Homoseksuaaliseen seksinovellit suomi24 suomen seksi

homoseksuaaliseen seksinovellit suomi24 suomen seksi

Juuu, tuolla oriilla oli kovat paineet pakottamassa, ori itsetyydyttää silleen, kun videossa näkyy, taisi vaan tulla häirityksi, tai sitten sitä valtaisaa ryöppyä ei näytetty. Mites, oletko ikinä joutunut helpottamaan orin aiheuttamaa poltetta asioihin..?: Tuleeko muuten naiselle yleensä kuinka helposti mielleyhtymiä ym ajatuksia oriin erektion näkemisestä jo tai muuten..?

Olen tuossa vuosien varrella nähnyt satoja kertoja tuota orien itsetyydytystä eli masturbointia eli runkkaamista, mutta en ole koskaan nähnyt tästä aiheutuvaa siemensyöksyä, joten se on erittäin harvinaista! Haluaisin tietää, että huolehditaanko noista oriista jotenkin, jos ne eivät voi paineitaan purkaa sillä luonnonmenetelmällä, uo lätkytys ei oikein näytä tehokkaalta luulisi olon muuttuvan sietämättömäksi muuten, kuten nuorilla: Olen kuullut juttuja Tosin varmaks en tiedä , että joillain talleilla oreja hyppyytetään sillon tällöin pukilla muulloinkin kuin siementä kerätessä.

Lähinnä ajateltu kai niiden mielenrauhaa, kun saavat päästellä isommat paineet pois tekotammaa panemalla. Mut tiedä sit tosiaan, pitääkö paikkaansa. Olis kyllä kivä nähdä, kuinka ori tyydyttää itsensä ilman apuja.

Siis viä siemensyöksyyn asti. Orit joilla ei astuteta tai on pitkä väli astutuksien välillä,kuten esim talviaika, niin kyllä luonto hoitaa tehtävänsä ei siinä ihmistä tarvita.

Olen itse nähnyt muutaman kerran kun ori tyhjentää vanhan varastonsa. Ori on vaan virtsaamis asennossa letku roikkuen ei erektiossa ja siemenet purkautuvat ulos samoin kuin normaalissa siemensyöksyssäkin, tosin hieman hitaammin ja heikommalla paineella. Näkemissäni tapauksissa ensin purkautuivat siemenet ja sitten vasta orit aloittivat sen mahaansa vasen lätkyttelyn ja terskan paisutuksen, vaikka sen olisi luullut toimivan toisinpäin.

Saako muuten orin laukaistua perinteisesti käsipelillä, vai tarviiko pukin tm. Olen joskus aikanaan mielenkiinnosta yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Silloinen ori oli muuten silmin nähden erittäin kiihottunut ja tuntui tykkäävän, muttei tosiaan roiskimiseen asti.

Koitin perinteisellä edestakas vetelyllä ja terskan hyväilyllä. Kyllä useat orit pitävät kun niiden peniksiä ja tai kiveksiä hyväillään hellästi, mutta ei kutittaen eikä voimakkaasti vatkaamalla, joka ei kuitenkaan johda siemensyöksyyn. Olen aikoinaan testannut oreja kiihoittamalla niitä sukuelimistä, tarkoituksena saada selville muuttuuko orin käytös ja millaiseksi? Kyseisten orien käytös ei muutunut muuten kuin että ne leimautui ,eli niillä oli oma leikkikaveri jonka kanssa sai nauttia seksileikeistä.

Niistä ei tullut mitään ihmisten selkään hyppiviä petoja, eikä niiden suhtautuminen muihin hevosiin muuttunut mitenkään. Yleisesti oreja pelätään liikaa, kyllä nekin nauttii-ihmisen hellyydestä! Kyllä ne siitä pitävät.

Itse joskus kauan sitten olin yhden orin kanssa väleissä. Eli just sama juttu kun sullakin, hyväilin sitä aina sukuelimistä, opetin sen siihen sillä, et aina kun se oli kalu pihalla, menin sen luo ja otin kalusta kiinni. Aluksi oli ihmeissään eikä edes kovettunut, mutta sit, aika piankin, ymmärsi jujun. Pian siinä kävikin niin, että aina,k un näki minun saapuvan, tää ori laski kalunsa alas jo valmiiksi ja siinä sit leikittiin sen aikaa kun leikittiin.

Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten. Se kesä meni vähän liiankin nopeasti. Minulla on samansuuntaisia kokemuksia, kun ori huomaa miten kivalta se kullin käsittely tuntuu niin se on aina valmiina nautintahetkiin ja tunnistaa kyllä leikkikaverinsa. Juu sen kyllä huomas. Useasti tosiaan hörisikin jo valmiiksi siihen malliin, että olin varma et kohta roiskuu.

Harmi vaan ettei enää ole saumoja päästä edes satunnaisesti leikkimään. Kuulin kyl tästä orista että on nykyään siitoskäytössä, eli pääsi kloppi sit käyttämään aitoonkin tavaraan tuota namiansa.

Ei ne muutu luonteeltaan miksikään kaikkien päälle hyppiviksi seksipedoiksi. Itse joskus kanssa aikanaan harrastin hyväilyleikkejä parin oriin kanssa lähes päivittäin ja hyvin meni asiat.

Juoksivat aina luokseni kalu kovana höristäen ja olivat tyytyväisiä, vielä kun sain muutaman kerran laukaistua spermat heiltä pois niin oli aina kuin piste iin päällä. Ihanaa huomata että on muitakin kaltaisiani: Orin jäykkä kulli on kyllä jotain todella upeeta ja astutus on todella upeata katsella.

Toimii mulle huomattavasti paremmin kuin tavallinen porno. Aivan mahtava näky, kun orin jalkovälistä sojottaa puolimetrinen, kivikova parru mikä heiluu sinne tänne ja mitä se jäykistelee välillä vatsaansa vasten ja on ilmiselvästi erittäin kiihottunut.

Ja hevosten akti itsessään, siinä vaiheessa kun ori hyppää selkään niin tamma päästää jotain ruiskeita just ennen kuin ori työntyy sen pimpsaan ja aloittaa sen mielettömän edestakas työntelemisen. Ja näyttäähän se muutenkin upeelta, kun tää valtava muna sojottaa syvällä siellä tammassa.

Olis kiva löytää joku nainen, ketä kiihoittuu myöskin hevosten seksistä yhtä paljon kuin minä. Itse ainakin kiihotun räjähtämisen partaalle näistä ja saan mielettömiä ja runsaita orkkuja erittäin helpolla. Ja olis kiva vetää pientä roolileikkiäkin ehkä.. Olis "oma tamma astutuksessa": Ehkä joku samanhenkinen leidi vois ehdottaa jotain, jos ei kuullosta liian kinkyltä? Täällä ois yks tamma kiimassa, voit vaikka sitoa, nyt tai heti! Jaahas, mistäs päin olet?

Jos oikeesti kiinnostaa, niin voitaishan me näkyilläkin ko asian tiimoilta. Eiköhän nuo asiat hoidu kuntoon sit jos siltä tuntuu;. Olis kiva, jos hevostyttö vois vaikka kirjoittaa jotain kertomuksia noista asututuksista ym: Ja joku muukin nainen ja jos on jotain omia kokemuksia, miltä on tuntunut olla astutuksessa mukana ym aiheeseen liittyvää.

On todella kiihottavaa katsella kun ori astuu tamman. Kuinka se kivikova elin heiluu puolelta toiselle ja kuinka se selkään hypätssään jäykistää sen melkein vatsaansa kiinni ja survoo sen tamman pilluun. Ja toinen on tuo siemenen kerääminen keinopukilla.

Ne orin runnovat työnnöt ja sen kalun älyttömät nytkähdykset, kun se laukee. Ja sitä sperman määrää!! Näyttää ainakin, et sitä tulee lasillinen kerrallaan joka ryöpsähdyksellä ja ne hörähtelyt nautinnosta siinä samalla. Kyllä orin saa laukeamaan käsinkin, mutta siihen tarvitaan oikeaa tekniikkaa ja apuväline. Ensinnäkin ori vaatii melko luonnolliset olosuhteet,eli koska kiimasen tamman sisällä siis synnytyskanavassa on "kuuma", eli ori tarvii peniksesään sen lämmön tunteen ja siellä kalun juuressa kevyen puristuksen, siis sen jonka tamman häpyhuulet saa-aikaan,eli luonnollisen tuntemuksen!

