Homoseksuaaliseen kalua äidiltä seksi reffit

Vapaus on Jumalan lasten tuntomerkki. Voitko vielä kertoa, mikä on mielestäsi Jumalan valtapiiri? Mun mielestä tuossa ei oo mitään pahaa et harrastaa seksiä eka kerran vasta avioliitossa. Sitä harvemmin tulee katumaan, toisin kuin "esiaviollisia" seksisuhteita.

En ymmärrä miks pitää ruveta pilkkaamaan, jopa yrittää muuttaa jonkun mielipide asiasta, jos joku tuollaisen valinnan haluaa tehdä. Ongelma tässä on se, että miehet pystyvät helposti huijaamaan olevansa kokemattomia, vaikka seksiä olisivat harrastaneetkin. Naisella tämä onnistuu äärimmäisen harvoin, biologisista kaikkien tietämistä syistä.

Ei nainen varmaan uskaltaisi mennä naimisiin vl miehen kanssa ja väittää ennen häitä et on neitsyt vaikka ei ole. Jos mies näin tekisi, nainen todennäköisesti joutuisi vain hyväksymään asian jos saisi tietoonsa. Mies taas saattaisi piinata asialla koko elämän, pahoinpidellä ja haukkua vaimoaan huoraksi ulkopuolisillekin. On törkeää, miten miesten kohdalla ollaan paljon sallivampia tässä asiassa. Ei sitten joku tietäis takuuvarmaa keinoa tunnistaa "tositilanteessa" et onko mies kokematon vai ei?

Joillakin immenkalvo on niin tiukka, että tarvitaan lääkärin apua sen puhkaisemiseen. Joillakin taas sitä ei ole lainkaan tai niin mitätön, ettei se repeä kuten asiaan muka kuuluu.

Eli nainen voi olla neitsyt, vaikkei verta tulekaan ja vaikkei mikään tuntuisi "puhkeavan". Itselläni oli tälläinen ja ajattelin silloin, että onneksi en ole kokemassa tätä ensi kertaa missään tiukassa uskonnollisessa yhteisössä, missä tytön tulee olla neitsyt miehelään mennessään. Asia luonnollisesti keskustellaan selväksi jo seurusteluvaihees- sa. Uskovaiset nuoret muuten ovat yllättävän fiksuja.

Jos jommallakummalla puolisolla on ollut ylitsekäymi-siä, ne on tietty selvitetty sielunhoidossa ja ripissä ja saatu anteeksi. Oman ja perheeni komemuksen kautta väitän, ettei lestadiolaisuus suinkaan ole mikään ahdashenkinen usko, vaan Jumalan lasten vapaan ja rakkaudentäyteisen ilmapiirin olotila. Eihän hän saa vl-maallikko-rippisalaisuuden vuoksi kertoa asiasta edes aviopuolisolleen. Onko neitsyys rippisalaisuuden myötä palautunut? Sivistynyt arvio on että hieman reilu puolet menee neitseenä vihille VL liikkeessä.

Ja meitä on jo kaksi ei neitseenä nainutta ja luulen rouvan käyvän nykyisinkin vieraissa. Miten vl-vaimo voi käydä vieraissa kun on aina raskaana tai imettää? Tuntuu oikeasti aika absurdilta ajatukselta.. Sen verran avoimesti olemme yhteisissä neuvonpidoissa ja kahden kesken keskustelleet asioista. Avioliiton pyhyyden vaaliminen on tärkeimpiä asioita. Ja jokainen uskovainen tahtoo panostaa omaan aviosuhteeseensa.

Tahdomme kilvoitella avioliitossamme elinikäisen marathonin. Liitto ei ole pikajuoksu vaan pitkänmatkan homma. Ollaan kiitollisia kaikesta, mitä vuodet tuovat kristittyyn perheeseen. Useisiin vl-autoihin mahtuu viettämään helliä hetkiä vaikkapa kauppareissuilla. Lapset kotona ja nurmi kasvaa ulkona? Jupe ja Salla Ettei tuu siellä ylitulemisia ja äänekkäitä hetkiä vaikkapa omassa teltassa. Me nuorenaparina mietitty asiaa.

Saan astella rakkaani kanssa käsikädessä aviopuolisona ja talostella Jumalan valtakunnan suuressa juhlassa. Edelliselle kysyjälle vink;kyllä useita hellyydenosoittamisia voi hoitaa äänetikin. Suviseuroissa tehty samoja asioita kuin kotonakin. Eli myös niitä hyvin intimejä juttuja. Ja se tuntuu seurapaikalla jotenkin hyvin lähentävältä. Onko muilla vuotiailla samoja kokemuksia? Kyllä sitä tulee seuroissa harrastettua yhdyntää.

Seuroissa kun lapset hyppää kavereittensa kanssa niin saa kaikessa rauhassa olla omassa asuntovaunussa pitämässä hauskaa. Joskus parikin kertaa päivässä. Kyllä se meilä ainaki hääyönä oli ekakerta ja en olisi hyväksynyt "esiaviollista" ennen papin aamenta, mikään ei olisi ollut puhdasta jos sitä ennen olisi harrastettu.. Mitä raamatussa lukee tästä asiasta, sitä on aivan turha kenenkään vääristellä.

Ne ketkä elävät toisin kuin raamattu opettaa, voivat katsoa peiliin ja miettiä sitä asiaa. En halua millään tavalla ketään syylistää mistään, mutta jokainen tietää "vanhoillislestaidiolaisuuden" joka perustuu "raamattuun". Kaksinaamaisuus alkaa olla aika yleistä vl-piireissä: Rakastakaa lähimmäistä niinkuin itseänne. Turvallisin paikka tuolle elämisen muodolle on Jumalan seurakunta, missä saa toisten saman tien kulkijoiden kanssa tehdä matkaa. Silloin on myös helpompi pitää kiinni uskovaisten periaatteista ja hoitaa avioliittoa.

Avio ei ole kahle vaan suoja. Suviseuroista ja se on monille uskovaisille tytöille elämän suurimpia mahdollisuuksia! Kun valtaisat tyttö- ja poikaporukat ovat liikkeellä, sitä toivoo mielesä, että rakkaus sais alun ja kasvun. Ja mikäpä ois sen ihanampi, ku polvistua seurateltassa samaan pöytään ehtoolliselle ihanan pojan kanssa. Vaikkei ihan vierekkäin siinä oltaskaan. Muuten sen ihanan pojan vierelle tunkee joku toinen tyttö. Parasta olla aktiivinen heti alusta alkaen. Tosin siinä kiireessä voi valita aivan väärän miehen laiska, omahyväinen, tuhlaavainen, narsisti, komentelija.

Sehän näissä suvarirakkauksissa on ongelmana, että hätäisesti tehdään lupauksia, joita sitten kadutaan loppuelämä. Pitäisi ainakin olla kirjeenvaihdossa ja puhelinyhteydessä jonkin aikaa, ennen kuin käydään ostamassa kihlat. Pitäisikö moinen hyväksyä morsiameksi?

Kun on saanu varttua lapsuudesta asti seurakunnan yhteydessä ja anteeksiannon piirisä, ei ole ollut haluja osallistua väärällä tavalla maailman rientoon. Naiseksi ja mieheksi varttuminen vaan lisää vastuun määrää, sillä ei kukaan taho syödä vaikkapa karkkia, mikä on kiertänyt luokassa paperittomana kädestä käteen.

Se on epäterveellistä ja vastenmielistä! Mutta ihan kuten paperissa ollu karkki on suojassa, samoin on Jumalan val-takunnan piirissä varttunu nuori suojassa. Aikusten elämään voi silloin astua puhtain ajatuksin ja mielin. There IS no God 1.

On se kumma jos ei saa juoda ku janottaa ja panna ku panettaa. Olen sitä mieltä että kaikkien pitäisi maistella paljon näitä " karkkeja " eikä tarttua ensimmäisen turkinpippuriin: Ei voi olla ihastumatta hyvännäköisiin veljiin. Sitä tulee mieleen rukous, että jos Herra jo näissä seuroissa antaisi mulle matkakumppanin.

Saattomieheksi, ystäväksi ja rakkaaksi. Hänen kanssaan saisi opetella seurustelua puhtaalla omallatunnolla. Ja juoda limua kun janottaa ja pitää kädestä kun haluttaa osoittaa kiintymystä. Voisi olla terveellistä opittavvaa maailman mielisilleki. Mutta toiset nykyaikaisessa kiihkeässä maailmanmenossa. Ja sen yksi osa on se, että kaikkia on kokeiltava ja heti.

Mitä tuosta turhia lämmittelemään kuukausi tolkulla, jos voi panna tulen padan alle heti? Tämä nuori nainen ei kylläkään vaikuta mitenkään onnettomalta ja kireältä. Annetaan kunkin hoitaa nämä asiat omalla tavallaan. Toivotaan, että hän löytää enemmin tai myöhemmin mieluisen ja rakkaan kumppanin. Tämä nyt on vähän sellainen tyrmäysjuttu ainaki meikäläiselle. Kun seurakentällä kävelee, voi huomata ujosti vierekkäin käveleviä onnellisia nuoria kymmenittäin.

Tässäkin mielessä Liperin kokoontuminen on siunaukseksi Siionille. Ja kuukaudet näyttävät, miten nuo suhteet sitten kehittyvät vaikkapa kesän muiden isojen seurojen tapaamisissa. On elämän merkki, että Siioniin on luvassa uusia äitejä ja isiä. Ihmiset ovat yksilöitä tässäkin, ilman uskonnon raamejakin. Ja onnea ja rakkautta riittää. Ei kovin yleistä ehkä, mutta ei mahdotontakaan.

Lestadiolaisten kirjoituksista vaan saa käsityksen että he luulevat ikään kuin omistavansa ainoina mahdollisuuden elinikäiseen rakkausavioliittoon. Ihan samalta maistuu kuin suoraan pussista otettu. Hääyönä eka kerta oli ja ompa sitä kerenny olla iha riittävästi sillai.

Esiaviolliset suhteet ovat huoruutta. Näyttää siltä, että uskottomien on vaikea kestää lestadiolaisnuoren puhtautta. Sitä elämäntapaa, missä on oltu kuuliaisia Sanalle. Eli sukupuolielämä kuuluu vaan avioliittoon. Jos ihminen omantunnon vaatimuksestaan valitsee pidättyvyyden ennen avioliiton solmimista, se on minusta ihmisen oikeus ja merkki myös uskovaisena olemisesta.

Sitä ottaa Jumalan Sanan todesta. Mikäli ylitsekäymisiä tapahtuu, se on rikollista ja sellaisenaan tuomittava.

Se on kitkettävä heti pois. Kaikkea kuulemaansa ei kannata ottaa todesta. Ei ole myöskään järkevää vastata ilmiselviin asiattomuuksiin. Ja ne, jotka eivät tahdo vaeltaa kristittyinä. Uskovaisia ovat siis elävässä uskossa olevat baptistit, helluntalaiset, ev. DD ja väitetäään totuudeksi mitä sattuu paskaa. Nuoret ovat tänään rohkeita ja viisaita. Uskovaisia nuoria ei kannata aliarvioida.

Seksuaalisuus ei ole uskovaisen nuoren tärkein asia vaan hyvän omantunnon liiton säilyttäminen ja kristittynä eläminen tässä maailmassa. Elämän antajan lahjat ovat suuret. Ja sitten saa kysyä mitä vaan. Eikö usakoville nuorille sallita erehdykset. Minkä sitä omille haluilleen voipi? Kyllä uskovainen nuori pyrkii noudattamaan Sa- nan mukaista pidättyvyyttä, eikä levittele siementä ennen sen aikaa, tai vastaanota.

Kiusaukset ovat totta luvulla, mutta yhdessä voitamme! Mun pari tuttua uskovaista tyttöä sanoi, että jos kiusaus käy suureksi, se helpottais? Vai onko pareen pysyä irti hiplauksistakin? Tar-koitus on mennä puhtaana vihille syksympänä. Ihmisen seksuaalisuus on hänen oma asiansa. Jostakin kumman syystä papisto on joskus muinaisuudessa ottanut itselleen oikeuden myöntää jotenkin luvan sukupuolielämään.

Vallankäytöstähän tässäkin on kyse. Naisen seksuaalisuus on ollut Hirveän Paha asia niin juutalaisuudessa, kristinuskossa kuin islamilaisuudessakin. Erityisesti ääriryhmät - jollainen lestadiolaisuuskin on - keskittyvät opissaan siihen, että tuota Hirmuista Ilmiötä kurissa pidetään. Nainen nähdään olentona, joka johdattaa miehen KIusaukseen ja siksipä nainen onkin vangittava kotiin mahdollisimman suuren lapsikatraan kera, jottei hän vain saata miehiä kiusaukseen. Ja kukaan ei näe mitään kummallista tai väärää siinä, että ihmiset kehotetaan ja ohjataan avioitumaan jopa alaikäisinäkin; aivan kuten keskiajalla tapahtui?

Onneksi oli kuitenkin jotain päällä. Nimittäin Peran elimistö tuli liian kuumaksi ja poisti liian tuotteen sen vaatteisiin. Mutta me opittiin, ettei tulela kantsii leikkiä. Ja saattomiesten kanssa voi puhua, mikäki kaksin jaksaminen hyvällä omallatunnolla tuntuu liian vaikealta.

