvittelette näkevänne minussa hyvin tuntemanne "miestyypin", voin rehellisesti sanoa lukemisen ymmärtämisessänne olevan suuria ongelmia. Toisaalta tiedostan kyllä ihmisluonnolle tyypillisen tarpeenne kategorisoida turhankin nopeasti vieraat ja ns.

Edelleen haluan onnitella alsotiinaa siitä, että olet onnistunut löytämään rinnallesi juuri sellaisen tasavertaisen kumppanin, johon viittasin jälkimmäisessä kirjoituksessani Valitettava ongelmanne teillä keskiluokan munanlutkuttajilla on nimenomaan se, ettette osaa tehdä edes elämänne tärkeimpiä valintoja oikeiden kriteerien mukaan vaan rakkauden huumassa sorrutte järjettömiin virhearviointeihin.

Mikäli näin ei olisi, saattaisivat esim. Vaikka ymmärrettävästi haluaisitkin nyt asian olevan toisin, aviomiehesi kaltaisissa, ns. Kun sitten väistämätön kriisitilanne parisuhteen puitteissa tai elämässä ylipäätään pukkaa päälle, alkavat he löytää yht'äkkiä itsestään mielenkiintoisia piirteitä, joita kumppani tai muut läheiset eivät välttämättä osaakaan enää arvostaa.

Ehkä myöhemmässä vaiheessa ja toivottavasti ennen kuin se on kohdallanne liian myöhäistä sinä ja kaikki naisystäväsi opitte arvostamaan enemmän sellaisia ihmisiä, joilla on taito jo etukäteen ja sieltä rivien välistä lukea toisten piilevistä ominaisuuksista. Reaktionne läpi paistava alemmuuden tunne on myös häpeäksi suomalaiselle naiselle ja saavat sellaiset suuresti arvostamani henkilöt kuten esim.

Ihmissuhteet eivät todellakaan ole tarkoitettu henkilökohtaisten keskinkertaisuuksienne palvomiseen vaan se on paikka, jossa hyvän itsetunnon, riittävän herkkyyden ja korkean moraalin omaavilla osapuolilla sukupuoleen katsomatta on mahdollisuus vapaaehtoisesti tiiviissä mutta rajatussa kanssakäymisessä kehittyä edelleen yksilöinä, oppia arvostamaan persoonansa erityispiirteitä ja sitä kautta rikastuttaa toistensa sinällään tarkoituksetonta elämää.

Ei siis mikään ihme, että karvanne nousevat kohdallani pystyyn ettekä koe minun omaavan minkäänlaisia edellytyksiä parisuhteeseen. En ole sosiopaatti vaan miehenä riittävästi omaa aikaanne edellä. Etpä tosiaankaan, vaan katkera vitsi mieheksi joka ei ole naista koskenutkaan ja jolla on pakkomielle keskiluokkaisiin kullinlutkuttajiin. Täällä vaan viet tilaa palstoilla kun oikeassa maailmassa ei sulle irtoa Eipä tosiaan ole vähään aikaan tarvinnut keskiluokkaisiin kullinlutkuttajiin koskea edes sillä pitkällä tikulla.

Tulevat yleensä jo pelkästään kuuntelemalla minua. Seeing is believing 2. Vai miten se oli "en itse asiassa saa oikein keneltäkään" Ihan totta? On kyllä vaikeaa uskoa Miten pitkään meinasit jaksaa itkeä täällä?

Iso mies kiukkuaa kuin pahainen teini. Turha teidän säälittävien keskiluokan runkkarien on itkeä ja parkua, kun ette tiedä miten vaikeita nämä asiat meille liikuntarajoitteisille ovat. Jos itse ette saa munanne lutkuttajia vuorollanne tyydytetyksi oikein millään pelillä Viagroista ja muista kepulikonsteista huolimatta, niin miettikääpä omalle kohdallenne, jos joutuisitte selviytymään hommasta pelkillä puheenlahjoillanne.

Useimmat keskiluokan munanlutkuttajat ovat kaiken kukkuraksi nykyään vielä jos jonkin näköisten sähkövatkainten kanssa puuhailtuaan tottuneet niin hyvään, ettei yksi orgasmi illassa riitä enää mihinkään. Vähemmästäkin menee miehen polla sekaisin ja katkeroituu yhteiskunnalle. Puheenlahjoistanne tai lähinnä kielellisestä taantumuksestanne puheen ollen, toivottavasti teitä ei omalle kohdalleni osuneet onnettomuudet kohtaa tyhjänpäiväisen elämänne varrella.

Ennuste olisi varsin synkkä. Suurimmalle osalle teistä Facebook-sukupolvellenne onnettomista surkimuksista näyttää olevan jo olympiavoittoon verrattavissa oleva saavutus saada rustattua muutaman rivin vastauksensa ilman ainuttakaan ala-astetasoista kielioppivirhettä.

Tämänkin keskustelu foorumin kylkeen lisätyt peukkunappulatkin on tarkoitettu ensisijaisesti siihen, että lahjattomimmatkin keskustelijat pääsisivät osallistumaan tähän tärkeään yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen nolaamatta perusteellisesti todennäköisesti vielä lahjattomampia vanhempiaan tai äidinkielenopettajiaan ja samalla tuntea päässeensä omalta osaltaan edistämään länsimaista näennäisdemokratiaa.

Itse sentään vaivaudun perustelemaan oman kantani - teitä hidasälyisimpiä varten toki hieman pidemmän kaavan kautta. Tähänkin viestiin tulet todennäköisesti antamaan standardivastauksen, jossa korkeaälyiset termit kuten "munanlutkuttaja", "keskiluokan runkkari", "homo" ja "finninaama" tulevat vilisemään muodostaen katkeran ja ahdistusta täynnä olevan tekstioksennuksen, mutta kuitenkin: Ei ole muiden vika, jos et naista saa tai ähellät ikäsi jollain rollaattorilla toivoen, että joskus edes eteen ottaisi.

Me ainakin nautitaan tulevasta kesästä ja vähäpukeisten misujen bongailusta - kun taas sinä Mies voi olla mies naista kunnioittaen liikuntarajoittesenakin, se ei ole selitys naisten halveeraamiselle. Monet kirjoittajista jaksavat mollata aloittajaa, mutta energiaa ei tunnu riittävän OB: Muotoseikoista ja nimittelyistä voitte kinata keskenänne maailman tappiin saakka, kuitenkin hedelmällisempää olisi pohtia sitä mitä OB oikeasti teille kirjoituksillaan haluaa sanoa.

Hän otti esille monta seikkaa, joita jokaisen kannattaisi miettiä elämässään ihan tässä ja nyt. Jos ette huomanneet niitä, niin mitäpäs jos lukisitte kaiken vielä kertaalleen oikein ajatuksen kanssa?

Kutsutteko te säälittävät keskiluokkaiset munanlutkuttajat itseänne naisiksi? Teidän kirjoituksenne taas olisi yhtä hyvin voinut rustata vaikka joku mies ei muuten sekään mikään kovin mairitteleva meriitti. Niistä puuttuvat nimittäin täysin tyyli, omaperäisyys, tuoreet näkemykset, sivaltavat oivallukset, ote joka saa lukijan haukkomaan henkeään jne. Silti rehvastelette joka käänteessä pystyvänne laulamaan minkä tahansa joukahaisen suohon ja käsittelemään päänupissanne käsittämättömän monimutkaisia asioita vieläpä samanaikaisesti.

Olette vain yksinkertaisesti mitäänsanomattoman tylsiä. Eipä ihme, jos yhteen kanssanne todennäköisimmin merkittävän humalatilan piikkiin menevän mielenhäiriön kautta hairahtuneet runkkaritkin jaksavat nalkutustanne keskimäärin sen kaksi vuotta. Turpavärkkinne soveltuu siis todistetusti parhaiten juuri tuohon em. Sitä paitsi, teidän tuherrustenko takia luulette tämänkin keskustelupalstan saavan päivittäiset satakunta vierailijaansa?