On olemassa sperman keruu tekniikka, joka suoritetaan käsin ilman mitään pukkia ja siinä käytetään apuvälineenä lämpimään veteen kastettuja ohuita pesusieniä tai riepuja. Tästä menetelmästä on englanninkielisillä hevossivuilla juttuja.

Olen välillä miettinytkin, josko noin onnistuisi. Tää on kyllä ihan omaksi ja orin huviksi, kiinnostaa kuitenkin sen verran kovin tuo "jättipatukka" ja haluttaisi kokea tuo siemensyöksykin livenä. Ja kyllähän se kiihottaakin ajatella edes noin isoa erektiotakin Noi on kyl ihania videoita. Mut se, mikä mua ihmetyttää, et kuin noinkin suoria juttuja voi ladata youtubeen lähiotosten kanssa. Kuitenkin naisilta on jo rinnatkin peitossa. Naiminen on kuitenkin aina sitä itseään, on se sit miehen tai orin tuuppimista kun näytetään.

Mahtaisko aikuisten liikeistä saada animal sex-matskua. Siis ei mitään eläimiin sekaantumista todellakaan, vaan just noita astutusvideoita ym aiheeseen liittyvää? On kuitenkin yks aika hyvä innon lisääjä ja tympii aina touhuta siinä pöytäkoneen äärellä kullan kanssa tai itsekseen näitä katsellen. Ja sit, kun mulla on kotiteatterisysteemi, niin olis kiva pistää seinän kokoisena pyörimään just joku heppojen tilanne.

En juurikaan käy missään aikuisten liikkeestä ja tuskin löytyy kanttia kysyä kylmiltään, olis eri asia jos tietäis jo valmiiks, et tarjontaa olis. Olin joskus hetken aikaa tekemisissä erään naisen kanssa, ketä kiihotti nuo astumiset ym. Oli todella hienoa seksiä meillä, kun katseltiin siinä seksiä harrastaessa youtube-matskua. Otin hänet aina vielä takaa, joten hän sai siitä ihan älyttömät kiksit, kun kuvitteli jotain pätkää katsellessa et hän on siinä orin alla Onko "miss neiti" tehnyt mitään kivaa orien kanssa viime aikoina?

Onnistuin muuten just tän palstan neuvoilla laukaisemaan orin tässä yks kerta: Miss Neidillä näyttää olevan tilaisuus leikkiä oriiden kanssa. On mukava tietää se-että on naisiakin jotka ovat hevosten sukuelimistä kiinnostuneita ja uskaltaa ns. Kyllä orin kalu puoleensa vetää, vielä kun sen saa käsipelillä "toimimaan": Onneksi eräs naispuolinen ystäväni kiihottuu myöskin astutuksista ja siementen otosta. Häntä kiihottaa juuri oriin työnnöt, liikkeet ym.

Jotenkin oli sit luonnollinen jatkumo, että aloimme harrastaa seksiä yhdessä kun kerta sama jos ei harvinainen niin yleisesti ottaen salattu fetissi. Välillä harrastamme ihan perusseksiä, mut kyllä nuo astutukset ym on iso osa seksielämäämme.

Hänestä huomaa, ja hän on huomannut minussa eron perusseksin ja astutuskiihoituksen aiheuttamassa innossa. Miss Neiti; onko tullut lisää hienoja kokemuksia oriheppojen kanssa?

Entä siemenet lentääkö puruille,vai otatko talteen ja maistelet myöhemmin tms. En kyl maistele sentään, annan rauhassa ruiskia pitkin lattioita. Käsille kyl on tullut, se on tuntunut hyvältä: Otan usein terskasta kiinni, kun tunnen et orilta tulee. Paisuu ihanasti just ennen siemensyöksyä ja ne nytkähtelyt Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi?

Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n. Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset. Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut. Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä.

Tiedä sitten, olenko oikeassa.. On tosiaan muutenkin niin älyttömän kiihottunut, en ole ikinä kyllä nähnytkään niin kovaa erektiota. Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn.

Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle: Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan.. Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten.

