Amatööri seksi seksiä jyväskylä gay

amatööri seksi seksiä jyväskylä gay

Mies nielee kaikki selitykset, eikä halua ajatella mitään pahaa. Kun vaimo sitten lopulta kertoo, että hän haluaa alkaa thaihierojaksi, mies nikottelee jonkin aikaa. Hän kuitenkin hyväksyy ajatuksen, kun kuulee, että vaimo vain hieroo, ei koskaan tee muuta. Ajatukseen tottumista helpottaa, kun mies huomaa, että vaimo ei enää ruinaakaan rahaa, vaan alkaa tulla toimeen omillaan.

Joskus mies saattaa kyllä ihmetellä, kuinka paljon hieronnasta oikein maksetaan, kun vaimon laukusta löytyy paksut niput satasia Mutta hän haluaa sulkea pahat ajatukset pois mielestään. Vaimokin sanoo hänelle vihaisesti: Vaatii muuten liikaa toimenpiteitä ja kommervenkkejä. Ei viiti mitään laitosta perustaa.

Näin ollen ei tarvi kaiken maailman hiippaajaa ja peräkammarin jannua ottaa vastaan, vaan pelkästään tasokasta asiakaskuntaa, jokn pystyy kunnon sessioihin. Hyvä RouvaÄX Vastaan silläkin uhalla juttuusi, että olet palstalla hiippaileva pervertikko, joka nauttii esiintyä toisten housuissa.

Voi olla, että sukupuolesikin vaihtuu lähemmässä tarkastelussa. Mutta, mutta, silläkin uhalla vastaan. Toiminimen perustaminen on simppeli juttu, pienten maksujenkin maksaminen on kevyttä hoitaa. Ne antavat kuitenkin turvatun taustan: On turvallisempaa maksaa vähän veroja kuin jäädä kiinni laittomasta yritystoiminnasta ja veropetokista. Itsenäisenä "hyvinvointiyrittäjänä" seksinkin myyminen on sallittua, kun et mene kaduille ja toreille sitä tarjoilemaan.

Muistat vain ilmoittaa tulojasi verotukseen. Ja kuka sitä torille menis piirakkaa kauppaamaan. Sitä saa sitten taas Allulta kesäaikana ; Ideaali tilanne olis olla muutaman rikkaanpuoleisen gentlemannin ns. Ei tarvi montaa asiakasta ja rahoitus pelaa. Kato asioita voisi hoitaa näin ihan tyylillä. Antaa thaikkujen hoidella nuo peräkammarin pojut ja muut tavalliset tallaajat näppylöineen poikineen. Niillä ei ole varaa valita asiakaskuntaansa vaan kaiken näköset ja kokoset pitää hoidella, että euroja riittää!

Perusthaikut ovat apulaisena hierontapaikassa provikalla saavat vain sen rahan, mitä seksiasiakas antaa runkkauksesta, suuseksistä, itse seksistä, paidan riisumisesta, kaikkien vaatteiden riisumisesta jne.

Heillä ei juurikaan ole varaa valita asiakkaitaan, sillä perusmaksu otetaan kaikilta ja se menee pomolle. Pomo suuttuu, jos apulainen karkottaa maksavia asiakkaita omien mielihalujensa ja ennakkoluulojensa takia. Tietysti joskus oikein saastainen, erilaisille eritteille haiseva jätkä on niin öllöttävä, että apurikaan ei tarjoa ekstroja, vaan pyrkii tästä mahdollisimman nopeasti eroon vaikka jäisi ilman tippiäkin. Raja se on ahneudella ja epätoivollakin. Mutta jos olet pomo paikan omistaja , voit poimia rusinat pullasta.

Annat apulaisten hoidella peräkammarin pojat ja muut säälittävät hiippailijat ja pervot. Mutta odotas, kun ovesta sisään luikahtaa oikea maailmanmies tai hyvään kyytiin pystyvä isokaluinen sonni, astut perähuoneesta työvuoroon freesinä ja levänneenä suu muikeassa hymyssä: Heille tosin tulee tällä menola nopeasti koppavan äkäpussin maine ja bisnes saattaa pitkän päälle kärsiä.

Mutta thaihieromoissakaan asiakas ei aina ole oikeassa eikä missään tapauksessa kuningas. Käykkönää ite siellä kans? Ootko pulla vai se rusina? Olen itse pulla 4. Jos alatte havaita teihin kohdistuvaa syrjintää, kannattaa tehdä pari tarkistusta, ennen kuin seuraavan kerran yritätte thaihierojalle.