Viikon yhdessäelämisen jälkeen sanoivat olevansa kiitollisia, että ovat siunatussa liitossa saaneet kokea yhteyttä ja onnea ihan uudella tavalla ja tasolla. Ja seuraukset nähtävissä taattu alta vuoden.

Tollasia nuoria kutsutaan vuodenpäästä isäksi ja äidiksi. Rakastamaan toisiaan, kokemaan rakkautta ja rakentamaan uutta kotiaan. Sinne kun vielä pikkuinen tulee, on onnen täyteys läsnä. Ja seuroissa saa käydä Siionin ruokaa syömässä. Oli hyvä pysyä periaatteessa, vaikka lujile meinas ottaa. Musta tuntuu ihanalta, kun saa olla miehen nainen! Toisaalta osaat iloita jo pikkuisen naiseudestasi. Tähän kuulunee kohdallasi myös se, että alat valmistautua äitiyteen? Tosin lienet aika nuori, päättelen sen viestistäsi.

Mutta samalla sekä mieli että kehosi ovat joustavimmillaan. Onnea tutkimusmatkallesi nai- sen ja miehen vuorovaikutukseen kaikilla tasoilla,. Noono kaikki ne pienet luikertelevaiset solut, siittiöt. Ja pian saat kokea, että nuoresta naisesta tuleekin äiti.

Muista kuitenkin, että yksinkertainen äiti on usein paras äiti. Sitten voinet päättää haluatko lisää. Keitähän nämä tyypit on, jotka tänne kirjottaa. Ja myös kirjoitusten sisällöt ovat aika hullunkurisia. Mitähän varten ihmiset jaksavat kirjoittaa meistä rumasti.

Minua ei varsinkaan kiinnosta toisten makkariasiat sitten yhtään ja luulen että en ole ainoa. Mielestäni maailmassa on paljon tärkeämpiä asioita kun se olemmeko me uskovaiset hääyönä koskemattomia vai emme. Yksinkertaisesti nämä ovat sellaisia aiheita, jotka eivät kuulu kenellekkään muille paitsi pariskunnille ja heidän uskolleen Jos tiedätte mitä yritän teille kertoa.

No sinulla on sitten erilainen kaveripiiri. Ei ole yksi kerta kun joku on myös kertonut asiaa eteen päin kun joku on tehnyt synnistään parannusta. Siitä se sitten asia leviää ja juoru yleensä pahenee. Aika yllättävää jos sä et ole koskaan ko. Mä olen tosin jo 25 wuotta vanha joten aika monenlaista juttua olen joutunut näkemään ja kuulemaan. Kaikki kuitenkin ihmisyyteen ja inhimillisyyteen liittyvää.

Sitten viel pitää muistaa se, että aika monet "esiintyy" aika pyhinä ihmisinä Kyllä jo-kainen uskovainen tietää, mitä sana opettaa ja seurakunta. Mutta kun me ei olla täydellisiä, halutaan tietää, miten toiset saman tien kulkijat menettelee ja sitten arvioida omaa vaellusta.

Ja ainakin nuorille on tärkeää tietää, kuinka Valtakunnassa eletään. Ja millaiset armoneuvot saadaat tueksi. Ei se ole niin yksinkertaista olla nuori seurusteleva pari. Tai siis keskustellaan heidän kanssa. Saavat seurakunnan kanssa jutella asioista. Erityisesti siitä, onko nautinto paikallaan sillä tavalla, että siitä puhutaan. Ja toiseksi halutaan rohkaista Noonoa ja P: Mutta kun he ovat hyvin nuoria, halutaan opastaa lämmöllä.

Jos oot niin ruma ettei kukaan huoli,tai kehari,tai muuten pariton. Onko sun elettävä koko elämä ilman seksiä??? Eikö itsetyydytys oo paree ku että meet jonku tuntemattoman tai maksetun kanssa ja saat vaikka kuinka kamalan taudin tai tuut entistä onnettomammaks?? Muistakaa ny hyvät ihmiset ettei kaikille avio- tai avo-onnea oo suotu. Mitä pahaa ne on tehny jos ei saa orgasmia kokea koskaan. Ei mikään vl-sadistikaan voi niin opettaa eikä Raamatussa asiasta puhuta yhtään mitään et se pitää olla kirjaimellisesti eikä tulkintaa,koska julistatte ettei mitään saa tulkita vaan kaiken on mentävä KIRJAIMEN mukaan.

Anti niiden ihan täysin rinnoin nauttia rakkauden riemuista ja omasta nuoruuden innosta. Kunhan mesikuu on ohitse ja arki alkaa, ni tahti harvenee. Ei ole ihmisen perustoiminnoissa eroa sillä, mitä uskovainen tai uskoton tekee. Samaa asiaa, koska sukupuoliolentoja ovat. Kokonaisina saamme toteuttaa lahjan hyväksikäyttöä. Vai onko jollain uskovaisella uskallusta kertoa täällä nimetönnä, jos ei ole jaksanut odotella.

Masturbointi on myös syntiä, sillä "siemeniä ei saa heittää hukkaan". Valistuneemman käsityksen mukaan tuo kuuluu normaaliin ihmisen kehitykseen ja kypsymiseen. Mutta kova juttu taitas olla kertoo, ettei maltettukaan odotella amenehen!

Jumalan sana laimin lyöminen tuo haavoja uskovaisen tuntoon. Jumala varjelee synniltä seurusteluaikanakin, jun itse haluaa elää oman tunnon ja uskon mukaisesti. Oma tahto tuo monesti lankeemuksia. Mitäs sitten tehdään, ku alkaa puolen vuoden seukkaamisen jälkeen olla halut rakastella ihan huipussaan? Pinna molemilla kireellä jos ei sekstata? Tietysti se edyllyttää, että henkisesti ollaan jo kasvettu aika lailla yhteen ja on tahto perustaa perhe. Jos ei vaikka mahdukaan tai toinen ei ole kiinnostunut?

Miten tuon voi hoitaa muuten? Ja paras vas- taus on ei vielä. Sillä aviossa kyllä ehtii kaiken kokeilla ja pelkoa ettei joku onnistus, ei tarvitse tuntea.

Myös sitä, mitä kuuluu yhteiseen taipaleeseen naimisissa. Minusta on käsittämätöntä Jumalan Sanan pohjalta se, että har- joitetaan avioliittoon kuuluvia juttuja ennen sitä.

Seurakunnassa kyllä on ainakin Oulussa ollut selvä opetus asioista. Ja siitä, mikä on tärkeintä. Jumalan sana ei anna lupaa esiaviolliseen suhteeseen. Raamatussa kerrotaan Abrahamista, kuinka Hän vei Rebekan majaan ja otti hänet vaimokseen.

Ymmärrän, että Abraham vei Rebekan Jumalan huoneeseen, jossa heidät sen tavan mukaisesti vihittiin avioliittoon. Samoin Jumala yhdisti Aatamin ja Eevan avioliittoon , kun Hän julisti heidät mieheksi ja vaimoksi.

Raamatussa varoitetaan huoruudesta ja riettaasta halauksesta. Nämä kaikki on syntiä, jotka ei kuulu Jumalan lapsen elämään. Usko on pimentynyt,ja omalle tahdolle on annettu valta, jos tämä ei näytä synnille. Jumalalta voi pyytää oikeaa ymmärrystä , sillä nämä ovat kadottavia syntejä, jos näistä ei saada tuntoa. Ei kait kukaan mene naimisiin, jos ei seksistä välitä.

Jumala on ottanut sen huomioon luodessaan ihmisen. Sielun vihollinen se kuiskii kokeilemaan varmuuden vuoksi, kun se haluaa uskovaisen eksyvän. Avioliitto alkaa paljon vakaammalta pohjalta, kun seurustellaan puhtaalla sydämellä. Jumala siunaa kuuliaisuuden Jumalan sanan neuvoille. Monelta on mennyt usko tämän synnin myötä , tai uskovaiselle lankeemus voi tulla raskaana mieleen avioliiton aikana. Eiks muka koskaan tullu tarvetta ylitellä rajoja?

Jumala antaa rakkauden, kasvun ja tunteet. Niitä on kohdeltava kunnioittaen ja hellästi. Laulujen Laulu on yksi hyvä kirja luettavaksi nuorille seurustelevaisille. Siinä kuvataan Jumalan suhdetta seurakuntaansa ja samalla myös ihmiten välistä suhdetta.

Joku on sanonut kirjaa hyvinkin eroottiseksi toiselta puolelta. Mutta hyvin siinä mies ja nainen toisiansa Jumalan luomina ylistävät. Mitä nuorempana aloittaa, sitä paremmin pärjää. Samane juttu pätee parisuhteissa. Ku vetoa on, ei ku kierroksilla töihi. Ja ihan sama ajatus pätee uskovaisen nuoren suhteeeen. Mielestämme jonkinlaiset pettingin voi ymmärtää, kun se estää pahemmalta teolta. Tiedetään, että monet toisetkin harrastaa sitä.

Ja tähän varmasti tahtovat uskovaiset nuoretkin kommentoida? Meiliaikulle ja muillekkin, kyllä se "aina mahtuu" toteamus on varmasti totta. Mutta seksi on erinlaista eri ihmisten kanssa. Ero on valtavan suuri, sanoinkuvamattoman suuuri jopa niin suuri että alkaa aivan oksettamaan se et kuinka on voinutkin sänkyyn langeta "senkin" kanssa, eihän siitä tullut ollenkaan sama fiilis kuin NNN: Eli ilman muuta kannattaa kokeilla, muutoin EI voi mitenkään tietää onko seksi kuin piste i: Toki avioliitto alkaa joltan paljon paljon vakaammalta pohjalta kuin seksistä ja siitä kuinka se kumppanin kanssa sujuu, mut miksi tyytyä sellaiseen kumppaniin jonka kasaa se on "perunansyöntiä" kun on mahdollista tutustua jokaisella sellaiseenkin ihmiseen jonka kanssa muiden tärkeiden asioioiden lisäksi seksi on kuin piste i: Kristinuskon ja elävän kristillisyyden kannalta tilanne on selvä.

Avioliitto merkitsee myös oppimista läheisyyden asiassa. Kun siihen panostetaan, lähes taivaallinen olotila on koettavissa kahden ihmisen välillä. Edellisen puheenvuoron käyttäjä ihannoi sitä, että eri ihmisten kanssa on eri herkut. Mutta uskovaisina halutaan luottaa siihen, että Jumala antaa sen oikean puolison, jonka kanssa natsaa parhaiten. Herra Perkele toki yllyttää joskus hamuilemaan sivulta. Mutta kun henkinen yhteys ja hengellinen ovat kunnossa, ruumiillinenki yhteys toimii upeasti. Soitteli tänään naapurimaasta lyhyen puhelun ja kertoi sen olleen ihanaa.

Oli ekaksi jännänny, miten menee, mutta sit olivat miehensä kanssa kokeilleet viel pari kertaa ja sisko sanoi olevans onnesta soikeena. Oli kuulema ootus kannattanu. Jos saa uuden auton koeajolle, sitä on ekana kiva ajella. Siitä vaan baanalle ajeleen.

Miks ihmeessä pitäis odotella vuosi-kolme yhtä kivoimmista jutuista, mitä nainen-mies voi toteuttaa? Pian puoli vuotta avio- liitosa olleena kannatan ehdottomasti perinteistä uskovaisten opetusta. Eli kyllä taivas on uudella tavalla kirkastunu, kun on rakkaan kanssa saanut nauttia Luojan suurista töistä ih-misen läheisyyden kauttaki.

Siinä on vaan semmoinen juttu, että kun olet sekstaillut tusinan verran jätkien kanssa, olet saattanut saada vaikka minkälaisia infektioita.

Kun ole telämässäni vain sen yhden ainoan kumppanin kanssa, olette vapaat sukupuoli-infektioista, ei tuu hiivasientä eikä muutakaan syfilistä, jne.

Ja sitten se moraalinen puoli. Kuniiaa ja mainetta ei ainakaan saavuta sillä, monenko jätkän kanssa olet ehtinyt pelehtiä. Onhan se mukavaa mennä naimisiin ja olla vain sen yhden kanssa kun menneisyys on puhdas. Ensin pitää olla varma siitä, että haluat olla sen saman jätkän kanssa koko elämäsi ja sitten vasta vihkimisen jälkeen alkaa sekstailemaan. Tämähän on päivänselvää pässinlihaa uskovaisielle, muttei uskosta osattomille.

Jos moraali katoaisi kokonaan, käy niinkuin muinaisessa rooman valtakunnassa, että se tuhoutui moraalittomuuden seurauksena. Kyllä pitää ihmisen elämässä myös seurusteluaikana olla pelisäännöt, kuten esim. Jos ei mitään pelisääntöjä, lakeja, moraalia ja syntikäsitettä olisi, mehän tappaisimme toinen toisemme, pettäisimme, valehtelisimme, varastelisimme ja sotkisimme joka paikan. Ilman sääntöjä elämästä ei tule mitään.

Jos hyppäät kukasta kukkaan, saat pian huoran maineen ja ei ne aviottomat lapsetkaan ole kehuttavassa asemassa. Sota-aikana syntyi ja puhuttiin äpäreittenm lapsista, ne olivat hairahtuneitten naisten lapsia vieraan vallan sotilaitten kanssa tehtyjä.