Kyllä teillä on Ikean sohvan persoonallisuus ja elinkaari. Molemmat on tuotettu mahdollisimman halvalla, myyty tuhansien samanlaisten joukosta, maattu pari vuotta ja lopuksi pistetty pilkkahinnalla Huutonettiin ellei omistajalle ole jo erilleen muuton yhteydessä tullut taloudellisesti tai oikeastaan mistä tahansa syystä kannattavammaksi nakata suoraan kadulle.

Tässä suhteessa keskustelumme alkajaisiksi pari viikkoa sitten kanssanne saman koulukunnan runkkareille rustaamani idioottivarmat lähestymisohjeet ovat täysin edesvastuuttoman kusipään tihutyötä. Lucy Ferr, taidat olla oikeasti mieltynyt meihin rampoihin ja normaalia rujompiin kavereihin ja mitä ilmeisimmin ainoastaan siksi, että saat edes jollain elämänalueella tuntea olevasi muiden yläpuolella ja toimia itse vallankäyttäjänä.

Saako pyörätuolini kehräys sinut villiksi? Ei ole ollut tarvetta päästä täällä artikulaatiollaan pätemään. Mutta kiva kun sinä saat tuosta henkeä salpaavan muka-nokkelan romaanin kirjoittelusta nautintoa. Elämänkolhimat ihmiset usein osaavat kyseenalaistaa vallitsevat normit ja ennakkokäsitykset. Enpä sanoisi, että pyörätuolin vingahtelu minua villiksi saa.

Itsekin olen rampa, en kuitenkaan pyörätuolissa asti. Olen liikuntarajoitteiden lisäksi myös jo ns. Nuorempana olin hyvinkin ihmisystävällinen ja perusoletukseni oli, että kaikki ihmiset ovat suurinpiirtein mukavia, älykkäitä ja suvaitsevaisia. Elämässä olen kuitenkin oppinut, ettei asia niin ole, valitettavasti.

Älykkys on hyvin pitkälti näennäistä, ja suvaitsevaisuus hyvin pinnallista poliittisen korrektiuden vaatimuksen sanelemaa. Se on turhauttava ja raivostuttavakin huomio, vaikea hyväksyä.

Keskiluokkaisuus on aina ollut mielestäni ahdistavaa, mutta olen yrittänyt pitää mölyt mahassani. Ei keskiluokkaisuuteen tähtäävä ihminen ymmärrä mikä siinä ahdistaa, eikä sellainen ihminen pysty hahmottamaan asioiden laajempia yhteyksiä.

Tiedostamattomuus on siunaus, vai miten se vanha sanonta meni. Olisihan se helppo elämä, jos voisi vain vatvoa ja valittaa omia näennäisiä ongelmiaan, pörhistellä omassa erinomaisuuden ja älykkyyden harhaluulossaan ja sitten kuolla vanhana pois samanhenkisten surressa suurta menetystä. Suurin lahja minkä jokainen vanhempi voi lapselleen antaa, on opettaa oma lapsi ajattelemaan. Kovin tuntuu harvinainen taito olevan nykyaikana, aidosti itse ajattelevia ihmisiä on todella vähän.

Ihmiset jauhavat suurimmaksi osaksi paskaa, ihan maailman huipulle saakka. Hyvä esimerkki on tämä internet: Tieto on kaikkien saatavilla ja kaikki on niin ihanaa ja maailma pelastuu. Lukutaitoisilta tuntuu puuttuvan medianlukutaito, ajattelun taito, yleissivistys ja muistikin on kovin heikko. Hyvinvoinnin keskellä elävät on nyt sitten yhdistetty. Voidaan täällä nettipalstoilla vinkua parisuhdeongelmiamme anonyymeinä, ihan vain siitä syystä ettei oma rohkeus riitä aitoon kanssakäymiseen ja kommunikointiin oikeassa elämässä.

V ittu, viina ja virsikirja - siinä asiat mitkä ennen sanottiin pyörittävän taviksen maailmaa. Oisko nykyään porno, pinnallisuus ja naamakirja?

Kaikki on sallittua ja mikään ei riitä. Ei kannata olettaa että kaikki ihmiset on samanlaisia tai tykkää samoista asioista. Jos on joku yleispätevä iskemisopas niin se että laittaa itsensä likoon eikä esitä mitään mikä ei luonnistu tai sovi sulle ja o´saa "käsitellä palloa". Sitä ei opi kuin laittamalla itsensä likoon ja harjoittelemalla, ei kukaan ole futiksen Ronaldokaan harjoittelematta vaikka miten lukisi kirjoja ja nettipalstoja tai olisi lahjakas.

Teillä kahdella tuntuu olevan taipumusta ajatella vähän enemmän kuin normaali-ihmiset keskimäärin, tai sitten teillä on ollut enemmän aikaa ajatella asioita. Joku kisma sieltä OB: Mitä millään näillä oppailla tekee jos ei uskaltaudu harjoittelemaan ja laita omaa itseään likoon ilman minkäänlaista taustatukea, yksin vihollisen armoille. What flips your switch?

Mikä saa sut hengittämään henkisesti ja tuntevas olevas elossa? Onko se ajatusvirta, todennäköisyyksien ja suurempien voimien uhmaaminen, toisten edessä loistaminen, sulavuutes näyttäminen, kepeästi kaiken peliin pistävä seikkailu, joku todella kaunis ja aistikas rauhallinen asia, raaka toiminta? Anna SEN tula esiin, kesytä se ja käytä sitä. Kannattaapi myös varoa miten hyvän näköistä muijaa kohtelee. Usein he ovat suosittuja eivätkä halua himohulluja seuraansa.

Harmikseni on minun nyt todettava, että te säälittävät runkkarit - joille pääsiäisen aika on epäilemättä ainoa tilaisuus vuodessa päästä munanpiilottamisessa aikomusta pidemmälle vastaavasti, kun teille munanlutkuttajille taas menneet pyhät eivät tässä suhteessa ole varmastikaan eronneet normiviikonlopustanne - olette antaneet näiden kaiken maailman Luci Ferrien ja siipimikkojen kääntää tämänkin keskustelu aivan väärille urille.

Käsittääkseni vilpittömin mielin aloittamani, mutta puoleltanne valitettavaksi paskanjauhamiseksi muuttuneen keskustelun tarkoitus oli nimenomaan valottaa vastakkaisen sukupuolen lähestymisen ongelmaa kognitiivisen psykologian näkökulmasta, ei tarjota joillekin keskiluokkaiseen haistavittuelämäänsä jo ajan sitten kyllästyneille tai vaihdevuosiensa kourissa hikoileville keski-ikäisille surkimuksille mahdollisuutta päästä julkisesti itkemään nuoruutensa menetettyjen mahdollisuuksien ja parinvalinnassa tehtyjen virhevalintojen perään.

Sattuneesta syystä en itse kyennyt pistämään ko. Näin jälkeenpäin olen onneksenne päässyt paremmin penkomaan viimepäivien aikana kokemani kärsimysnäytelmän taustoja ja epäilen vahvasti kavaltajani löytyvän Pohjois-Suomesta http: Jos teillä runkkareilla on vastaavanlaisia havaintoja peliään pitävistä pelsepuupeista, joiden vakaa aikomus on ilmiselvästi johtaa teitä vanhempienne tavoin harhaan ja näin pilata viimeisetkin mahdollisuutenne menestyä edes välttävästi naismarkkinoilla, pyydän ilmoittamaan niistä välittömästi Suomi Löytyyhän teitä näköjään täältäkin.

Menkää välillä itseenne miettimään mikä tätä maailmaa pyörittää. Tavataan baaritiskillä, Teidän, O. Keep on trollin' Ei tollasia säälittäviä ihmispaskoja päästetä EDES baariin, pysy vaan siellä koneesi kanssa trollaamassa. Jokainen vähänkään pidempään tätä "keskustelupalstaa" seurannut keskiluokan runkkari tai munanlutkuttaja tajuaa, että edellinen nimissäni lähetetty viesti oli huijarin väkertämä.