Jos vastaus on kyllä, tarkennetaan: Jos vastasit kaikkiin kohtiin myöntävästi, käy seuraavaksi peilin eteen alasti, katso itseäsi tarkasti ja vastaa rehellisesti: Jos tähänkin tuli myönteinen vastaus, sinun on mentävä oikeasti itseesi. Selitys syrjintääsi voi löytyä sinun henkilökohtaisista ominaisuuksistasi. Sinähän saatat olla käytökseltäsi ylimielinen öykkäri, rasisti, kaikkia thaihierojia halveksiva, toisia vähättelevä, juro mököttäjä tai muuten vaan täysi mulkku.

Ekstrojen hintaneuvotteluun käytät runsaasti aikaa ja niissä saatat olla pihi, kovasti tinkivä ja aina ilmaista lisäpalvelua kinuava paita pois samaan hintaan jne. Vai olisiko mahdollista, että kärsit erektiovaikeuksista, mutta haluat joka kerta hierojalta turhauttavaa käsihoitoa. Olisitkohan sinä liian pienimunainen, jota on vaikea pikku thaikätöstenkään tumputtaa. Hierojan painajainen on, että et tule nopeasti tai sinulta ei saa tulemaan lainkaan.

Pienet, sitkeät thaikädet väsyvät, mutta sinä et suostu maksamaan lisähintaa yliajasta. Jos vieläkään et löydä mitään syytä syrjinnälle, tilanne alkaa olla sinun kannaltasi turhauttava.

Vaikka hylkijä olisi paikan omistaja eli itse POMO, joka on sitä mieltä, että hän voi valita asiakkaansa, sinulla on oikeus vaatia selitystä. Jos sitä ei kuulu tai se ei sinua tyydytä, sinulla on täysi oikeus huutaa heltta punaisena: Sitten paiskaat lopuksi ulko-oven kiinni.

Mutta ei kai thaikuilla ole varaa ketään syrjiä? Kai niille kelpaa likanenkin heppi jos vaan fyrkaa tulee tiskiin. Thaihierojat osaavat hieroa kivun yhteen paikkaan ja imaista sen sitten pois pienellä lisähinnalla. Heh, aattelis, sun kullias vaivaa ja imeekin miesimmeinen, jota naiseksi luulet Ollako vai eikö olla On mennyt asiallinen keskustelu täysin sivuraiteille. Kyllä siitä pitää alkaa puhua vakavasti. Thaihieronta on mielestäni yksi suuri porsaanreikä Suomen harmaan talouden joukossa.

Kun sinulla on oma toiminimi, saat vapaasti myydä seksiä sen kaikissa muodoissa. Ja jos osaat, voit ekstrana vielä hieroakin, eri hintaan tietysti. Ilmoitat vain murto-osan tuloista kassamyyntiin ja olet täysin suojassa kaikilta pahoilta viranomaisilta. Suurin osa ei osaa hieroa eikä edes teeskentele haluavansa hieroa.

Pian vaan ympäri ja ekstroja tarjoamaan. Minun mielestäni kaikkien thaihierontapaikkojen idea perustuu seksiin ja sen tarjoamiseen. Ja näin ollen thaihieromo kadun varressa on puhdas huoratalo, bordelli, jota kaunistellaan hierontanimikkeellä. Ehdotankin, että "Thaihieronta" -sanan paikalle laki määräisi laitettamaan oikeasti "Bordelli" tai suomeksi "Ilotalo" ja merkitsemään palvelut ja hinnat reilusti näkyviin.

Näin pelin henki olisi kaikille selvä ja turha kaunistelu toiminnasta jäisi pois. Nyt tuntuu siltä, että mikään ei innosta oikeita tuloja ilmoittamaan, kun kukaan ei perään hauku. Itse tunnen olevani kuin huutavan.

Suunnitteleeko tämä mikkihiiri omaa bordellia ja testaa hintaehdotuksia? Ei se noin mene! Tai sitten on kyseessä kusetettava kaalipää, jos nuo ovat oikeita kokemuksia. Kommenttini oli tarkoitettu edelliseen viestiin, siis tuolle Kevätkohelolle.

Oli kaksi tyttöä, joista vanhempi halusi hieroa minua. Koko ajan lähestyttiin intimivyöhykettä ja puoklivälissä aikaa minun iso muna olikin kova. Pakko oli ostaa seksiä kun sitä edukkaasti tuputettiin. Sanoi sitten minulle lopussa, että tekee kauan, kun en meinannut laueta sisälle ollenskaan.