Kun liikenteessä ei noudateta pelisääntöjä, saamme joka päivän uutisista lukea, kuinka taaskin ajettiin kuolonkolareita; hölmöilyn ja piittaamattomuuden seurauksena. Seurustelu ei ole leikin asia, vaikka uskottomat nuoret sen sellaiseksi katsovatkin. Onellista perhe-elämää ja avioliittoa ei tule kevytmielisten sukupuolisuhteiden harrastajalle. Tarkastelen tätä tapaa puhtaasti maalliselta kannalta: Hedelmällisyys on silloin suurimillaan.

Lasten hoito sujuu paremmin. Varhainen avioituminen purkaa seksuaaliset paineet luonnollisella tavalla. Ylimääräinen kukasta kukkaan lentely vähenee. Silloin parisuhde ehkä on kestävämpi. Mustasukkaisuutta aikaisemmista intiimeistä suhteista ei synny eikä niistä aiheutuvia riitoja.

Seksitauteja esiintyy vähän, sekä niistä aiheutuvaa hedelmättömyttä. Koulunkäynti ja ammattiin valmistuminen takertelee tai jää kesken. Puolisolla saatta olla luonnehäiriö tai hän on salahomo. Yleistoteamuksena voidaan sanoa, että jos onnistuu välttämään tai hillitsemään negatiivisia puolia asiasta, niin ei tämä lestadiolaisten tapa ei ole lainkaan kauhea.

LOL "Puolisolla saattaa olla luonnehäiriö tai hän on salahomo. Sitä vain ei raportoida paikalliselle vl-saarnamiehelle. Meitä on 9 tyttöä ja yksikään ei ole harrastanut seksiä ennen avioliittoa. Kaksi meistä on vielä yksineläjiä. Eli siis nykyaikana muka ei vois rakastella ennen aamenta?? Säilyy omatunto puhtaana ja ei tule tunnontuskia. Seksuaalisuus on niin hieno juttu, ettei sitä kannata tärvätä liian aikaisilla kokeiluilla.

Ei ne suotta ole menneet sukupolvet avioliittoon asti odottamista opettaneet! Sain olla lähetysmatkalla ulkomailla. Siellä puhuttiin avioliiton puhtaudesta ja siitä, miten seurustellessa on hyvä puhua selväksi sekä uskomisen asiat että maallisen huolehtimisen asiat. Ja kun on kysymys avioliitosta, myös intiimit asiat ka periaatteet on hienoa sopia.

Kummallekaan ei tule sitten yllätyksenä se, mitä avioliitto tuo tullessaan. Eli vastuun ottaminen myös seksuaalisista asioista ja perheestä. On niinku selvä, että turhaa kouhotust panna aikaa hukkaan. Ku on mahollista, ni siitä vaan tuulemaan. Jos ei ehkäsyy voi käyttää, on varmat päivät seukkasuhteessaki! Ja ennen muuta syvimmälä mahdollisella tavalla.

Monilla luonnonkansoilla se on iha saletti juttu. Ja missä Raamatusa kielletään rakastelu ennen liiton solmimista? Ei liikaa rakkautta Siihen kuuluu ihmisiä eri hen- hellisistä piireistä. Mutta jokaisella on hengellinen ymmärrys siitä, että tosi rakkaus odottaa aina avio- liittoon asti. Paljon saa, kun malttaa odotella! Silloin tulee kokemuksia eri ihmisten kansa runsaammin ku lestatiolaista elämänkä-sitystä noudattaen. Ja onko siitä mitään kielteistä?

Tämä teema on esillä jo Vanhassa Testamentissa. Lisäksi seurakunta rukoilee nuorenparin puolesta ja pyytää siunausta heidän liitolleen. Vasta sitten on aika aviolliseen yhdyselämään. Kukaan näin teh-nyt uskovainen ei ole katunut tekoaan. Ei enää ilmeisesti nykyään mene noin.. Mutta mitä olen omien vl-kavereiden kans jutellu,ei monikaan enää odota avioliittoon.

Ennen monet seurusteli suht lyhyen aikaa ennen avioliittoa juuri siksi,ettei seksiä harrastettu. Nyt monet seurustelevat vuosia mikä entisvanhaan ois ollut kauhistus. Tuskinpa kukaan vuosia pitelee vaan kädestä rakkainta ihmistä ;.

Jos suhteutetaan kristillisyyden piirissä liikkuva toistasataa tuhantinen väkijoukko muuhun Suomen väestöön, voi todeta, että ns seksuaalinen hyväksikäyttö on aika harvinaista. Mutta jokainen tapaus on liikaa, ja siksi ne on käsiteltävä lain mukaisesti. Kyllä ainakin keskustelujen perusteella hyvin suuri enemmistä uskovaisista nuo- rista on seksuaalisesti kokematonta avioliittoon mennessään.

Ainakin allekirjoittaneen Siionissa on luonnollista, että nuoret menevät naimisiin alle vuoden seurustelun jälkeen. Kyllä sen ajan jaksaa ihan hyvin pidellä toista kädestä. Jumala on antanut ohjeen avion solmimisesta ja siitä, ettei seksielämä kuulu muualle.

Tänään suuri haaste on se, että ahkeroimme pitää Jumalan lain ohella kunniassa myös esivallan säätämän lain. Silloin tarjoamme terveen kasvualustan lapsillemme ja nuorillemme. Onks parasta jättää tuleva puoliso ulkopuolel, vai kertoo jotain? Yhel mun kaveril on nuin. Jos on taas traumaattisia kokemuksia niin silloin on parasta pohtia asiaa ammattiauttaja kanssa, käydä jutteleen esim jollekulle psykoterapeutille asiasta sit kertoo seurustelukumppanille ja tämän keskustelun tuntemuksia taas käydä läpi terapeutin kanssa.

Sit vaan yhdessä harjoittelemaan hellyyden aakkosia eli ekka pussailu sit hyväilyä jne. Minua ainakin inhottaisi suunnattomasti jos puolisoni kertoisi esimerkiksi isänsä hyväksikäyttäneen häntä vaikka olisikin pelkästään uhri sairaan pedofiilin kynsissä. Kannattaa ehdottomasti turvautua ammattilaiseen sillä sieltä saa oikeasti apua. Koska vl-piireissä korostetaan kovasti, että vasta hääyönä saa, niin jotkut miehet voivat olla tässä suhteessa hyvinkin herkkiä.

Jos he huomaavat, että heidän tuore vaimonsa ei olekaan neitsyt, niin seurauksena saattaa jo alussa olla kova riita ja huuto. Silloin asia ainakin on pakko kertoa. Moni ystäväni on aloittanut seksielämänsä jo seurustellessaan eli ei enää ns pakko olla neitsyt kuten ehkä aikaisemmin.

Käyttävät ehkäisyä joten ei raskaaksi tulon pelkoa liian aikaisin. Vaikka ehkäisyn synnillisyydestä yhä puhutaan niin tavat muuttuneet. Minä olen vielä neitsyt sillä meidän tarkoituksenä on odottaa hääyöhön. Varmasti moni ajattelee sen olevan kummallista mutta se meidän ratkaisu. Avioliitossa aiomme käyttää ehkäisyä sitten jos tuntuu että lapsia tulee yli voimavarojemme. En tiedä ehkä v neitsyt on kummajainen seksiä pursuavassa yhteiskunnassamme mutta en koe mitään menettäneeni vaikken ole vielä seksiä harrastanutkaan.

Sitä en voi kieltää etteikö välillä olisi ollut tilanteita jolloin kiusausta olisi ollut viimeisen vuoden aikana mutta on yksi syy enemmän odottaa innolla hääpäivää Sulhanen voi saada kuitenkin myöhemmin asiasta tiedon, koska juorut kulkevat niin nopeasti.

Jos hän hylkää naisen tästä syystä, niin se osoittaa vain hänen kypsymättömyyttään. Jos mies todella rakastaa valittuaan, niin hän hyväksyy tämän sellaisena kuin hän on. Tietenkään asiasta ei pidä kertoa heti ensimmäisessä tapaamisessa. Mutta kun alkaa olla tosi kysymyksessä, niin on parasta nostaa kissa pöydälle. Silloin on vielä mahdollista perääntyä, jos asia tuntuu ylittämättömältä. Tai hänen mielestään sopiva lapsimäärä on paljon sinun käsitystäsi suurempi?

Reija-Liisa, ystäväsi olisi ehdottomasti parasta kertoa sulhaselleen! Ei meilä Pohjanmaalla ainakaan harrasteta juuri ennen aviota seksiä. Oon jutskanu siitä n 20 seurustelevn nuorenparin kaa. Toki jokku tietää muutaman eritavalla ajattelevan. Mut on tahottu olla uskollisia seurakunnan ja raamatun opetuksele. Mutta melkeen loppuun onnistuttiin.

Nyt avioliitossa ei asia hirveesti harmita. Ehkä vähä pettyny omaan suoritukseen. Onks toisile sattunu näitä viime hetken lipsauksija? Se on kaikki tänne, niin pysyy varas-tot kunnosa.

Mikä ihmeen autuus se häihin oottaminen on ja miks sitä tarvittaisi? Vastaan aluksi edelliseen viestiin. Se on syntiä Jumalan edessä ja me haluamme olla kuuliaisia jumalan sanalle.

Ollaan seurusteltu jo kolmatta vuotta, ikääkin molemmilla on 40 välillä. Ei olla harrastettu sellaista kanssakäymistä missään muodossa. Ainoastaan on keskusteltu asiasta. Meillä on ollut kirkkaana näkemys että lisääntymiskäyttäytyminen kuuluu avioliittoon. Hyvin vähän ollaan keskusteltu muiden seurustelevien parien kanssa miten kohdata seksuaalisuutta seurustelun aikana. Sellaisen ajatusten vaihto olisi mielestäni hyvin rakentavaa.

Siksi on ollut mukava lukee edellisiä kommentteja, jossa on ollut paljon hyviä kirjoituksia. Itse koen että puhuminen auttaa, jos tulee sellaisia haluja.

Alkuvaiheessa niitä tilanteita oli enemmän, mutta nyt sellaisia tilanteita on jotenkin oppinut kestämään paremmin. Menkää nyt sitten ihmeessä vihille, kun olette jo varttuneita ja tunnette toisianne varmasti riittävästi. Ei asiaa kannata loputtomiin harkita. Kyllä siinä aktivoituvat ne puolet, missä on jarrut nyt olleet vähän niin kuin päällä. Ikää on ja perhe tuo mukavasti suolaa arkeen. Siis vähä tuntuu hassulta lukee tota eelläolevaa.

Miks ihmeessä pitäs jarrutella seksijuttuja vuosikaupala? Siitä saa ties mitä traumoja. Ja ku nykyisin ei ole pakko tehä isoja perseitä, ni naimisiin ehtii 40 vee täytettyäki. On täs aikaa ootella vielä 15 vee. Silloin on turvallista antaa luomisen mahdollisuuksien toteutua, eli perhettä on hieno kasvattaa.

Rakkaus sekä seksu- aalisuus on annettu käytettäväksi lahjaksi. Emme tahdo odottaa turhia aikona, vaan käyttää hyväksi joka hetken, mikä meille annetaan. Kuten ennen virsikirjan sanoin laulettiin: Jos et ole provo, niin kuitenkin mies.

Et joudu kantamaan ja synnyttämään niitä kirkassilmiä. Se on muuten rankkaa touhua, usko pois. Joku voi joutua vuorokaudenkin synnyttämään lasta. Mutta joku uskovainen voi selvitä jopa ensimmäisen lapsen synnytyksestä kahdessa tunnissa. Yleinen tieto kertoo, että äidin vaiva unohtuu, kun kohtaa ja näkee ensim- mäistä kertaa pikkuisensa. Isän tunne on samantyyppistä. Tosin isän vaivannäkö on ihan erityyppistä jo odotusaikana. Mutta silti useat ottavat mielellään vastaan ne lapset, mitä heille toivotaan.

Eli heti häiden jälkeen alkoi ystäväni odottaa vauva. Se putkahti maailmaan 10kk häistä. Odotus ja synnytys oli kohtalai- sen rankka. Kolmas synnytys oli vajaa kolme vuotta synnytryksestä.

Jatkosta pitää huolen hormoonikierukka, sillä olemme sitä mieltä, että 4 lasta on kylliksi. Emme jaksaisi tuota vauhtia enempää. Olo on tasapainoinen, joskin väsynyt. Häihin asti maltettiin odotella, kuten olemme oppineet ja uskomme itsekin. Nyt on aika kasvat-taa lapset nuoriksi ja Jumalan valtakunnan talostelijoiksi täällä pääkaupunkiseudul-la.

Ja vanhan kristillisen tavan mukaan sitten harrastetaan "lauantai-illan huumaa". Lutheruksen ajatus oli, että parisen kertaa viikossa Ei toki julkisella paikalla. Mutta silloin mieli on virkee ja olo positiivinen. Ihan samalla laila, kuin kissalla kerman jälkeen. Olen vakavissani miettinyt, miten uskovaisena tulee suhtautua homoseksuaa- lien parisuhteensolmimiseen ja sitä seuraavaan hääyöhön? Onko maistraatis-sa solmittu parisuhde samanlainen periaatteessa kuin häät.

Eli kuuluuko sek- suaalielämän aloittaminen vasta rekisteröidyn parisuhteen jälkeiseen aikaan? Toisaalta ymmärrän sen, että kristillisyydessä ei kannateta homoutta, mutta jos joku ei jaksa olla ilman sitä, niin vastako liiton jälkeen seksiä?