Ensinnäkään minulla ei lääkityksestäni johtuen ole mahdollisuutta vatvoa ongelmianne päätteeni ääressä keskellä yötä, kuten viestin lähettämisajankohdasta päätellen tällä huijarilla itsensäkoskettelun lomassa on.

Toisekseen sanavarastooni ei kuulu noin törkeitä ja palstan lukijoita alentavia tai jopa loukkaavia ilmaisuja kuten "Muna" ja "Vitttu". Edelleen vaikka mielenterveyteni on varsin häilyvää sorttia, en silti vajoa koskaan niin vihannekseksi, että signeeraisin viestini erikseen nimikirjaimillani, jos ne kerran jo nimimerkin kohdalla näkyvät.

Hyvä huijari, odotan puoleltasi julkista anteeksipyyntöä identiteettivarkaudesta maanantaihin Sinulta "Keep on trollin'", joka erehdyksessä reagoit tämän huijarin viestiin, en odota mitään, koska medianlukutaitosi perusteella olet alentuneesti syyntakeeton. Jokainen vähänkään pidempään tätä "keskustelupalstaa" seurannut todellakin tajuaa, mistä tästä kaikessa on kysymys. Olet unohtanut ottaa ne halvatun mömmösi, minkä seurauksena olet itse pipipäissäsi ne "feikkikirjoitukset" palstalle oksentanut.

Tästä kaikesta nyt sitten syytät tätä päässäsi asustavaa mielikuvituskaveriasi ja tapasi mukaan soitat turpaasi siinä samalla muille, mukaan lukien virkavalta, jonka perään asiassa vielä kehtaatkin julkisesti pillittää.

Ennen vanhaan tuollaisille pöpöpäille oli ihan omat pehmustetut lukitushuoneensa. Pysyivät ainakin normaaleja ihmisiä pois häiritsemästä. Ehdotankin täten palstan lukijoille, ettette enää kirjoita tähän viestiketjuun mitään. Heitätte vain bensaa mieleltään häiriintyneen ihmisraasun liekkeihin. Kaveri on kohtalonsa ansainnut, jatkuva rääväsuinen ympäriräkiminen ja hänen saamansa huomio täällä todistavat sen. Aloittaja on naisen lähestymisestä yhdessä asiassa pihalla kuin lumiukko.

Tuota varmempaa pakoreaktiota et saa villieläimessäkään aikaan. Ihmisille täytyy antaa kunnolla tilaa ja mahdollisuus lähestyä tai väistyä, mutta jos menet hengittämään samaa happea, olet jo menettänyt pelin. Siksi on lähestyttävä viistosti, jos suinkin mahdollista ja jos edestä, vain pakon edessä, vähintään 0,m hajurakoa, varsinkin, jos olet tinassa ja just vedit parit shotit alle.

B puhui täyttä asiaa monesta aiheesta, vaikka onhan tuota kuullut vähän joka suunnalta, joten ei mitään uutta auringon alla. Oikein hyvä esimerkki on juuri itsemme näennäisdemokrattisesti paskimmista vähiten paskimmat valitut kansanedustajat ja hallitus. Olemma ansainneet tasan niin paskat edustajat ja ministerit kuin siellä nytkin on ja jos rehellisiä ollaan, nämä ovat aivan liian hyviä näin kusipäiselle kansalle, mille menee mikä vaan läpi, kunhan vaan on BB-talot, lärvälät, lauantaiehtoo täynnä vatipäiden visailuja ja pääsee lähetyksiin twittereineen ja naama Seiskaan.

Elämme todella lahjakkaiden ja älykkäiden ihmisten aikaa, jotka tosiaan rassaavat aivojansa. Tuo on tuttu tunne, heti haukutaan idiootiksi, kusipääksi, mielisairaaksi ja vaikka miksi. Niin se aina menee, totuuden puhujista ei ole koskaan tykätty, ovat heti riidankylväjiä ja konsensuksen linnakkeet saavat järkyttäviä iskuja kylkeensä. Kerrankin joku herätti todella ajattelemisen aihetta, sillä minulle ei ole ilmaantunut ulkonäköä sinunkaan vertaa ja painoa aivan liikaa ja tukka kuin kanttori Piiparisella.

Näillä eväillä on ainoa keino nimenomaan puhelahjat ja psykologinen silmä ja kyky haastaa naisia henkisesti ja myöhemmin fyysisesti. Näin hajanainen hallitus etsii vaikeuksia. Katainen ja Stubb ovat hyviä, mutta sitten siellä on mm. Kyllönen ja Vihreät, joista pitäisi välittömästi päästä kansakunnan edun nimessä eroon. Nimimerkki "no ei tosiaan", vaikka on vaihteeksi virkistävää käsitellä tämän palstan lukijoiden henkisen taantumuksen ja persoonakohtaisten vikojen sijaan ns.

Naista - ja nyt en tässä tarkoita teitä mihin tahansa variksenpelättimeen sortuvia keskiluokan munanlutkuttajia - on nimenomaan lähestyttävä edestäpäin, jotta tämä ehtii havaita sinut ja koko miehisen olemuksesi riittävän ajoissa. Toki keskuudessamme elää valitettavasti myös sellaisia itseään naisiksi tituleeraavia kammotuksia, joita olisi heidän silmiensä anatomisten erityispiirteiden vuoksi lähestyttävä samanaikaisesti sekä oikealta että vasemmalta.

Suora ja helposti havaittava lähestyminen antaa sitä paitsi myös vaikutelman määrätietoisesta ja itsevarmasta miehestä, joka tietää tarkalleen mitä haluaa. Luonnollisesti on siis täysin eri asia, jos kaltaisesi kaikin tavoin epämiellyttävä ja joka kolostaan lemuava runkkari muutaman rohkaisuryypyn jälkeen lähestyy kohdettaan edestä ja "niittaa" tämän samantien selkä seinää vasten.

Tällaisella taktiikalla en todellakaan ole ketään teistä puutteessa kärvistelevistä ohjeistanut, vaikka näin jälkeen päin olisi tietysti tehnyt kovastikin mieli.

Kerran nuoruudessani nimittäin eräs intohimojeni kohde viilsi renkaani oluttuopinsirpaleella vastaavan itsemurhataktiikan hölmöyksissäni valittuani. Ymmärrän tietysti hyvin, että sinun kaltaisesi katkeroitunut ihmiskuvatus haluaa vierittää syyn vuosien epäonnistuneiden iskuyritysten sarjasta kaikkien muiden kuin itsensä niskoille.

Alkoholismiisi liittyen minun on vielä lisättävä, että itse en voi käyttää lainkaan alkoholia, koska yhteisvaikutuksesta lääkeitteni kanssa saatan muuttua erittäin agressiiviseksi ja jopa ryhtyä haukkumaan tuntemattomia ihmisiä ihan syyttä suotta. Pari viikkoa sitten tosin sorruin muutamaan punkkulasilliseen, mutta sen aiheutti yksiselitteisesti teidän säälittävien runkkarien ja munanlutkuttajien puolelta saamani aiheeton kritiikki ja kohtuuttomiin mittasuhteisiin paisunut henkinen väkivalta, josta herkkä mieleni ei vieläkään ole täysin toipunut.

Edelleen vaikka sinuakin on joskus haukuttu "idiootiksi, kusipääksi, mielisairaaksi ja vaikka miksi", niin se ei tarkoita sitä, että se olisi tapahtunut kohdallasi samoista syistä eikä sitä, että haluaisin sen johdosta maata kanssasi. Master Judge, korruptoituneen virkavaltamme puolustaminen noin silmittömästi viittaa vahvasti siihen, että kasvoit lapsuutesi vailla konkreettista isähahmoa tai muuten vahvaa auktoriteettiä ja opit jo varhain mitä kaikkea kivaa poliisiunivormulla, käsiraudoilla ja sileyttään kiiltelevällä kumipatukalla voikaan tehdä.