Jatkoi, mutta sanoi, ettei enää jaksa, tulee huomenna uudestaan, pyysi ja sanoi, lopetttaa, sattuu, kun sinä tekee kauan. Oli pakko lopettaa, vaikka en edes ollut lauennut. Taidanpa mennä taas uudestaan, kun oli niin iloinen antaja, naureskeli ja ähisi koko ajan vaikka se pano kestikin yli varttitunnin.

Mitä iloa on mennä tuommoseen paikkaan. Pitääpäs sanoa ukolle haluaako se sitten mennä. Taidan antaa ilmaiseksi käsihoitoa ja kysyn sitä välillä tarviiko. Sais kun vaan pyytäis. Naisen ei tartte montaa sanaa sanoa, kun housut on pois. Eihän tossa ole muuta kuin toi vatkaus. En usko et kukaan muija oikeen tunteella vetäis ja sitäpaitti miksi niin tekisikään. Siis jos jäis kiini, niin en nyt kauheesti rokottas mutten rohkasis menemäänkään.

En vois enää sen heppiin koskea Onhan toi tietty peräkammarin pojille jotka ei muuten herkkua saa Tai sitten ei Kävin pari päivää sitten "hieronnassa".

Hän oli nuori ja kaunis ja lisäksi hänellä oli vähän pilkettä silmäkulmassaan. Viiden, kymmenen minuutin painelun jälkeen hän käski kääntyä ympäri ja kysyi: Ne olivat todella näyttämisen kestävät ja napakat törönännit kruunasivat kaiken. Aloin kiinnostua, mutta rahaa oli vain maksusta jäänyt kaksikymppiä. Se kuitenkin riitti tytölle ja kömmin kaivelemaan rahat taskusta. Tyttö ohjasi käteni rinnoilleen ja käski hieroa.

Tunsin heti, että hänelle oli laitettu silikonit ja vieläpä aika äskettäin. Kysyin asiaa ja hän myönsi, että operaatiosta oli kulunut vasta reilu kuukausi. Nyt pakottavia rintoja piti hieroa lähes taukoamatta. Hänen pienet kätensä olivat tältä päivältä jo lopen uupuneet rintojen puristelusta kun välillä piti asiakkaitakin hieroa vaikkapa vain näön vuoksi.

Olen aina valmis auttamaan neitoja pulasta. Puristelin varovasti vähän muhkuraisia silikonisisuksia, mutta hän vaati kovempia otteita. Tottelin ja muotoilin molemmin käsin yhtä rintaa kerrallaan tuokion verran, kunnes hän ohjasi kädet vuoroaan odottavalle toiselle. Samalla hän kannusti minua: Äkkiä hierottavan rinnan nännistä alkoi tihkua maitoa. Sitä tuli yhä helpommin ja helpommin ja minusta tuli taas lapsi.

Imaisin nänniä ja tunsin makean maun suussani. Sitten innostuin nuolemaan vuorollaan molemmista nänneistä kaiken tihkuvan maidon sitä mukaa kun sitä valui. Tyttö inusi onnellisena ja halusi aina vain lisää ja lisää.

Ei makeaa mahan täydeltä, ajattelin ja kun kädetkin alkoivat väsyä, lopetin. Silittelin tytön kiinteää, tummaa vartaloa ja hän kosketteli minua hellästi "sieltä". Vastasin, että toisen kerran, ei nyt. Olin kai tehnyt vaikutuksen hierontataidoillani. Lupasin antaa numeron - ja annoinkin lähtiessäni. Ajaessani kotiin päin, mielessä pyöri monia kysymyksiä. Moneskohan tytön rintojen hieroja olin tänään? Olisiko hänen pitänyt maksaa minulle päin? Miksi maitoa tuli niin herumalla hierottaessa?

Oliko hän synnyttänyt äskettäin vai aiheuttiko silikonien laitto hormoonitasapainon sekoilua? Soittaisiko hän minulle lupauksensa mukaan? Olinko taas rakastumassa unelmaan ihanasta, kauniista thaitytöstä, jonka kanssa eläisin onnellisena elämäni loppuun saakka? Ja soittaa ihan varmasti. Ymmärräthän 20v pikku-poika että kaltaisesi lippispää ei ole vielä kypsä leikkimään thai-naisten kanssa?