Ymmärrän kyllä, ettei lapsia voi suhteesta sellaisesta syntyä. Näitäkin tapauksia esiintyy joukossamme joskus. Vielä ole vastausta eikä srk n kantaa mut eiköhän se saada ensi kesän vuosikokouksessa. Se kun on muutamalle homosek-suaalille ihan omantunnon kysymyskin!

Se vaatii samanlaista kilvoittelua kuin synnin poispaneminen ja sitä vastaan taistelu vaikkapa viinan, ahneuden tai pedofilian asioissa. Kari ja x Ollaan jouduttu tähän asti istuun eri puolilla salia varmuuden vuoksi. Mutta jos vaan pysytään kädessäpitämislinjalla kaikissa asioissa, onko seurustelum-me hyväksyttävää? Jos onnaa, ootte onnellisia. Ei taida kukaan Siionissa pahentua. Onko miehen oikein antaa vaimolleen nautintoa nuolemalla vai onko yhdyntä ainut oikea tapa harrastaa seksiä?

Kun oomme naimisissa, kaikki on luvallista, mistä pariskunta yhdessä nauttii. SRK ei halua eikä ole tahtonut antaa ns sänkykammarioh-jeita. Ne saapi jokainen pari ite päättää. Elikkä kuin kihlapari voi vl-opetuksen mukaan pitää toisiaan hyvänä? Lute-rilaisessa kirkossa moni hyväksyy jo sekstaamisen kun on menty kihloihin. Ja olikos sitä vihmimistä edes ennen? En ole saanu selvää vastausta, vaikka olen sitä kyselly vl-ihmisiltäkin.

Tuo opetus ei ole mihin-kään muuttunut. Erityisen tärkeää se on tässä maailmassa, missä nuori tahtoo kaiken heti ja itselleen. Psyykkiselle ja hengelliselle kasvulle on hyvä antaa aikaa seurusteluaikana ja siten tehdä pohjaa seksiasioille, joiden aika on vasta avioliitossa. Tokko kukaan on katunut sitä, että on halunnut odottaa vihkimiseen asti.

Kolme vuotta kihloissa on aika pitkä aika ja monenlaiset paineet hyppää ylös. Ja ku kuitenki käytetään ehkäisyä nyt 3 lapsen jälkeen.

Täällä pääkaupunkiseudulla se on aika yleistä korkeasti koulutettujen parissa. Lääkäri ja maisteri Kun on kyse kristillisyyden toteuttamisesta, niin siinä asiassa kenestäkään ei tule ylioppilasta, saati ylioppinutta. Jumalan armon varassa teemme matkaa. Ja avioliiton alkuun kuuluvissa asioissa olemme vastuullisia kaikki samalla tavalla.

Merkittävä juttu siksi, että tahdoimme elää avioliittoon asti toisiamme odottaen. Seksu-aalisuus oh Herran hieno lahja ja ihana nautinnon lähden. Mutta historia oli opiskeluaiheeni ja puolisoni lääketie-de. Mies ja nainen ovat perusyksikkö. Synti eri muodoissaan saa valtansa ihmisiä. Mutta uskovaisina meidän on syytä huolehtia, että olemme joka hetki anteeksiantamuksen ja hyvän omantunnon vaeltajia.

Maailma katsoo meitä ja tekojamme. Siksi tahdomme ahkeroida Juma-lan pyhän sanan seuraajina. Myös langenneiden tukeminen kuuluu kris-tillisyydessä vanhastaan asiaan. Niin aviota solmittaessa kuin sen aikana.

Mutta minun ymmärtääkseni kristillisyyden nimissä ei voida siunata homoseksuaalista suhdetta. Ihminen kyllä, syntiä ei. Ja reilu tuomio tulee mit myös pedo-asiossa? Hääyö on tarkoitettu miehen ja naisen yhteisen sitoutumisen vahvistukseksi ja mahdollisuudeksi. Lapset eivät mene naimisiin vaan aikuiset.

Mut muksi kuitenki on pedo-ja jopas uskiksissa. Sillä kristillisyyden piirissä on aina, mutta erityisesti viime aikoina puu-tuttu kaikkeen sellaiseen vaellukseen, mikä on seurakunnalle ja Juma-lalle suruksi. Vaikka uskovainen saattaakin langeta, haluemme pitää esillä parannuksen, myös elämänparannuksen asiaa. Mitä se muka käytännös tarkottaa?

Kyllähän nainen tietysti synnytyksen kestää. Työ alkaa vasta sitten. Vl-piireissä ei haluta nähdä naisten taakkaa isojen perheiden äiteinä. Uskovainen pappi kirjoittaa siten kuin kaikki olisi niiiin helppoa vl-perheessä. En itse ole vl, mutta tunnen heitä runsaasti.

Lopuksi jopa vaarallisia synnytyksiä, hengenlähtö lähellä. Mitä jos myönnettäisiin, että rankkaa on, asialle pitää tehdä jotain. Siinä olisi oikea asenne tähän päivään. Mutta en oo tentannut keltään kaverilta, oliko niillä. Se on henkilökohtainen asia. Ellu ja Lare on ainoat oottajat viime vuosina. Mutta jos tahtovat itseään kiusata, niin mikäpä estää. Vaan mikä on se hyöty moisesta? Vajaa vuopsi avioitumisemme jälkeen olemme edelleen kiitollisia, että maltoimme odotella.

Monia ihania hetkiä on vajaaseen vuoteen mahtunu. Ja päivä päivältä elämä vaikuttaa antoisammalta, ku osasimme uskoa. Siis todellakaan, ei mitään kielteistä ollut odotuksessa. Kyl nuorena ehtii vielä vaikka mitä ja vastuu kasvavasta perheestä kiinnostaa. Odotustahtoa vaan toisile uskovaisillekin.

Mikäs uskovaisen tytön viestinkirjoitusaika on aamuyöstä? Ja kyllä ehottomas-ti on kristillisyyden näkemyksistä poikkeevaa kotata! Hyvä siksi tuo nikki: Terveiset täälltä USA sta. Sillai voi auttaa parhaiten yhteiskuntaa, ottaa vastuuta ja jaksaa toimia rauhanyhdistyksellä.

Tietysti amerikanaika on erikseen. Ajattelen, että aikamme saa olla yhteiskunnan käytössä, kun olemme työssä ja Siionin käytössä, kun on vapaata ja koti on kunnossa sekä sosialistisuhteet hoidettu. Meinaan, et täytyy ihailla sun asennetta. Olet poliittisestiki avara, silloin kantsii kyl aika lailla ahertaa Siionisa. Piti kirjoittaa tietysti sosiaaliset suhteet. Hienoa nähä, kun uskovaiset nuoret menee naimi-siin ja perustaa omaa perhettä. On niinku tukevammalla pohjalla tulevaisuus, ku ei tarvitse yksin elää.

Rinnalla on toinen uskovainen ja vähitellen vuosien tullessa omia lapsia, joiden kanssa on hyvä kasvaa. Molemissa häissä oli joulutunnelmaa. Ja yllätys yllätys, molemmat ovat toimineet kanssamme samala lailla. Siis oottaneet seksielämän aloittamisessa hääyöhön asti. Ketään kolmesta parista ei oo kaduttanu. Se lähtökohta saapi olla, että rakkauden määrä on vakia! Ensin peruskoulu loppuun ja sitten vasta tänne. Ei seukkaamistakaan peruskouluaikana aloiteta!

Näitä luontoisetuja ei oo missään muissa lahkoissa --vain meillä!!! Ja sydämen katumusta ja elämäntapojen muutosta parannus saa aikaan. Siksi jos joku on vaikkapa kotannut ennen avio-ta, ni parannusta on hyvä tehdä. Kun parisuhde kyseessä tällä tavalla, riittää henkilökohtainen parannus. Mutta hääyö on uskovaiselle tärkeä. Nyt jouluna on tarpeellista muistaa sitä Mariaa ja lasta ynnä Joosefia. Siitä lähtee armon tie. Ei me tahdo ottaa toisten henkilökohtaisia juttuja tänne riepotteluun!

Vai millasta jynkkyä se sitten on katsonut? Ihan turhia huolia äideillä. Minun tyttäreni on 13v ja kerran keskellä päivää kotiin yllättäen tullessani näin tyttöni olohuoneemme sohvalla täysin alasti masturboimassa dildollaan. Hän ei osannut odottaa tuloani ja tilanne oli hyvin nolottava hänelle. Tiesin hänen apuvälineestään jo aiemmin, koska olin sattumalta löytänyt vibradildon tyttäreni sängyn alta vaatteiden seasta, kun hain vaatteita pyykkiin.

Lisäksi olen löytänyt meidän perheen yhteiseltä tietokoneelta teinilesbopornovideon, vaikka tyttäreni on tietääkseni hetero. Ihan normaalia, että teinit tyydyttävät itseään ja nauttivat orgasmeista. Tehtiinhän me vanhemmatkin samoja juttuja siinä iässä Nuoret teinitytöt tuntuvat olevan hyvin pervoja nykyään ja onanoivat varmasti vähintään yhtä paljon kuin saman ikäiset pojatkin.

Kyllä se jo tuossa Ei sinun olisi pitänyt niitä lehtiä takavarikoida ja poikaa nolostuttaa! Tietysti voit sanoa hänelle että pornolla ja oikealla seksillä ei ole tekemistä toistensa kanssa.

Itsetyydytys on ihan normaalia jo nuoremmillakin lapsilla, joten sitä sinun ei tarvitse kauhistella vaikka itse olisit kokeillut ensimmäistä kertaa vasta kolmekymppisenä!

Mites ite, katsotko pornoa? Katotko tai kattooko sun tyttö kaverit pornoo netistä? Eikö äidit oikeesti muista enää koska ite harrasti itsetyydytystä tai ajatteli poikia ensimmäistä kertaa..? Mulla on ikää 32 ja 11 vuotiaana olen tienny mitä seksi on ja kattonu pornoo. Ja varmaan tosta iästä olen tienny pornon ja seksin eron!!

Nyt on yli 20 vuotta takana itsetyydytystä Oletko oikeesti vähän tyhmä vai etkö vaan itse saa seksiä? Olisko tämän äidin hyvä mennä puhuun asioista ammattilaiselle..? Älä sotke poikaas omiin ongelmiis. Ei ole sen vika ettet saa seksiä ja olet eronnu pojan isästä vai onko se pojan vika mitä..? Enkä tarkoita tässä venäläistä ilmausta. Tuon ikäiset katselevat pornoa.

Pornon katselu ei johdu miehen mallin puutteesta. Terve aikuinen siitä pojasta vielä kasvaa. Meikäläisen ollessa tuossa iässä netit olivat vielä modeemein toimivia kapistuksia. Itse asiassa, pornoa 12 vuotiaana netistä katsoessani internet oli sen verran erikoinen uutuus että sitä pornoa saattoi vieressä olla katsomassa veljieni lisäksi myös isäni: Sinun täytyy jatkaa yrittämistä!

Aina kun tulee tilaisuus niin puhu hänelle! Ja hämmenyin hieman kun kirjoitit pelkääväsi lapsesi tyydyttämistä. Yritä puhua ja anna välillä omaa tilaa. Jos ei puhuminen auta, niin ota tietokone pois tai siirrä se yhteisiintiloihin. Voi víttu että on pelle aiheen aloittaja. Runkkaaminen on normaalia, ja siitä ei kennellekään pitäisi valittaa.

Ja porno ei ole mitenkään alentavaa. Naisella on reikä, ja sinne kuuluu työntää jöötiä. Eikö asia ole mennyt perille? Ja pörnohan on ihan kunnon, katsottavaa materiaalia. Kyllä porno melko sairasta on ja kun minulla joskus on lapsia teen kaikkeni sen eteen etteivät he pornoa katsoisi. Katsokoon sitten aikuisena jos huvittaa. Porno rikkoo sisältä ja vaikka ymmärtääkin ettei se ole oikeaa seksiä niin kyllä se muuttaa käsitystä seksistä.

Tietenkään ihmiset jotka pornoa katsovat eivät näe mitään ongelmaa pornon katsomisessa mutta jos on mies joka ei ole katsonut pornoa ja mies joka katsoo pornoa niin kyllä huomaa eroja suhtautumiseen naisiin ja seksiin! Porno on paska juttu. En ole ikään ymmärtänyt millälailla porno alistaa naista.

Itse vapaasta tahdosta sitä tekevät. Saavat palkkaa monta kertaa enemmän pornon tekemisestä kuin miehet. Mun mielestä tuo on aivan normaalia toimintaa tuon ikäselle pojalle, ollut jo viimeset vuotta.

Ei minusta ainakaan tullut mitään naista alistavaa miestä vaikka katsonut pornoa varmaan 9 vuotiaasta asti. Muutenkin jotenkin aina ymmärtänyt ettei porno ole mitään normaalia toimintaa. Minulla ei ole yhtään seurustelu suhdetta takana. Laittaakaa lapsille vaikka terminator 2 pyörimään sekin on parempi kuin porno kuva.