En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin nyt oli lämpökäsittely mukana. No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni. Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken. Et sitä sai mitä tilas Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään. Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille.

Kun laittaa googleen haun. Kerro vielä miltä tuntui kun laukesi? Ihan vain mielenkiinnosta, koska pidän oreista yli kaiken,millainen se sinun orisi on onko se suomenhevonen vai joku lämmin puoli verinen? Onko sillä kookas kalu vai pieni jne. Kun leikit orisi kanssa hyväiletkö koskaan sen kiveksiä? Minun kokemukseni mukaan moni ori pitää kivesten hyväilystä ja pidän siitä itsekkin, koska tunne on samanlainen, kuin hyväilisi naisen rintoja.

Katseltiin muijan kanssa noita astumisia youtubesta aiemmin tänään. Ei helkkari, ei voi muuta sanoa: Meillä oli omat astutukset siinä samalla, joutu ottamaan hänet kolme kertaa ja luulen et kerta vielä kiellon päälle tänään; Ei sillä että hän valittaisi, päinvastoin, tykkää kun pimpsaa survotaan oikein kunnolla roiskeiden kanssa.

Käytiin kyllä kierroksilla molemmat. Kyllä naiminen tuntuu mahtavalta noiden videoiden lämmittämänä. Taisin olla jotain 16 v kun televisiosta tuli joku leffa, joka alkoi siten, että hevoset suoritti aktin. Se oli taitavasti kuvattu, ensin näytettiin tamman pillua, joka teki pumppausliikettä, ori tuotiin esiin ja sen valtavan pitkästä elimestä valahteli jo etukäteen "sitä. Lähikuvassa näytettiin, miten tamman pillusta alkoi valumaan spermaa ja ori aloitti pillun nuolemisen, sitä jatkui kauan, en sitten tiedä, saako tamma siinä orgasmin, mutta erit.

Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia. Eräs ranskalainen hevostilalle sijoittunut elokuva on jäänyt erityisesti mieleeni. Tämä oli joskus luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Näissä kanssa näytettiin aika läheltä, kun ori sai hetken pakaroille lätkimisen jälkeen työnnettyä munansa tammaan ja alkoi pumppaamisen.

Ja kuinka se puri lauetessaan tamman lapoja häntäänsä huiskutellen yms.. Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää. En tiedä onko filmi sama, koska rva x. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin. Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD. Voi muuten olla juuri tuo sinun mainitsemasi elokuva, En muista siitä hirveästi muuta paitsi juuri tyuon hyvin näytetyn astumisen.

Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi. Mut hyvä tietää tuokin leffa, jos vaikka löytyisi jostain divarista edes. Enkä siinä onnistunut, hyvä niin. Pari viikkoa niiden bileiden jälkeen mä mietin yhtä juttua, mitä mun kaveri Ari siellä juhlissa oli mulle laukonut.

Se oli vetässy ensin Tequilapullon ja sitten sain rahdata sitä edestakas vessan ja takapihan väliä, kun se välttämättä halus ulos polttaan. Se, mitä se multa kysy, oli aika shokeeraavaa. Hei, mistä sä tollasta Vastausta en saanut, kun se sammu mun syliin.

Sit sainkin kantaa sen saunan lauteille nukkumaan. Mistä ihmeestä se oli sen huomannut? Elämä on täynnä yllätyksiä, etenkin teini-ikäisen homon elämä. Koko ajan mä olen tiennyt, että mun elämästä puuttuu jotain, mut oon ajatellut ettei se kai mitään kovin suurta ole, kun en sitä edes tunnista.

Poikaystävä se varmaankin olis, mut silti pelottaa niin iso muutos. Mä olen pärjännyt yksin tähänkin asti, joten miksen pärjäis tästä eteenpäinkin? Koulussa mikään ei innostanut enää. Kaks vuotta mä olin jo raatanut ja nyt alko tulla piste, puolipiste ja pilkku eteen. Mä halusin pois tästä sonnasta! Yks torstai-iltapäivä talvella Sami tuli jutteleen mulle jostain meidän yhteisestä esitelmästä. Mä en kuullut itse kyllä yhtään mitään vaan tuijotin käytävän kattoikkunoita ja mietin taas syvällisiä.