Olet vielä liian lapsellinen ja pidät liikaa ääntä siellä pikku-poika porukassa. Nyt kannattaisi tutustua opiskeluun ja työ-elämään. Sitten isona ja komeana miehenä sitten aikuisena voit vaikka vähän kokeilla miten se kumi suijaa kun löydät kivan naisen. Muista vaan käyttää sitä kumia myös suihinotossa, ettet saa tauteja. Ikävämpää olis kotimaista tytteliä käyttää harjoituskappaleena, kun haluaa kokeilla mitä se seksi oiken on.

Tunne vain vahvistuu Jopa iltasatuni herätti vilkkaan keskustelun tai soo soo -setien ja tätien kuoron. Hassuahan tässä on vain se, että kirjoitin sydänverelläni ja minulla on ikää 68 vuotta! Pitääkin sitten seuraavalla kerralla piilottaa se kaksikymppinen paremmin. Tohtorinnan mies on tohtori? Kysypä mieheltäsi, olisiko mahdollista se maidon tulo, kun rintoja oikein napakasti hierotaan ja nännejä imetään.

Siinäkin tapauksessa, että ei olla raskaana, mutta silikonit on juuri asennettu rinnan sisälle. Vauva -lehti tukee tätä kokemustani: Vauva-lehden yleisönosastosta pari näytettä: Se on varmaa etten ole raskaana ja lapsetkin ovat jo yli 10 vuotiaita. Maito tulee puristamalla tai jos rintoihin kohdistuu painetta.

Prolaktiiniarvot eivät ole koholla. Lääkärit käskivät unohtaa koko jutun ja sanoivat, että sellaista sattuu: Ajatteles ittes siinä hieromassa ja muna tanassa, alkaa maitoa suihkuamaan, niin kyllä lerpahtaa Voi Arska, varhaislapsuutesi on ollut aika rankka ja traumaattinen, kun äidinmaito saa aikaan tuollaisen reaktion.

Siinä on äitisuhde kaukana mielestä kun maksullisissa käydään. Millä hehtaarilla moinen paikka sijaitsee?? Kysäisepä Samui Thaihieronnasta Lahdessa. Voi olla, että paikka on ehtinyt taas vaihtua. Saako Kuusaalta pmppiä, olen kuullut sellasta puhetta?

On kaksikin tyttöä välistä, molemmat nauraa, mutta ovat kuulemma vähän ronkeleita. Pitäisi olla riittävän iso? Jotkut pölhöt jaksavat vielä louskuttaa v. NASSE -sedän päässä on jo pitempäänkin liikkunut seuraavanlainen ajatus. Mitäpä, jos sinä, suomalainen nuori, siro, hento ja kaunis nainen perustaisi oman hieromon thaityttöjen tapaan?

Mikään ei sitä estäisi. Eikä sinun tarvitsisi välttämättä olla edes nuori, kaunis eikä hento, kunhan olet valmis tekemään saman kuin thainaiset omissa paikoissaan. Eikä saisi olla turhan nirso asiakkaiden ulkonäön tai hygienian suhteen.

Pitäisi olla myös valmis viettämään hierontapaikalla tuntia vuorokaudessa välillä tyhjän panttina tuntikaupalla ja sitten taas pää ja muut paikat märkinä hommia paiskoen asiakasta toisensa jälkeen auttaen.

Jos olet valmis kaikkeen tähän, NASSE -setä kertoo sinulle, miten se perustamishomma oikein hoidetaan! Aluksi pitää perustaa oma yritys, useimmiten toiminimi. Se on helppoa ja nopeaa. Perustamiseen kuuluu vain esimerkiksi maistraatissa tehtävä ilmoitus kaupparekisteriin ja verohallinnolle.

Toiminnan voi yleensä aloittaa heti kun perustamisilmoitus on tehty. Sinun pitää etsiä Kouvolasta tai Kuusaalta katutasosta sopiva, pieni liiketila hierontapaikaksi. Siellä olisi hyvä olla ainakin vessa ja vähintään käsisuihku alapään huoltopesuihin.

Pesukoneliitäntä olisi hyvä lisä, sillä lakanapyykkiä tulee paljon. Plussaa olisi myös ruoanlaittomahdollisuus. Paikan valinnassa on tärkeää, että asiakas voi pujahtaa sisään huomaamattomasti. Aina parempi, jos paikassa olisi takaovi, josta voi luikahtaa poiskin huomaamattomasti hieronnan jälkeen naama punaisena ja polvet vapisten.