Sinun pitäisi vielä paremmin ohjastaa lasta eli tekemällä hänelle rajoja. Kiellä häntä ostamasta porno lehtiä ja jos lapsi ei usko niin jos yllätät häneltä pornolehtiä niin arestia kuukausi per lehti ja aina lisää ja lisää niin eiköhän se lapsi ymmärrä. Mutta on korkea aika sinun jutella lapsesi kanssa noista asioista niin ei jää mitään epäselväksi. Jos et tiedä mistä aloittaa niin kehotan sinua ottaa wikipediasta noi aiheet ja teet sellasen kuvaelman pojallesi niin poikasi ei tarvitse ostaa pornolehtiä.

Sitten vielä Kehotan sinua sanomaan pojallesi että antaa salasanan hänen koneelle ja laittamaan estot pornosivuille tai sitte sanot pojalle että antaa poistaa käyttäjältään salasanan ja teet oman käyttäjän pojan koneelle ja estät pornosivut missä poikasi käy.

Olen 11 äiti tietää että katson pornoa tuntia päivässä ja sanoo että se on normaalia. Se on ihan normaalia tässä iässä, en tiiä ketään poikaa meidän luokalta, joka EI itsetyydytä, tai kato pornoa!

Kuusi Plus Yhdeksän Peke ei taida olla vielä paljon yli v. Kyllä lapsen asiat kuuluu vanhemmille ainakin niin kauan kuin asuu kotona. Minusta on hyvä juttu että olet tullut kysymään neuvoa. Vielä lisäksi kehottaisin sinun poikaasi että ottaisi yhteyttä terveydenhoitaan, ammattilaiseen joka varmasti osaa kertoa minkä takia pornolehdet on tarkoitettu yli 18 vuotiaille.

Minä runkutan ussein ja sitten kun mine en runkuta minä raiska nuoria tyttöjä ostaril. Olenko muka sitten epänormaali, kun olen harrastanut näitä asioita 8 vuotiaasta lähtien? Taitaa poikanne olla jälkeenjäänyt? Poikasi kiinnostus seksiasioista on normaalia tuohon ikään, itsekin tuossa iässä suunnilleen pyörin joskus pornosivuilla. Jos poikasi suhtautuminen seksiin epäilyttää, voit yrittää keskustella poikasi kanssa vakavasti seksiin liittyvistä asioista, ja antaa poikasi tajuta ettei seksi ole pelkkää panoa ja nuoleskelua, vaan myös rakkautta ja syviä tunteita.

On normaalia, että v poika on kiinnostunut seksistä ja seksuaalisuudesta. Itsekin aloitin itsetyydytyksen ja pornon katselun jo vuotiaana. Ja ylioppilas minustakin tuli, ei se huononna ihmistä! Minusta pornon katsominen tai itsetyydytys ei ole suoraan ongelma.

Se on normaalia kehitystä. Sen sijaan tuon ikäisestä ei toivoisi pornon suurkuluttajaa. Tällöin koko seksuaalisuus saattaa kehittyä pornotietouden pohjalta, mikä on tietysti hyvin vinoutunutta. Keskustelisin itse ammattilaisen kanssa siitä, miten asiallista tietoutta voisi lapselleni välittää.

Jotenkin lapselle pitäisi saada myös realistista ja terveempää seksuaalisuuden mallia. Itsekkin aloitin 12 vuotiaana sen katsomisen kaverin kanssa ja joskus yksinki vaikka olen nainen. Nyt jo aikuinen ja oma lapsikin on.

Tietysti olisi hyvä puhua asiasta lapsen kanssa. Meillä ei kotona juuri tuosta puhuttu ikinä. Meiänki perhees on ihan normaalia tyydytys kaikki runkkaa sillon kun huvittaa..

Taidan olla taas niitä harvoja joilla on hyvät välit veljiinsä Vanhin veljeni kerto että oli alkanut tuossa 10 kesäisenä itsetyydyttämään kun sai nuoremman veljen siitä kiinni ja piti saarnan eikä välittänyt että olin kuulemassa Ei siinä mitään väärää ole mutta jos nyt jo lehtiä ruvetaan ostelemaan nii kannattaa vähän kattoa: Näkisisitpä kuinka moni poika esim rupee ottamaan kavereiltaan suihin kait korvausta vastaan ja itsetyydyttämään kimpassa!

Mä oon 12 ja kato pornoa noin joka toinen päivä salaan sen kyllä vanhemmiltani ja runkkaan varmaan joka päivä. Mut se on ihan normaalii! Homo pornoo en kyl kato mut normi hetero ja lasbo kelpaa Hei vanhemmat relatkaa vähän!

Onko siitä käteen vetämisestä noin paljon haittaa?!? Rupesin kattoo pornoo vuotiaana kavereiden kanssa Yleensä se alkaa just tos iässä ja todella moni tekee sitä 12 vuotiaan. Se o sen takia koska koulussa niistä "osista" aletaan puhua se kuuluu 6dennen tai 7nen luokan opetus suunnitelmaan. Ja sitten siitä aletaan puhua kavereiden kesken.

Itsetyydytyksen ymmärrän - se on tervettä ja normaalia. Pornosivustoja en sijaan soisi lasten katseltavaksi, sillä nuori ei pysty vielä käsittelemään asioita aikuisen tavoin. Kiehtovilta tai kiihottaviltakin tuntuvat asiat saattavat alitajuisesti myös ahdistaa. Brittitläisessä tutkimuksessa kyseltiin vanhemmilta ja lapsilta nuorten pornonkatseluun liittyviä kysymyksiä. Paitsi että vanhemmat arvioivat pornonkatselun huomattavasti todellista vähäisemmäksi, heillä ei ollut aavistustakaan sen sisällöstä.

Äidit kuvittelivat lastensa katsovan lähinnä kahden hankilön välistä heteropornoa, isät arvelivat, että mukana voisi olla myös ryhmäseksiä sekä homoseksuaalisia akteja.

Todellisuudessa nuoret kuitenkin kertoivat nähneensä mm. Videoihin oli törmätty kavereiden suosituksesta, vahingossa tai omasta uteliaisuudesta. Monet toivoivat, etteivät olisi nähneet kyseistä materiaalia. Vaikka nuoret ymmärsivät, että kyseessä olivat näytellyt fantasiat, oli porno muokannut heidän mielikuvaansa normaalista vartalosta.

Rintoja esittävistä kuvista sekä tytöt että pojat valitsivat miellyttävimmän näköiseksi silikonirinnat, samoin normaalina pidettiin karvatonta, leikeltyä alapäätä. Tytöt kokivat oman kehonsa rumaksi ja pojat nauroivat "luomukuville" ja pilkkasivat niitä ällöttäviksi. Tutkimuksen teettäjänä oli tv-kanava, joten kieltämättä otanta oli pieni ja asiat esitettiin varmasti dramaattisessa valossa.

Ehkä tässä kuitenkin olisi mietittävää meille aikuisille? Mielestäni lasten ja nuorten kanssa tulisi keskustella asioista asiallisesti.

Tärkeintä on, että lapsi tietää olevansa arvostettu ja rakastettu, ja että hänen kehonsa on hyvä ja arvokas. Vanhempi voi kertoa myös, että toivoo, ettei lapsi harrastaisi vielä seksiä, mutta sitten kun sen aika tulee, pitää muistaa huolehtia ehkäisystä sekä kunnioittaa sekä itseään että seksikumppaniaan. Ja että kotona voi kertoa ihan minkä asian tahansa.

Sen sijaan kovin tarkkaa itsetyydytyskeskustelua en lähtisi käymään, sillä kyseessä on yksityisasia. Lasten ei tarvitse tietää vanhempiensa itsetyydytyksestä eikä toisinpäin. Jos asia jostain syystä nousee esiin, voi sanoa, että itseensä tutustuminen on ok, ja että omassa rauhassa voi puuhailla kaikkea, mikä ei satuta.

Pornolehdet voi jättää hienovaraisesti "huomaamatta", mutta lasten nettikäyttäytymistä vanhempien kyllä kannattaa seurailla. Eikä tarvitse välttämättä urkkia, vaan varsinkin alakouluikäistä lasta voi hyvinkin kehottaa näyttämään sivut, joilla vierailee! Voi vittu ku mulla on hauskaa lukee näit juttui kamujen kaa laneilla kun on pelannu 8 tuntii cs: Itsetyydytys on normaalia kaiken ikäisenä, alle kouluikäisetkin lapset harrastavat sitä.

Monet ovat myös lukeneet pornolehtiä lapsena, vaikka yleensä vanhemmat suuttuvat jos saavat sen selville. Niin että ei se satunnainen pornon näkeminen ole vaarallista, mutta en usko että vuotiaalle on hyväksi toljottaa pornoa säännöllisesti. Nykyään kun lapset käyttävät nettiä, pornon näkemistä on vaikeampi kontrolloida, mutta uskon että löydät jonkin ratkaisun asiaan.

Teini-ikäisen lapsen kanssa ei aina ole helppoa. Miksi poika katsoo näitä, kun voisi mennä pikkusiskonsa kavereiden kanssa saunaan?

Miksi aikaiset naiset kiinnostavat, kun tuolla iällä voisi vaikka leikkiä lääkäriä luokkansa tyttöjen kanssa?! Joo ihan varmaan, lehmätkin lentää. Lapsi on terve kun se leikkii. EI pornossa ole mitään sairasta. Parempaa ajan vietettä kuin tosi-tv ohjelmat. Eikä mitään naisten alistamista ole. Täytyy vain muistaa että se viihdetarkoituksiin tuotettua materiaalia.

Itse harrastin itsetyydytystä jo kymmen vuotiaana eikä ole mitään pahaa sanottavaa nykynuorillekkaan siitä. Kehotan jopa harrastamaan sitä säännöllisesti. Minustakin kasvoi kunniallinen perheenisä. Kaksi ihanaa lasta olen itsekkin saanut aikaiseksi. Myös vaimoni katsoo pornoa ja kertoo myös kiihottuvansa siitä. Myöskään kohta teini-ikäistä tytärtäni en aijo lukita kaappiin vaan aijon kertoa suorin sanoin mitä porno on ja että sitä ei pidä ottaa vakavasti. Älkää olko vanhemmat huolissanne vaan antaa lasten kasvaa täysipäisiksi kansalaisiksi jotka tuntevat itsensä ja osaavat ottaa muiden tunteet huomioon.

Kurissa ja nuhteessa mutta silti rennosti ja lempeästi. Mulla meni hermot heti alotusviestin "pelkään että hän harrastaa itsetyydytystä" kohdassa. Jumalauta, äijät harrastaa itsetyydytystä, kuten on jo varmasti selväksi tullut. Lapsen nettikäyttö on vanhempien vastuulla. Jos et ole tietoinen niin koneeseen saa laitettua eston tietyntyyppisille sivuille salasanan taakse. Ja joku tuossa ylempänä kirjotti, että tämä vaihe menee ohi: Kaksi omaa lasta jne.

Missä pumpulissa teidät on kasvatettu: Kannattaa rajottaa heti sitä netin käyttöä ja ehdottomasti laittaa koneelle suodattimet, jotka estää pornosaiteille pääsyn.

Pornolehdet myös pois välittömästi. Pahimmassa tapauksessa pojasta kasvaa naisia alentava narsisti, joka tekee naisesta vain tyydytysvälineen. Tutkimusten mukaan pornon katselu altistaa raiskaamaan ja tekee pahaa psyykkeelle. Lisäksi mielivaltainen itsetyydyttäminen on sairasta! Poikani oli psykiatrin pakeilla asiasta peruskouluaikoina, mutta ymmärti sitten tilanteensa kuitenkin vanhetessaan. Toivottavasti poikani kantaa tämän viisauden vanhuuteen asti ja vaalii normaalia seksuaalista kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Kaikkea hyvää ja voimia teidän perheellenne: D jos oot tota mieltä niin väärässä olet! Tätä viestiketjua on hauska lukea samalla kun pikkuruudussa pyörii kunnon luvun laatu jynkky. Olen vuotias nainen ja minäkin katselen pornoa. Eipä tuo pornon katselu niin vaarallista ole.

Hän tosiaan alkaa olla "siinä iässä", jossa ne asiat alkaa kiinnostaa. Harrastelija murrosikäasiantuntijalle hälytysmerki on pojan yksinäisyys.

Mahtaako pojalla olla ikäistään seuraa, kun hänellä on aikaa viettää niin paljon tietokoneen kanssa. Äidin liiallinen asioiden penkominen voi tuntua pojasta pahalta.

Jos kohta se osoittaa, että vanhempi on kiinnostunut nuorensa kehityksestä. Vaan omasta nuoruudestani muistan, että vanhempani kiusasivat minua "niillä asioilla". Loppu tulema on se, että minun suhteeni tyttöihin häiriintyi.

Se ei tarkoita sitä, että viettäisin onnellista vanhampojan elämää, vaan sitä, että olen innokas seksinostaja.

Jos sisäministeri Räsäsen ja oikeusministeri Henrkisonin toive seksinostokiellosta toteutuu, saan minä maksaa seksiharrastuksestani sakkoja.. Sakot tulee sen päälle, että seksipalveluiden osto yleensä maksaa. Kallista puuhaa siis kaikkineen, jos niikseen tulee. Tämähän vain osoittaa, kuinka tärkeästä ja jokaista kirjoittajaa sekä nuorta ja nuorten vanhempia koskettavasta asiasta on kyse.

