Homoseksuaaliseen gay treffit kokkola avoin yli

homoseksuaaliseen gay treffit kokkola avoin yli

..

Sama synti kaatoi jo vanhan testamentin aikana suuria Jumalan miehiä, esim. Miksei sitten nykyaikana tapahtuisi samaa, koska ei ole mitään uutta auringon alla.

Kaikki ihmisten perushimot jylläävät seurakunnankin keskellä aina vaan. Passaa mulle oikein hyvin. Oliskohan ollut kyseessä jonkinlainen kateushenkinen vallankaappaus?

Kaapparit vain odottivat oikeaa hetkeä ja sitä että pääsevät syyttämään johtajaa sen verran suuresta synnistä että siitä voidaan pudottaa alas oksalta ylimmältä. No eiks enää saa häntiäkää, ettei joudu erotetuks. Rakasteleminen EI ole rikos.

Ettet vain antanut vääriä todistuksia lähimmäisistäsi? Uskovat pyrkivät tuomitsemaan eri tavoin uskovia ja uskonnottomia siitä, että nämä eivät noudata uskisten moraalikoodia. Eikö ole aika ymmärrettävää, että uskiksia paheksutaan, jos he itse eivät elä niiden sääntöjen mukaan, joihin he muita painostavat? Jos nyt vaan katsotaan mitä ja miksi ja jätetään ne spekuloinnit pois!!! Niimpä, uskomattomillehan tuo on normia. Surullista silti, mikä se totuus sittten onkin! Naiset näihin haksahtaa ja jotkut polliisit Epäsopiva, niin sinut kuin kristityn tuomitsee helvettiin yksi ja sama Jumala,joka antoi Poikansa kuolemaan myöskin SINUN syntiesi tähden yhtälailla kuin papinkin syntien.

Mutta saadakseen anteeksi pitää uskoa tämä syntiuhri,Jeesus todeksi ja pyytää anteeksi ja tehdä parannus,hylätä pahat teot. Joka ei usko se ei pelastu. Mitä siis naut,ota pelastus vastaan. Sitäpaitsi te kateelliset jotka ette tajua armoa omalle kohdallennekin mahdolliseksi vaan pilkkaatte,ettekä USKALLA tälle tielle ihmispelossa, olette monesti tahallanne laittamassa kompastuskiviä uskovien tielle houkutukseksi ja langetukseksi,ihan suunnitellusti tuhotaksenne kaiken.

Vaan ei auta,kompastumme mutta nousemme,armosta,ja Jumalan luona kerran olemme,uskosta vanhurskaina. Meitä ette tuhoa,Jumala tuntee ne jotka uskoo Häneen. Kuinka paljon pahaa teette ettekä kadu yhtään,hyi. Voi olla että joku on tahallaan tässäkin kompastuttanut Markun. Tyhmäkin tajuaa ettei näitä oikeasti ole tapahtunut kuin ehkä muutama tapaus. Tahallinen toistuva synti osoittaa ettei ole uskova tai on ymmärtänyt jotain todella väärin. Ns "kristityiksi" itsensä nimittäneet AINA, jo alkaessaan käyttää itsestää nimitystä "kristilliset" haluavat erottua "taviksista".

He sillä teollaan arvontavat itsensä olemaan erilaisia, ovathan he "kristiullisiä". Vain Vapaa-ajattelijoiden toiminnassa lähtökohta on inhimillinen. Vaikka sielläkin on "vastaraakkujia". Ns kritilliset ovat ottaneet ja ottavat yhä oikeudekseen Olla Aina Oikeassa. He ovat tuhonneet miljoonien ihmisten elämiä, kulttuureja, tappaneet, raiskanneet, ryöstäneet, etc. Lähin esimerkki lie kristillisten suhde ja teot Saamen kansalaisiin. Millä oikeudella he tekivät hirmuteon, Tuhoisit kokonaisen alkuperäiskansan?

Vähät välittivät kokonaisen kansan kulttuurista, tms. Samaa tehneet - ja tekevät yhä! Pakkouskontoineen kouluissa, armeijassa, yms. Totuus on kuitenkin meille jokaiselle: Kun aivosi mätänevät - ei siinä sielua ole ollutkaan.

Ihminen loi jumalan, jumalia. Esiäitini sai "kirkon kirouksen" - koska lantapappi julisti hänet Noidaksi! Mikä hän siis oli aikansa yhteisössä? Hän oli auttaja, sairaanhoitaja, kätilö, yms. Miten ns pappi voisi ketään tuomita kiroukseen?????? Tulkaapa jo luvulle! Sen sijaan että olisi tuominnut, niin olisi auttanut ymmärtämään. Jos et kuitenkaan itse ollut paikalla, niin et voi muuta todistusta antaa kuin kuulopuheita eli väärinkäsityksen vaara on suuri. Jos kyseessä oli ns.

Muussa tapauksessa lähtökähtana on ollut ajatus siitä että esiäitisi ilman Jesusta Kristusta henkilökohtaisena vapahtajanaan joutuu Kadotukseen ja halusivat että hän tältä kohtalolta välttyisi. Aivan samoin sinä nyt julistat täällä omaa "totuuttasi" siitä, että mielestäsi ihminen loi jumalan. SINUN "pakkouskontosi" koulussa on evoluutiovalhe, jossa elämän ensimmäinen solu syntyy tyhjästä geenikoneistoineen ja entsyymeineen. MIten uskova erottuu taviksesta? Miten syntinen voi olla synnitön? Muuttaako tämä ihmistä mitenkään?

Ainakaan Koiviston tapauksessa ei ilmeisesti riittävästi - vielä. Armo on siinä että hän saa vielä mahdollisuuden ennen kuolemaansa. MUTTA miten on sinun laitasi? Jäätkö tuohon vihaasi vai kasvatko ihmisenä aikuiseksi? Valitse viisaasti ja tee se nyt heti! Sinulla on aivot yhä Heh heh, joopa joo. On kylläkin käytännössä ihan sama uskooko jumalaan, jeesukseen, allahiin, vishnuun tai vaikka menninkäisiin, ukkoon tai keijukaisiin.

Kun elää normaalia elämää, noudattaa suhtkoht lakeja ja ei hankkiudu oma aloitteisesti ikävyyksiin tai tee muutoin vastoin hyviä käytöstapoja. Selviää täällä telluksella olo ajan ihan ok.

Sen jälkeen kun täällä kuollaan on ihan sama miten on on tämän lyhyen elämänsä käyttänyt. Ei ole mitään taivasta olemassa mihin ihmiset menee, raamatun mukaan se on muuten paratiisi johon kuoleman jälkeen mennään. Kannattaa lukea tarkemmin mitä siellä isossa kirjassa sanotaan. Itse en usko ko kirjaan pätkääkään, mielestäni se on vain israelin kansasta kertova historiankirja.

Minä uskon ruisleipään sillä lähtee nälkä sitä syö. Näinhän se on Tässä nähtiin, ettei Nokia Missionin toiminta ole yhden perustaja henkilön "kultti" toimintaa. Vaan muut johtoportaan jäsenet toimivat Raamatun Sanan ja sen Uskon mukaan. Tästä saisi ottaa mallia myös Suomen ev.

Samoin saisi ottaa mallia nämä Suomen poliittisesti uskonnolliset puolue ja niiden kannattaja tahot. Aiemmin kokoomuslaiset peittelivät Kanervan touhuja, kunnes ei enään voinu peitellä. Hei sinä kaiken jumalallisen elämän kiroava, valkeaksi kalkittu hauta, jonka yli ihmiset käyvät tietämättä olemassaolostasi. Olet kaiken vääryyden ihannoija, jumalallisen elämän vihollinen, joka olet Jumalan vastustaja.

Tähän sävyyn Jeesus puhui niille, jotka ovat uskonnollisia, uskonnon harjoittajia, jotka eivät koskaan ottaneet vastaan totuutta rakkaudessa, että olisvat pelastuneet. Kuitenkin totuus on että, kaikissa eri kristillisessä piireissä, on ihmisiä jotka eivät tunne Jumalaa. Siksi pilkkaavat laillasi Jumalaa? Mutta siellä, missä on aitoa todellista Jumalan tuntemista, siellä myös on Jumalaa korottavia tekoja. Jeesus sanoi, sinä päivänä monet tulevat hänen tykönsä ja sanovat, emmekö nimessäsi ajaneet ulos riivaajia, parantaneet sairaita, tehneet voimallisia tekoja.

Jeesus ei kieltänyt tätä, mutta hän sanoi, menkää pois minun tyköäni te laittomuuden tekijä, minä en ole koskaan tuntenut teitä. Heidän kaltaisensa ihmise,t eivät ole Jumalan palvelijoita,Sen sijaan he tekevät laittomuuksia salassa, koska ovat luopuneet siinä vaiheessa sydämessään uskosta. Näiden edellä kohdalla, Jeesus sanoi, minä en ole koskaan tuntenut teitä, joka tarkoittaa ettei Jeesus ollut koskaan edes tunnustanut heitä omikseen.

Näin ollen eivät koskaan olleet edes ollleet uskossa. Ja näitä löytyy kaikkien hertyskristillisten piireistä. Mutta heistä tulee eroittaa heidät, jotka ovat aidosti uskossa Jeesukseen. Ja sitä totuutta ei joku itseensä käpertynyt ihminen voi tehdä turhaksi. Joka kiellät itsesi olevan ikuisuus olento, olet todella vaarallisella tiellä. Jeesus sanoi, "Minä olen tie totuus ja elämä, ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on taivaassa vedä häntä".

Uskoitpa siihen taikka et, se ei tätä tosiaasiaa muuta miksikään, minkä tulet sinä ja jokainen kaltaisesi huomaamaan eräänä päivänä. Ja sillloin sinun on polvisstuttava Jumalan edessä ja tunnustettava Isän Jumalan kunniaksi että, Jeesus Kristus on Herra. Mutta ei se enää auta mitenkään, se vaan on tunnustettava, ja sitten mentävä ikuisesti ikuiseen eroon Jumalasta.

Todennäköisesti kokemuksesi lapsuudestasi, niin kuin tuossa sanot, saa sinut reakoimaan noin voimakkaasti jumalakieleisesti. Mutta se ei ole rehellisen ihmisen omanaisuus, siksi asit on tutkittava kokonaisvaltaisesti, ei jonkin yksittäisen tapauksen nojalla. Mutta kuitenkin Jumala rakastaa sinua, ja siksi haluaa antaa sinulle synnit anteeksi, jos olet valmis sitä häneltä pyytämään ja tunnustamaan Jeesuksen Herraksesi.

Muutoin ole ulkopuolinen ikuisesti. Jumala ei ole kaikkien Isä, hän on vain niiden isä jotka ovat uskoneet Jeesukseen pelastuakseen. Kyse ei ollut kristityistä, vaan uskovaisista. Uskovaiset - varsinkin ns. On myös huomattava, että uskonnollisten liikkeiden johtoon pyrkii tietynlaisia ihmisiä - vähän kuin politiikassakin yhtään poliitikkoa ei demokratiassa saisi päästää päättämään asioista, heillä on lähtökohtaisesti väärät arvot.

Ei tätä erotettu, vain saanut vapautuksen tehtävistään. Käsittämätöntä , että on keksitty seksuaalisen kanssakäymisen esivallan lain puitteissa olevan synti.

Tietysti se loukkaa vakituisessa parisuhteessa olevien toista osapuolta, mutta itse parittelu ei voi olla syntiä Luterialaisuus ei sikäli ole marginaalia maailman mittasuhteessa, että juuri se on tuonnut mukanaan vanhurkauttamisopin tekoja painottavan opin rinnalle, jonka suuri osa sen jälkeen syntyneistä liikkeistä allekirjoittaa ainakin teologisesti vaikka käytännössä näyttävät ajautuvan helposti suorittaminen puolelle. Eli perspektiiviä voi hahmottaa näinkin.

Ei sinua ,ole hyvin kohdeltu , sanon vain jos sinä alat uskoa Jeesukseen kristukseen Jumalan Poikaan sinä pelastut , ota asia luokses ja tee parannus , sinä pelastut. Vastaus siis tohon eräs-kristitty Jumala ei petä vaikka ihminen pettää!

Niitäkin olisi nyt kiireesti ruvettava selvittelemään, eikö niin? Itse seuraan näitä ohjelmia. Elämän uskossa koen mielekkääksi elämäksi. Ihminen joka ei ole kokenut uskoon tuloa, ei tietenkään voi ymmärtää näitä asioita.

Jumalan sanan raamatun periaatteiden mukaan eläminen on tosi elämää. Voit uskoa että Jeesus on ainoa Jumalan Poika lihaan tullut sana joka on Jumala. Näin on että Jeesus on tie totuus ja elämä!!! Armo on sitä että saa anteeksi ja elää JUmalan pojan uskossa eikä epäile kun ei tarvi kun luottaa vaan. Rahariitoja ne yleensä on ,uskovat tappelee rahasta.

Jumala rakastaa ihmistä koska tämä tykkää tarinoista. Jumala rakastaa ihmistä koska tämä tykkää tällaisista tarinoista. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Huh mitä tekstiä PerttiM..!!!. Olen kristitty ja uskovainen, mutta minusta tää PerttiM: Käyttäkäämme kovaa tekstiä itseämme kohtaan, mutta ei toisia, varsinkaan niitä kohtaan, jotka eivät usko.

Ole siis veli varovainen tuomioita lausuessasi! Muista ennemmin Jeesuksen sanat siitä, että se joka tuomitsee toisen, tuomitaan samalla perusteella, mutta joka ei tuomitse, häntä ei itseäänkään tuomita. Meidät lähetettiin rakastamaan, ei tuomitsemaan! Paitsi uskonveljiämme ja -sisariamme, meidän tulee etenkin rakastaa niitä jotka eivät usko, ja myös "vihollisiamme". Ja se ei takuulla lähde tuomitsemisesta! Vaan ihmisen kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta ja rakastamisesta. Evankelioi hyvä ihminen teoillasi ja armolisella lempeydellä, älä Raamatusta keräämillä lauseilla, joita käytät toisten tuomitsemiseen.

Uskon ja tekojen tulee toki pyrkiä olemaan samassa linjassa, siihen uskovia kutsutaan. Mutta koska synti asuu ihmisessä, myös uskova voi langeta. Koivisto on tietenkin ollut hyvin vastuullisella paikalla, ja koska paimenilta on syytä vaatia hyvää esimerkillisyyttä, hänen tekoansa on pidettävä vakavana, eikä hän siksi sovellu enää johtotehtäviin.