En ole eläessäni yhtä säälittävää ja sairasta jätkää täällä nähnyt, vaikka kaikenmoisia tapauksia onkin eteen vuosien varrella tullut. Pillerihöyryissäsi paljastat koko ajan uusia puolia itsestäsi - miten muuten se mielikuvituskaverisi voi?

Voisitte ryypiskellä yhdessä sitä halpispunkkua ja rähistä toisillenne. Älkää kuitenkaan käykö fyysisesti käsiksi toisiinne. Kultaiset käytöstavat ya know?

Master Judge -kulta, miten ihmeessä voit kuvitellakaan saavasi palstan muita lukijoita ikinä puolellesi, jos et ymmärrä edes pysyä omien sanojesi takana. Ensin kovistelet täällä tiukkaan sävyyn muita ja yrität saada heitä olemaan välittämättä tuherruksistani, mutta eipä kulu kuin muutama tunti uudesta viestistäni niin olet heti ensimmäisenä naputtelemassa päätteesi ääressä, vaikka äitisi on parhaansa mukaan yrittänyt rajoittaa yksinäisiä puuhailujasi huoneesi lukitun oven takana.

Tuskin ymmärrät, mutta keskiluokkaisinkaan munanlutkuttaja ei viehäty miehestä, joka ilmeisten muiden puutteidensa lisäksi vaihtaa mielipiteissään suuntaa kuin tuuliviiri, reagoi täysin tunneperäisesti mihin tahansa ärsykkeeseen, ei omaa minkäänlaisia johtajanominaisuuksia ja kaiken huipuksi parjaa tarkoituksellisen julmasti ja avoimesti puolustuskyvytöntä vammaista pyörätuolissa.

Eipä tosiaan ole mikään ihme, että roikut täällä naisongelmaisien runkkareiden keskustelupalstalla ja koetat epätoivoisesti hakea vinkkejä olemattoman heteroseksuaalisen kokemuksesi kartuttamiseen. Joka tapauksessa suurin esteesi menestymiseen naismaailmassa ja mitä todennäköisimmin myös koko keskiluokkaisessa haistavittuelämässäsi on juurikin tuo poikkeuksellisen huono itsetuntosi ja suunnaton epävarmuutesi omasta seksuaalisuudestasi.

Kannaltasi on erityisen suuri vahinko, että oikeat naiset haistavat luuserit kilometrien päähän. Nice try mutta eipä mene läpi. Törkyjuttujesi perusteella voidaankin todeta, että olet kohtalosi ansainnut. Joten räksytä vaan, anna tulla ihmeessä lisää. Se vain vahvistaa surkeaa kohtaloasi. Elät näköjään niin syvissä fantasiamaailmoissa, johon ei edes Tolken märissä unissaankaan pystyisi.

Valitettavasti täytyy todeta, ettei vammaisuutesi rajoitu vain pyörätuoliin. Ei sinun eikä mielikuvitusystäväsi. D Sitä saa mitä tilaa, epäilemättä, ja joskus vähän enemmänkin. Jos sulla oikeasti olisi vähääkään psykologista silmää yltiönarsistisen psykopaattiseen viittaavan sijaan, tarkoitan todella, että ei sitä naista mistään sivusta lähestytä suinkaan tai takaa hiipien, vaan tietenkin pitää olla katsekontaktia ja jonkinlaista ilmeiden vaihtoa ja lukemista, sanotaan nyt sitten teerenpeliä, kiinnostaako pätkääkään.

Sinä et tätä hallitse, mutta se on täysin ymmärrettävää tuolla luonteenlaadulla. Kukaan täyspäinen mies ei niittaa naista selkä seinää vasten, joka vaan tulee ja ottaa, joten jätätkö nuo luolamies jutut ihan historian sivuille ja nousisitko sen verran pyörätuolistasi, että saisit vedettyä pääsi ulos rectumista.

Mitä jos jättäisit sinulle täysin tuntemattomat vanhempani ja monien muiden täysin asian ytimestä taas kerran sivuraitelle ajatuneena, joilla ei ole pienintäkään tekemistä epätoivoisten iskemisyritystesi kanssa. Sinulla on aina kaikkeen valmis selitys, että vika on jo alunperin vanhemmissa, noissa keskiluokkaisissa munanlutkuttajissa ja äitini on arvatenkin samalainen variksenpelätin. Hohhoijaa, voi Luoja noita sun arvailuja.

Äitini on todella kaunis rotunainen ja urallaan ja ihmissuhteissa menestynyt, joten hän ei edes vilkaise tuollaista pyörätuolissa nyhjöttävää katkeraa paskaa, ei siksi, että olisi pyörätuolissa, mutta tuo katkeruus ylittää jopa ilman kylpylöitä ja hoitaja jääneiden sotiemme veteraanien kertomukset. He ovat hoitaneet sentään asiansa kunnialla, jos kaltaisesi velliperse edes rintamalle huolittaisiin pakkaa sekottamaan,ampuisit varmaan omia, niitä keskivertaisia munanlutkuttajia, eikö.

Entä mitä edes tekisit naisella, jos sellaisen nyt sillä äärettömän möreällä rintaäänen kokemuksella olisitkin onnistunut pokaamaan. Kysyn, kuka täyspäinen itseään kunnioittava lukua elävä tasa-arvoon tottunut nainen suostuisi elämään kanssasi yhtä panoa pidempään, jos jutut tuota luokkaa, vaikka itse luulet olevasi superälykäs ja suorastaan lahja maailmalle ja naisille, eikö vain.

Ei tarvitse edes vastata. Ainoa mahdollisuus on ollut kasvaa edes miehenoloiseksi on kylvää isoilta pojilta kuultuja juttuja. Valitettavasti tuollaisella asennevammalla ei pidetä yhtäkään parisuhdetta panoja lukuunottamatta ja näillekkä keskiverto munanlutkuttajille niukoista lahjoista johtuen ei ole vielä valjennut, minkälainen olet. Tiedän sen tasan tarkkaan, kun olen passikuvasäädösten rajoissa joutunut muutama tuhat niitä ottamaan.

Työ kuin työ, kivoja asiakkaita, eikä ihme kyllä yhtäkään keskiverto munanlutkuttajaa ja niistä karmeimmistakin variksenpelättimistä saatiin ihan ihmisen näköinen kuva.

Itse olet varmaan Mr. Ihan sama lähestyessä, mene ihan hiukan viistosti, hiukan toinen kylki kohdatessa edellä ja älä tuijota liimattuna naisraukkaa koko matkaa, luulee vielä, että tulee päälle ja saat käsilaukusta tai tuopin päällesi.

Lutkuta siinä sitten munaasi. Mistä ihmeestä päättelet edes ylipäätään mitään alkoholismistani? Ei tarvitsisi edes sanoa, mutta en ota kuukaudessa kuin ehkä lasin viiniä tai keskiolut pullon ja se on tutkitusti terveellisempää kuin absolutismi.

Sen sijaan sinusta ei erota pirukaan, oletko aivan kännissä vai vesiselvä, sama täysin umpimähkään räiskivä arvailu, oman elämän keskiverto mitättömyys ja kun siinä ei mitään tapahdu, on aloitettava mielikuvitusleikit ja itseäsi huvitat seuraamalla muiden elämiä, joista tiedät tietenkin kaiken jo etukäteen, mitä on tapahunut ja mitä on luvassa. Olen aidosti pahoillani, että olet pyörätuoliisi nojautuva, mutta se ei ole tietääkseni täällä kenenkään syy, korkeintaan jonkin anonyymin yliajajanm, mistä me muut emme tiedä.

Sen siaan olet niin herkkää ja haurasta, kun koet olevasi sairas ja avuton pyörätuolissasi ja sinua lyödään henkisesti kuin vierasta sikaa. Sen sijaan muut edes jollain lailla terveet ovat kaiken aliarvioinnin, arvailujen kohde, naisten halveeraminen on niin silmitöntä, etten ala sitä edes perustella. Jos ihmisellä on halvaus silmässä ja katse eri suuntiin, sinä olet ensimmäisen haukkumassa sairasta ja sanomassa ämpärirumaksi keskiverto munanl.

