Homoseksuaaliseen eroottista seksiä eroottinen fantasia

Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Onko tää mahdollista Oon 13v poika ja onko pojan mahollista saada orgasmia perseen kautta ilman että koskee penikseen.

Aistien talo kokemuksia Terve! Siinä loppupäässä viisas nainen kertoo alistumisen taidosta. Sillä ei ole mitään tekemistä alistetuksi joutumisen ja nöyryytyksen kanssa. Viisas mies ymmärtää asian ja osaa suhtautua siihen kunnioittavasti.

Ja vielä tarkennuksena, suhteemme mieheni kanssa on hyvin rakastava, kunnioittava ja kaikin puolin täydellinen. Hän ei koskaan kohtelisi minua nöyryyttäen tai loukkaavasti ns. Kyseessä on enemmänkin hetkittäiset seksifantasiat, joiden toteuttamisesta on kyse: Minäkin olen vasta "tullut ulos kaapista" alistamista kaipaavana naisena.

Olen vasta viime aikoina tajunnut tietoisesti, että todella haluan alistamista. Haluan piiskaa, tukistusta, nurkkaan häpeämään, kuulustelua ja onpa mielessäni käynyt sellainenkin fantasia, että mies syöttäisi minulle väkisin jotain, vaikka ihan tavallista ruokaa, jota en olisi suostunut syömään.

Myös alistuva suihinotto kuuluu fantasioihini. En tosin ole mitään näistä kokenut oikeasti. Minulla ei ole seurustelukumppania tai aviomiestä. Minullakaan ei ole ketään, jolle olisin voinut puhua asiasta, paitsi tänne Suomi Olen ollut kovasti hämilläni fantasioistani ja halustani tulla alistetuksi.

Olen kiltti ihminen, en mikään tyhmä, olen itsenäinen ja persoonaltani pohjimmiltaan mielestäni nimenomaan poikkeuksellisen vahva. Kirjoitat kaipaavasi varmuutta ja "oikeutusta" sille, että tahdot olla heikko nainen. Ehkä vastaus löytyy siitä, että miettii psykologisia syitä sille, miksi haluaa kokea alistusta. Mahdollisia syitä ovat esim. Se voi olla todella rentouttavaa. Yksi syy voi olla turvallisuudentunteen kaipuu, onhan alistuneena jonkin suuremman ja vahvemman vallassa.

Alistumisleikeissä voi myös käsitellä omia vaikeita tunteita, esim. Muitakin syyvaihtoehtoja varmaan löytyy. Jokaisella alistusta haluavalla ne löytyy varmastkin omasta persoonasta ja taustasta. Ja että saa kokea olevansa Nainen ja että se toinen on Mies.

On ikään kuin roolit korostettuina - tuntuu sitten enemmän Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta! Todella paljon samoja ajatuksia ollut minullakin, varsinkin ajatus siitä miten voi hetkeksi antaa vallan ja päätöksenteon toiselle, olla niin ettei kukaan odota minulta voimaa: Eräs asia minua on epäilyttänyt ja jännittänyt, nimittäin se jos reagoinkin epäodotetulla tavalla itse seksin aikana.

Mitä jos säikähdän, alan itkemään tai muuten tlanne onkin ahdistava? Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää!

En todellakaan halua, että tämä asia tekisi rakkaani olon huonoksi tai mielen pahaksi, tai muuten sekoittaisi pakkaa. Kiitos myös linkistä, lueskelen varmasti keskustelun läpi!

Täällä olisi yksi mies, joka fantasioi juuri kaltaisestasi naisesta. En ole tullut varsinaisesti kaapista, mutta vielä sekin päivä koittaa..

Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen. Miehiä on ollut vuosien varrella useita ja nyt takana pitkä parisuhde. Ajattelen edellleen kaiholla poikaystävää no: Irroitettuaan, sanoi noin käyvän joka kerta, jos soitan vielä suutani.

Lopuksi kiepsautti minut mahalleni ja otti takaapäin. Suhde päättyi nuoruuteen ja levottomuuteen, mutta kohtaaamme joskus liike-elämän pyörteissä. Välillämme kipinöi edelleen, mutta se saa jäädä sille asteelle.

Ei uskalla leikkiä tulella.. Taitaa olla aika yleistä tämä kiinnostus alistumiseen, että mies on se joka määrää tahdin ja pitää omana "seksiorjanaan".. Näin minäkin olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen fantasia naisten keskuudessa.

Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kerran naisporukassa joku asiasta mainitsi ei puhunut itsestään , ja aika moni esitti kannakseen "tommonen on sairasta, toi on ku raiskattas, miten kukaan nainen voi haluta semmosta". Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen. En kyllä yleisesti ottaenkaan koskaan puhu seksielämästäni, se on minun ja mieheni välinen asia. Nyt kuitenkin tunnen suurta tarvetta puhua juuri aiheen psykologisesta ja henkisestä puolesta, ei niinkään itse aktista.

On kiva kuulla, että löytyy muitakin fiksun oloisia, terveitä naisia, joilla tämmöisiä ajatuksia on. Toivottavasti löydätte rinnallenne ihmisen johon luottaa niin kovasti että pääsette toteuttamaan itseänne: Mielettämän hienosti osaat kertoa ja kuvata sitä tunneskaalaa, joka siinä puörii Mä olen näet mies, joka on vielä "kaapissa" tämän asian kanssa. Olisi tosi upeata löytää sellainen nainen, jonka kanssa kokea ja tuntea jotain tuollaista. Että voisin sillä tavalla rakastaa Mä olen löytänyt tämän puolen itsestäni vasta viimeisen parin vuoden aikana Mutta miten ihmeessä tuollaisen suhteen voi löytää?