Jostain syystä suomalainen hierontapotilas ujostelee tunnustaa tarvitsevansa lihashoitoa. Kun paikka on löytynyt ja vuokrasopimus allekirjoitettu isännöitsijän kanssa, voit aloittaa paikan varustamisen hierontaan sopivaksi. Hierontahuoneeseen pitää ostaa joko oikea sänky tai lattialle vaahtomuovipatja. Tarvitaan vielä tyyny, satsi lakanoita ja pyyhkeitä, säkillinen paperipyyhkeitä ja halpaa öljyä nahkan liukastamiseen.

Seinälle kannattaa hankkia kello ostettua aikaa mittaamaan Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä hankitaan CD-soitin, jolla saadaan aikaan kovaa hälymusiikkia, ettei naapurihuoneistoon kuulu asiakkaan valitus hieronnan huippukohdissa voisivat ajatella vaikka mitä. Nyt kaikki onkin valmista ensimmäisen asiakkaan tulla! Näin helppoa on käynnistää hierontabisnes. NASSE -setä ihmetteleekin, miksi työttömät suomalaiset naiset eivät ole tarttuneet tällaiseen mahdollisuuteen.

Tilaisuus rikastumiseen odottaa ihan kulman takana! Siihen on vain uskallettava tarttua. Kyllä silläkin elää ;. Antaako ne pari rikasta setää sinulle 4 - 10 euron tulot joka kuukausi? Vaikee muuten pitkästä viestiketjusta muuten löytää uudet kommentit.

Hyvä huomio, viestiketjut ovat älyttömän pitkiä ja vastaus saattaa hukkua ketjun välille. Mihin hierontaan kannattaa mennä? Lom Tale olisi hyvien parkkipaikkojen lähellä, eikä noilla parilla tuossa sisäpihallakaan tarvitse kauas kävellä.

Kuusaalla voisi onne 3. Käypä kokeilemassa Kuusaalla ja kerro sitten. On uusi paikka, yksi vuosi ikää. Tekisi mieli ottaa pitkän kaavan mukaan. Eipä ole saunaa kuusaalla, mutta mälli lentää ja nauru raikuu ilmankin. Nainen jos haluaa rikkaan miehen rakastajakseen, niin nainen vain kerää entistä enemmän huomiota siihen kuinka tyhmiä naiset ovatkaan miehiin verrattuna.

Sillä miehet tietää miten rikastutaan, naiset siis eivät. Ai Kuusaalla nauru raikaa? Sullekko ne nauraa ja sun vehkeilles? Seksistä tulee tippi Nauru alkoi ennen kuin vehkeet saatiin näkyville. Seksiä oli kuitenkin heti tarjolla. Ei vaan kiinnostanut, kun kohalle sattui se vanhempi viisikymppinen kurttu. Olisin halunnut hierontaa uudelta, mutta vanhempi tunki väkisin vuoroon. Taitaa olla vähän kilpailua asiakkaista? No eikö siellä rahalla saa valita hierojan? Sinähän se maksana olet.

Minusta on tullut vähän säikky näissä hierontapaikoissa. Pari vuotta sitten Helsingin kuuluisassa Kallion kaupunginosassa sain kovan opetuksen. Astuin tuhruiseen hieromoon, jossa oli kolme naista. Yksi oli pyylevä kuusikymppinen mama-san? Toivoin hierojaksi tätä nuorinta naista. Hän haukotteli aikansa sohvassa peitteen alla ja näytti selvästi, ettei minun hieromiseni voisi vähempää kiinnostaa. Huokaisten hän kuitenkin vääntäytyi ylös ja töykeästi ohjasi minut yläkerran hierontalokeroon.

Se oli todella lokero, jonka lattialla oli vain tuhruinen patja ja likainen tyyny. Tottelin ja riisuin kaikki ja asetuin mahalleni sottaiselle patjalle "Saakohan patjasta taudin", ehdin miettiä. Tyttö levitti jalkani ja paineli minuutin verran pakaroitani ja siveli kalleintani. Kun hän sai toivomansa vaikutuksen aikaan, hän kysyi, mitä haluan.

Vastasin tietysti, että hiero nyt vähän aikaa kunnolla, niin minä mietin. Mutta tyttöpä suuttui ja kivahti: Hän kohensi vaatteensa ja kolisteli takaisin alakertaan. Tässäkö tämä sitten oli, pelästyin.

Turhaan, sillä kovan thaikielisen kälätyksen ja huudon jälkeen alakerrasta könysi kohta toinen hieroja, se viisikymppinen punkero. Tämä paineli selkääni kymmenen minuuttia, käski ympäri ja puristeli vielä viisi minuuttia jalkojani.