Tämä ihminenhän päätti ihan itse alkaa katsomaan eri suuntiin tuomioitasi odotellen. Ymmärrätkö edes, miten pahasti puhut itsesi pussiin jokaisessa edes jotain ajatusmaailmaasi edustavassa lauseen tekeleessä? Just joo, mitähän herkkää on mielessä, joka päästelee tuollaisia oksennuksia ja aivopieruja ihan samaan malliin kännissä tai selvänä?

Tuskin ymmärrät edes sanan merkitystä. Tuo ristiriita oman haavoittuvuutesi kanssa täysin kritiikkiä kestämättömänä velliperseenä ja samaan aikaan apinan raivolla kaikkia dissaten keskiverto munanlutkuttajiksi. Kaikkein lohduttavinta asiassa on sentään kuten vaikeassa dementiassa ja pitkälle edenneessä alzheimerissa, ettei ihminen itse enää ymmärrä tekemisiään tai sanomisiaan, persoonallisuus on muuttunut peruuttamattomasti.

Joka tapauksessa hyvää kevättä sinne kuplaan ja kavereillesi. Nimimerkki "no ei tosiaan", niin vaikea kuin minulle oli hahmottaa kaksiosaisen esseevastauksesi kaaosmaisia lauserakenteita, onnistuin kuitenkin paikantamaan siitä lähes puolensataa erityyppistä ja yleisesti ottaen varsin noloa kieliopillista tai muuta virhettä.

Tämä viittaa siihen, että akateeminen urasi on mitä ilmeisimmin tyssännyt yhdeksään pakolliseen lukuvuoteen ja että kotikasvatuksessasi painotettiin järjenkäytön ja koulutuksen sijaan enemmän aivotonta työtelijäisyyttä ja ruumiinkulttuuria.

Koska et näin ollen ole voinut lukea esim. Vanhemmistasi minulla ei ole tarvetta kysellä sen enempää, koska olet itse jo tullut saarnasi aikana paljastaneeksi heistä yhtä ja toista mielenkiintoista. En tiedä voitko akateemiselta sivistymättömyydeltäsi ymmärtää, mutta jokainen ihminen - ja varsinkin sellainen, joka on hetkellisesti saatettu tasapainottomaan tunnetilaan - heijastelee kaiken aikaa olemuksellaan, tekemisillään, asenteillaan, sana- ja aihevalinnoillaan ja esim.

Ottaen huomioon kyvyttömyytesi analysoida ihmiselämää riittävän korkealla tieteellisellä tasolla saatan siis eräässä suhteessa tuntea vanhempiasi jo paremmin kuin sinä itse. Kyse ei todellakaan ole mistään arvailuista tai spekulaatiosta vaan yksinkertaisesti siitä, että osaan painella oikeista nappuloista. Kuten aiemminkin on ollut puhe, teidän keskiluokkaisten runkkarien ja munanlutkuttajien perisynti on juuri ylitsevuotava tunteellisuutenne, joka sumentaa muutenkin himmeästi palavan järkenne valon ja pistää teidät huomaamattanne tekemään valintoja jo ennen kuin olette edes miettineet niiden mahdollisia seurauksia.

Sinäkin olet tässä jo tullut paljastaneeksi itsestäsi sekä kaiken huipuksi vielä jälkikasvunsa karkeasta virheliikkeestä onnellisen tietämättömistä vanhemmistasi hyvinkin henkilökohtaisia seikkoja jollekin aivan tuntemattomalle ja sattumanvaraiselle avohoitopotilaalle, jota tämän "keskustelun" puitteissa on ehditty kutsua jo ties millä mieltäylentävillä ja luottamusta herättävillä nimillä lähtien sairaasta paskiaisesta ja päättyen psykopaattiin.

Luuletko sellaisen olevan nykyisen informaatio- ja viestintäteknologian aikakaudella ihan fiksua? Tunnemyrskyssäsi paljastaisit todennäköisesti myös pankkitilisi turvatunnukset, jos niitä nyt joku parin sadan euron takia vaivautuisi ohimennen tiedustelemaan. Sinun tapauksessasi on sikäli harmillista, ettet riittävän ajoissa viitsinyt kuunnella Master Judgen sinansä viisaita, mutta tietysti aivan muista syistä esittämiä ohjeita olla heittämättä "bensaa mieleltään häiriintyneen ihmisraasun liekkeihin".

Toivottavasti et kuitenkaan ota kritiikkiäni liian henkilökohtaisesti, koska edustamasi yhteiskuntaluokka on nimittäin jo luvun teollisesta vallankumouksesta lähtien aivopesty reagoimaan juuri tällä tavoin ja opetettu palvelemaan kiltisti kapitalistista valtakoneistoa ja sen pyörittäjien henkilökohtaisia päämääriä pullamössön voimalla. En voi myöskään lainkaan ymmärtää perustelemattomia väitteitäsi siitä, että olisin kirjoituksissani muka jollain tavoin halventanut naisia.

Säälittävät keskiluokkaiset munanlutkuttajat ovat tietysti asia erikseen, mutta heidänkin kohdallaan olen vain tuonut kylmän totuuden esiin sellaisena kuin se on. Sitä paitsi ystäväpiiristäni suurin osa on nimenomaan naisia eikä päivittäin henkilökohtaisesta hygieniastani ja lääkkeitteni annostelusta vastaavat hoitajattaretkaan ole juuri valittaneet saamastaan kohtelusta.

Tässä suhteessa voit olla aivan varma, etten tunne minkäänlaista seksuaalista mielenkiintoa pitkälle keski-ikään ehtinyttä äitiäsi kohtaan, mitä useimmille täysin käsittämättömästä mutta itselleni psykologiaa tuntevana varsin ymmärrettävästä syystä johtuen olet halunnut kirjoituksissasi tuoda esille.

Ei silti, olen täysin varma, että hän täyttää "rotunaisena" kaikki puhdasveriseltä arjalaiselta vaaditut ulkoiset vaatimukset ja on näin ollen ollut riittävän kyvykäs siirtämään junttisukunsa kallisarvoista verenperintöä eteenpäin.

Toivottavasti tästä viestistäni tulee myöhemmässä vaiheessa olemaan edes jotain hyötyä mitäänsanomattoman turhanpäiväisen haistavittuelämäsi varrella. Valitettavasti minulla ei alkoholismisi suhteen ole kuitenkaan tarjota mitään poppaskonstia. Kuten varmaankin olet jo kuullut monelta taholta, ainoa tie toipumiseesi on se, että pystyt ensin tunnustamaan ongelman itsellesi.

Itsekin olen voinut paljon paremmin sen jälkeen, kun ymmärsin hyväksyä omat psyykkiset ja fyysiset rajoitukseni sekä antaa muille heidän mieltäni pahoittaneet teot ja sanat anteeksi. Herra olkoon sielullenne armollinen. No helpottiko tämä purkauksesi? Keskiluokkainen kullinlutkutus alkaa, johtaja nostaa jalkaa Jeesus rakastaa teitä. Voihan lutkutus voi 4. Ei nämä minusta ole kaaosmaisia nämä "no ei tosiaan" nimimerkin lauseet. Ihan kelpoa, järkevää selkokieltä.

Pääasiahan on korkeatasoinen sisältö. Lapsellista ja raukkamaista takertumista muutamiin toisarvoisiin pikkuseikkoihin asiassa. Minä ainakin sain erittäin hyvin selvän kirjoittajan lauseista ja mitä hän tarkoittaa. Sujuvaa hyvää tekstiä hänellä.

Naisena haluan kommentoida noita ohjeita ja käsityksiä. Ohjeet naisen iskemiseen on varsin hyvät ja jos noilla ohjeilla mies lähestyisi minua, niin piparin saaminen olisi varsin todennäköistä.