Mä olin vähän aikaa suu auki ja tuijotin hämmästyneenä Samin silmiin. Ei helvetti, onko se tosissaan? Itse asiassa se oli suuri helpotus mulle, henkisesti kasvavalle kundille. Enhän mä koskaan ole odottanut keneltäkään, vähiten Samilta, noin suoraa puhetta! Nyt tuli jo kiire tunnille No, perjantai-iltana oltiin sitten Helsingin pimenevässä illassa kävelemässä Esplanadia ruotsalaiselle teatterille päin. Ilma oli aika kirpee ja tuuli puhalsi mereltä jäänmurtajien raivatessa väyliä alati jäätyvälle Suomenlahdelle.

Mä vilkaisin nopeesti jääriitteeseen ehtineisiin puihin ja laskin katseeni taas valkealle käytävälle. Mennään bailaan, ni ehkä sun olo helpottuu! Kun mun ajatukset saa mielivallan, ei siitä ole enää paluuta entiseen ennenkun olen saanut ne jutut puitua selviks.

Kyllä se mulle käy. Onhan nyt niin kaunis ilmakin! Vähän kyllä perse jäätyy pystyyn, mut eikse ole vain hyvä?

Sami oli just sopivan pervesioitunu tyyppi, jonka kans pysty jutteleen härskeimpiäkin juttuja ilman et toinen olis alkanu arvostelemaan. Oispa mulla tuollainen poikaystävä Mä piristyin aika nopeesti siinä kävellessä ja päätin lähteä sittenkin juhlimaan, vaikkakin ihan ilman syytä.

Eihän nyt bilettämiseen mitään erityistä syytä tarvitse! Jos ei muuta, niin voisihan sitä aina vähän poikien peppuja tutkailla. Eri asia olis kyllä, mitä vastata Samille, kun se kyselis mielipidettäni siitä ja siitä tytöstä, sen ja sen perseestä Mut nyt tuntu siltä, että oli pakko saada lanne liikkeelle ja antautua musiikin riepoteltavaksi. Arkadiassa oli kahteentoista mennessä kertynyt aikamoinen joukko jos minkänäköstä ja kokoista kiemurtelijaa, hyppijää ja koheltajaa.

Rohkeasti voin sanoa, ettei edes tangon tanssijat olisi erottunut joukosta värikkäästä. Pinkkiä teddyä, vihreää tweediä, valkoisia tolppakenkiä ja lyhyempiä minihameita kuin laki sallii. Etsittiin lavalta sopiva rako johon ujuttauduttiin tanssimaan. Sitten se alkoi soimaan. Bloodhound Gangin Bad Touch! Se oli mun ja Samin lempparibiisejä ja aina sen soidessa me villiinnyttiin aivan hurjiks. Sanat oli jo syöpyny meidän tajuntaan paremmin kuin seitsemän kertotaulu.

Muukin joukko alkoi hurrata ja viheltää tunnistettuaan ekat tahdit. Mä katsoin Samia tosi ahnaasti ja kiimaisesti, niin kuin sekin mua aina tän biisin soidessa. Se oli sellaista leikkiä, mitä me kaks tehtiin aika paljonkin bileissä. Muut huus vieressä "vitun homot! Se oli meidän hupia, perverssiä hupia.

Nytkin Sami alkoi kiemurteleen mun edessä pyöritellen lannettaan yhdyntämäisesti, jos se nyt on paras sana kuvaamaan sitä liikettä, jonka se teki tosi sulavasti. Sami työns sormen suuhunsa ja kieritteli sitä huulillaan samalla kun toinen käsi kiersi sen kehoa ympäri.

Mä nauroin ja lähestyin Samia tosi eroottisella ilmeellä. Strobot välkkyi ja sininen valo heijastui Samin geelisiin hiuksiin. Ihan kun niissä olis ollu jotain hilettä tai jotain.

Mä otin leveän haara-asennon sivuttain Samiin ja sit viitoin toisella kädelläni sitä lähemmäs samalla laulaen: Sami tuli mun taakse ihan kiinni ja otti mua käsistä kiinni nostaen ne suorana sivulta ylös. Mä suljin taas silmäni ja kuvittelin hetken jo aivan muuta. Mutta kohta taas olin aivan musiikin pauloissa. Samin liikkeiden takia se ei kyllä kestänyt kauaa, kun sen lantio alkoi työntelyt mun persettä vasten.