Hänen on sovitettava tekonsa uhrille ja esivallan edessä ja selvitettävä seurakunnalleen tapahtunut. Armo on hänenkin kohdallaan totta, mutta se edellyttää parannusta.

Ja se parannus ei ehkä ikinä enää riitä johtotehtäviin ryhtymiseen Mutta siis, valvokaamme itseämme ja vaellustamme! Valitettavasti valta sokaisee helposti ihmisen.. Et kai ihan tosissaan sano tota???? Ei parittelu nyt ihmeessä olekaan syntiä, seksi on Jumalan lahja!

Mutta se, kenen kanssa sitä teet, tekee asiasta erilaisen. Just se, että jos harrastaa seksiä tai ylittää muuten soveliaat rajat jonkun muun kuin oman kumppanin kans, on väärin, se on sitä huorin tekemistä. Se loukkaaminen, uskottomuus, on se juttu!

Ja tietenkin se, että jos se ei ole kummankin osapuolen tahto. Kaikki tekee syntiä Mutta Paavalikin sanoi, että "sitä hyvää, mitä tahdon, minä en tee, ja sitä pahaa, mitä en tahdo, sitä minä teen" ja että "synti riippuu minussa kiinni". Ei siitä vaan pääse eroon. Paavali, sinä, Markku tai minä. Kuinka monta kertaa olet vaikkapa sanonut lähimmäisellesi tahallaan jotain häntä ärsyttävää? Jättänyt tekemättä hyvää vaikka olisit voinut? Niin, pyytäkäämme Pyhää Henkeä antamaan meille voimia taistella syntiä vastaan ja ennen kaikkea niin paljon rakkautta, että se peittää paljotkin synnit.

Olen pari kertaa katsellut tuota TV7-kanavaa, enkä oikein tiennyt että olisinko itkenyt vai nauranut. Amerikkalainen fundamantalisti saarnasi suu vaahdossa ja yleisö oli täydessä hurmoksessa. Aivan kuin joku ajatollah olisi villinnyt muslimeita Lähi-Idässä. Israelia käsitellään täysin kritiikittömästi ja jotenkin tunnelma oli ahdistava. Arveluttavaa on myös tuo kanavan rahankeräys. Mahtaako olla ihan laillista toimintaa. Kerran Eräs sanoi väkijoukolle, joka oli valmis kivittämään syntisen naisen: Se teistä, joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven Kristityt kristinuskon nimissä ovat tappaneet maapallolta enemmän ihmisiä historiansa aikana kuin mitkään vitsaukset, sodat ja katastrofit yhteensä.

Kaikkea muutakin pahaa on tehty. Ja edelleen ihmisiä viedään niinku pässiä narussa. Ja ovatko kaikki muut ei kristityt väärässä? Tarviis vissiin uskoa että voisi ymmärtää. Milläs uskot kun ei järkeni pysty asiaa millään käsittelemään. Kerran käsittelivät jumalan ja uskon totuudenmukaisuutta. Totuus näytti perustuvan siihen, mitä raamattu eri kohdissa sanoo. Tuon olisi uskonnoton tiennyt ilman ohjelmaakin eikä vakuuta sen enempää. Uskovaiset ovat aivopestyjä, rahastettavia raukkoja!

Eikö sen vertaa lanttu leikkaa?? Jeesus on todellinen ja voittanut jo saatanan, jonka edustajia löytyy sieltä Saamen kansan pimeistä riveistä ja noituudesta.

Nekin on oikeasti olemassa. Kristityt, jotka vaellatte synnissä, teidän on syntinne tunnustettava ja tehtävä parannus! Shitprat, se sinun Saamen kansankulttuurisi voi oikeasti sisältää pimeitä voimia, joista Jeesus haluaa vapauttaa iloon ja rauhaan ja pyhyyteen. Pakko ei ole vastaanottaa. Mutta todistan, etten itse ole mitään viisaampaa elämässäni tehnyt kuin sydämeni avaaminen Jeesukselle.

Se kantaa vieläkin 30 vuotta myöhemmin. Samaa vapautusta toivon sinullekin. Vaputumista - oikeutetusta - vihastasi. Huorinteko tapahtuu avioliiton ulkopuolella, siis esiaviollinen seksi kokonaisuudessaan.

Aviorikos on taas aviomiehen tai -vaimon tekemä. Jeesus jopa sanoo, ettei hyljättyä vaimoa saa ottaa, koska siten mies tekee huorin. Ylipäätään toisen omaa ei saa ottaa, sillä se on verrattavissa varastamiseen. Ja jos vaimo eroaa, pysyköön naimatonna tai sopikoon miehensä kanssa. Ehkä se oli naisen kanssa sillälailla eikä pikkupojan? En ole uskovainen enkä usko Raamattuun ja sen syntikäsityksiin. En ole syntinen, koska en tunnusta mitään uskontoa. Synti on uskonnollinen termi, ei liity lainkaan ateismiin jne.

Joten määrittelen nämä jutut omalla kohdallani, enkä jonkun toisen moraalikäsitysten mukaan, kiitos. Ei Hätäillä Ny Kaikki kääntyy parhain päin. Tämä on nyt sallittu, mutta jokaiselle meistä jokainen päivä on uusien alkujen mahdollisuus.

Oli meitin synti sitten ihan mikä vain. Kun haluamme siitä pois, niin saamme voiman ylhäällä. Jeesuksen sovitustyö kattaa sitten kaiken, kunhan me tahdomme apua Häneltä. Kuitenkin uutinen on ikävä, mutta tilanne varmaan selviää parhain päin kun aikaa kuluu. Eli ei hätäillä että ehtii tehdä lisää pahaa, ei siinä herra auta vaan linna ja söpö poikakaveri samaan selliin. Armoa me kaikki tarv Mitä asia koskee täällä kirjoitellaan niinkuin joku ois tehnyt huorin tms.

Rikkonut seksuaalisia rajoja on laaja käsite. Jos ollaan vaikka parantaja kokouksissa jossa saatetaan laittaa käsi sairaan kohdan päälle, ja rukoilla että Jumala parantaa ja poistaa syövän rinnasta, tai eturauhasesta. Tuollaisestakin asiasta voi nousta haloo jos joku ei pidä, tai siedä ihmisen kosketusta lainkaan.

Itse kuulun erääseen seurakuntaan jossa on joidenkin veljien ja sisarten kesken halailua ja kaulailua jota en hyvällä katso. Se on sitä keskinäistä rakkautta. Kuulin kerran erään tapauksen jossa päiväkotityöntekijä tyttö joutui syytetyksi hyväksikäytöstä, koska joku lapsi oli vain tokaissut toiselle hoitotädille että tartteeko housut ottaa pois?

Syytetty hoitotttö oli ihmeissään ja täysin syytön. ADHD-kersan tokaisu aiheutti pitkän oikeustaistelun, sekä potkut tuolle syyttömälle tytölle. Ensin tuomitaan sitten vasta tutkitaan. Ei asiat ole aina siten kun luullaan.! Enkä koskaa tule kuulumnaan! Haluan olla humaani hyvä hyville oikeille ihmisille - viis välitän näistä uskomisiaan tyrkyttäville aina oikeassa olijoista! Miksi ns uskovat ovat erityisen kiihkeitä vastustamaan sitä, että ihmiset naiskentelevat?

Eikös se ole ihan terveen merkki, että naitattaa? Isoisäni sen jo sanoi vuosikymmeniä sitten, ettei se papille kuulu, kun kaksi aikuista rakastelee. Sellaanen on Pillukares - sanoi hän. Miksi siis te syyllistätte? Sitäpaitsi, on lukemattomia vapaita hyväntekeväisyysyhdistyksiä, jos haluaa niiden puitteissa tehdä hyvää lähimmäisilleen konkreettisesti, eikä vain rukoilemalla olemattomia. Kaiken kukkuraksi, meissä jokaisessa asuu oma henkemme, joka voi tehdä hyvin tai huonosti muille.

Siihen ei tarvita mitään uskontoja eikä kirkkoja eikä pappeja. Itse olen liittynyt lukuisiin yhdistyksiin, joissa saan tehdä niin paljon hyvää kuin vain ikinä ehdin. Avioliitto on pyhä 1. Kritillisillä seurakunnilla on Raamattuun pohjautuvat ohjeet - eikä se ole syyllistämistä.

Raamatun mukaan naiminen kuuluu avioliittoon ja rajat suojaavat liittoa. Liitto on pyhä asia Raamatussa. Humaani maailmankuva ei ymmärrä sitä miten Jeesus sovitti syntimme ja täytti lain, jota ihminen ei pystynyt noudattamaan. Kuulumme valtioliittoon, mutta niinkuin näet se ei toimi - sillä ei ole arvopohjaa. Olemme liitossa aina johonkin vaikkemme sitä huomaisikaan - eikö ole parempi olla liitossa Jumalan kanssa tietoisesti.

Mutta hänhän teki monta ihmettä aikoinaan? Olikohan se kaikki sittenkin valetta ja esitystä? Jos ihmisten huijaamista voi sanoa ihmeeksi niin näitä ihmeitä tapahtuu jatkuvastu uskovaisten keskuudessa. Kyllä Markus Korhonen on ollut aidosti uskossa, ja tehnyt monta ihmettä aikoinaan. Mutta jokaisen tulee tajuta synnin merkitys elämässä, ihminen lankeaa korkeastakin asemasta, ja silloin se on vielä vaarallisempaa kuin tavallisella sanan kuuntelijalla.

Belsebuup on ottanut tuon karismaattisen saarnaajan kiusaustensa kohteeksi. Ja silloin Persebuup on alkanut viehättämään enemmän kuin evankeliumin mukaan eläminen, ja nuoria poikia on houkuteltu Markun hellään huolenpitoon. Niin Raakkuna väittää että tuo Markku Koivisto on omannut itsessään heikkouksia, ja luonteen ominaisuuksia jotka eivät sovi tuollaisen Mission Johtajalle, ja niin Paholainen on saanut hänet temmattua kokonaan poies kansan hengellisen Johtajan tehtävästä.

Jumala käyttää ihmeisiinsä ihan tavallisia syntisiä, myös raamatun n. Jumalan ajatukset ovat ihmisen ymmärrystä ylempiä. Ja siellä on tuo vanha arvokas ikoni, joka kuvaa pyhittyvän ihmisen nousemista hengelliseltä tasolta toiselle, ja voidaan sanoa että korkealta temmattu Pappi, tai Saarnaaja on vielä suuremmassa vaarassa kuin tavallinen sanan kuulija.

Virkavastuu edellyttää toimimaan oikean periaatteen mukaan, joka on ilmaistu meidän evankeliumeissa. Ja väitteeni kuuluu että korkeassa asemassa oleva kansan hengellinen Johtaja on suuremmassa vaarassa joutua helvettiin, tai ikuiseen kadotukseen.

Ylläolevassa Raakkunan kirjoituksessa on tapahtunut valitettava nimen väärin kirjoittaminen. Mutta kirjoituksen asiasisältö liittyy kuitenkin henkilöön Markku Koivisto.

Eiköhän se ollut Jumala joka niitä ihmeitä teki ja tekee edelleen. Me ihmiset ei siihen pystytä. Tekeekö mieli syyttää sekoilusta Raakkunaa. Tuossa kirjoituksesi yläpuolella on asian korjaus, ja saman olen tehnyt anteeksi pyynnöllä varustettuna tuonne ketjun loppupäässä olevaan kommenttiini. Onks muuta sanottavaa itse asiasisällöstä. Herättikö hän ehkä Irma Korpelan henkiin?

Vertailu ontuu tiete Vertailu ontuu tietenkin, sillä tällä karismaattisella lahkouskonnolla ei ole yhtään mitään yhteistä alkuperäisen kristinuskon ja Ortodoksisen kirkon kanssa. Sitä paitsi saarnaaja Koivisto yhtä paljon maallikko kuin kaikki muutkin protestanttiset saarnaaja ja mies- ja naispapit. Väitätkö että häne ei ollut suomen tunnetuimpia hengellisiä saarnaajia, jolla on todella suuri missio aina kuulijakuntana. Väitän että hänen osuutensa on ollut vielä suurempi kuin yhdenkään Ortodoksisen Papin suomessa.

Tuo vanha Siinain luostarissa säilytettävä ikoni kuvaa juuri hänenlaistaan hengellistä ohjaajaa ja saarnaajaa joka on paljosta vastuussa. Esittämäsi väite siis ontuu pahemman kerran, ja siihen on syynsä sinun omassa älykkyydessäsi, ja myös homoilevassa elämäntavassasi. Kerrohan lisää Irma Korpelasta, kun tunnut kerran tietävän aiheesta. Ei hän niitä ihmeitä tehnyt, vaan Pyhähenki hänen kauttaan!!! Kukaan ei saa ottaa kunniaa itselleen kun Pyhähenki parantaa ja toimii.

Nuo armolahjat ovat aikansa. Ei ole missään todistettu mitä rajoja hän on tai olisi rikkonut. Pyhähenki ja Kolmiyhteinen Jumala on nuo ihmeteot ja parantumiset tehnyt.

Kenenkään saarnamiehen ei pidä ottaa kunniaa itselleen koskaan vaan aina kiittäkäämme Jumalaa joka parantaa Pyhänhengen välityksellä ja voimalla. Missään ei ole myöskään todistettu että hänen erottamisensa olisi tapahtunut syyttä suotta Myös vaimo on hakenut eroa.

SÄ taidat itse tietää enemmän vai onko sun tekstiäsi? Jos kotona vaimo valittaa alinomaan päänsärkyä ja muutenkin asiat ei mene kohdalleen, niin tapahtuu varsin inhimillisiä asioita.

Kyllä kaikki pääsevät taivaaseen, suuri Jumala ei ehdollista pientä ihmispoloista, vaikka petollinen kirkko niin väittääkin! Oi niitä aikoja Nikut kaatamiset eivät olleet mitään tämän miehen näytöksen jälkeen: Piti vaihtaa kylmäksi, kun rintsikat olivat lähdössä. Kukin puki mitä käteensä sai ja oli siinä työillä ihmettelemistä, kun päällä oli pojan pusero oma ties missä.