Kyllä, on mahtavaa saada edes hetkellisesti kuvitella olevansa erityinen, edes sen yhden pienen hetken verran. Naisena haluan huomiota, kohteliasta huomiota. Nämä tökeröt lähestymiset, joihin kuuluvat lausahdukset: Sulla on ihanat tissit, Mä haluan nuolla sua jne. Tökerömpää lähestymistapaa en tiedä kuin tuollaiset lausahdukset. Ensimmäinen ohje on oikeasti toimiva. Varsinkin, kun naisten joukossa on heitä, jotka kulkevat aina "laput silmillä".

He eivät huomioi ympäristöään. Kaikkien niiden juhlijoiden joukosta näin hänet. Hän käveli kaikkien kauniiden naisten läpi juuri minun luokse. Määrätietoisesti, katse ei harhaillut mihinkään ja hän käveli suoraan minun luokse.

Keskustelua ei syntynyt, sillä olin silloin jo toisen oma aviossa. Mies tarkasti nimettömäni ja poistui sanaakaan sanomatta pois. Toivottavasti se mies on onnistunut kävelemään suoraan jonkun toisen naisen sydämeen. Rouva X, en oikein usko, että sinun tarvitsee kuvitella hetkellisesti olevasi erityinen tai pitää muita naisia itseäsi kauniimpana. Sanomattakin on selvää, että sinua lähestynyt mies menetti elämästään jotain ainutlaatuista, koska ei sormuksestasi huolimatta jäänyt keskustelemaan kanssasi pidempään.

Identiteettini viime viikolla varastaneelle runkkarille muuten tiedoksi, että voit ainakin toistaiseksi huokaista helpotuksesta. Sinulle julkista anteeksipyyntöä varten asettamani takarajan mentyä umpeen, otin yhteyttä Helsingin poliisilaitokseen, mutta syystä tai toisesta minua palvellut keskiluokkainen, -ikäinen, -kertainen, -tuloinen ja -mittaisten munien lutkuttajakusipää ei ehtinyt keskustella asiasta sen pidempään ja löi lopulta luurin korvaani.

Itse en ollut päässyt selvityksessäni edes kunnolla alkuun, mutta tietysti ymmärrän viranomaisten perinteisen vapun odotukseen liittyvän taskubiljarditurnauksen nielevän suurimman osan heidän työajastaan ja veronmaksajain rahoista. Asia ei kuitenkaan jää tähän, koska aion joka tapauksessa selvittää henkilöllisyytesi tavalla tai toisella ja pyydänkin tähän nyt Suomi Yllätys, ettei sielläkään ole aikaa ja mielenkiintoa virka-aikana ihan kaikkein sekavimpia juttuja kuunnella, varsinkaan, jos niissä ei ole järjen hiventä, asiat heittelevät sinne tänne ja siihen sotkeutuu omat tunne-elämän traumat ja terveydelliset ongelmat fysiikan kuin korvien välin suhteen.

Kaikkihan hänen ympärillään, varsinkin virastoissa on juuri noita keski-ikäisiä, näköisiä, vertoisia, tuloisia ja vaikka mitä munanlutkuttajia,joiden suuri ilo ovat miehillä taskuflipperi ja naisilla anustappi töissä. Näin varmaan, kun niissä virastoissa kuten TE-toimisto, Kela, vakuutysyhtiöiden lääkärit jne. Miksei itse selvitä identiteettinsä varkautta, kun on niin nero, eihän se ole kuin laitteen osoitteen tunnistamista? Varmaan oli mielenkiinto tapissa ja tuli tulenpalava kiire oikaista vääryys, että O.

Fiksu mies tajuaa naisen iskettyään väistyä takavasemmalle, jos nainen on aviossa tai ei ole kiinnostunut seurasta- O. Loistoainekset muuten kunnon kapakkatappelulle, kun mies tulee paikalle ja OB sen kun jauhaa keskiverroista munanlutkuttajista. Sen verran osaa näköjään ihme kyllä luovia, ettei joku ole pistänyt vielä päiviltä, mikä on varsinainen ihme. Joku raja se on jutuilla ja narsismilla ja miten kanssaihmisistä puhutaan.

B nyt menisi sossuun saadakseen muutaman kympin digikameraan ja räpsisi hiukan kuvia, voimme sitten aloittaa valtavat taideilmaisun ja historian väittelyt, heh varmaan tosi antoisaa tuollaisen vatipään kanssa. En alennu edes debattiin haaskatakseni aikaa tyypin kanssa, jonka asiat ovat noin sekaisin kuten kirjoittamisensa, älykkyys ja sivistystaso perin vaatimatonta luokkaa ja luetun ymmärtämisestäkin menee noin puolet jollain tasolla ohi.

Mutta toisaalta jaksaapahan taas päivän odotella sitä hottia hoitajaa fantasioissaan tuomaan seuraavat lääkkeet. Akateemisuudesta on ehkä kuullut sen vartin, sekin tuli puheeksi, kun joku tokaisi, että tuolla tyypillä on sytytys varmaan vartin myöhässä. Jos nainen on vaikkapa v, se on hälle kaikkea tuota paskaa tuolla edellä, mutta tosiasia on, että ottajia olisi lyhyempään tai pidempään suhteeseen parikymppisistä v, omat naisensa syövät todennäköisesti samoja lääkkeitä ja ovat jakovuorossa seuraavassa kohteessa, joten sinne menee taas terveisensä.

En tykkää lainailla, mutta nyt oli pakko, repesin ensilukemalla: Mitähän psyykkisiä rajoituksia tällä supernerolla, naisten kaatajalla, huippupsykologilla, taiteen asiantuntijalla eli oikeasti keskivertomunanlutkuttajalla keskivertohaistavittu-elämässään muka olisi? Olisiko vähän joka saralla? En diagnosoi, mutta psykopaatti ajattelee juuri noin, omana totuutenaan ja loisto oivalluksenaan, että muut ovat hälle velkaa ja häntä vastaan ja hän on yli muiden ja omalla älykkyydellään ja kielellisellä lahjakkuudellaan jyrää kaikkien yli ja manipuloi mennen tullen.

Valitettavasti kumpaakaan ei ole suotu vanhempiesi junttisuvun geeniperimässäsi kesvertomunanlutkuttajan haistavittu-elämääsi, joten sairautesi vaatii lähempää ammatillista tarkastelua. Ne arjalaiset rotunaisensa tarkoitti tietenkin kyseisiä hoitajia, ei sillä, kyllä minäkin tykkäisin olla naisen pestävänä ja tuomassa uudet lääkkeet, kaikki kunnia siitä, mutta että oman elämän mielikuvitushahmot sekoittuvat, siitä olen eniten huolissani tässä todellisessa naisten miehessä.

Miten voit olla noin julmetun tyhmä tai sitten et vaan kerta kaikkiaan ymmärrä lukemaasi tai et usko siihen, aivan sama. Jos sanon, että juon kuukaudessa noin lasin viiniä tai pullon keskiolutta, toisinaan en yhtäkään. Ja mielestäsi olen alkoholisti?

Oliko synnytyksessäsi happivaurio vai dokasiko keskivertoa selvästi vaatimattomampi munanlutkuttaja vajakki äitisi surkealla perimällään koko raskauden ajan? Se selittäisi täysin kaikki nämä epäloogisuudet, itsensä toistamiseen pussiin puhumiset, järjettömyydet, huikeat itsensä ilmaisut keskiverto munanlutkuttajista tautonomiana, täysin asiasta poukkoilevat ajatusten umpiharhat, ventovieraiden ennustukset muka totuutena, mielikuvitusystävät ja fantasiat lääkkeitä tuovista hoitajista ja vertaistukea saavista?

Haukkaa vaikka vähän raitista ilmaa sieltä kuplasta tai perseestä, niin edes vähän helpottaa. Voiko olla turhempaa hommaa kuin eri taiteita pitkään harrastanut ja kerännyt ja lukenut aktiivi vääntämässä tällaisen kanssa, jolla ei pysy ajatus sen vertaa kasassa, että saisi riviä edes jotensakin älyllistä ja itseään ilmaisevaa tekstiä?