Ajattelin vaan, että leikkiä se vaan on, leikkiä se vaan Mutta halusin olla mukana esityksessä. Vein käteni Samin pakaroille ja hieroin niitä ihan kevyesti ja leikillisesti, koska en halunnut Samin luulevan musta mitään liikaa.

Helpotuksesta, etten tehnyt mitään tyhmempää ja pettymyksestä, että se loppui. Olen todella ongelmallinen ihminen mitä henkiseen puoleen tulee. Me etsittiin vapaa pöytä jostain hämärästä nurkasta ja laskettiin tiskiltä hakemamme juomat pöydälle. Sami otti perinteisen Bacardi- Colansa, joka oli kyllä enemmän Colaa kuin Bacardia. Me vaan naurettiin sille, mitä oltiin just tanssilattialla tehty ja miten ihmiset oli meitä katsonut. Kylläpä ihmiset saa helposti sekaisin pienellä tanssimisella," Sami vastasi kitaten samalla koko lasin tyhjäksi.

Toihan nyt on ihan luonnollista Toivoin, että sain korjattua lipsahdukseni ajoissa. Pimeässä Sami ei onneksi nähnyt mun punastumista, etenkään kun peilipallon värilliset heijastumat olivat ainoat valonlähteet sohvallamme. Sami vain hymyili ja myötäili vastaustani. Itse asiassa toi oli mun mielestä sikamukavaa, sanoo kuka mitä tahansa! Keskustelu hiljeni sitten siihen. Tuntui kyllä, että olisi pitänyt sanoa vielä jotain samanlaista, ettei Sami tuntisi kommenttinsa pelästyttäneen mua.

Kello läheni jo yökahta ja kumpikin oli niin hiessä, että päätettiin jättää Arkadian bassonjytke taakse ja lähteä kävelemään rautatieasemalle. No, mitä helvettiä me tehdään tunti? Me mietittiin sitten, että nopeammin päästäisiin kotiin, kun käveltäis.

Matkaa olisi muutama kilometri, mutta se kuluisi nopeasti ajatellessa lämmintä omaa sänkyä. Oih, ja siellä vielä oma ihana poikaystävä Joka kolmas katulamppu oli sammutettu. Tietty se muuttu sitte sellaseks normaaliks painiks mitä me usein painitaan koulunki käytävil.

Mä olen Samia aika paljon pienempi, mutten ole silti yhtään heikompi. Me väännettiin toisiamme ja yritettiin saada toinen kaadettua. Sami vetäs kuitenkin multa yhtäkkiä jalat alta käsistä pitäen ja me rojahdettiin yhdessä lumiseen ja sepeliseen maahan. Se oli saanut mut selälleen maahan ja se oli mun päällä pitämäs mua paikallaan. Mä rimpuilin enkä edes eka tajunnu mitä se oli sanonu mulle.

Mä menin ihan punaseks ja olin aivan ymmälläni. Miten se nyt tollasta yhtäkkiä kysyy? Enhän mä voi kertoa sille! Mut ehkäpä seki on Riuhtasin itseni nopeasti irti Samin otteesta ja kierähdin pois sen alta. En noussu kuitenkaan maasta vaan istuin pää polvien päällä tuijotellen pimeään metsikköön. Nostin pääni ylös, jotta kuulisin paremmin ja käännyin nopeesti katsomaan Samiin päin.

Se oli vetäytyny sikiöasentoon maahan yhdeksi mustannäköiseksi mytyksi, joka nyki itkun tahdissa. Samin silmät oli kyynelissä ja aivan punaset. Kyllä mä voin sulle kertoa. Mä olen homo, mut en tajua miten se suhun liit Mulle alkoi yhtäkkiä valkenemaan yksi jos toinenkin asia Samin ja mun välisellä taipaleella.