Nämä nuoret menivät lavalle asenteella "muahan et hypnotisoi! Moni mummo kaatui ennen kuin Niku sai höpinänsä loppuun, eikä ehtinyt pukkaamaan otsasta. Ei nuo kovin parantuneilta näyttäneet, kun piti kantaa pois ja joitain piti taluttaa autolle asti. Sinä tuomitset hänet "perkeleen palvelijaksi". Ihan miten vain, jos sinulla on moiseen valtakirja? Olliwer oli tuhat kertaa parempi hypnotisoija kuin Niilo käskyläisineen. Ylivainion kokouksiin tultiin busseilla perhekunnittain ja sillä aikaa, kun vanhemmat kaatuilivat sisällä, kaatuivat tyttäret aivan jossain muualla.

Kovasti muuten olivat tytöt huolettomia aarteestaan. Lauantai-illan tansseista ei pimpsaa saanut läheskään niin helpolla! Olivatkohat tyttäret kotona tai jossain tottuneet, että "Iloista antajaa Jumala rakastaa"? Jaa-a, mitenkäs arvelet tekeväsi tiliä teoistasi.

Katumusta et ainakaan osoita häivääkään. Joskus näiden Helluntailaisten sielunelämä on liian tekopyhää ja kankeata. Lisää vapaamielisyyttä myös heidän jokapäiväiseen elämään, ei liikaa raamatuntutkintaa jokaisesta asiasta. Olet sitten vissiin tutkinut oikein tarkemmin helluntailaisten sielunelämää, jotta voit todeta sen olevan liian tekopyhää ja kankeata. Ei mahda tutkimustuloksesi ja -menetelmäsi läpäistä tieteen asettamia vaatimuksia. Ja muuten, Markku Koivisto ei ole helluntailainen, joten "tutkielmasi" taustatkin olisi kannattanut ensin selvittää.

Otetaanpa pieni esimerkki Suoli24 helluntalaisten palstalta, ja siellä olevista kirjoituksista päätellen Markku Koivisto edustaa lähinnä itse perkelettä! Tutkimusmenetelmät ovat monikymmenvuotiset kokemukset kyseisistä karaismaatikoista jotka luulevat olevansa SE, valittu osa kristityistä jotka pelastetaan ja polkevat kaikki erimieliset maanrakoon. Kaikki karismaattiset seurat ovat yhtä ja samaa seurakuntaa, oli niinden nimi sitten Helluntailaiset tai jokin muu.

Karismaattisen seurakunnan saarnaajat ovat seurakuntalaisten palvottavia ja jumalia. Jeesus on vain tuotemerkki heille. Mutta tieteellinen metodi edellyttää dataa. Voitko esittää sen tai kertoa sen keskeiset tiedot? Tieteellinen metodi on siitä hyvä että se on tasapuolinen tällaisissa kysymyksissä, vaikkei itseään pystykään todistamaan. Tässä se kuitenkin palvelee totuutta. Kyseessä on ollut jokin paljon monimutkaisempi tai enemmän akrobatiaa vaativa asento, eihän hänelle olisi muuten tarvinnut sairauslomaakaan myöntää.

Ehkä selkänikamien välilevy on pullistunut paikoiltaan ja aiheuttaa nyt tuskaisen olon, ehkä hän on halvautunut kokonaan alavartalosta, jolloin muunkinlainen siitinelo olisi hankalaa. Vain herra itse voi näistä tietää, tuskin meille koskaan edes kerrotaan, vaikka tiedotustilaisuus on luvattu pitääkin. Uskonnon tutkimus perustuu uskomukseen, ei tieteeseen.

Markku lisäsi sellaisen ylirajojen menevän seksiasennon, että vaimo otti eron!!! Tämänkin tyyppisiä raadollisia viestejä kuten esim. Koira-asento lukiessa, tällaiselle ihan tavalliselle heikkouskoiselle luterilaiselle tulee mieleen ja vahvistaa uskoa, että kyllä me kaikki ihmiset taidetaan tarvita sitä ristiä sovitukseen.

Mielestäni on todella pakanallista palvoa jotain, mistä ei ole mitään havaintoa ja todistetta. Ketä niistä pitäisi milloinkin huutaa avuksi, onko niillä päivystysajat tai jokin työnjako, entä kielitaito. Nämä ominaisuudet ei liiity koulutustasoon tai yhteiskunnalliseen asemaan.

Onhan niitä lankeemuksia sattunut Jumalan miehille ennenkin Olisiko niin että kun pitkään on yrittänyt pidätellä inhimillistä luontoaan, niin lopulta kaikki purkautuu suuntaan jos toiseen. Normaali kansalainen ei tuollaiseen tilanteeseen joudu, koska paineiden laskeminen tapahtuu säännöllisesti ja räähdysvaaraa ei ole.

Olen aivan samaa mieltä, lahkoissa vielä lisänä manipulointi, "herran" pelko ja yhteisön painostus tukahduttavat kärsivien avunhuudot. Erosin valtionkirkosta, koska esim. Kaikkein ihanin uskonto on profeetta Karl Marxin oppi, ja hänen raamattunsa Pääoma, jota maailmalla luetaan ja noudatetaan. Hänen lukuisista opetuslapsistaan eräs Hegel, tulkitsee Suurta Profeettaa myöskin laajasti.

On sillä väliä, sillä Markku ei ole vielä edes lähtenyt kaidalle elämän tielle! Jeesus opetti meitä sanoen: Hellarit ymmärtävät asian ja menevät uskovien upotuskasteelle, "koivistolaiset" eivät ymmärrä. Jotkut heistä ovat saattaneet mennä uskoon tultuaan upostuskasteelle, mutta sen tärkeyttä ei tuossa lahkossa tietääkseni opeteta. Paholaisen hyökkäykset ovat tietysti kovia parhaimpia Jumalan Miehiä vastaan.

Tämäkin on osoitus siitä, että Markku on erityisen voimallinen. Eih'n paholainen omiaan vastaan hyökkää. Niin että jos tyyppi on tehnyt jotain noin vakavaa, että joutuu erotetuksi, sinä laitat sen heti Paholaisen työksi.

Eli tekijällä itsellään ei ole vastuutako tekemistään???? Kyllähän meille aivotkin on luotu ja omatunto mitä käyttää, kyllä ihmisen itsensä pitää ottaa vastuu tekemisistään! Kyllä elämä on helppoa, jos aina voidaan vedota joko Jumalaan tai Paholaiseen!! Itse olen kuulunut myös ennen erääseen liikeeseen, mutta en käy siellä enää, koska jos ajattelee itse ja vielä vähän eri tavalla kuin liike, sitä ei suvaita!!!

En ole koskaan hyväksynyt sitä, että ylhäältä päin sanellaan, miten kuuluu olla, elää ja ajatella. Noh, tuon logiikan mukaan Adolf Hitler olisi vielä voimallisempi Jumalan mies, kun saatana niin kovasti häntä langetteli. Mutta hedelmistään puu tunnetaan. Millaista hedelmää Koivisto lopulta on saanut aikaan, sitä en itse osaa arvioida. Uskoontuloja ja rakentumista kyllä, ainakin päällisin puolin, mutta myös näyttäisi olevan myös hajaannusta ja hengellistä väkivaltaa.

Mikä lopulta on Jumalasta? Onko NokiaMission juuri hyvässä maassa, vai onko se kupla joka odottaa puhkeamistaan? Moniko kysyy sitä vilpittömästi? Ylläpito näköjään sensuroi vihtahousun hepreankielisen nimen, mutta ymmärsitte varmaan kenestä oli kyse Nousee vääriä profeettoja ja vääriä kristuksia.

Se, joka hajoittaa seurakuntia ja perustaa omia poppoita, ei ole Jumalasta. Se on sitä Baabelin sekoitusta. Pyydän ja rukoilen Jumalan suurta siunausta Markku Koivistolle. No mitä tuo Vihjaillaan vaan, mutta itse asiaa ei kerrota. Huorissako kävi vaiko peräti homosteli? Eihän homous ole millään tavalla epänormaali saati sitten rikollista. Jokainen saa solmia homosuhteen, jos sitä tarvitsee eikä kenelläkään ole siihen mitään kommentoitavaa.

Nyt tämän saarnamiehen vaimo on hakenut avioeroa ja saattaahan olla, että saarnaaja itse muuttaa yhteen rakastajansa kanssa ja mahdollisesti sitten rekisteröi parisuhteensa.

Mutta olisiko se sitten mikään syy erottaa saarnaajan tehtävästä tällaisessa uskonlahkossa? Kaikkihan on aivan laillista. Nokia Missiossa homoseksuaalisuutta ei kuitenkaan suvaita, joten kyllä se olisi riittävä peruste erottaa kirkosta. Varsinkaan, jos ei eheytykseen suostu. Silloinhan on aivan oikein erottaa lahkon pääsaarnaaja, jos hänellä itsellään on avioliiton ulkopuolinen homoseksuaalinen suhde miesystävänsä kanssa ja samaan aikaan hän tuomitsee seurakuntansa homot.

Mooseksella on sarve Onko sinulla ihan syvällisempääkin opillista käsitystä, vai perustatko tulkintasi vain yhden Raamatun jakeen suomennokseen?

Varmaan tiedät, että Raamatun teksteissä on jopa tarkoituksella tehtyjä muutoksia ja toisaalta käännösvirheet ovat seuranneet käännöksestä toiseen jopa vuosisatojen ajan. Renessanssin ajalla vielä kuviteltiin Raamatussa lukevan, että Mooseksella on sarvet päässä, vaikka kyse olikin vain käännösvirheestä, kun vanhaa hepreaa oli tukittu puutteellisin tiedoin.

Missä olet tälläisestä kuullut? Raamattu ei kuitenkaan hyväksy homoutta ja lesboutta. On se kumma ettei kukaan kääntäjä tai edes kääntäjätiimi saa niitä kohtia oikein Käännösvirhe yhdessä kohtaa ei osoita virhettä toisessa kohtaa. Taitaapi olla pelkkiiä arvailuja: Ei ihan vähä olekkaan ongelmia näillä ääriuskonliikkeillä nykyisin, ollut ennenkin varmaan,. Itse arvelen, että median vaikutus on aika suuri. Ei media ole koskaan paikalla silloin, kun tehdään jotain hyvää tai on ihan tervettä uskonnollisuutta.

Tällöin siis asiaa tuntemattomille kristinuskosta voi tulla todella vääristynyt kuva. Nykyajan ihmiset eivät saa tietoa mistään muualta kuin mediasta sekä dokumentteina yleensä vähintään kerran viikossa kaivetaan esiin jostain vaikka 10 hengen tärähtänyt ryhmä, jos ei muuta löydetä että draamana. Oletteko nähneet amerikkalaista poliisisarjaa, jossa ei murhaaja olisi tärähtynyt kristitty tai katolinen pappi pedofiili? Tällä tavalla ymmärrettävästikin muodostuu sangen yksipuolinen kuva.

Eikä pelkästään kristityistä, vaan monista muistakin ihmisryhmistä luodaan stereotypisiä kuvia. En silti väitä, ettei niitä saisi tutkia. Pyydän vain huomioimaan, ettei tämä ole koko kuva mistään ihmisryhmästä. Oiskohan aika tulla kaapista ulos vai mistä mahtaa olla kyse? Kuka meistä ja teistä syytösteksteihin osallistuneista on sitten synnitön? Tottakai näkyvällä paikalla ollut Jumalan palvelija joutuu nyt kovaan ristituleen, mutta kyllä meidän tulee muistaa, että hänen sydämensä on aina ollut palvella Jumalaa täysillä.

Ja sitä se on varmasti edelleenkin. Ei meidän pidä häntä heittää pois, vaan tukea häntä, jotta hän nousee jälleen -- uusissa voimin palvelemaan rakastamaansa Jumalaa.

Antaa ateistien nyt nauttia ja nuoleskella viimeiseen tippaan asti, omaan nilkkaan vaan loppujenlopuksi kolahtaa. Ainut "puolustus" minkä kykenet antamaan on syyttää ns. Sitäpaitsi uskovaisten virheet ei varmasti keräänny ateistien tilille, tai no.. Joissakin piireissä tämä riittää työntekijän erottamiseen. Laulun sanoin sanoma on sama meille kaikille: Uskomalla Herraan Jeesukseen, pääsen minä varmasti taivaaseen. Hän itse tietään parhaiten oman tilanteensa ja meille itsekullekin riittä kun hoidetaan omat asiamme.

No ei ainakaan minun sanojeni mukaan. Pointti oli että nyt sitten haukkumaan ja nautiskelemaan ja irstailemaan asialla Raamatun ja jumalan ja uskon ja kaikkien kustannuksella, omaan nilkkaanhan se vaan kolahtaa.

Yksittäisille ihmisille varmasti onkin, mutta ei mitään yleispätevää. Ja sen tajuaminen tekee ihmisestä hyvin vikkelään jumalattoman. Sellaisiahan me kaikki todellisuudessa olemmekin, mutta jotkut ovat joutuneet keksimään itselleen mielihyvää tuottavan olennon.

Noh, Koivisto päässee tästä kurimuksesta eroon sillä, että pyytää anteeksi tuolta mielihyväolennoltaan. Huvittaisi ellei se olisi niin säälittävää ja jopa vaarallista. Siten nimittäin pystyy sovittamaan itselleen helpommin varsin karmeitakin asioita, pedofiliasta ja tappamisesta lähtien. Ja niin on myös tapahtunut, ja tapahtuu joka ikinen päivä. Joo, kyllä on syntisiä ja rikollisia ateisteissakin, niitä kuule on joka ihmiskansassa, uskossa ja rodussa!

Ei sellaista ryhmittymää tai uskontoa olekaan, etteikö siellä olisi huijareita joukossa! Anteeksi pitää antaa, mutta ei kaikkea pidä sallia.

Kirkkojen pitäisi tehdä juuri näin: Pimeys ei kuulu valon joukkoon! Jo on tehnyt rikoksen esim. Johtajat ovat suuressa vastuussa myös omalla esimerkillään!

En halua tukea seksuaalirikollista uusimaan tekojaan, taitaa rakasta tämä herra enemmän maallisia riemuja. Toivottavasti hänellä ei nouse sekään enää koskaan. Kunhan asiaan ei liittyisi pieniä lapsia Asiallista olisi kertoa mitä on tapahtun ut, koska asian tekivät kerran julkiseksi. Mutta tällaista eri kultit saavat aikaan,ei muuta kun pahaa. Miten niin ei saisi kirjoittaa? Hehän ovat nyt avoimesti tulleet esille ja toimivat tässä ihan oikein. Siitä että yksi Jumalan palvelija kaatuu, on samanlainen ihminen kuin muutkin, ei pidä tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä Jumalan olemassaolosta tai vastaavasta.