Ai, että olen huono kirjoittaja? Voisin jopa uskoa, jos tietäisit, mistä puhuisit, katsos kun tekstejäni ja erilaisia kolumneja ja kirjoitelmia ovat kehuneet todella paljon ventovieraista kaikkiin sukulaisiin äidinkielen lehtoreihin, ylppäreissä kirjoitin ällän ja lisää kehuja satelee harva se viikko mm. Tässä vaan hiukan esimerkkiä, mutta niinhän se on, että paska on hyvää, miljoona kärpästä ei voi olla väärässä.

Kuinka moni on oikeasti edes kehunut kirjoituksiasi loistavasta ilmaisusta, hallitusta tekniikasta ja hyvästä suomen kielestä. Taitaa ehkä sormi riittää, se oma keskimmäinen yllättäen ja sekin osoittaa sinne, mistä munaa lutkutetaan. Ok, tässä pieni pähkinä teille säälittäville keskiluokan runkkareille ja munanlutkuttajille: Kuvitellaanpa hetkinen, että todella olisin juuri tuollainen mielipuolihaistavittuluuserinaistenvihaajapsykopaatti, kuten suhteellisen moni tätäkin keskustelupalstaa seuraava tuntuu minusta ajattelevan.

Voisitteko nyt sitten kertoa, minkä vuoksi näyttää niin monelle olevan aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa ellei peräti mahdotonta olla vastaamatta viesteihini tai yksinkertaisesti vain ignoorata minua kokonaan ja todeta lakonisesti itsekseen: Tieteellisesti todistettu fakta nimittäin on, että jos kuka tahansa ns.

Edelleen minua kiinnostaisi tietää, että jos viestini sisältö kerran todella on puhtaasti korvieni välissä puhaltelevan tuulen houkailua tai täysin tosielämästä irrallaan olevaa paskanjauhantaa, niin miten ihmeessä saamani palaute voi pääosaltaan olla sävyltään niin katkeran vihaista vuodatusta ja melkein primitiivistä puolustautumisreaktiota? Monet näyttävät jopa ajautuneen pisteeseen, jossa he käyttävät vapaa-ajastaan oletan tietysti, ettei kukaan teistä nyt ainakaan työaikana vastaavaan turhanpäiväisyyteen käytä aikaansa!

Ja tässä lopuksi tieteelliseltä kannalta vedenpitävä vastaus kysymyksiini: Pidätte minua ja lausumiani totuuksia yksinkertaisesti uhkana: Sosiologinen fakta myös on, että koska ette nettikeskustelun perusluonteen takia pysty millään pelillä saamaan minua hiljaiseksi, jää ainoaksi konkreettiseksi vaihtoehdoksenne epätoivoiset yritykset saada minut ja mielipiteeni muiden silmissä näyttämään aivan naurettavilta - eli näin tehdä minut näennäisesti vaarattomaksi.

Kysymyksenasetteluni paradoksaalinen luonne tulee muuten paljastumaan teille viimeistään siinä vaiheessa, kun alatte tahollanne pohtia, että miten helvetissä enää pystyn olemaan vastaamatta tuon ihmishirviön viesteihin ilman etten samalla myönnä hänen olleen tässäkin aivan oikeassa. Syy itsetunnon puute ja huono minäkuva. En kaikkee lässytystä jaksanu lukea mut mikä torvi tää OB on?

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Pähkinänkuoressa riittää että on helvetin hyvännäköinen, humalainen nainen ei voi vastustaa Mistä ihmeen alemmasta keskiluokasta se "jaajonen" oikein höpöttää ja haluaa edukseen erottautua. Kyllä se paska on paskaa pienistä vivahde-eroista huolimatta. Vetelää luiroa tai kivikovaa pötköä, joka ei tahdo lähteä edes tökkimällä, tulee se housuihin pasuunoiden saattelemana tai hiljaa varkain kuin mykkä hiihtäjä, asettuu se mukavan letkeästi kiepille lepäilemään tai räjähtelee sisäisen paineen voimasta sinne tänne.

Yhtä kaikki ei sitä huvikseen katsele, haistele saati maistele. Säälittävääkin säälittävämpi opportunismisi paljastaa sinun muuten olevan selvästi alan miehiä. Nimimerkki "sivusta seuraa", suosittelen ehdottomasti kaiken lässytyksen lukemista alusta loppuun, mikäli elentunut kehitystasosi vain antaa myöden.

Ennen sinua olen nimittäin jo ehtinyt pelastaa lukuisia palstani lukijoita keskiluokkaisen haistavittuelämän kurimuksesta. Heh Heh - huumori se kukkii tässä ketjussa edelleen Mielenkiintoinen keskustelu, ei voi muuta sanoa. Hiipii väistämättä mieleen, että ap ja kiivaimmat opponentit ovat yksi ja sama henkilö, koska tyyli on kovin yhtenäinen. Toisaalta vastaväittelijät voivat yrittää puhua "samaa kieltä" kuin ap, jotta saataisiin kunnon sanansäilän vääntö aikaan. Joka tapauksessa, roastaustahan tämä on pitkälti.

Sitten muutama oi niin hempeä ja tunteellinen kysymys ap: Etkö todella usko, että voisit saada parisuhteen? Oletko joutunut tukahduttamaan herkät tarpeesi? Tekisi mieli kysyä vaikka mitä muutakin, mutta tuon haluaisin tietää ensin. Koskapa olet itseäsi tutkistellut tarkoin, osanneet näihin suoraan vastata.

Ole hyvä, älä ala heti ensimmäiseksi analysoida, miksi ja miltä pohjalta minä näitä kyselen. Just answer, plain yes or no will do. Q1 Yes, I do. Q2 Yes, I have. Q3 Yes, I do. Q4 No, I have not. Siksipä en ehkä ymmärrä, miksi lähestyt naisia niin kovin teknisesti?

Eikö rakkaus löydy juuri toisin? Hiljaisemmin, hitaasti, kaukaa ajan kanssa katsoen? Kuinka paljon olet tutkinut sydänten teitä, niitä oikeita, tuntemattomia? Hyvä HX, käsittääkseni en missään vaiheessa tätä puoleltasi retoriseksi paskanjauhamiseksi muuttamaasi keskustelua ole esittänyt, että käyttäisin itse henkilökohtaisessa elämässäni vastakkaisen sukupuolen lähestymiseen samaa tekniikkaa, jonka olen rautalangasta väännettyjä yksityiskohtiaan myöten kehittänyt vain ja ainoastaan yhtä vähä-älyisten mutta miespuolisten lajitoveriesi olemattoman sukupuolielämän virvoittamiseksi henkitoreistaan.

Sitä paitsi, minkä helvetin takia ylipäätään juoksentelisin rullailisin joidenkin keskiluokkaisten munanlutkuttajien perässä, kun teitä näyttää täälläkin roikkuvan ainaisena riesanani jo ties kuinka paljon tekstejäni kiimoissanne ahmimassa ja ihan muuhun tarkoitukseen suunniteltuja turpavärkkejänne tarpeettomasti availemassa.

Tässä suhteessa nettikeskustelun ja säännöllisellä lääketokkuralla tarkasti rajoitetun sosiaalisen elämäni etu on puoleltani nimenomaan se, ettei minun tarvitse haistella halpoja hajuvesiänne, järkyttyä keskiluokkaisella tyylittömyydellä tehdyistä vaatevalinnoistanne eikä oksennella pitkin poikin fanipaloilla paisutettuja kasvonpiirteitänne hivenen liian pitkään tutkailtuani. Rakkaus on minulle juuri sitä, että voin joka aamu hoitajieni suorittaessa rutiiniluontoista alapääni pesua todeta itsekseni, että ainakin minä olen tehnyt voitavani valtakoneistoon pesiytyneen korruption sekä taantuneen keskiluokkaisen tekopyhyyden ja hurskastelun paljastamiseksi johdattaakseni rakkaat opetuslapseni eli teidät polulta eksyneet kohti lunastusta ja sielujenne pelastusta.