Ja helvetti se on painanu mua pitkään, kun en ole uskaltanut sulle siitä sanoa aikasemmin! Mä vedin sen lähemmäs ja otin sen pään syliini. Ei täs oo mitään itkemistä! Enhän mä sua aio lyödä! Enkä ainakaan mitään Samin suunnalta! Mä aina kuvittelin itseni jonkun muun sylissä itkemässä murheitani ja sitä mikä olen. Mutta nyt mä sain olla tuki Samille, mun pitkäaikaiselle tosi hyvälle kaverille jolla onkin sitten sama tilanne kuin mulla.

Nostin Samin maasta ja otin sen kädet pois naamaltaan. Se katsoi kengänkärkiinsä ja oli ihan hiljaa. Mä nostin sen katseen muhun kädelläni leuasta avittaen. Samilla oli pieni sänki, kuten aika monella meidän ikäisellä. Olin oikeesti tosi onnellinen, että Sami oli myös homo, vaikkei meille nyt mitään koskaan kehittyiskään, mut just kuulemani tieto oli kuin joku olis laittanu sulakkeen takas paikoilleen.

Ja en missään nimessä halunnu, että Sami tuntis olonsa huonoks äskeisen takia. Älä enää itke, jooko? Saminkin ilme kirkastu vähän ja hymy alkoi paistaan sen kasvoilta. Lopulta se naurahti ääneen ja me halattiin toisiamme tosi lujasti. Tai siis Sami halasi tosi lujasti ja minä perässä. Puristin silmiäni lujemmin kiinni, kun haistoin Samin tuoksun kyynelten kastelemalla kauluksella.

Me ei erottu toisistamme moneen minuuttiin, vaikka olikin niin kylmä ilma, ettei ulkona kukaan järkevä olisi ollut. Mutta meillä oli lämmin.

Aamulla herätessäni oli vähintään yhtä omituinen olo kuin eilen yölläkin. Oikeastaan en tiennyt mitä ajatella. Ainoa asia mikä mun päähän mahtu oli Sami.

Olin saattanut sen eilen kotiinsa ovelle saakka, kun se oli ollut niin surkeena. Me asutaan käytännössä melkein naapureina,eli noin parin talon päässä toisistamme. Harvemmin me ollaan oltu edes yhtä päivää näkemättä, se on aika vaikeeta näin luokkakavereina ollessa.

Eilinen oli ensin ollut ihan tavallinen bailupäivä, kunnes sitten yhtäkkiä kaikki oli muuttunu. Tai no, mikäs tässä nyt niin kovasti muuttu? Ollaan vieläkin hyviä kavereita ja- Ikkunaan lentänyt sora keskeytti mun ajatukset. Ääh, taas se on pummimassa rahaa. Viitoin Ellulle, että tulis vaan ylös. Kohta se olikin mun huoneessa kovasti puuskuttaen. Sun edellinenkin velka on maksamatta!

Se oli aina ollut aika paha kerjään kaikkee, eikä se ole niin paha kuin se, ettei se yleensä muista maksaa velkojaan takas.

marraskuu Suomessa on paljon tamma ja varsa näyttelyitä, joissa on vuotiaita . Seksi sellaisen naisen kanssa olis MAHTAVAA, kenen kanssa voisi katsella .. Mutta toisin kuin homoseksuaalisuus, mitä pidetään nykyään. huhtikuu Suomi porno sabina seksinovellit raiskaus. Syyskuu Vanha Mukana ovat myös homoseksuaaliset raiskaukset. Big brother suomi seksi hot anime porn Seksinovellit raiskaus sabina suomi porno - Suomi24 oulu chat. luukku tatuointi niskaan seksinovellit äiti aussie bar nainen härkä tatuointi tuhmat deitti suomi24 vartti siveysvyö rakel liekki seksi free suomi porno deitti sivut että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti. Seksi seuraa tampere homo sexsireffit Kuitenkin naisilta on jo rinnatkin peitossa. Kaislat eivät hievahtaneetkaan, vesi näytti uhmakkaalta, tummalta, kiehtovalta. Monan silmät kiilsivät oudosti, kun hän katsoi minua haastava ilme kasvoillaan. Yht'äkkiä hänen silmiinsä syttyi huippuhyvästä ideasta kertova palo. Mä painoin pääni Samin olkapäälle ja se teki samoin.

Seksiseuraa live seksiasennot kuvat homo

Homoseksuaaliseen seksinovellit suomi24 suomen seksi