Itse olen luterilainen ja luterilaisuudessa pidetään itsestään selvänä, ettei ihmisestä pyhimystä tule, vaikka Jumalaan uskookin. Ihminen on inhimillinen, koko elämä taistelu hyvän ja pahan välillä, sellaisellakin, joka ei usko. Ihmiset ovat nykyään, vaikkeivat uskoisi mihinkään, sangen armottomia toisiaan kohtaan. Tutustakaa nyt hyvät ihmiset edes vähän kristinuskoon. Ei tässä kukaan itseään synnittömäksi väitä. Kyllä näistä puhua voi, mutta asiallisesti.

Asiaaan ei liity pieniä lapsia. Mene kuule Leahimn jollekin pätevälle uskovalle terapeutille tuon insestijuttusi kanssa, ei kukaan jaksa tuollaista katkeruutta kantaa eikä LUKEA siitä täällä joka palstalla. Tiedän monia muitakin raiskattuja, jotka ovat tuosta kauheasta tapahtuneesta VAPAITA, koska he ovat antaneet sen kipeän asian Jumalalle ja hän on parantanut kaikki asiaan liittyvät haavat ja häpeän.

Atte Ateistin tytär Leahimin jutut alkavat tosiaan väsyttää ateistiakin. Joku terapeutti olisi hyvä idea. Kuulehan Leahimn, mistäs sait likaiseen päähäsi että asiaan liittyisi lapset ja muille sanoisin homostelu jne. Ei ole mainittu missään mitä on sattunut tai väitetään sattuneen! Seksuaaliset rajat tarkoittavat yleensä koskettelua!

Koulussakaan opettaja ei saa koskettaa oppilasta korkeintaan kuin olkapäähän. Lääkäri ei saa imeä nänniä testatakseen tuleeko maitoa jne! Epäilen itse että asia liittyisi parantamiskokouksessa sellaiseen että käsi on laitettu sairaan kohdan päälle ja rukoiltu.

Tottakai tälläinen keulahahmo joutuu suurimpaan paineeseen ja jos tulee virheitä tai valvomattomuutta niin usein käy näin. Daavid Vt ja lankeemus. Hänen puolestaan täytyy rukoilla ja olla rinnalla ,osoittaa rakkautta kaikesta huolimatta. Toki syrjässä hän on pitkän aikaa. Tässä menet liian pitkälle, eihän noin voida sanoa, ei ainakaan syytetty itse koe olevansa Jumala, ei edes jumala pienellä kirjaimella. Voi olla niin, että joku toinen haluaa juuri osaan, jossa Koivisto oli ennen erottamistaan.

Tällainen vallanhalu on jokaisessa ihmisessä ihan luonnostaan. Heitä voi olla useitakin myös ko. Mistä löytyy ihminen, joka ei tätäkin ominaisuutta itsessään havaitse? Annetaan tilaa hetkelle, jolloin syytetty tulee itse kertomaan, mitä on muitten mielestä tehnyt tai mitä hän itse kokee tehneensä. Markun paikkaa himoitsevan oma vaimo vilauttelee sitä sun tätä,ei puhdas pari. Pientähän tämä on, jos Sattana luikertelee piirikunnallisen tason hihhulisaarnaajan pöksyihin Taannoinhan itse Jumala hyökkäsi paavin kimppuun ja riisti pahat puheet tämän käsistä!

Kuka teistä tekopyhistä ei varveja vetäisisi, jos tilaisuus tulee? Turhaan te pastoria syyttelette. Ja vehkeetkin vielä pelaavat. Kelle teistä 'syyttäjistä' ei ole sattunut? En puolustele, en syytä. En tiedä tapahtunutta - ja vaikka tietäisinkin, en sittenkään. Ei se ole meidän asiamme. No, hän itse vastatkoon ja Herra häntä siinä auttakoon.

Kaikki ei kuulu meille muille kuitenkaan. Ei kuulu, vaikka niin uteliaita ihmiset tahtovat olla. Tehkää nyt tästä yhtä suuri numero kuin lestadiolaisten asioista! Jokainen joka tätä asia kiinnostaa niin kysynpä teiltä miksi ette armahda ensin itseänne ja sen jälkeen muita ihmisiä?

Eikös tämä asia ole Koiviston ja Jumalan välinen asia? Jos tämä on Koiviston ja Jumalan välinen asia, miksi hänet on sitten erotettu liikkeestä? Nostaako liikkeen johto itsensä Jumalan yläpuolelle?

Minä hyväksyn Koiviston homonakin. Semmoisena olen häntä aina pitänytkin ja ymmärtänyt, miksi hän teeskentelee heteroa. Jos olen väärässä, niin sitten olen. Ja homouteen en usko,tämän uskon olleen ansa ja perätön syytös.

Lieneekö lainaus pyhästä kirjasta ja noudattiko Koivisto vanhaa ohjetta? Käyttikö väärin omaa "sauvaansa" paimentaessaan laumaansa?? Tuota lainausta EI löydy Raamatusta, ellei sellaista soopaa ole lisätty vuoden käännökseen, jota en ole lukenut sen lukuisten käännösvirheiden vuoksi.

Eikös sananlaskuista jotain sellaista löydy! Ja on parempi naida kuin palaa! Apostoli Paavali, joka itse eli poikamiehenä, tarkoitit sillä asiayhteyden perusteella miehiä, joiden ei tulisi elää naimattomina, jos he eivät kykene hillitsemään seksuaalisia halujaan.

Mihinkään 'avosuhteisiin' ei Paavali antanut lupaa, vaan hän edellytti naimattomien ja leskien menevän avioon ennen puolisonsa kanssa sänkyyn menoa!

Näköjään julkinen kivitys on alkanut! Seitsemästi vanhurskas lankeaa, mutta hän nousee jälleen. Jehovat joutuvat "vanhempien" puhutteluun joista kaikki on miehiä. Siinä sit nuori tyttö saa oikein "isän" sauvasta ohjeita.

Harmittaa kovasti kun nämä Koivistot,Räsäset ovat aina ikäänkuin tuomitsijan asemassa laukoessaan milloin mitäkin "päätöntä" Sitten itse kuoppaansa kupsahtavat. Ministeri Räsänen on jahtaamassa itsensämyyjiä. Itse on samassa asemassa myymässä itseään työssään. Eiköhän siitä rahaa saane. Tämä Koivisto taas ylenkatsoi yleensäkin maailmastuneita ja kuinka sitten itselle lienee käynytkään.

Eikö tämä ministeri Räisänen ole jollakin tasolla myös tämän lahkosaarnaaja Koiviston uskonkumppani ja perheystävä? Lienevät samassa lahkossa uskoaan tunnustamassa, aika moista touhua ministeriltä! Miten lienee sopivaa sisäministerille? Älä ole tyhmä Ei Räsänen ole mikään saarnaaja, vaan lääkäri vaan. Saarnaajalla pitää myös olla joku yläpuolellaan ennen Jumalaa ja Koivistolla ilmeisesti ev-lut pappi.

Onko sitten saanut siltä vaikutteita Aivan kuin olisin kuullut tämän yhdistelmän ennenkin. Näin se menee Meillä elukoilla on himot ja ei siinä satukirjat ja satuhahmot auta.

Mitä enemmän tappelet elukkamaisuutasi vastaan niin se aiheuttaa pahaa jälkeä. Ei ole helppoa ei Kuunnellaan nyt itseä, kyllä ihmisen pitää ensin itse saada kertoa, ennekuin tuomitaan. Ihmisiä täällä vaan ollaan. Tiedä vaikka perätön tämä seksiin viittaava.

Voi olla aivan muuta. Ilmeisesti on jäänyt rysän päältä kiinni epämielyttävästä tilanteesta miehen kanssa, koskapa vaimokin nostaa kytkintä. Ja tämä on fakta. En ajatellut sanoa tätä ääneen, enkä näin edes kirjoittaa sanoiksi, mutta ajattelin kyllä samaa kun tuon dokumentin katsoin.

Mietin, että onpa mies muuttunut ulkoisesti. Sama näkymä kuin eräissä muissa uskonmiehissä ja se on homouden synti. Valitettavasti näin sen myös. Mutta silti olen sitä mieltä, että se on hänen asiansa. Ihan samaa mietin minäkin dokkaria katsoessani!!!! Onko tuo dokumentti jossakin verkossa nähtävillä? Oletko koskaan ajatellut, miten paljon me ihmiset "tiedämme" asioita, vaikka emme ole itse käyneet paikan päällä. Itse en voi sanoa mitään, koska vaadin sanoakseni faktaa ja sitä ihmisten kaipaamaa tiedettä ja todisteita.

En todellakaan tunne tätä liikettä, joten en lähde mestaroimaan asiasta, josta en paljonkaan tiedä. En olisi siitä ihan varma. Rinne mainitsi linjapuheessaan sosiaaliturvan uudistamisen ja feminismin - demariyleisö innostui Näpertelystä kritisoitu Rinne palasi puheessaan ihmiskunnan historian alkulähteille.

Päivänpolitikoinnista ja näpertelystä arvosteltu SDP: Suurimmat aplodit Rinne sai mainitessaan, että SDP esittelee ennen seuraavia eduskuntavaaleja uuden sosiaaliturvamallin, jonka yhtenä lähtökohtana käytetään demarinuorten esitystä.

Yleisö innostui myös Rinteen linjauksesta, jonka mukaan SDP on feministinen puolue. Donald Trumpin ensimmäisten päivien päätökset ovat ehtineet sysätä Rinteen mukaan maailman "pimeiden aikojen partaalle". Jopa yksineläjät ovat tyytyväisempiä elämäänsä kuin avioliitossa elävät, väittää tutkija. Televisio-ohjelmissa avioidutaan nykyisin jo sokkona.

Avioliitto puskee esiin jatkuvalla syötöllä ja kirjavilla tavoilla. Avioliiton asema on edelleen vankka, mutta sen suosio on ollut supistumaan päin. Väestöliiton vuoden perhebarometrista selviää, että luvulla Suomessa oli avioliitossa eläviä enemmän kuin nykyään. Sen sijaan avoliiton suosio on lisääntynyt tasaisesti kaikissa ikäluokissa. Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula sanoo, että kaipuu parisuhteen solmintaan on ollut ja on edelleen ihmisen elämän perustavampia tarpeita, mutta avioliitto ei ole enää yhtä houkutteleva vaihtoehto kuin aikaisemmin.

Perinteinen avioliitto kantaa mukanaan historiallista painolastia odotuksineen, arvioi avio- ja avoliittoja tutkinut Stanfordin yliopiston Michael J. Rosenfeld vuonna julkaistussa tutkimusraportissa. Aviomiehet odottavat Rosenfeldin mukaan usein, että vaimo hoitaa ison osan lastenhoidosta ja arjen kotitöistä. Kuorrutuksena kakun päälle naisen odotetaan edelleen ottavan miehen sukunimen. Sen sijaan ei-aviollisista suhteista tällainen painolasti puuttuu, mikä voi tehdä suhteesta mukautuvamman ja romanttisemman.

Pahimmassa tapauksessa hiippakunnan papeista jopa 40 prosenttia oli hyväksikäyttänyt lapsia. Valtaosa uhreista oli poikia. Tasa-arvovaltuutetuksi valittiin pätevimmäksi arvioitu hakija Haastatteluiden lisäksi hakijoista tehtiin henkilöarviointi, jonka tulokset tukivat haastattelussa saatua vaikutelmaa.

Tasa-arvovaltuutetun kel­poisuusvaatimuksena on oikeustieteen ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi perehtyneisyys viran tehtäväalaan ja käytännössä osoitettu johtamistaito. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suul­linen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Hakuilmoituksessa todettiin, että tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan valmiuksia johtaa ja kehittää laaja-alaista toimintaa, hyvää yhteistyö­kykyä, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä riittävää kielitaitoa.

Haastatteluiden lisäksi hakijoista tehtiin henkilöarviointi, jonka tulokset tukivat haas­tattelussa saatua vaikutelmaa. Viran tehtävänalan hyvän tuntemuksen osalta ansiona pidettiin tasa-arvoasioiden asiantuntemuksen lisäksi tehtävän kan­nalta keskeisen työelämälain­säädännön tuntemusta. Tehtävään valittiin edellä mainituilla perusteilla pätevimmäksi arvioitu hakija. Perusteet on tarkemmin käyty läpi esittelymuistiossa. Jari Lindström oikeus- ja työministeri ps. Naisten kutsunnat enemmän asenne- kuin rahakysymys Reserviläisliiton toinen varapuheenjohtaja Terhi Hakola pitää Pääesikunnan nihkeää suhtautumista naisten kutsuntoihin enemmän asenne- kuin rahakysymyksenä.

Hakolan mielestä rahallinen sijoitus kannattaisi, sillä kutsuntojen avulla asepalvelukseen saataisiin nykyistä enemmän motivoitunutta väkeä. STT kertoi tänään, ettei Pääesikunta näe naisten kutsunnoille tarvetta. Kutsuntojen ulottaminen naisiin kaksinkertaistaisi Pääesikunnan arvion mukaan kutsuntojen hinnan 7,4 miljoonaan euroon. Pääesikunta perustelee kantaansa myös sillä, ettei armeijan käyvien naisten määrää ole syytä kasvattaa, koska sodan ajan joukkojen tarve ei vaadi sitä.

Pääesikunnan mukaan naisten pakollinen osallistuminen kutsuntoihin voisi johtaa naisten "hallitsemattomasti lisääntyvään haluun suorittaa vapaaehtoinen asepalvelus". Tämä johtaisi siihen, että esimerkiksi koulutusorganisaatio joutuisi uuteen tarkasteluun.

Aseistakieltäytyjien liiton mukaan nykyinen vain miehiä koskeva kutsuntapakko on johtanut sotilaiden liikakoulutukseen. Liiton mukaan ratkaisuna olisi kaikille vapaaehtoinen asepalvelus. Sanna Marin puolustaa nuijittua Krista Kiurua: Krista on arvokas toimija sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä kuten jokainen meistä, Marin kirjoittaa. Hän jatkaa vielä päivitystään: Kiitos Kristalle tästä työstä ja työ jatkuu. SDP ei jätä ihmisiä yksin kun heillä on vaikeaa.