Ja lopuksi kuuluu huutaa: Hyvä HX, taidat olla erityisen nopeasti kyllästyvää sorttia, koska vielä Liekö sama ilmiö totta myös ihmissuhteiden puolella, mikä tietysti selittäisi hakeutumisesi läheiseen keskusteluyhteyteen juuri minun kanssani. Asioiden toistelu taas saattaa kieliä siitä, että aiemmin tapaamasi miehet eivät ole riittävällä tavalla kyenneet ottamaan tarpeitasi ja toiveitasi huomioon, ja olet tästä johtuen joutunut heille nalkuttamaan jopa keskimääräistä enemmän.

Nimimerkki "booooring", jos sinua jo vierailevana tähtenä kyllästyttää tämän keskustelupalstan jutut, niin voit varmasti kuvitella miltä minusta tuntuu ratkoa päivästä toiseen samoja, muutamalla Dr. Phil -jaksolla hoidettavissa olevia keskiluokan runkkarien ja munanlutkuttajien ihmissuhde-, mielenterveys-, elämänhallinta-, potenssi- ym. Ei silti, en valita, koska tätä tehtäväähän varten minut on aikoinaan maan päälle lähetetty - kärsimään nimenomaan muiden ihmisten ja heidän pahojen tekojensa puolesta.

Ei, nimimerkki "uudestisyntynyt", en valitettavasti ole mikään Jeesus - toisin merkitykseni ihmiskunnalle tulee mitä ilmeisimmin olemaan vähintään samaa luokkaa ellei jopa suurempi. Eläkää siis ja nähkää. Kyseisellä herralla oli muuten aikoinaan mahdollisuus osoittaa kohdallani olevansa maineensa veroinen ihmeparantaja tai kykenevänsä edes jonkinlaiseen myötätuntoon, mutta ilmeisesti hänellä oli juuri tuolloin parempaa tekemistä teidän tapakristillisten runkkarien ja munanlutkuttajien jälkikasvun pyhä- ja rippikoulujärjestäjäin pidättyväisyyden ja muun kyvykkyyden yliarvioinnissa.

Pylvänäinen, osaan kyllä erottaa ihmisistä oikeasti apuani kaipaavat ja kaltaisesi säälittävät provot, jotka saavat vain kiksejä minunlaiseni pyörätuoliin sidotun ja puolustuskyvyttömän raukan kiusaamisesta sekä omalle kohdalle osuneesta henkisestä persepanosta. Näin ollen en tässä rupea nyt tekemään syväanalyysiä sinun tai vanhempiesi elämästä, mutta jos lähetät puhelinnumerosi ja osoitteesi, voin hyvinkin tulla tekemään sellaisen julkisuudelta piilossa ns.

Sopivan ajankohdan valitsemisessa osaat toivottavasti ottaa huomioon lähestyvän vapun, jolloin joudun hoitajieni ja kuljettajieni työsopimuksista johtuen huolehtimaan lääkkeitteni annostelusta ja liikkumisestani itsenäisesti.

Puuma; Jos seksisuhde paranisi ykkösmiehen kanssa seksiä sinua tyydyttävän usein,sinua tyydyttävästi , haluaisitko silti jatkaa suhdetta nörden kanssa? Huh ja puh, kinkkinen kysymys! Koko suhde Nörttipoikaanhan lähti siitä, että hän pystyi tyydyttämään fyysisen tarpeen, jota kotona en saanut tyydytettyä.

Eli siinä mielessä minun tulisi nyt tähän vastata ehdoton ei… Toisaalta taas en haluaisi kokonaan sulkea Nörttipoikaa pois elämästänikään. Luulen että suhde saattaisi ikäänkuin itsestään hiipua, tapaisimme varmasti harvemmin ja ehkä lähinnä vaihtelisimme kuulumisia meilin kautta.

Seksiä en säännöllisesti molempien kanssa haluaisi harrastaa, koko ajatuskin kuulostaa jotenkin…likaiselta. Jos puuma sanoisi saavansa kotona nyt hyvää seksiä tarpeeksi usein,mutta ehdottaisi silti teidän suhteen jatkamista, jatkaisitko? Haluaisin siltikin vielä nähdä häntä — oikea kysymys onkin sitten itseasiassa että miten suhteemme siitä pisteestä eteenpäin kehittyisi. Luultavasti näkisimme toisiamme vähemmän, ja luultavasti tapaamisemme olisivat sitten enemmän ystävyyteen kuin seksiin perustuvia.

En oikein pysty etukäteen tätä ajattelemaan, aika näyttää mitä tapahtuu. Blogittomana tai blogin kanssa — ihan sama. Blogi on tärkeä venttiili CougarWomanille, eikä oikeastaan vaikuta elämääni ellen itse halua. Molemmat; Osaatteko kuvitella että millaista, ja kuinka rankkaa olisi,jos toinen nyt lopettaisi suhteen? Ja kuinka paljon rankemmaksi se käy ajan kuluessa? Tuleehan se varmasti olemaan rankkaa.

Mikäli suhteen lopettaminen sattuu, se on vain sen merkki että suhde oli hyvä, että toisen seura on jotain jota tulee kaipaamaan. Ilman kipua ei ole muitakaan tunteita — siis jos suhteista puhutaan. Varmaan riippuu aika paljon siitäkin, miten suhde tulee loppumaan. Jos Nörttipoika laittaisi huomenna meiliä että tsädää, kävin paneen ja löysin elämäni naisen ja soromnoo , olisin ihan varmasti rikki. Jos suhde taas itsestään hiipuu ja palaa loppuun, se on aivan eri asia.

Varmaa on, että mitä kauemmin tätä jatkamme, sitä hankalampaa on lopettaa; varmaa on kuitenkin myös, että suhteemme tulee kuitenkin jossain vaiheessa tavalla tai toisella loppumaan. Mutta kyllähän se jollain tasolla ainakin pelottaa, tietysti. Itselleen tärkeän ihmisen menettäminen ei kai koskaan ole ihan pikkujuttu.

Kuka jo arvaa mitä aihepiiriä kysymysten jälkipuinti lue: Luin tämän postauksen aiemmin tänään, ja äsken katsoin elokuvan Don Juan Joseph Gordon Lewitt pornoaddiktina. En tiedä oletko leffaa nähnyt, mutta sen loppumonologista tuli jotenkin aivan teidän tilanteenne mieleen, aivan kuin sillä olisitte vastanneet näihin kysymyksiin. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Varmaan sitä, että NP ei olekaan rakastunut suhun. Enpä ole - mutta nyt alkoi kyllä kiinnostamaan!! You must have Javascript enabled to use this form.

Homoseksuaaliseen sukupuolitautitestit helsinki mies etsii miesta

huhtikuu Jos ykkösmiestä ei olisi, niin seurustelisitteko ihan oikeasti? Kenties asuisitte Minkä vuoksi etsit aikanaan juuri varattua naista? Kun olemme. helmikuu sukupuolitautitestit helsinki thai hieronta espoon keskus. Anaalisen herkkyyden ja homoseksuaalisuuden välisestä suhteesta ei ole kuitenkaan mitän näyttöä. prostata hieronta alasto suomi, Nainen etsii miestä seksiä seksitreffiy Thai hieronta helsinki keskusta seksitrefiit, Erikoisia ja uusia mielihyvän. 1. Johdanto1. Tarinan viisi sokeaa miestä päättivät selvittää, mikä on norsu. He . Kivelä ). Prostituutiosuhde voi olla hetero- tai homoseksuaalinen. Useim- ka sitä esiintyi lähinnä Helsingissä, jossa ostaminen ja myyminen julkisella paikalla oli .. ta kohdata aktiivisena toimijana, joka etsii seksityöstä ratkaisua vaik-.

HIERONTA GAY EROOTTINEN NEEKERIN KALU