Me ihmiset koemme asioita eri tavalla, mutta on hyvä että täällä kirjoitellaan esim. Seksuaalisuushan on elämää ylläpitävä ja jatkava voima. En kuitenkaan koe itseäni mitenkään "kieroonkasvaneeksi" katseltuani nuorena pornoa. Omassa kodissani menttaliteetti oli, pian pimeessä peiton alla, ei juurikaan keskusteltu seksistä. Itse en ole lasteni kanssa seksistä juurikaan keskustellut johtuen perimästä, kotini sulketuneisuudesta?

Useamman lapsen isänä olen tietysti nähnyt kaikenlaista lasten touhuissa myös pornoon liittyvää ja olisin ollut huolissani, jos mitään seksuaalisuuteen viittaavaa ei olisi tapahtunut lasten olessa v. Mä olisin huolissani jos 12v poika ei katselisi pornoa, eikä tyydyttäisi itseään. Tyttö ystäväni teinitytär katsoo netistä pornoa kun olemme paikalla. Jos hänen äitinsä tulee koneen takse sivut vaihtuu.

Jos taas minä olen taustalla porno pyörii. No tämä nyt on jo tosi vanha kysely mutta halusin kuitenkin laittaa viestiä ja tuo on todellakin normaalia! Pojat alkaa suurinpiirtein tuossa v iässä tutkia omaa vartaloa ja se kivoin on tietenkin se pippeli.

Tytöt alkaa kiinnostaa ja miten tytöt on erinlaisia ja tissit ja pimppi alkaa käydämielenkiintoiseksi Seuraavaksi huomaat että poikasi pippeli on yleensä pystyssä aamulla.

Sekin on normaalia ja todellakin normaalin ja terveen miehen merkki! Nettipornonkin katselu on jo ihan normaalia kait jos se pysyy hallussa..

Mutta yleisin asia on se että tytöt ja niitten keho alkaa kiinnostaa ja sehän tuntuu hyvälle se pippelinkanssa leikkiminen ja itsetyydytys tietenkin. Mihin on mällätty niin sekin on ihan normaalia ja sillä huomaat että pysyykö se hallinnassa.. Jos niitä alkaa tulemaan enemmän kuin esim 5 viikossa niin Ssitten voi alkaa katselemaan perään vähän enemmän..

Ei vanha, v. Ei tämä mikään vanha kysely ole. Tätähän on tapahtunut jo ammoisista ajoista. Niin kauan kuin ihiminen on ollut olemassa.

Pelkäät että poika harrastaa itsetyydytystä? Ei siinä mitään pelättävää ole, päinvastoin itsetyydytys on varsin tervettä. Jokainen nuori opettelee tuntemaan itseään, heränneitä haluja jne. Toivottavasti kukaan vanhempi ei tee siitä mitenkään kiellettyä, opetatte lapsillenne vain että heidän seksuaalisuudessaan on jotain väärää ja pahimmassa tapauksessa se ajatus tulee alitajunnassa pysymään aina.

Sellaisen ihmisen joka ei ole oppinut arvostamaan itseään kokonaisuutena seksuaalisuus on osa kokonaisuutta on mahdotonta aidosti arvostaa läheisiään, osoittaa tunteita aidosti jne. Kannattaa kattoa sen kanssa, voit neuvoa sille omat lempparisi. Tutkimuksen mukaan vuotiaat teinit ovat nettipornon suurkuluttajia. Ensimmäiset pornon katselukokemukset olivat keskimäärin n.

Eli jopa alle vuotiaatkin siis katsovat pornoa. Sama tutkimus kertoi että tytöt katsovat pornoa lähes yhtäpaljon kuin pojat eli myös tyttärenne todennäköisesti katsovat nettipornoa. Teinit katsovat keskimäärin yli puoltoista tuntia pornoa viikossa. Se tarkoittaa että teinipoikasi katsoo pornoa joka päivä n. Älä ihmettele miksi näppis ja hiiri ovat "tahmeana". Ei kukaan väkisin sinne mene muffinssia sukeltamaan.

Ja joo itse vedin jo olan takaa käteen 12 vuotiaana ukin porno lehtien tahtiin ja hauskaa oli ja hauskaa on edelleenkin! D kaikki mukulat alkaa kattoo pornoo jossai siin iksinä ja runkkaahan ne sitä aikasemmin jo ja koulussahan oppii kaikennäköstä niin oliko tääkin niin kauhea asia: D runkkaus tekee sokeeks ja sit pippeli ja sormet muuttuu mustaks ja tippuu XDXD.

Laita nettiin esto aikuisten sivuille, sillä onhan se naista alistavaa kuten myös pornolehdetkin. Miksi lapsi näkee isäänsä niin vähän? Voihan olla että jos miehen mallli puuttuu, poikasi kokeilee kaikkea seksiin liitttyvää Yle Uutisten mukaan Väestöliiton tutkimus paljasti, että jo alakoululaiset katsovat pornoa internetissä joka päivä!

Tutkimuksen mukaan lähes kaikki vuotiaista kertoo katsovansa pornoa säännöllisesti kotitietokoneillaan tai matkapuhelimillaan. Kolme neljästä nuoresta kertoi, ettei kotiväki ole koskaan keskustellut nettipornosta heidän kanssaan. Kirjallisen pornografian levityskielto olisi vaikutukseton, koska sitä olisi mahdotonta valvoa. Kuka saa tuomion kun havaitaan että lapsi on katsonut nettipornoa?

Lapsiko jos hän on yli vuotias? Vanhemmatko tuomitaan kun lapsi on katsonut pornoa kotikoneella? Vai naapurin vanhemmat kun teini käy naapurissa katsomassa nettipornoa, jos se kotona kielletään? Minun mielestäni pahinta on, jos vanhe Mpi tulee puhumaan asiasta ja kyllä tiedän pornon ja seksin väliset asiat mutta porno on niin luonollista katsoa.

Pääasia on että lapsi on hetero. Eniten minua tuossa häiritsee että millainen on vanhempi jonka 12 vuotias kakara ei siivoa itse huonettaan. Väestöliiton tutkimus paljasti, että jo ALAkoululaiset katsovat pornoa internetissä lähes joka päivä!

Saman tutkimuksen mukaan melkein KAIKKI vuotiaista kertoo katsovansa pornoa säännöllisesti kotitietokoneillaan tai matkapuhelimillaan.

Eli erittäin todennäköisesti se sinunkin viaton pikkukullanmuru katsoo netistä pornoa lähes päivittän ja masturboi. Teinit katsovat yli puoltoista tuntia pornoa viikossa, useat huomattavasti enemmän. Alakouluikäisten kokemukset pornosta ovat lisääntyneet merkittävästi luvulla. Mannerheimin lastensuojeluliiton mukaan 8—vuotiaiden lasten nettipornoon liittyvät yhteydenotot ovat kaksinkertaistuneet luvun alusta. Ilta-Sanomat uutisoi muun muassa, kuinka netin keskustelupalstoilla vanhemmat ovat järkyttyneinä kertoneet jopa 10—vuotiaiden seksipuuhista.

Moni lapsi katsoo nettipornoa ja harrastaa seksiä päivittäin vanhempien tietämättä. Valvotteko te lastenne nettikäytöstä? Mistä tiedätte ettei juuri teidän lapsenne ole pornon suurkuluttaja? Mistä tiedätte vaikka teidän lapsenne harrastaisi seksiä? Kasvattakaa lapsenne oikein, niin vältytte tälläisiltä ongelmilta.

Pornoa on niin monenlaista ja sielä on oikeesti satuttavaakin paskaa kyllä tarjolla. Koneelle on helppoa hankkia lapsia varten tarkotettu suodatin. Mulla on kaks teini ikästä poikaa enkä pidä ollenkaan pahana että kattelevat pillukuvia ja masturbeeraavat.

Enemmän olisin huolissani väkivallasta. Seksi on luonnollinen asia ja jos sitä yrittää tukahduttaa niin voit saada aikaan ainoastaan erikoisia fetissejä.

Normaali alastomuus ja parittelu on jumalan luoma asia ja terve harrastus. Joskus poikasi vielä hankkii tyttöystävän ja se kyllä sitten opettaa missä rajat menee, poikasi rakastuu häneen ja kunnioittaa näitä rajoja. Sinuna hankkisin kotiin esim Playboy ja Penthouse lehtiä joissa on tasokasta ja aistillista erotiikkaa ja lapset oppivat samalla englantia tumputellessaan.

Lehdissä on sentään yleensä jotain rajaa mitä julkastaan. Sitten voitkin laittaa nettiin lapsilukon joka estää pääsyn kaikille sairaille sivuille. Normi virustentorjuntaohjelmiinkin saa semmosen yleensä hankittua.

Milf Hunters Club 3. Seksi on luonnollinen asia ja jos sitä yrittää tukahduttaa niin voit saada aikaan ainoastaan erikoisia fetissejä"" Entäs jos huomaat että ne katsovat esim. Milf tai jopa Gilf pornoa ja alkavat seksuaalisesti himoita oman ikäisiä tyttökavereitasi? Mikään pornoei riitä 3. Ei olisi koskaan pitänyt katsoa pornoa. Halut omaan vaimoon katosivat ja tuli avioero.

En kyennyt kiihoittumaan enään muuten kuin kokoajan lisäämällä pornon katselua. Nyt olen yksin enkä pääse siitä paskasta eroon. Aivot ovat seksuaalisuuden keskus ja ne tuottavat samat välittäjäaineet mielihyvän tuottamiseksi Pornolla kun aidolla suhteella. Kun aivoja stimuloidaan ja annetaan uusia ärsykeitä ja uusia kiihotuksen muotoja siitä syntyy ekstremeilmiö.. Oma mielikuvitus kuolee ja tyhjyyden tunne sekä todellisen rakkauden kautta saatu tyydytys kuolee.

Ei ne lapset katso netistä mitään tavallista pornoa vaan niitä kaikkein kinkyimpiä ja sairaimpia juttuja. Kaverit kun lähettävät linkkejä mitä ällöttävämpiin juttuihin. Niiden jälkeen lapsista ei enää mikään tunnu miltään.

Väkivalta ja seksi turruttavat mielen. Lapsenne ovat nähneet lukuisia kertoja esim. Toivoa vain sopii ettei lapsenne itse kokeile näitä juttua. Aikuiset ja vanhemmat elävät aivan eri maailmoissa kuin heidän lapsensa, eivätkä tajua mitä kaikkea kamalaa lapsi näkee ja katselee netissä. Miksette ole yhtään kiinnostuneita mitä lapsenne tekevät netissä??? Mä ja mun naisystävä otettiin porno molempien harrastukseks kun mulla oli sama ongelma ku sulla. Katotaa nykyää yhessä joka ilta pornoa. Voi teitä ahdasmielisiä uskovaisia, meidän perheessä kaikki saavat masturboida aivan vapaasti, kunhan siivoaa jälkensä.

Siis kun olin 5 luokal 3 vuotta sit terveystarkastaja sano et on tervettä kattoo pornoo, etenki pojil. Eipä oikeestaan kuulosta miltään ihan hääppöseltä Ja "Playboy" lehtiäkin on normaalia katsella playboystä on tullut tosi suosittu merkkikin vaatteissa,koruissa,ymsyms: Luuletteko, että se jää siihen runkkailuun kun netti täynnä pornoa? Kyllä se houkuttelee kokeilemaan kaikkea muutakin, siis esim. Tätä tämä nyky-yhteiskunta on. Kaikki niin vitun normaalia ja mahtavaa ja sallittavaa.

Toinen puoli sitten onkin perseestä. Aika karmeaa jos ei edes itsetyydytystä saisi harrastaa. Olisiko irtoseksi tai joku namusetä sitten parempi kanava purkaa täysin luonnollisia tarpeita? Itse olen hakannut käteen jo vuotta 2 kertaa päivässä aamuin ja illoin Väestöliiton mukaan jopa päiväkoti-ikäiset lapset ovat nähneet internetistä pornoa!

Moni nuori ja lapsi katsoo pornoa netissä päivittäin vanhempien tietämättä Väestöliiton mukaan suurin osa kymmenvuotiaista lapsista on nähnyt pornoa internetistä. Osa katsoo sitä jopa päivittäin. Netissä oleva materiaalia on entistä rajumpaa ja sitä osataan etsiä Nettiporno on mennyt sairaampaan suuntaan ja lapset hakevat netistä extreme-kokemuksia. Lapset ovat myös aika hyviä hakemaan pornoa netistä ja osaavat onkia sieltä ne kaikista rajuimmat jutut: Laittakai niihin koneisiin estot! Tuollaiset vähän yli vuotiaat tumputtajat alkaa seuraavaks kattoo omaa siskoo, kämppistä tai naapureita sillä silmällä ja sit olllaan että oho!

Hei,itse ole 12v tyttö ja on ihan normaalia jos katsoo pornoa! Ja itse tyydytyskin on normaali itse olen tyydyttäyt pari kertaa ja poroa olen katsonut myös ja tajuan sen että seksi ja porno on eriasia.

Ja minun äitini itse kertoi minulle mitä poro on seksiin verrattunna ja äitini sanoi että se on normaali,mutta yhdyntään hän ei vielä minua halua koska olen vasta lapsi!

Minulla on poikaystävä ja se käy meillä yötä ja käyn hänen kanssaan myös saunassa! Ovatko äidit siis tekopyhiä esittäessään etteivät itse muka katso pornoa?