Ei sitä nyt treffeillä aleta tuollaista juttelemaan. Harva voi edes koskaan puolisolleen puhua tuollaisia - tai niin oletan Tuollainen mies löytää varmasti! Ole vaan rohkeasti oma itsesi ja kerro tunteistasi.

Mielestäni tärkeintä parisuhteessa ei todellakaan ole seksi, vaikka se kovasti tärkeää onkin. Olen melko varma, että parisuhteen perustuessa rakkauteen ja luottamukseen, myös erilaiset eroottiset fantasiat voivat olla osa sitä. Kovin moni nainen ei ehkä uskalla ajatella tai myöntää tämmöisiä fantasioita, mutta ehkä varovaisella vihjailulla ja pehmeällä alulla nainen kuin nainen uskaltautuu heittäytyä miehensä armoille: Toivottavasti löydät oman rakkaan rinnallesi, joka uskaltaa olla tarpeeksi rohkea olemaan heikko!

Tärkeintä on olla ihminen toiselle ihmiselle Auto siis parkkiin ja suojaiseen paikkaan, jossa ulkopuolisten ei tarvitse nähdä aktia.

Hurmio syttyy hetkessä kesken arkitoimien. Rakastelu on spontaania ja eläimellistä. Vieteilleen ei voi mitään. Tämäkin fantasia on tuttu monista elokuvista.

Ei ole sattumaa, että se tapahtuu juuri keittiössä. Ruoka ja syöminenhän ovat hyvin eroottisia. Jos pöytä on tarpeeksi tukeva, eikä ole pelkoa siitä, että lapset näkevät aikuisille kuuluvan hetken, niin kokeilemaan vaan. Lentämisessä ollaan suurempien voimien, kapteenin, tekniikan ja luonnon, armoilla.

Lentäminen on jännittävää ja joillakin jännitys laukaisee seksuaalisen halun. Moni kokee, että tähän kerhoon liittyminen kertoo seksuaalisesta kyvykkyydestä ja rohkeudesta. Fantasia on kuin pieni sankaritarina. Halun hetkelläkin pitää ajatella muita. Kymmenen minuutin intohimon aikana vessan taakse ehtii muodostua pitkä jono hätäisiä. Lentohenkilökuntakaan ei välttämättä katso suopeasti turvatoimien vuoksi.

Autio ranta ja pari kuumassa syleilyssä. Alla on kuuma rantahiekka tai ympärillä lämmintä vettä. On varhainen aamu tai sitten illalla auringonlaskun aika. Ranta on joka tapauksessa kuin parin oma. Muita ei ole lähettyvillä. Tämäkin fantasia on tuttu elokuvakohtauksista. Rannan lämpö ja pehmeys luovat täydelliset olosuhteet romantiikalle. Fantasiaan kuuluu kahdenkeskisyys autiuden keskellä. Aivan kuin universumi olisi vain tätä hetkeä varten.

Moni tekee tästä fantasiasta totta ulkomailla, jossa on unelmiin kuuluva lämmin sää. Kotimainen rankkasadehan ei sovi tähän fantasiaan. Kannattaa muistaa myös, että Suomessa seksin harrastaminen julkisella paikalla on laissa kielletty.

Oikeasti kaipaat arkeesi romantiikkaa ja nähdyksi tulemista. Rannallahan joku voi aina yllättää Tyypillisimmin tässä fantasiassa mies haluaa seksiä kahden naisen kanssa. Sekin on yleistynyt, että nuoret naiset unelmoivat seksistä toisen naisen ja miehen kanssa. Fantasiassa voi silloin kokeilla homoseksuaalisia toimintoja, vaikka identiteetti ei homoseksuaalinen olisikaan.

Unelmassa valloitetaan ja laajennetaan reviiriä. Tämän fantasia toteuttamista kannattaa harkita tarkkaan. Jokaisen osapuolen pitää sopia siitä, mitä tehdään ja kenen kanssa.

Mustasukkaisuus voi silti iskeä. Ryhmäseksi voi olla hajottavakin kokemus.

.. heinäkuu Fantasiaan saattaa kuulua esimerkiksi suuseksi liikkuvassa autossa. Ruoka ja syöminenhän ovat hyvin eroottisia. voi silloin kokeilla homoseksuaalisia toimintoja, vaikka identiteetti ei homoseksuaalinen olisikaan. syyskuu Olen melko kokenut seksin saralla, mutta vasta nyt uskallan vähitellen puhua ja onpa mielessäni käynyt sellainenkin fantasia, että mies syöttäisi minulle väkisin jotain, . ja luottamukseen, myös erilaiset eroottiset fantasiat voivat olla osa sitä. Homoseksuaalisuus oli rikollista luvulla ja nyt olemme. marraskuu suomi24 posti motelli isovalkeinen mummo pillua eroottinen suomi oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. .. tositarina eroottinen fantasia kertomuksia eroottista seksiä alue sm pillu hakanen. Harry Potter ja hetero-oletus Harry Potter -romaanisarjassa ei ole selkeästi homoseksuaaleja henkilöhahmoja, lukuun ottamatta Harryn opettajan, professori Albus Dumbledoren hahmoa, jonka kirjailija J. Ykkösmiehen ilme muuttui lievän vaivautuneeksi. Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää! Ei mua ole koskaan kiusannut että minut luokiteltiin joskus sairaaksi enkä koskaan ole pitänyt itseäni sairaana. Oh, he knew so well how Harry liked him to behave.

Homoseksuaaliseen eroottista seksiä eroottinen fantasia

Homoseksuaaliseen eroottista seksiä eroottinen fantasia