Me puolustamme ja tuemme heitä juuri silloin! Krista Kiuru putosi viime viikonloppuna kaikista sdp: Hänellä ei myöskään ollut oman piirinsä luottamusta tehtävään. Monissa lehdissä spekuloitiin, että puheenjohtajaksi valittu Antti Rinne vältteli tahallaan Kiurun onnitteluhalaista.

Tähän Rinne herkesi kommentoimaan, että hän ei edes huomannut, että Kiuru lähestyi häntä halaustoivein. Tähän keskusteluun Sanna Marin on ottanut kantaa Facebook-päivityksellään. Ex-demariministeriä lyötiin kuin vierasta sikaa — menikö jo överiksi? En ole moista nimittelyä ja lokaamista ennen nähnyt, kirjoitti entinen puoluesihteeri Mikael Jungner Facebook-sivuillaan.

Jungner viittasi ennen muuta Iltalehden juttuihin, joissa esimerkiksi Olli Ainolan johtopäätös oli, että Kiuru on tehnyt omalla toiminnallaan itsestään puoluehylkiön. Kollega Tommi Parkkonen säesti omassa raportissaan puoluekokouksesta. Entinen asunto- ja viestintäministeri sekä opetus- ja viestintäministeri Kiuru olisi halunnut tavoitella puoluevaltuuston puheenjohtajuutta.

Siltä paikalta on hyvät mahdollisuudet päästä takaisin ministeriksi. Niinpä porilainen Kiuru halusi Satakunnan piirin esittävän häntä puheenjohtajaehdokkaaksi, mutta piirin äänestyksessä hän hävisi JHL: Sen jälkeen Kiuru kertoi julkisuuteen itse luopuneensa ehdokkuudesta, mikä vähintään hämmensi kokousväkeä Lahdessa ja pohjusti Iltalehden raportointia. Mikael Jungner sanoo Facebookissa tuntevansa empatiaa Kiurun puolesta. Vähän kuin koulukiusaamista aikoinaan.

Riippumatta siitä mitä Krista on pelannut tai söheltänyt, tuollainen kohtelu ei ole oikein. Myös puolueen varapuheenjohtaja Sanna Marin arvostelee Facebookissa Kiurun kohtelua. Hänen mukaansa Sdp ei jätä ketään yksin. Jungnerin avausta seuraa pitkä kommenttiketju. Krista Kiuru toimi Lahden puoluekokoukseen saakka Sdp: Voiko enempää mennä parkkeeraus pieleen?

Mies salakuvasi käsittämättömän näyn ikkunasta - Aamulehti. Palkinto meni oikeaan osoitteeseen ja toivottavasti auttaa jaksamaan jatkon kannalta. Laasanen, sinulla ON lukijoita. Tukea ajatuksillesi on enemmän kuin näkyy koska sitä ei hyväksytä sosiaalisesti. Edustat monia ja työsi on arvokasta. Female Dutch doctor drugged a patient's coffee then asked her family to hold her down as she fought not to be killed - but did not break the country's euthanasia laws.

Uusnatsistisen alt-right-yhteisön viesti nielty purematta Vasemmisto-opiskelijat suomii perussuomalaisten nuorten vastakampanjaa, joka on ottanut maalitaulukseen kaikille yhdeksäsluokkalaisille jaettavan Chimamanda Ngozi Adichien teoksen Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä. Perussuomalaiset nuoret arvostelevat koululaisille jaettavaa kirjaa vääristyneestä feminismikuvasta. He tarjoavat tilalle Suomen perusta -ajatuspajan teosta Epäneutraali sukupuolikirja.

Vasemmisto-opiskelijoiden mukaan perussuomalaisten nuorten näkemys feminismistä on pahasti metsässä. Ps-nuorten väittämä nykyfeminismin naiskeskeisyydestä on järjestön mukaan harhaluulo, koska länsimainen feminismi kritisoi myös vain miehiin kohdistettua maanpuolustusvelvoitetta, kannustaa miehiä aktiivisempaan vanhemmuuteen ja purkaa epärealistista kuvaa machomiehestä.

Vasemmisto-opiskelijoiden mielestä Perussuomalaisten nuorten toiminta on itseasiassa transfobista, homofobista ja naisvihamielistä. Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä -kirjaa jaetaan yhdeksäsluokkalaisille muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriön, Otavan, Jyväskylän yliopiston, Tampere-talon ja feministisen ajatushautomo Hatun tarjoaman rahoituksen turvin. Opiskelijatyttö Emily, 20, nauttii hulppeasta luksuselämästä vanhempien miesten rahoilla — poikaystävä hyväksyy vieraat kumppanit Opiskelijatyttö Emily Bulea tapailee varakkaita vanhempia miehiä maksaakseen opiskelunsa.

Kalifornialaisopiskelija Emily Bulean elämä on hyvin erilaista kuin monen nuoren naisen ikätoverin. Emily, 20, saa kutsuja tähtiä tulviviin julkkisbileisiin, hän käy illallisilla huippuravintoloissa, eivätkä hänen kaikki rahansa mene opiskelumaksuihin. Emilyllä on varaa jopa törsätä Swarowskin kristalleista tehtyihin euroa maksaneisiin rintaliiveihin.

Emily ei kustanna luksuselämäänsä työskentelemällä esimerkiksi tarjoilijana tai myyjänä, kuten monet muut opiskelijat, vaan Emily on omien sanojensa mukaan Sugar Baby. Vanhemmat varakkaat miehet maksavat Emilyn elämisen. Opiskelijatyttö kertoo Barcroft Medialle ryhtyneensä tapailemaan vanhempia miehiä maksaakseen opiskelunsa.

Emilyn mukaan miehet maksavat hänelle seurasta, ei seksistä. Usein varakkaat miehet maksavat hänelle siitä, että hän lähtee heidän seuralaisekseen eri tilaisuuksiin. Jos haluan lähteä lomalle, niin minulla on varaa mennä ihan minne vain, Emily intoilee. Aluksi Emily eli kaksoiselämää ja salasi muiden miesten tapailun poikaystävältään Jackilta. Lopulta miesten kanssa deittailu vei niin paljon aikaa, että Emilyn oli kerrottava Jackille vieraiden miesten elättävän hänet.

Hän oli sokissa kun kerroin hänelle muista miehistä. Olimme menneet yhdessä salille ja pyysin häntä istumaan alas. Kerroin suoraan, että minulla on treffit toisen miehen kanssa samana iltana. Järkyttynyt Jack vaati päästä mukaan treffeille, jotta hän pystyisi tarkkailemaan mitä Emily tapaamisissa puuhailee.

Emilyn mukaan Jack on nyt hyväksynyt hänen erikoisen elämäntyylinsä. En halua hänen tekevän tätä työtä elämänsä loppuun asti. Nyt asia ei haittaa minua, koska hän on opiskelija ja tarvitsee rahaa, Jack pohtii. Opiskelijaneito korostaa olevansa vanhemmille miehille erityisesti henkinen kumppani, eikä seksi ole osa järjestelyä. Minua arvostellaan ja pilkataan, koska ihmiset eivät ymmärrä tai kunnioita ammattiani, Emily sanoo.

Sugar baby voi olla monia eri asioita. He voivat tarjota miehille henkistä kumppanuutta. Emily myöntää, ettei ole kertonut totuutta työstään kaikille ystävilleen, sillä pelkää arvostelua. Saatan sanoa työskenteleväni ravintolassa, tai että emännöin eri tilaisuuksia. Lähimmät ystäväni ja perheeni tietävät, että saan rahaa miesten tapailusta. Sirpa Selänteen mielipiteet kohauttavat — somekansa kiivastui jyrkistä sukupuolirooleista Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa nähty sympaattinen Sirpa Selänne sai tiukoilla mielipiteillään aikaan voimakkaita reaktioita sosiaalisessa mediassa.

Maria Veitola yökyläili keskiviikkona 8. Illan hämärtyessä Veitola, Sirpa ja Teemu nauttivat viiniä ulkotulen äärellä ja juttelivat muun muassa naisten ja miesten vastuista perheen ja kodin hoitamisessa. Sirpa Selänteellä oli hyvin selkeät mielipiteet muun muassa lapsien kasvattamisesta. Kunhan lapset tulevat vanhemmiksi, on isäkin tärkeä. On hullua, kun naiset haluavat tasa-arvoa. Olkaa sitten niin kuin miehet, älkääkä tehkö lapsia. Olen ihan hemmetin vanhanaikainen tässä suhteessa, hän totesi.

Sirpa kommentit jakoivat sosiaalisessa mediassa mielipiteet jyrkästi. Osa oli sitä mieltä, että miljonäärin rouvana Selänteellä ei ole käsitystä tavallisten ihmisten elämästä. Mitä tapahtunut pohjoiseurooppalaiselle kasvatukselle? Voi Sirpa hyvä toiset katso joutuu tekemään duunia ihan sen takia että saa rahaa elämiseen halusi tai ei, kommentoi Facebookissa toinen nettilukija. Moni oli kuitenkin hänen kanssaan samoilla linjoilla, tai muuten arvosti suomalaisnaisen jämäkkää asennetta.

Hyvin on jaksanut, eräs Facebook-kommentoija sanoo. Lapsi tarvitsee äitiään ja se vaan on aina ollut niin että nainen hoitaa kotihommat ja perheen ja mies käy töissä hankkimassa perheelle elannon. Sitten kun lapsi on vähän vanhempi niin takas töihin.

Mut jos joku haluaa tehdä toisin niin antaa mennä vaan. Ei oo mun asia, toteaa toinen. Life After Surgery - YouTube. Suomessa auttamisjärjestelmään ohjautuneiden alaikäisten henkilöiden kohdalla on tavattu enenevässä määrin myös Bacha Bazi —nimistä ilmiötä, jossa täysi-ikäiset miehet käyttävät alaikäisiä poikia seksuaalisesti hyväkseen.

Yleinen Bacha Bazin muoto on poikien pukeminen naisten vaatteisiin ja heidän pakottamisensa tanssijoiksi vanhemmille miehille, mikä johtaa yleensä seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvään ihmiskauppaan.

Auttamisjärjestelmään on tullut useita poikia, jotka ovat joutuneet niin sanotun Bacha Bazi -ilmiön kohteeksi. Toimitusjohtajatar sai raivokohtauksen Tyksin aulassa — poliisi raudoitti naisen ja vei putkaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat.

Osa hoitajista hiiltyi piikkipakosta — kausi-influenssarokotus tulee pakolliseksi hoitohenkilökunnalle Yle Uutiset yle. Maire, 71, matkusti Gambia naimisiin Lamin, 34 News Expressen. Hänellä on paljon sanottavaa kaikille, jotka eivät osaa arvostaa itseään. Ei ainoastaan vitsit, vaan joissain tilanteissa ei vaan voi tehdä mitään muuta. Yksi sellaisista tilanteista on seuraavanlainen: Särmää naurattaa myös se, kun häntä vähätellään sen takia, että hän on nainen.

Eihän nainen asiantuntijaroolissa voi olla. Joskus vaan nauraa, kun ei muutakaan voi. Joskus lähtee kiukkuisena pois ja miettii että olisipa keksinyt jonkun nasevan vastauksen.

Särmä uskaltaa myös hermostua ja puhua kovalla äänellä, mutta sitä ei aina naisilta kestetä. Usein naisten hermostumiseen reagoidaan sellaisena, että se on kohtuuttomampaa. Miehen sanomana sama kommentti samalla äänensävyllä on vain napakkaa kritiikkiä. Ota mallia Trumpista Tutkija Saara Särmä on feministi ja kansainvälisen politiikan tohtori Tampereen yliopistosta. Hänen kanssaan on siis puhuttava Yhdysvaltain presidentistä Donald Trumpista.

Särmällä on monta esimerkkiä siitä kuinka Trump yrittää vetää ympäristöään vanhanaikaiseen suuntaan. Esimerkiksi hänen hallinnossa työskentelevien naisten on pukeuduttava naisellisesti. Voisi Trumpilta silti jotain oppia. Trump osaa arvostaa itseään. On miehiä, jotka uskovat omiin kykyihinsä jopa yli omien kykyjen. Tyypillisemmin miehet osaavat yliarvioida, kun naiset tyypillisemmin vähättelevät omaa osaamistaan.

Särmä kannustaa katsomaan itselleen niin miehistä kuin naisista verrokkeja, joista ottaa mallia. Miksen mikäkin tekisi kun tuokin tekee? Hiljennä sisäinen forssalainen Ei itsensä nostaminen tietenkään helppoa ole.

Ei Särmäkään aina osaa arvostaa itseään saavutuksista huolimatta. Se johtuu sisäisestä forssalaisesta tai vorssalaisesta, kuten forssalaiset sen itse sanovat. Usein se kertoo, että älä nyt tee tästä numeroo, mitä sää luulet osaavas, et sää mittään osaa. Tämän sisäisen forssalaisen kanssa on sitten keskusteltava ja todettava, että hän on väärässä. Itsensä kanssa neuvottelu pitää käydä läpi uudestaan ja uudestaan.

Pikkuhiljaa tulee helpommaksi ottaa oma asiantuntijuus haltuun. Feministi Saara Särmä haastaa kysymään: Suomalainen nainen tuomitaan toistuvasti väärän väriseksi, näköiseksi ja kokoiseksi. Ulkomailla Suomesta puhutaan naisen paratiisina.

Hiljattain näin julisti esimerkiksi arabiankielinen mediajätti Al-Jazeera. Silti joillekin totuus on toinen: Kotimaassaan Suomi-neito haukutaan toistuvasti lihavaksi, rumaksi ja väärän väriseksi. Siksi suomalainen nainen tarvitsee kunnianpalautuksen. On aika myöntää ongelmat, kohdata ne ja miettiä, miten päästä eteenpäin.

Oppaaksi olemme pyytäneet Saara Särmän. Hän on tamperelainen feministi, politiikan tutkija, taiteilija, ajatushautomo Hatun johtaja, aktivisti ja miehisen ylivallan kriitikko.