Miksi äidit haluavat kieltää pornon katsomisen muilta kun kuitenkin itse katsovat sitä salaa? Toi on iha normaalia! Kaikki 13v runkkaa ja suurin osa v. Mut mulle kävi kerran semmone nolo juttu et olin illalla runkannu ja saman tien nukahtanu ja sitten aamulla mutsi tuli mun huoneesee ja mä heräsin housut alhaallaa aamustondis päällä: Tätä kantsii oikeesti varoa.

Mutsi ei sanonu mulle mitää. Oon muute 15v suomalainen poika. Oletko yllättänyt lapsesi pornosivustoilta? Kännykkä kulkee useiden alakoululaisten mukana koko päivän, usein esimerkiksi koulumatkojen turvana. Älypuhelimet ovat kuitenkin avanneet lapsille tien arvelluttavaan sisältöön. Yle uutisoi torstaina, että Väestöliitto on kiinnittänyt asiaan huomiota. Väestöliiton mukaan suurin osa vuotiaista lapsista on nähnyt aikuisviihdettä netistä ja katsoo sitä päivittäin!!!!!!!!

Jopa päiväkoti-ikäiset lapset ovat nähneet pornoa. Pornoa katsotaan myös koulussa!! Opettajille tilanne on hankala. OAJ on tehnyt lakialoitteen, jossa ehdotetaan muun muassa opettajille laajempaa oikeutta poistaa oppilaan hallusta häiritseviä ja turvallisuutta vaarantavia esineitä tai aineita.

Toistaiseksi opettaja ei voi kuitenkaan puuttua esimerkiksi oppilaan hallussa pitämään videomateriaaliin. Lahtinen painottaa, että vanhempien tulisi pitää huolta siitä, että lasten netinkäyttö on rajattua sekä valvottua. Vanhempien tulisi myös pohtia sitä, onko kännykkä lapselle täysin tarpeellinen.

Väestöliitto otti kantaa jo alkuvuodesta suomalaisvanhempien välinpitämättömyyteen. Ihan samalla tavalla kuin ulos lähtevältä lapselta kysytään, mihin menet ja kenen kanssa, kehityspäällikkö, seksuaalineuvoja Tuulia Aho Väestöliitosta kertoi STT: Pitäisikö vanhemmat pistää vastuuseen, jos ja kun lapsi katsoo pornoa?

Tiedättekö mitä lapsenne kännykällä katselee? Päiväkotiin pitäisi ottaa ohjelmaan pornotunti, jotta pornosta tulisi luonteva osa ihmisten ja nuorten elämää. Mikäs muu selitys ois paikallaan kun se että teidän eroaminen johti siihen että poika ei saa isältään miehen mallia. Tuskin poikanne siksi saa tarpeeksi miehistä puuhasteltavaa, sekä isän tukea ja läheisyyttä.

Mitä minun pitäiskään tehdä Äitinä, kun minun vanhin poikani on 16v ja hän on kattonut ties kuinka kauan pornoa, ja näyttänyt sitä vielä hänen pikkuveljelleen joka on 14v. Olen yrittänyt vetää johdot irti seinästä jotta lapseni ei kattoisi niitä ja saisivat opetuksen, mutta vanhempi poikani osaa jo laittaa piuhat oikein takaisin ja Mieheni touhuaa viikonloppuisin 14h päivässä koneella ja muuten syö, käy vessassa ja nukkuu, sekä arkisin aika kuluu töissä ja työ matkoissa sen 10h ja kotipuolessa koneella istuskellen kello Olen usein käräyttänyt lapseni koneen ääreltä tämän pornon ja K18 elokuvien katsomisesta, ja siksi olen useasti uhannut rikkoa koko tietokoneen, mutta vanhimpaa poikaa tämä ei paljoa hätkäytä.

Ystäväni kerran ehdotti että toteuttaisin sen että hävitän tietokoneen, mutta kun aloin sitä paremmin miettiä, niin en voisi niin tehdä koska miten lapseni tekevätkään tietokone läksyt jos hävitän tietokoneen.

Mieheni hellii vaan vanhempaa lastani, osti juuri uuden koneen, Battlefield 3 pelin ja lupasi vielä hankkia myöhemmin GTA 5 pelin, jos poika siivoaisi huoneensa paremmin ja lopettaisi tuommoiset pornon kattomiset kun kerta minä niistä saan hermoromahduksen.

Minä en usko että tämä tepsii, mutta katotaan kun kerta kerrankin mieheni edes yrittää saada poikaani kuriin edes jollakin tavalla. Minun suurin huoleni kohdistuu nuorempaan poikaan kun hän matkii isoveljeään, ja nyt hän viimeksi mankui miehelleni miksi hän ei saa mitään hyviä lahjoja, ja isoveljeni saa, mieheni vaan ihmetteli ja sanoi että kyllä me sullekkin jotain keksitään, vaikka uusi kännykkä. Nytten Mieheni sai minun lapseni ainakin hetkeksi lopettamaan sen pornon kattomisen toistaiseksi, mutta nyt isommalla pojalla ongelmia Battlefieldin kaa ja ei miehelläni olekkaan aikaa neuvoa, hokee vaan että selvitä itse miten sen saa toimimaan.

Tosiaankin nyt vanhempi poikani ilmeisesti kattoo pornoa taas, kun ainakun oon menossa sen huoneeseen niin ovi on kiinni, ja kun avaan sen niin näyttö menee heti pimiäksi ja hän alkaa väittää että lukee millon matikkaa, englantia, ruotsia jne. Lisäksi nuorin poikani usein löytyy isoveljensä huoneesta pöydän toisesta tuolista ja vanhempi poikani sanoo aina tämän tyylistä minulle, että pikkuveljellä oli taas jotain tärkeää asiaa, nyt hän sai sen just kerrottuu, ja sit hän sanoo pikkuveljelleen että menes nyt siit!

Tästä syystä tuntuu että ne kattoo pornoo yhdessä, tai sit kuitenkin jotain K18 elokuvia. Olisiko jollakin antaa neuvoja tilanteeseen? Toivottavasti joku osaa auttaa, keroa mitä teen, koska muuten kirjoitin tämän tänne turhaan. Kulutin aikaa paljon tämän viestin kirjoittamisessa ja sen muuntelussa.

Tässä olisi vielä kysymyksiä jos joku viitsisi vastata. Olisiko siihen vielä apua kun tällä vanhemmalla pojalla on tyttö ystävä, ja olen useinkin nähnyt poikani ja hänen tyttöystävänsä harrastavan suuseksiä sekä kerran olevan vähissä pukeissa sängyssä, viitsiikö puuttua asiaan, pelkään poikani menevän liian pitkälle, tarkoitan että harrastaisi yhdyntää?

Pitäisikö pienempääpoikaani kehoittaa pysymään erossa tytöistä, koska hän matki heti sen isoveljensä tyttöystävä jutun, hänkin nimittäin on ainakin neljästi minun nähden tuonut yhden tytön meille? Olisiko järkevää lopettaa lapsille viikkorahan antaminen, koska tuntuu että he tuppaavat ostamaan epäterveellistä ruokaa niillä, sekä kun he tulevot kotiin niin kotiruoka ei siksi enään maistu, ja usein kuulee sanat "ei ole nälkä"?

Olen 17v, toivonmukaan vastaukseni kelpaa siitä huolimatta. Suosittelen että sanot kerran pojallesi että ei mene yhdyntään saakka, mutta älä rupea toistamaan sitä.

Voit pienemmän antaa matkia perässä, mutta jos koet, niin tarvittaessa sano sama myös nuoremmalle pojalle, kuin sanoit vanhemmalle pojalle. Jos koet että ei kotiruoka maita, että ruoka valuu enemmän roskikseen kuin suihin, ja että lapsesi syö ruokaa muualla lähes kokoajan, niin huomauta siitä, jos ei tehoa niin vähennä viikkorahaa. Lapsesi tarvitsee omaa aikaa.

Se on ihan luonnolista jos hän katsoo pornoa. Sille ei voi mitään. Jos löydät tämän kuun aikana vielä yhdenkin porno lehden, annat lapselle yli 4 - viikkoa arestia. Tuon ikäisenä sen katsomnen on normaalia itsekkin olen tehnyt niin. Meillä oli tapana harrastaa ryhmäseksiä kun olin 10 v.

Iskä, äiti, pikkusisko ja minä. Sillä on sexikäs karvoitus. Anna poikasi pitää se porno lehti. Olet yksin huoltaja ja puutut vasta nyt hänen asioihin mitkä ei sinulle kuulu. Kaikki pojat ja tytöt eivät erotu tässä suhteessa mitenkään.

Kyllä niillä nuorilla on omat kiinnostukset et sinä niitä heiltä pois voi kitkeä. Muista omaa lapsuttasi miten itse kokelit seksin et tällä tempullasi muuta tee kun huonot välit poikaasi.

Kaikki pojat ja tytöt jossain vaiheessa ovat kiinnostuneita toisesta sukupuolesta. Sinä et tempuilasi sitä paranna. Se mitä poikasi tekee on ihan normaalia. Kyllä hänestä ihan hyvä mies tulee jollekin kivalle tytölle ja kun Hän seurustelee jonkin tytön kanssa puututko taas asiaan. Ei Sinun tästä asiasta tarvi x si kanssa keskustella.

Kysy x mieheltäsi mitä Hän teki nuoruudessa kun ihastui sinuun. Ihan normaalia nuoren käytöstä. Kyllä Hänestä tulee ihan kunnon avio mies. Älä vaivaa päätäsi turhaan.

Kielletään alaikäisiltä kokonaan netin käyttö niin eipähän ainakaan joudu nettiseksin uhreiksi eivätkä voi katsoa pornoa netistä? Kiellon voi aina perustella lapsen suojelulla ikätasoaan rajummalta materiaalilta. Tai sitten jokainen teini tai lapsi joka jää kiinni pornonkatsomisesta pitää ottaa vasten tahtoisestikin mielisairaalaan pakkohoitoon. Mielenterveyslain mukaan alle vuotias voidaan ottaa tahdosta riippumattomaan hoitoon, kun hän on vakavan mielenterveyden häiriön vuoksi hoidon tarpeessa siten, että hoitoon toimittamatta jättäminen olennaisesti pahentaisi hänen sairauttaan tai vakavasti vaarantaisi hänen terveyttään tai turvallisuuttaan taikka muiden henkilöiden terveyttä tai turvallisuutta.

Mitä tahansa kehittyvän lapsen ja nuoren mielenterveyshäiriön oiretta tulee aina tarkastella suhteessa siihen, missä määrin häiriö johtaa lapsen tai nuoren kehityksen vääristymiseen, pysähtymiseen tai jopa taantumiseen. Eli pornoriippuvuus varmastikin on tälläinen "mielenterveyshäiriön oire", joka johtaa lapsen tai nuoren kehityksen vääristymiseen!? Lisäksi mitä nuoremmasta alaikäisestä on kysymys, sitä vähemmässä määrin on riittävää tilanteen vakavuuden ymmärtämiseksi tarkastella hänen yksilöllistä oirekuvaansa edes suhteessa kehitykseen ja sitä tärkeämpää on oireilun merkityksen ja vakavuuden ymmärtämiseksi arvioida hänen oireiluaan ja kasvuympäristöään perhettä, sen toimivuutta ja sen tarjoaman suojan ja tuen riittävyyttä kehityksen turvaamiseksi oireilutilanteessa Eli lapset huostaan jos ne jää kiinni seksikeskusteluista aikuisten tai miksei toisten lastenkin kanssa?

Täytyyhän niillä olla jotain pielessä jos ne jo alle suojaikärajan näyttelee itseään webcameralla ventovieraille??? Ainakin niiden "kasvuympäristössä" on jotain pahasti vialla. Riski joutua hullujen huoneelle tai huostaan, varmasti toimisi useimmille pelotteena eivätkä ne enää tekisi tuollaista rahan tai koston takia?

Sitä paitsi, tärkeintähän on suojella teinejä seksiltä eikös niin? Ainakin Tampereen sossu on pistänyt tyttöjä pakkohoitoon mielisairaalaan vain siksi että he ovat seurustelleet heitä vanhempien kanssa, eivätkä ole suostuneet sossun käskystä huolimatta jättämään seurustelu kumppaniaan.

Olen 15 v poika ja tyttöystäni haluaisi aloittaa astetta rankemman seurustelun ku meillä on ollut tähän mennessä vain halailua ja pusuja Olen kusessa jos en selviä kuin mies. Tein sitä lähes joka päivä. Haluaisin vain alistaa sinua äiti kulta. Painaa sinua tyynyäni vasten harrastaen anaaliseksiä kanssasi ja viiltämässä kaulaasi samalla kun sitä teen.

Täällä ei ole mitään nähtävää, trolleja ja provoja palsta täynnä kuten yleensäkin Joku 37vuotias yh-äippä kertoi: Poika- miksi naiset kirjoittaa kuvaan, - olet herkku mies. Äitinä voitte kuvitella miten järkyttynyt olen kun 9 v poika,estoitta huolimatta pääsi sivulle,joka olisi pitännyt olla estetty. Mutta löysin pornotähden 10 sivuisen pienen blogin. Tottakai sain siihen eston sitten myös,mutta voi noin iso asia löytyä blogien kautta. Mietin että,mitä olisi tapahtunut jos poika olisi päässyt lukemaan blogia?

Surullista että emme voi aina suojella lapsiamme pahoilta avoimilta asioilta. Miksi ihmiset eivät ajattele, mitä sinne nettiin kirjoittaa.

Sisäministeri haluaa selvittää, voiko maa torjua nettipornon esimerkiksi estämällä pääsyn ulkomaisille pornosivustoille. Mahdollisuutena ovat esimerkiksi estää pääsy pornosivustojen IP-osoitteisiin kokonaan tai sitten pakottaa operaattorit tekemään niin. Kyllä poikien ja miksei myöskin tyttöjen joiden ikä lähenee jo kymppiä pitäisi olla tietoisia siitä että mitä esim seksi tarkoittaa yms.

Koulussamme oli kiusaamistapaus joka alkoi siitä kun poika ei tiennyt mitä esim. Eräs äiti kertoi että "Ekaluokkalaisten iltapäiväkerhosta tuli leikkipuistosta ilmoitus, että jollakin vanhemmalla lapsella oli ollut kännykässä sopimaton kuva, jota kaikki lapset olivat käyneet ihmettelemässä. Siis että lapsenne katsovat pornoa harrastuksissa, vapaa-ajalla, koulussa tai jopa päiväkodissa, vaikka te kuinka yrittäisitte estää pornon katsomista?

Ootko puuttees ku käyt poikas pornolehtiä stalkkaamassa? Hän sai houkutelluksi samaan jopa kymmenvuotiaan tytön. Mitä lapsen kasvatuksessa on mennyt pieleen? Eikö lapselle ole kerrottu yhtään mitään siitä miten netissä tulee varoa kaikkea?! Olen itsekkin kokenut samaa vuotiaan poikani kanssa! Yllätin hänet lukemassa pornolehteä ja tekemässä itsetyydytystä!!!

En ymmärrä miten vuotias voi jo olla tekemässä sellaista! Erosin miehestäni 8 vuotta sitten. En ymmärrä mitä olen itsekkin tehnyt väärin!?!?!??!? Teit väärin, kun erosit. En voi ymmärtää sitä, että ensin mennään naimisiin ja hankitaan lapsia, ja sitten riidellään lapsen nähden, häädetään perheen elättäjä, eli isä ja sitten ollaan rahapulassa äiti ja lapsi.

Ja vois ajatella miltä lapsesta tuntuu, kun yhtäkkiä isä muuttaa pois. Kannattaa valita se puolisonsa huolella. Jos puoliso paljastuu lapsen synnyttyä narsistiksi, pettäjäksi, ym. Jos et tunne, älä tuomitse! Lapsi ei saa kattoa pornoa. En tiiä mistä se niitä pornolehtiä oikeen saa mut kato ettei saa enää. Meilläki 10v pikkuveli katto pornoa ja meilt katkastiin netti viikoks sen takia, ja mä ja sisko oltii pikkuveikalle vihaisii koska sen takii mekään ei voitu olla netissä.

Ja et poika meni noloks eikä halunnu puhuu asiasta Jos on niin noloa ettei kehtaa puhua asiasta, ei pidä kattoo pornoo! Meilkää ei pikkuveli ois halunnu puhuu asiasta, ja kun siin oli viel koko perhe ympärillä.

Äiti ja iskä pakotti sen puhumaan sen verran ku oli tarve. Hyvin toimi toi rangaistus, ku me oltii vihasii ja vanhemmat pettyneitä eikä viikkoon nettiä.

Ei oo veli kattonut enää sen jälkeen. Mut miksi pelkäät et poika itsetyydyttää? Itsetyydytys on luonnollista ja melkein kuin turvallista seksiä yksin. Ei voi saada sukupuolitauteja eikä kukaan tuu raskaaks. Miten niin "esineellistää naista"? Millä tavoin mielestäsi porno esineellistää naista, muttei miestä? Varsinkin netin ansiosta pornon monimuotoisuus on lisääntynyt. Jos puhutaan vaikka videoista, joissa tavalliset avioparit harrastavat kahden kesken kotonaan ihan tavanomaista seksiä ja kuvaajana on siis toiminut se pariskunta itse, ei kukaan ulkopuolinen , niin miten sellaiset videot muka antavat väärän kuvan seksistä ja esineellistävät naista?

Netistä löytyy myös videoita, joissa mies tai nainen tyydyttää itseään orgasmiin asti. Jos nainen on itse kuvannut itsetyydytyssessionsa ja itse laittanut videon nettiin tai sitten joku muu, mutta luvan kanssa , niin onpa tosi naista alistavaa ja esineellistävää.

Jos naista ei ole videolla ollenkaan vaan ainoastaan mies tai miehiä, niin naisiako se silti vaan alistaa ja esineellistää? Joku ylempänä sanoi sitäkin, ettei se kuva, mikä pornossa on ihmisen vartalosta, ole realistinen. Ihan aitoja ihmisiä pornonäyttelijät ovat ja tosiaan läheskään kaikki pornossa esiintyvät ihmiset eivät edes ole mitään ammattinäyttelijöitä, vaan nykyään on olemassa runsaasti myös amatööripornoa , ja itse olen nähnyt vaikka millä mitalla pornoa, jossa esiintyy ihan samannäköisiä ihmisiä kuin mitä kaduilla näkee.

Voi olla aiheellista kertoa pojalle, että porno on usein näyteltyä ja suunniteltu viihdyttämistä varten, eikä sen tarkoituksena ole toimia minään oppimateriaalina. Aiheellista voi olla myös varoittaa siitä, että pornosta voi innostua liikaakin, sitä kohtaan voi syntyä riippuvuus ja tällöin se voi tuottaa ongelmia. Kun kyseessä on niin nuori poika kuin vuotias, niin lienee kyllä ihan paikallaan pyrkiä pitämään jotain rajoja hänen pornon näkemisessään, mutta tuskin parista pornolehdestä hänelle tai yleensä vuotiaalle, ap: Pornoa katsellaan tavallisesti itsetyydytyksen yhteydessä, ja se on täysin rinnastettavissa siihen, kun tyydyttää itseään fantasioiden seksistä ilman pornon katselua.

Ainoa ero on se, että pornoa katsoessa fantasiat eivät ole pelkästään mielessä, vaan myös kuvattuna siinä pornomateriaalissa. Se, millaista pornoa katsoo, ilmentää seksifantasioita ja on niihin kytköksissä. Oletko sinä kertonut perheellesi avoimesti, miten olet tyydyttänyt itseäsi ja mitä olet silloin kuvitellut?

Jos et ole, niin miksi hitossa poikien pitäisi mielestäsi tuoda henkilökohtaiset seksifantasiansa julki puhumalla pornonkatseluistaan? Lapsikin voi tyydyttää itseään, eikä sitä ole syytä kieltää paitsi ei sitä tietenkään toisten nähden tarvitse sallia. Se ei ole millään tavoin vahingollista vaan tosiaan ennemmin päinvastoin.

DDD et se sun poikas ihan tervettä kamaa, ja jos tulevaisuudessa ei oo, on se oma vikasi: Porno ei alista sen enempää miehiä kuin naisiakaan. Ja onhan pornon katselu hyödyllinen ja opettavainen harrastus, toisin kuin esim joku turha viulunsoitto. Moni on kuolinvuoteellaan katunut sitä, ettei käyttänyt enemmän aikaa pornon katseluun. Porno on täysin normaalia, anna poikasi olla: Vuoden Poikien Puhelimen raportista selviää, että seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset olivat suosituimpia puhelujen aiheita.

Suomen laki säätelee erilaisia suojaikärajoja lasten ja nuorten osalta, näin myös esimerkiksi pornon jakelusta. Tästä huolimatta hyvinkin nuoret lapset näkevät kaikenlaista pornoa, tahtoen tai tahtomattaan. Jos lasten Internetin käyttöä ei valvota, on kaikki netissä tarjolla oleva porno heille avoimena ja saatavilla. Koska lapset ovat alle vuotiaita, voidaan katsoa ja lakikin sanoo, että heitä olisi pitänyt suojella asian suhteen.

Aikuiset eivät ole suojelleet heitä pornolta, vaikka se olisi heidän tehtävänsä. Vanhemmat voivat saada syytteen ja jopa tuomion oman lapsensa törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, josta tuomiona on aina vankeutta, jos sallivat lapsensa katsovan pornoa! Kun koulussa, terkalla, sossussa, naapurissa, kavereilla, joku saa tietää että juuri sinun lapsesi katsoo pornoa älykännykästään, teistä tehdään lastensuojeluilmoitus ja lapsesi saatetaan jopa ottaa huostaan!

Vanhempien tehtävä on estää lapsiaan katsomasta ja näkemästä pornoa!!! Ainakin olet tehnyt sen väärin, että olet väittänyt pornon olevan naista alistavaa. Tämä on törkeä vale. Nainen saa kehollaan tehdä aivan mitä hän itse haluaa.

Sinä et saa määritellä naiseutta sen perusteella, mitkä ovat omat arvosi. Jos nainen haluaa myydä kehoaan tai esiintyä aikuisviihteessä se on naisen oma valinta. Sinä et heitä saa tuomita ja väittää yhden tyyppisen naisen olevan se ainoa oikea.

Toiseksi naiset saavat pornosta samasta työstä enemmän palkkaa kuin miehet. Tämä on siis alistavaa miehelle koska mies saa huonomman palkan samasta työstä. Pornossa myös miestä esiinnellistetään paljon enemmän kuin naisia. Pornoon pääseminen näyttelijäksi onnistuu lähes keneltä vaan naiselta, olitpa lihava, vanha jne.

Miehiltä vaaditaan kuitenkin erektio ohjaajan sanoessa HEP, orgasmin kontrollointi siihen asti kunnes tulee laueta ohjaajan HEP sanan kuultaessa, mieheltä vaaditaan keskiarvoa huomattavasti pidempää penistä lähes poikkeuksetta myös silvottua ympärileikattua penistä jne. Huolestumiseesi on kuitenkin aihetta vaikka väitteesi pornon kamaluudesta olivatkin virheellisiä.

Nämä asiat ovat niitä, joista sinun tulisi olla huolissaan. Olet nyt tehnyt ainakin väärin sen, että annoit virheellistä infoa siitä, että nainen ei olisi oman kehonsa omistajana oikeutettu tekemään kehollaan mitä haluaa. Teit myös valheelliseen väitteen, että porno olisi naista alistavaa vaikka tämä ei pidä paikkaansa. Jos haluat sanoa jomman kumman sukupuolen olevan "alistettu" se on mies, koska mies saa samasta työstä pienemmän palkan ja häneltä vaaditaan paljon enemmän samaan työhön pääsemiseksi.

Hän on enemmän huolissaan ulkopuolisista tuntemattomista aikuisista naisista kuin alaikäisestä pojastaan, joka tarvitsee huolta ja rakkautta. Ei ihme, että yksinhuoltajaäitien pojat pärjäävät keskiveroitsesti todella paljon huonommin kuin ne joilla on isä.

Sillä ilman isää, pojat kasvavat ilman itsetuntoa, kun äidit projektioivat omia antipatioitaan, asenteitaan ja seksisuhteitaan poikiinsa.

Isiltä oppii, että se ei ole niin vakavaa. Kaikki miehet kohtaavat näitä asioita. Sinussa ei ole mitään vikaa, sinä et ole paha tai seksuaalisuutesi likaista. Kun äiti sanoo, että pornon katselu alistaa naisia, hän kiertoteitä sanoo, että sinun seksuaalisuutesi on niin myrkyllistä, että jo pelkkä katseesi alistaa tätä naista ja etenkin likaisen kehosi koskettelu. Tämän viestin annat pojallesi, kun alat saarnaamaan naisten alistamisesta pornossa.

Jos haluat valistaa lastasi pornon huonoista puolista, ota selvää mikä on oikeasti totta ja mikä ei, ja kerro lapsellesi totuus. Älä demonisoi hänen seksuaalisuuttaan saarnaamalla alistamisesta.

Pornon katselu voi pahimmillaankin olla vain ajatusrikos, ja jos on sitä mieltä, että ajatusrikos on rikos, on vikaa omassa päässä. Ensin lapsesi katsoo pornoa ja sitten kokeilee sitä luonnossa? Tyttö ei uskaltanut kertoa kenellekkään.. Keneen voin ottaa yhteyttä??? Poikasi on kohta teini!

Ihan normaalia on itsityydytys ja pornon katsominen!

. Elukoitahan nuo pornoukkelit on, hyviä työnorjia tosin. Siitä sinun tulisi olla huolissasi. Nämä asiat ovat niitä, joista sinun tulisi olla huolissaan. Mut mulle kävi kerran semmone nolo juttu et olin illalla runkannu ja saman tien nukahtanu ja sitten aamulla mutsi tuli mun huoneesee ja mä heräsin housut alhaallaa aamustondis päällä: Kaikki 13v runkkaa ja suurin osa v. On hyvä että muuttumatonta Jumalan Sanaa vielä saarnataan.

FRE HOMO SEX SEKSI OMAKUVA

HOMOSEKSUAALISEEN BIG TITS TAMPERE SEXSHOP TAMPERE

Ongelmallista on tehdä siitä normi. Hän tosiaan alkaa olla "siinä iässä", jossa ne asiat alkaa kiinnostaa. Ei me tahdo ottaa toisten henkilökohtaisia juttuja tänne riepotteluun! Siion on kutsumanimi Jumalan valtakunnasta. En muista ikääni silloin. En ole saanu selvää vastausta, vaikka olen sitä kyselly vl-ihmisiltäkin. Lapsesi alkaa jo kehittyä, mutta ei ole viellä normaalia.