Särmä jos kuka tietää, miksi ja miten suomalainen nainen poljetaan pohjamutiin — ja miten sieltä voi nousta ylös. Hän myös heittää haasteen satavuotisen Suomi-neidon juhlijoille. Oppisimmeko elämään niin, ettemme arvostelisi toisten ulkonäköä? Ongelma on se, että kaikki eivät ajattele niin. Hoikan, kauniin ja vaaleahiuksisen Elovena-neidon mielikuva näyttää jämähtäneen satavuotiaan kansan alitajuntaan — ikään kuin se olisi jokin mystinen, aidon suomalaisen naisen muotti, jota ei saa rikkoa.

Tietty porukka raivostui mainoksesta. Heidän mielestään mainoksen nainen ei voi edustaa suomalaisuutta. Syy meuhkaamiselle oli väärä ihonväri. Missiin kohdistunut suomalainen some-rasismi nousi uutiseksi ulkomaillakin. Yhtä lailla kuonaa niskaansa sai viime vuoden Miss Suomi Shirly Karvinen. Elovena-muotiin ei sovi hänkään, sillä Karvisella on kiinalainen äiti.

Tässä valossa Suomi on kaukana naisen paratiisista. Ikään kuin mikään ei olisi muuttunut siitä, kun Lola Odusoga voitti missikisan luvulla. Niin tosiaan, Odusogahan joutui keskelle ennennäkemätöntä vihapuhetta ja rasismia jo vuonna Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu kok on käynyt kahdella ulkomaanmatkalla kaupungin laskuun ilman kirjallista lupaa matkoihin, kertoo Yle. Harvinainen näky tallentui videolle — naismäkihyppääjä syöksyi kohti monttua pää edellä, erikoinen ilmalento mitattiin - Mäkihyppy - Ilta-Sanomat Kauniin naisen tavallisen näköisestä Instagram-kuvasta yllättäen nettihitti: Afganistanilainen lääkäri huijasi marjan massit.

Akateemisessa virassa ollut suomalaisnainen menetti euron eläkesäästöt huijarille, joka väitti työskentelevänsä kirurgina Kabulissa. Vastikään akateemisesta virasta eläkkeelle jäänyt Marja, 64, on tuntenut syvää vihaa ja pettymystä itseään kohtaan ja ennen kaikkea häpeää.

Hän ei tiedä, uskaltaako koskaan kertoa aviomiehelleen menettäneensä euron eläkesäästöt vain viidessä kuukaudessa. Pankissa yritettiin varoittaa Marjaa huijareista ja käskettiin olemaan lähettämättä rahaa. Tarkkaan ottaen kyse on nigerialaissyntyisen Chimamanda Ngozi Adichien esseestä Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä Otava. Meteli nousi, kun kerrottiin, että kirjanen lahjoitetaan piakkoin kaikille Suomen ysiluokkalaisille, tytöille ja pojille.

Tempauksen takana ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Otava, Jyväskylän yliopisto, Tampere-talo ja feministinen ajatushautomo Hattu. Juho Mäenpää -niminen historian ja yhteiskuntaopin lehtori tarttui oitis kynään ja ilmoitti Helsingin Sanomissa, ettei suostu jakamaan kirjasta omille oppilailleen. Tuomion linjalla on sittemmin jatkanut esimerkiksi Yleisradion toimittaja Sanna Ukkola.

Mitä kohukirjanen lopulta pitää sisällään? Mitä sellaista, joka uhkaa sekoittaa maamme nuorison päät? Igbo-heimoon kuuluva kirjailija kertoilee arkisia kokemuksia omilta synnyinseuduiltaan sekä Yhdysvalloista, toisesta asuinmaastaan. Kirjailija haaveilee ajasta, jolloin ravintolan tarjoilija ei puhuisi naisen ohi tämän miehelle.

Tai ajasta, jolloin myös naisellisesti pukeutunutta naista pidettäisiin uskottavana firman palaverissa. Tai ajasta, jolloin pojan ei tarvitse automaattisesti maksaa treffeillä tytön puolesta. Mukana on toki julistaviakin lauseita, tähän malliin: Kyllä — mutta vain jos uskoo igbo-patriarkkojen maailmanjärjestykseen.

Ruotsalainen eläkeläisrouva Maire Pehkonen löysi rakkautensa Gambiasta vuonna , jossa hän vieraili edellisen aviomiehensä kanssa.

Avioliitto purkautui, minkä jälkeen Maire jäljitti Laminin Facebookista. Tämän jälkeen yhteyttä pidettiin päivittäin, ja pari päätti mennä naimisiin. Avioliitto on vuotiaalle Mairelle viides ja vuotiaalle Lamin Sannehille ensimmäinen. Kolme Mairen aviomiehistä on ollut gambialaisia. Toinen suhde oli yksinkertaisesti huono. Nyt on kolmannen gambialaismiehen vuoro. Lamin Sanneh on muslimi. Pariskunta vihittiin ensin islamin mukaan.

Mairen ei tarvinnut osallistua seremoniaan, vaan vain maksaa avioliiton rekisteröimisestä muutama euro. Pari vihittiin myös lain mukaisesti. Lamin oli järjestänyt morsiaalleen vihkimekon. Vaikka Mairen on hankala kävellä ja hänen jalkansa ovat turvonneet, hän käyttää kävelytukenaan mieluummin Laminia, kuin hotelliin jättämäänsä rollaattoria.

Seitsemän minuutin seremonian jälkeen gambialaisessa käräjäoikeudessa tuore aviopari suutelee seremonian päätteeksi.

Nyt Maire on palannut Ruotsiin ja odottaa miehensä tuloa sinne. Gambiaan Maire ei halua muuttaa, koska hän on niin riippuvainen Ruotsin ammattimaisesta terveydenhuollosta. Kun Mairelta kysytään ikäerosta, hän vastaa, että ikä on vain numero. Väliaikaisen oleskeluluvan saamiseen menee vuodesta kahteen vuotta.

Jos pari eroaa ennen luvan saantia, lupa evätään. Jos pari on ollut naimisissa kaksi vuotta, kumppani saa erotapauksessakin pysyvän oleskeluluvan Ruotsissa. Maahanmuuttovirasto on kuitenkin tyly, eikä Maire ole saanut lupaa majoittaa miestään, koska hänen asuntonsa on neliöinen yksiö, eikä neliöinen kaksio, kuten Maire oli hakupapereihin merkinnyt.

Maahanmuuttoviraston mukaan asunnon tulee olla vähintään kaksio. Maire ei aio antaa periksi, vaan hän aikoo valittaa päätöksestä. Feministin on tietenkin mukava nillittää kotimaassaan miten huonosti naisten asiat Pohjoismaissa ovat, mutta kun on tilaisuus tehdä jotain vähänkään merkittävää minimaalisella riskillä, niin heti menee pupu pöksyyn. Ja lausuntojensa perusteella Saara Särmä on tismalleen tätä samaa jengiä.

Ei mitään käsitystä siitä mikä on oikeasti tärkeää. Etenkään näistä piireistä ei löydy minkäänlaista rohkeutta mennä vaikuttamaan sinne missä yleisen nillittämisen sijaan on mahdollisuus saada näkyvää jälkeä aikaiseksi. Pohjoismainen sankarifeministi on mukavuusalueellaan kun pääsee mollaamaan kotimaansa yhteiskunnallista ja yleistasolla ilmenevää epämääräistä epätasa-arvoa.

Kun oikein tahdotaan repäistä, niin mennään jopa niinkin tarkaksi, että kaikkien ongelmien perimmäinen syy on maskuliinisuuden vääränlainen ilmentäminen ja valkoiseen mieheen sisäänrakennettu rasismi, seksismi ja heteronormatiivisuuden tarve.

Näistä nillityksistä tulee sankarifeministille samaan aikaan sankarillinen ja turvallinen olo. Sankarillinen, koska uskaltaa uhmakkaasti pitää puoliaan patriarkaatin juuriaan myöten saastuttamassa yhteiskunnassa.

Turvallinen, koska näihin mielenilmauksiin ei ole yhteiskunnassa perinteisesti vastattu mitenkään, vaikka aihetta usein olisikin. Näyttäkää Iranille ja sen kaltaisille maille kerrankin keskaria.

Kertokaa heille miten asioiden pitäisi olla. On ihan ok, että pelottaa. Se on sankaruuden hinta. Joskus pitää tehdä asioita pelosta huolimatta, koska ne asiat nyt vain on tehtävä. Tunnista hiipivä esidiabetes — nopeasti toimimalla sairauden voi vielä estää - Terveys - Ilta-Sanomat Onko sinulla salakavala esidiabetes? Nostaa sydänriskiä jo ennen varsinaista diabetesta - Terveys - Ilta-Sanomat.

Actress Julie Hesmondhalgh attacks producers for how sexual violence is portrayed 'History will look back on him and realise how important he is': Pamela Anderson opens up about why she keeps visiting 'heroic' Wikileaks founder Julian Assange. The myth of white male supremacy "It is Orwellian to note so many members of the political-academic elite denouncing the alleged privileges of some of the most disadvantaged members of our society. HIV-tartunnan saanut nainen kertoo, kuinka tauti vaikuttaa treffailuun: Mies olisi saanut paljon ankaramman rangaistuksen: Teenage girl posted revenge porn photos of ex on Instagram Daily Mail Online Magistrates ordered Wise to pay £ compensation to victim from her benefits.

Miesten asevelvollisuus ei ole yleinen, vaan syrjivä — se kasvattaa miehiä hyväksymään epätasa-arvon osana luonnollista järjestystä - Kotimaa - Helsingin Sanomat. Sekä amerikkalaiset, ranskalaiset että puna-armeija syyllistyivät julmuuksiin — liittoutuneiden joukkoraiskausten kohteeksi joutui niin saksalainen naiskommunisti, puolalaisnunna kuin nuori mieskin - Kulttuuri - Helsingin Sanomat Tuntui että neuvostosotilaat eivät säästäneet ketään.

Yhtä hyvin raiskatuiksi tulivat saksalaiset naiskommunistit, naispuoliset keskitysleirivangit kuin nuoret pojatkin. Ruotsalainen tarina seksistä, väkivallasta ja rahasta. Poikapula vaivaa vanhojen tansseja — varusmiehet rientäneet mielellään avuksi Suosituimmissa lukioissa poikia voi olla vain neljäsosa, ja tytöt joutuvat etsimään tanssiparinsa koulun ulkopuolelta.

Vanhojen tanssit ovat monille tytöille iso, kerran elämässä -juttu, mutta useimmissa lukioissa pojat ahkeroivat tanssilattialla vanhojenpäivänä useampana vuonna. Tilastokeskuksen mukaan vuonna reilusta lukio-opiskelijasta 57 prosenttia oli tyttöjä.

Helsingin Sanomien selvityksen mukaan isojen kaupunkien ykköslukioissa poikia saattaa olla opiskelijoina vain noin kolmannes. Joissain suosituimmissa keskustalukioissa poikien osuus jäi alle viidesosaan kaikista lukion aloittajista. Kouvolan yhteislyseossa on tänä vuonna toisella vuositasolla tyttöä ja 74 poikaa. Tokaluokkalaiset hankkivat parinsa itse, mutta jos paria ei löydy, koulusta voidaan olla yhteydessä varuskuntaan.

Se on sellainen vähän erilainen harjoitus, rehtori kertoo naurahtaen. Yksin eläminen on leimallinen piirre kadonneille miehille, ilmenee Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan analyysista. Parisuhteessa asui vajaat 30 prosenttia ja vanhempien luona 12 prosenttia.

Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo arvioi raportissa, että työmarkkinoiden ulkopuolella oleminen vähentää avioliittoja. Ongelma pahin Itä- ja Pohjois-Suomessa Hiilamon mukaan kadonneiden miesten ongelman taustalla häämöttää myös maantiede.

Taantuvilla paikkakunnilla työttömiksi jääneet miehet eivät ole voineet tai halunneet hakeutua kasvukeskuksiin. Ongelma on pahin Itä- ja Pohjois-Suomessa. Raportin mukaan voi olla, että nämä miehet ovat muuttaneet maasta ilmoittamatta asiasta väestörekisteriin. Pojille pitäisi järjestää yksilöllisempää oppisopimuskoulutusta Koulutus on avainasemassa työelämästä kadonneiden miesten aktivoimisessa. Pojille pitäisi järjestää yksilöllisempää oppisopimuskoulutusta, esittää Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo.

Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord on samaa mieltä. Heillä ei ollut tuloja eivätkä he hakeneet mitään tukia. Koulutus on avainasemassa, sillä merkittävin työllistymistä heikentävä yhdistelmä on peruskoulun jälkeisen tutkinnon puuttuminen, minkä seurauksena mahdollinen työttömyys pitkittyy.

Näiden "kadonneiden työmiesten" osuus kaikista parhaassa työiässä olevista vuotiaista miehistä oli peräti 7,4 prosenttia. Nord kutsuu ilmiötä hiljaiseksi ja pitkittyneeksi kriisiksi. Tilanne pahenee hänen mukaansa koko ajan.

Syrjäytyminen alkaa jo päiväkodista Nord painottaa, ettei peruskoulu anna monille pojille tarpeeksi taitoja selviytyä eteenpäin. Sen vuoksi toisen asteen opinnot aloittavat pojat keskeyttävät usein opinnot.

Heitä auttaisi saamaan toisen asteen tutkinnon, jos teoreettista opetusta olisi vähemmän ja käytännön opetusta enemmän. Koulutusjärjestelmä ei pysty vastaamaan poikien tarpeisiin, hän sanoo. Hiilamo ehdottaa, että oppivelvollisuus pitäisi ulottaa 18 vuoteen. Näin nuorten olisi pakko käydä toisen asteen koulutus loppuun.

Hiilamon ja Nordin mukaan poikien syrjäytyminen alkaa kuitenkin jo paljon aikaisemmin, jo varhaiskasvatusvaiheessa tai peruskoulussa. Tytöt saavat parempia arvosanoja, ja heidän ylivoimansa poikiin nähden pysyy yliopistoihin saakka. Ikään kuin se olisi biologinen tosiasia, Hiilamo pohtii. Hänen mukaansa voidaan puhua näin ollen myös tasa-arvokriisistä. Kehuja osallistumistulolle Hiilamon tutkimusryhmän viime viikolla julkistama esitys osallistuvasta sosiaaliturvasta sai myönteisen vastaanoton Evan piirissä.

Osallistuva sosiaaliturva tarkoittaa sitä, että pitkäaikaistyöttömät saisivat osallistumistuloa. Vastineeksi saajien on osallistuttava aktivointiin, jota voi olla esimerkiksi yhdyskuntatyö, järjestötyö, koulutus, opiskelu, läheisten hoito ja pienimuotoinen työ. Tavoitteena on ehkäistä pitkäaikaistyöttömien katoamista kokonaan pois työmarkkinoilta. Tilastoihin katoava työmies tunnistetaan jo varhain — "Järjestelmämme valitettavasti siirtää ongelmia eteenpäin" Monen työelämästä syrjään jääneen miehen ongelmiin olisi voitu puuttua varhaisessa vaiheessa, sanoo nuorisotyön ammattilainen.

Monta niin kutsuttua kadonnutta työmiestä olisi voitu auttaa paljon aikaisemmin, sanoo Me-säätiön toimitusjohtaja, pitkään nuorten parissa työskennellyt Ulla Nord. Nord oli mukana kirjoittamassa tänään julkaistua Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA analyysia "Kadonneet työmiehet". Siinä kerrotaan, että Suomessa on yli 50 parhaassa työiässä 25—vuotiasta olevaa miestä, jotka eivät käy töissä, eivät hae töitä, eivät opiskele eivätkä ole työkyvyttömyyseläkkeellä. Näitä nuoria olisi voitu auttaa paljon aikaisemmin.

Meidän järjestelmämme valitettavasti tällä hetkellä siirtää näitä ongelmia eteenpäin, Nord sanoo. Kun ongelmia on siirretty tarpeeksi pitkään eteenpäin, on lopputuloksena tilastoihin kadonnut työmies. Työelämän lisäksi tällainen mies on myös tipahtanut usein kaikkien yhteiskunnan palveluiden ulkopuolelle. Ennaltaehkäisyn asemesta joudutaan tekemään korjaavaa työtä, Nord sanoo. Nuoren elämästä saatetaan hukata useita vuosia.

Apua tarvitsevat eivät osaa hakea sitä Mikä Suomen järjestelmässä tällä hetkellä mättää? Monen kadonneen työmiehen on jo nuorena havaittu ilman apua ajautuvan ongelmiin, ja samalla heidän määränsä on koko ajan kasvanut. Analyysin kirjoittamisessa mukana ollut vapaa tutkija Pekka Myrskylä kuvailikin julkistustilaisuudessa, että kadonneiden juna kulkee tasaisesti eteenpäin raiteillaan. Ne ihmiset, jotka tarvitsevat eniten apua, eivät välttämättä osaa niitä palveluita itselleen hakea, Nord sanoo.

Nordin mukaan Suomessa pitäisi pystyä rakentamaan palvelut niin, että ne olisivat lähempänä ihmisten arkea.

Ihminen voisi olla siinä keskiössä. Koulussa vielä aikaa toimia Viimeinen hetki aloittaa ennaltaehkäisevä työ nuoren miehen kohdalla on Nordin mukaan yläkoulu. Jos nuori läpäisee yläkoulun niukin naukin eikä viranomaisilla ole tietoa hänen todellisesti tilanteestaan, ei lopputulos yleensä ole hyvä. Ja se on sitten kallista työtä, että näitä nuoria etsitään sieltä, että mihin he ovat kadonneet, Nord sanoo. Aihe vapaa Vauva Mies ilmoitti haluavansa jäädä hoitamaan vauvaa kotiin!?

Sukupuolielimen muotoiset karkit järkyttivät turkulaisäitiä ja tytärtä!!! Aihe vapaa Vauva Sukupuolielimen muotoiset karkit järkyttivät turkulaisäitiä ja tytärtä — myyjä: Luullaan puruluuksi - Kotimaa - Ilta-Sanomat.

Pääkirjoitus Liian moni mies putoaa työelämästä Suomessa on lähes 80 työikäistä ja työkykyistä miestä, jotka eivät ole töissä tai koulutuksessa eivätkä välttämättä edes hae töitä. SUOMESSA on lähes 80 työikäistä ja työkykyistä miestä, jotka eivät ole töissä tai koulutuksessa eivätkä välttämättä edes hae töitä.

Työvoimasta pudonneiden 25—vuotiaiden suhteellinen osuus on lähes kaksinkertaistunut luvun lopun jälkeen. Suurin osa on kadonnut työmarkkinoilta pysyvästi. Professori Heikki Hiilamon mukaan tähän ryhmään putoaa joka vuosi tuhat työikäistä miestä lisää. Naisten työmarkkinoilla ei näy vastaavaa kehitystä. Taustalla on laajempi yhteiskunnan ja työelämän murros.

Valmistavan teollisuuden miesvaltaiset työpaikat ovat vähentyneet tai siirtyneet kehittyviin maihin. Menneinä vuosikymmeninä erityisesti perinteisillä miesvaltaisilla aloilla oli tarjolla suorittavaa työtä myös vähemmällä osaamisella ja koulutuksella.

Olennainen syy työelämästä putoamiseen on nimenomaan koulutuksen ja osaamisen puute. Koulutukseen on syntynyt räikeä epätasa-arvo naisten eduksi. Naisia valmistuu korkeakouluista 50 prosenttia enemmän kuin miehiä. Ongelma on tuttu kaikissa teollistuneissa länsimaissa. Yhdysvalloissa on jo aiemmin havaittu, että maassa on yli seitsemän miljoonaa parhaassa työiässä olevaa joutilasta miestä, jotka eivät edes hae töitä.

Tämä tieto voi auttaa osaltaan ymmärtämään sitä, miksi Donald Trump sai presidentinvaalissa niin vahvan kannatuksen luvatessaan teollisten työpaikkojen palauttamista maahan. Koulupudokkaista ja syrjäytyvistä nuorista on Suomessa kannettu huolta jo vuosia. Varhaiskasvatuksessa ja kouluissa kyllä tunnistetaan oppimisvaikeudet ja sosiaalisten taitojen heikko kehitys, mutta nykyiset tukijärjestelmät eivät kykene auttamaan nuoria riittävän tehokkaasti.

Peruskoulun läpäisee edelleen nuoria, joilla on puutteelliset luku- ja kirjoitustaidot tai heikot matematiikan perustiedot. He eivät sitten pärjää jatkokoulutuksessa vaan putoavat sieltä pois. Nuorelle ihmiselle muutamankin kuukauden toimettomuus on vakava riski.

Jokaiselle on tärkeää saada tuntea olevansa tarpeellinen ja kyvykäs. Moni työelämän ulkopuolelle jäänyt on saanut paljon kielteistä palautetta ja menettänyt uskon omiin kykyihinsä. Työelämän muutosta ja teknologian kehitystä ei voi pysäyttää, mutta erilaisia keinoja työ­elämästä putoamisen ehkäisemiseksi on jo kehitteillä.

Vanhojen toiminta- ja tukimallien uudistaminen ei kuitenkaan tapahdu hetkessä. Sote-uudistus on tästä hyvä esimerkki. Lastensuojelun kyky auttaa lapsiperheitä vaatii uudenlaista ajattelua. Aiemmin lähinnä lasten säilytyspaikkoina pidetyt päiväkodit antavat nyt varhaiskasvatusta, jossa pitää turvata edellytykset lasten ja perheiden yksilölliseen tukemiseen. Kouluissa tarvitaan enemmän tukea oppimisvaikeuksiin. Toisen asteen koulutusmahdollisuuksia pitäisi lisätä.

Koulutuksesta säästettäessä pitäisi olla erityisen herkkänä sille, mihin säästöt kohdistuvat. Pitkäaikaistyöttömyys ei vähene toivotusti suhdanteiden parantuessa, koska liian monen työkyky on jo heikentynyt. Tarvitaan uudenlaisia keinoja näiden ihmisten auttamiseksi. Yksi mahdollisuus voi olla osallistava sosiaaliturva, joka aktivoisi pitkä­aikaistyöttömiä vapaaehtoistöihin tai opiskeluun ja voisi avata polkuja työelämään. Hallituksella on jo kevään puoliväliriihessä tilaisuus harkita sen kokeilemista.

Bad news for vegetarians! If you want grandchildren, make sure you eat MEAT, study finds Amanda Knox writes about inmate who tried to seduce her Daily Mail Online Told how many women went 'gay for the stay', turning to same-sex romances to get through their prison terms Knox spent four years in prison in Perugia, Italy, for the murder of British student Meredith Kercher.

Naiset ja värilliset eturiviin Totaalinen tasa-arvotykitys. Miesten asevelvollisuus ei ole yleinen, vaan syrjivä — se kasvattaa miehiä hyväksymään epätasa-arvon osana luonnollista järjestystä On vihdoin tullut aika keskittyä miehiin: Enhän ollut päässyt edes pioneereihin, koska se oli liian militaristinen järjestö.

Lukioikäisenä kyllä pohdin paljonkin ääneen sitä, miten rauhanturvaajan työ voisi olla kiehtovaa. Eniten huoletti se, voisiko minusta olla oikeasti jotain hyötyä. Elisabeth Rehn, puolustusministeri joka avasi naisille tien armeijaan, on kertonut, miten joutui puolustamaan naisten kykyjä letkauttelevien miespoliitikkojen paineessa. NYT KUN naiset ovat jo yli kaksikymmentä vuotta mainiosti pärjänneet armeijassa, keskustelun sävy on muuttunut.

Nyt voidaan enintään puhua siitä, tarvitaanko naisia armeijassa, jossa ei ole käyttöä edes kaikille miehille. On käynyt ilmi, että kaikki miehet eivät ole vahvoja ja pelottomia, vaan ihan ihmisiä vain, joiden kunto ja mielenterveys vaihtelee.

Ylipäänsä, on vihdoin tullut aika keskittyä miehiin: Jos ensin aikuiset ovat vuosia kertoneet, että ihmiset ovat Suomessa tasa-arvoisia, postista napsahtaakin vain miehiä koskeva määräys pakkotyöhön, jossa pahimmillaan voi joutua tappamaan ja kuolemaan. Minun on vaikea ymmärtää, miten tämä on minkään valtakunnan perustuslain mukaista. On ihan riittävän vaikeaa toimia niitä arkipäivän seksistisiä kulttuurisia rakenteita vastaan, jotka yrittävät leimata nuoria sukupuolensa perusteella tietynlaiseksi.

Että poikien oltava tietynlaisia ollakseen oikeita poikia. Vielä vaikeampaa se on valtiossa, joka sallii vain miehiä koskevan asevelvollisuuden, jota naurettavasti kutsutaan yleiseksi asevelvollisuudeksi.

Kun minä teininä pohdiskelin kysymystä, menisinkö armeijaan vai en jos se olisi mahdollista, kyseessä oli turvallisen teoreettinen moraalinen dilemma. Jokainen miespuolinen ystäväni joutui sen valinnan eteen halusi tai ei. Jotkut kärsivät armeijassa, toiset viihtyivät, mutta peruskysymys pysyy: Se opettaa nuorille, että on olemassa oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka koskevat vain yhtä sukupuolta. Se kasvattaa miehiä karun kautta hyväksymään epätasa-arvon osana luonnollista järjestystä.

Toisille se on merkki siitä, että miehet ovat parempia, toisille merkki siitä, että naiset ovat arvokkaampia, suojeltavia. Joka tapauksessa miesten asevelvollisuus on väärin.

Etuoikeuksia Halla-ahon mukaan kuilua syventää vielä se, että vaikeuksissa oleville ihmisille kerrotaan vielä, että heillä on ihonvärinsä vuoksi etuoikeuksia "white privilege", joita heidän pitää nyt katua. He ihmettelevät, miksi ihmeessä meidän pitäisi tanssia joidenkin vähemmistöjen mukaan. Ei järvi soutamalla kulu — onko seksikumppaneiden määrällä todella väliä? Onko seksikumppaneiden määrällä oikeasti mitään merkitystä?

Kun naiselta kysytään hänen seksikumppaniensa määrää, tulee vastaus vanhan viisauden mukaan kertoa kolmella. Kun kysymykseen vastaa mies, selviää totuus jakamalla annettu luku kolmella. Kaikkihan tämän säännön tietävät ja aika usein se myös pitää paikkansa. Seksikumppanien määrästä valehteleminen on yleistä niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Potentiaaliselle tai jopa nykyiselle kumppanille kerrottu luku voi olla hyvinkin kaukana todellisuudesta.

Mutta minkä takia ihmiset kantavat niin suurta huolta aiemmin harrastetun seksin määrästä? Tyypillisimmissä selityksissä nainen ei halua jäädä kiinni kevytkenkäisyydestä, eikä mies tahdo myöntää edes itselleen , että niiden viinanhuuruisten baari-iltojen jälkeen on yleensä päädytty kotiin ihan yksin.

Naiset ajattelevat, että miehen mielenkiinto lopahtaa, jos käy ilmi, että nainen on viettänyt miestä riettaampaa seksielämää. Älkää naiset huoliko, ei se siitä mihinkään lopahda. Moni nainen myös olettaa miehen haluavan itseään kokemattomamman partnerin, mutta sekään ei pidä paikkaansa.

Mitä mies oikeasti haluaa, on, että nainen osaa tarvittaessa ottaa tahtipuikon käteensä myös peiton alla — eikä se taito tule ilman harjoittelua. Niin miesten kuin naistenkin olisi syytä muistaa, että ei se järvikään siitä soutamisesta kulu. Miehet sortuvat usein kuvittelemaan, että seksikumppanien määrä on jotenkin suoraan verrannollinen statukseen esimerkiksi kaveripiirissä.

Kavereilta haetaan hyväksyntää sille, että myös minä olen kova jätkä panemaan. Kumppanin tai potentiaalisen tyttöystävän kysyessä asiaa, haluamme antaa kuvan, että kysyntää kyllä riittää, vaikka todellisuudessa asia olisikin aivan päinvastoin.

Mikäli asiaa kysyy nainen, jonka kanssa yhteistä yötä ei ole aiemmin vietetty, kuvittelee mies kumppaneiden määrän liioittelun johtavan petipuuhiin suuremmalla todennäköisyydellä — onhan hän sentään kelvannut monille aiemminkin. Onko seksikumppaneiden määrällä sitten lopulta mitään merkitystä? Samaan tapaan kuin uimaan opitaan ainoastaan uimalla, opitaan naimaan vain naimalla. Kummassakaan lajissa ei kuitenkaan kannata aiheettomasti esittää mestaria, koska kovan paikan tullen totuus käy kyllä ilmi.

Mikä oli Tarja Halosen virhe? Voimakas idealismi on hyvä asia, mutta ylipäällikkönä pitää olla realisti. Niinistö palautti realismin, Hägglund korosti. YLE Teema Su Perheenäiti ja -isä kertovat: Tasa-arvopolitiikassa on pidettävä poikien puolta Filatovin mukaan sukupuolten välisten erojen huomaaminen ja niihin puuttuminen on tärkeä osa tasa-arvopolitiikkaa.

Filatovin mukaan tarvitaan erityinen poikia ja miehiä tukeva toimenpideohjelma, jotta kadonneet miehet löytävät työhön.

Lapsibarometri kertoo, että pieniä poikia kehutaan kotona selvästi vähemmän kuin tyttöjä. Pisa-tutkimukset kertovat, että erot tyttöjen ja poikien koulumenestyksessä on selvä ero.

Ilman toisen asteen ammattitutkintoa on paljon enemmän nuoria miehiä kuin naisia. Voidaankin hyvin kysyä alkaako miesten katoaminen työvoimasta tosiasiallisesti jo lapsuudessa? Raportissa myös muistutetaan, että teini-iässä erityisesti nuorten poikien on vaikea kiinnittyä itseohjautuvaan koulutukseen. Tukea tarvitaan Filatovin mukaan enemmän. Eriarvoistumisen ehkäisyä on katsottava poikamaisten silmälasien läpi.

Jos te-toimiston asiakkuus ei tuo työttömyysturvaa, saatetaan ajautua muidenkin te-palveluiden ja työnhaun ulkopuolelle. Filatovin mielestä kyse ei ole tyttöjen tai poikien, naisten tai miesten paremmuudesta. Kyse on siitä, miten asenteet, palvelut ja toimintaympäristöt tukevat erilaisia ihmisiä eteenpäin.

Filatovin mukaan sukupuolten välisten erojen huomaaminen ja niihin puuttuminen on tärkeä osa tasa-arvopolitiikkaa. Miehillä taas on alku- ja loppupäässä aukkoa, mutta tätäkin suurempi ongelma on työnhausta luopuminen parhaassa työiässä, EVA: Sen taustalta löytyy jo lapsuudesta, nuoruudesta ja koulutusvaiheessa syntyvät erot, totaa Filatov. He löytyvät maan huipulta ja vaikeimmin syrjäytyneiltä poluilta. Tasa-arvopolitiikassa on kiinnitettävä enemmän huomiota poikien asemaan ja hyvinvointiin.

Filatovin mielestä pojat ja miehet ovat heikoilla monista syistä. Rakennemuutos on hävittänyt perinteisiä miesten työpaikkoja. Siirtyminen palvelusektorille ei ole taloudellisesti kannustavaa eikä asenteellisesti helppoa, hän sanoi tiedotteessa. Filatov muistuttaa, että lapsibarometri kertoo pieniä poikia kehuttavan kotona selvästi vähemmän kuin tyttöjä.

Pisa-tutkimuksissa tyttöjen ja poikien koulumenestyksessä on selvä ero. Heistä 28 on virallisesti työnhakijoita, mutta töiden saanti on epätodennäköistä. Loput 50 ovat kokonaan työvoiman ulkopuolella.

CS-Jenny, 28, tyrmää naisturnaukset: Aikoinaan maailmallakin turnauksissa kisannut vuotias Kåla toivoo, että seuraavien vuosien aikana pelkästään naisille tarkoitetut peliturnaukset lopetettaisiin.

Sekä netissä että tapahtumissa pelattavat turnaukset ovat kaikille avoimia sukupuoleen katsomatta. Tämä on erittäin tärkeää, sillä eihän tässä lajissa ole minkäänlaista tarvetta jakaa pelaajia sukupuolen perusteella. Mikäli eroja sukupuolten välillä on, se johtuu varmasti muista asioista kuin jalkojen välistä, iloitsee Jenny Ilta-Sanomille. Naisille tarkoitettuihin turnauksiin myös itse aikoinaan osallistunut Jenny ei koe niiden olevan lainkaan hyvä asia kokonaisuuden kannalta. Maailmalla naisten turnaukset ovat yleisiä ja olenhan niihin itsekin osallistunut — kunnes ymmärsin kuinka ne rajoittavat pelaamista.

Onko islamilaisen moniavioisuuden ajaminen nykyään feminismiä?: Vantaalaismiehellä on kaksi vaimoa ja hän haluaa lisää — miksi? Moniavioisuudesta ja monisuhteisuudesta keskustellaan Kioskin lähetyksessä torstaina Paikalla on kahden kumppanin kanssa elävä Melissa Mäntylä, muslimien oikeutta moniavioisuuteen puolustava Maryan Askar ja perinteistä avioliittokäsitystä kannattava eduskunnan lakivaliokunnan jäsen Laura Huhtasaari.

Islamistinainen on myös riski MV!!?? Poliisi teki ratsian bordelliin suorassa lähetyksessä - miehelle selvisi, että vaimo on prostituoitu Trans-inklusiivisuus ei hyödytä ketään Miksi Britannian lääkäreitä kiellettiin nimittämästä raskaana olevia asiakkaita äideiksi?

Mies odotti kahleissa ja teipatut sukelluslasit päässä seksiä sängyllä - saksalaisnainen murhasikin poikaystävänsä käsisirkkelillä. Doreen Crowther dragged screaming from court Daily Mail Online French police arrest girl who was planning ISIS attack Daily Mail Online Woman, 55, creates hundreds of plastic babies - costing up to £ each - for women unable to have children or those who've lost one under tragic circumstances Daily Mail Online.

Tappelu Rautatientorilla - poliisi taltutti väkivaltaisen naisen pippurisumutteella Tutkimus yhden yön suhteista: Naiset ja miehet katuvat eri asioita. Tyttö kaivoi kaavustaan esiin puukon. Oikeudenkäynti teinijihadistia vastaan Saksassa alkaa — puukotti poliisinaista kurkkuun MV!!?? Matemaattinen teoria paljastaa täydellisen iän naimisiinmenolle - Lifestyle - MTV. Nyt-liite, filosofi, yhdenvertaisuusvaltuutettu ja syrjintä. Miesten tasa-arvo ry on jo vuosia vaatinut, että poikien alisuorittaminen koulussa ja miesten aliedustus korkeakouluissa nostetaan tasa-arvopolitiikan keskiöön.

Näiden ongelmien ratkaiseminen vaatii pitkäjännitteistä työtä ja erityispanostuksia. Meillä ei ole varaa haaskata poikien ja nuorten miesten potentiaalia näin. Valitettavasti viranomaisten tasa-arvoasenteissa on toivomisen varaa. Opetushallituksen surullisenkuuluisassa "tasa-arvo-oppaassa" vastuu koulutuksen tasa-arvo-ongelmista sysättiin, perinteiseen malliin, alaikäisten poikien niskaan.

Poikien pitäisi muuttua, koulun ei. Kun tyttöjen kiinnostusta matemaattisia aineita kohtaan on haluttu lisätä, on viranomaisten asenne ollut aivan toinen. Opetushallituksella on ollut teemaan keskittyvä LUMA-ohjelma, ja muutoksia on innolla ajettu opetusmetodeihin, oppimateriaaleihin ja opettajien asenteisiin.

Töitä on tehty, resursseja panostettu ja tuloksia saatu aikaan. Juuso Erno Miesten tasa-arvo ry: He ovat itsenäisiä ihmisiä, eivät Donaldin naispuolisia etäpesäkkeitä. Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump on huora. Kommentti ei ollut tarkoitettu julkaistavaksi, mutta kuuluisa supermalli Emily Ratajkowski julkaisi miehen kommentin Twitterissä — ja sai aikaan somemyrskyn. Olitpa politiikasta mitä mieltä tahansa, tällainen on "slutshamingia" huorittelua.

En välitä hänen alastonkuvistaan tai seksuaalisesta historiastaan eikä kenenkään muunkaan pitäisi", Ratajkowski twiittasi. Lopulta kyseinen toimittaja paljasti itse itsensä ja pyysi anteeksi. Melania Trumpilla on parhaillaan meneillään oikeudenkäynti Daily Mail Onlinea vastaan, joka julkaisi hänestä huhuihin perustuneen jutun.

Siinä väitettiin, että Trumpin mallitoimisto tarjosi myös prostituutiopalveluita luvulla, jolloin Melania työskenteli toimiston listoilla.

Daily Mail on poistanut juttunsa netistä ja pahoitellut. Viime vuonna Michelle Obamaa pukenut muotisuunnittelija Sophie Theallet kertoi avoimessa kirjeessään kieltäytyvänsä kaikesta yhteistyöstä Melania Trumpin kanssa ja yllytti myös muita muotisuunnittelijoita tekemään samoin.

Theallet ei hyväksynyt Donald Trumpin politiikkaa, joten hän ei halunnut olla tekemisissä myöskään tämän vaimon kanssa. Melania on muutenkin saanut osakseen kohtuuttomasti raivoa ja vihaa — hänen vanhoja alastonkuviaan on levitelty todisteena hänen sopimattomuudestaan Valkoiseen taloon.

Ikään kuin hänen taustallaan tai alastonkuvillaan olisi minkään valtakunnan tekemistä Melania Trumpin pätevyyden tai sopivuuden kanssa. Ikään kuin häntä pitäisi arvioida yhtään minkään muun asian kuin hänen tekojensa ja sanojensa perusteella. Laulaja Madonna kertoi taannoin Trumpia vastustavassa mielenosoituksessa pohtineensa Valkoisen talon räjäyttämistä.

Kyllä, olen suunnitellut Valkoisen talon räjäyttämistä", Madonna karjui. Samaan hengenvetoon Madonna huusi: Joulukuussa Trumpin tytär Ivanka lensi Jetblue-lentoyhtiön tavallisessa matkustajaluokassa kolmen lapsensa kanssa.

Samalla lennolla ollut newyorkilainen lakimies alkoi haukkua Ivankaa ja hyökkäsi verbaalisesti tämän seuruetta vastaan. Sitten mies huusi lentokoneen henkilökunnalle: Hänen pitäisi lentää yksityiskoneella! Tavarataloketju Nordstrom taas poisti hiljattain Ivanka Trumpin merkkituotteet myymälöistään ja verkkokaupastaan. Ivankan mallistoon kuuluu naisten vaatteita, asusteita ja jalkineita. Nordstrom väitti päätyneensä ratkaisuun sen takia, että tuotemerkin myynti oli laskenut — moni arveli, että ratkaisu johtui siitä, että Ivankan isukki tekee politiikkaa, jota kaikki asiakkaat eivät hyväksy.

Ivanka Trump kiisti myös Nordstromin väitteet, hänen mukaansa myynti on ollut hyvää ja tavaratalo antoi periksi poliittiselle painostukselle. Ennen Nordstromin päätöstä sosiaalisessa mediassa alkoi kampanja, jossa kehotettiin ihmisiä olemaan käyttämättä rahaa mihinkään Donald Trumpin ja Ivanka Trumpin brändin tuotteisiin.

Kampanjan takana olevat naiset riemuitsivatkin Nordstromin päätöksestä. He onnistuivat vahingoittamaan naista, jonka ainoa synti on, että hänen isänsä tekee heidän mielestään vääränlaista politiikkaa.

Kylläpä nämä femakot jaksavat isotella silloin, kun kukaan ei pistä vastaan, mutta heti kun on islamistit vastassa, niin matelevat kuin sulaa vahaa: The shameful hypocrisy of Sweden 'first feminist Government' «Avpixlat Sweden hypocritical "feminist" government ridiculed even in Canada «Avpixlat. Muslimit uhkailevat rehtoritarta eikä rehtoritar uskalla tulla kouluun Britanniassa MV!!??

Tyttöjen hiukset eivät ole hijabin peittämät. Tasa-arvolaiva kääntyy hitaasti mutta kääntyy kuitenkin Meriläinen pystyy nyt kypsään ikään tultuaan näkemään muutakin kuin naisnäkökulman.

Filatov vaati vielä kymmenkunta vuotta sitten naisille erityistä veroalea, mutta osaa nyt olla jo huolissaan pienistä ja vähän isommistakin pojista. Yleenkin on ilmiselvästi livahtanut naistoimittaja, jonka näkökulmat ovat laajoja ja järkevän tasapuolisia.

Ei tässä toisaalta mitenkään muutenkaan voi käydä, sillä vuosikymmeniä jatkuneen yksisilmäisen tasa-arvopelleilyn jäljet alkavat pikkuhiljaa näkymään. Nämä miehet nostavat työllisyyttä ja kansantuotetta korkeintaan oikeuslaitosta ja terveyskeskuksia työllistämällä.

Osa tietenkin metsästää ja kalastaa omaan lukuun, mutta eipä siitäkään paljon veroeuroja valtiolle irtoa. TE-keskuksen virkailija voi aivan rauhassa määrätä karensseja, mutta todellisuudessa se vain pahentaa tilannetta. Poikien koulumenestys on yhteiskunnalle äärimmäisen tärkeää. Jos menestyksessä on puutteita, niin poikalasten syyllistäminen siitä on sekä häpeällistä että lyhytnäköistä. Lapsi ei osaa katsoa tulevaisuuteen. Se olisi ollut aikuisten tehtävä.

Varusmiespalveluksen saapumiseriä siirrettävä kahdella kuukaudella Kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen ehdottaa varusmiespalveluksen saapumiserien siirtämistä kahdella kuukaudella eteenpäin. Pelkonen kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan, että kotiutuminen tapahtuu nykyisin usein haastavaan aikaan opiskelu- tai kesätyöpaikkaan hakemisen kannalta. Kysyin miten hallitus aikoo kehittää asevelvollisuusjärjestelmää, jotta turhilta välivuosilta opiskelussa vältytään. Ehdotin ministerille, että saapumiseriä voitaisiin siirtää kahdella kuukaudella eteenpäin, jolloin kotiutuminen tapahtuisi helmi- tai elokuun lopussa.

Tällöin opinnot olisi mahdollista aloittaa jo syksyllä, ja keväällä jäisi riittävästi aikaa pääsykokeisiin valmistautumiseen, Pelkonen kirjoittaa.

Homoseksuaaliseen gay treffit kokkola avoin yli

Puhelinseksiä 09 big brother gay suomi seksi

Suomen homo seksikkäin mies ilmaiset seksiv