Kun hän sitten huomasi, ettei herääämisen merkkejäkään ollut, hän lopetti mitään puhumatta ja poistui. Niin poistuin minäkin, puhumatta, kiittämättä, tippiä antamatta. Siinäs taas näette, että kandee vaan suosia suomalaista: Thainainen on julma Nyt ei tarvitse kuusaalla valita, kun on vain yksi, se vanha ryppyihoinen.

Nuoret eivät enää ahdista ja kilpaile suosiosta. On vain yksi ja ainoa. Kusen ja runkkaan sillä enkä ujostele mennä ketään naista lähentelemään, en vaan piittaa. Olen ylpeä mies ja sellaisena elän elämäni ja saan kenet haluan. Juuri näin, oikeassa olet.

Akkojen ja homojen ongelmia nämä silikonit ja peniskateudet sun muut. Siitä että puhuu peniksen koosta, joka on normaalimiesten keskuudessa vitsi. Kukaan heteromies ei kehtaisi avata suutaan peniksen koosta vaan siitä pidetään aina turvat kiinni, ellei haluta menettää mainettaan.

Jos nainen nauraa miehen penikselle, niin nainen on typerä lutka jonka pillu tulee ommella umpeen ja heti seksin jälkeen naista saa lyödä. Kyllä silläkin elää ; " Kuka tätä nykyä on vielä niin tyhmä että antaa sijaa lutkille jotka ovat laittautuneet näyttääkseen kauniilta kuten kaikki naiset maailmassa. Kyllä tasa-arvon nimissä pitää sitten vaikka Kouvolaan saada naisille oma "hierontapaikka", vai mitä?

Eikä mitään thaikkuja vaan kunnon komeita vaikka espanjalaisia karpaaseja meitä naisia käsittelemään! Kyllä sellaisille pojille asiakaskuntaa piisaisi, ihan varmasti. Naisille ei missään nimessä thaikkuja. Kuulin vahingossa, kun thaihieroja ihasteli asiakkaansa poikaa: Uusi aina kiinnostaa Kuusaalla uusi nuori hieroja. Osaako hieroa ja saako muuta? Kannattaako Lahdesta ajella katsomaan ja kokeilemaan?

Kato googlesta tai Eniron sivuilta. Ei o pakko ostaa viinaa. Pussit voi käyä tyhjentääs vaik ennen ku menee sinne tai sit heti siel. Ei tarvi olla montaa tuntii, äly hoi! Jos naista haet ei silloinkaan, meet ennen kun tulee pilkku ja valitset sopivan hoidon Mie luulin, että se Mulligans on ravintola.

Miten sieltä voisi saaha piparia tms? Taidat narrata yksinkertaista vanhusta? Ei sielt varmaa piparii.. Voip saaha vaik pläskii ja lotinaa Kuusaalta ei saa ainakaa läskii, hoikkii on molemmat, vaikka toimnen vähän vanhan sorttinen. Kumman kaa mielummin; liian lihavan vai liian laihan???????? Se on kiva kun läski hyllyy alla. Jos vaan löytää kolon, ettei oo niin lihava!

Suomalainen, tyhmä mies laskee thaiakkansa hierontapaikkaan töihin. Uskooko tämä, että rouva on siihen tyytyväinen, kun saa olla muiden thaikkujen parissa päivät ja iltamyöhät, eikä vittuile hänelle kiukkuisena koko ajan. Jos matkaa kotiin on yli kilometri, akka haluaa olla yönkin työpaikalla, että jaksaa taas aamulla paikat pehmeinä hieroa uutta asiakasta. Onko hän tyytyväinen, kun akka ei enää vingu rahaa häneltä, vaan pärjää omillaan.

Joskus saattaa antaa miehellekin avustusta setelikääröstään. Rahalla on Suomen pihille miehelle taivaallinen voima. Se auttaa ajattelemaan positiivisesti akan hierontatyöstä. Mies saattaa uskoa jopa vuosia, että akka ei tee mitään muuta kuin hieroo. Miehen satunnaisiin epäilyihin akka vastaa: Yhtenä kauniina päivänä totuus paljastuu. Se päivä voi olla vaikka tänään. Ja taas on yksi viaton thainainen pakotettu ottamaan ero paskasta ukostaan ja ryhtymään laillistetuksi seksihierojaksi.

Nyt hänellä on siihen jopa oikeutus: Uusi mies saattaa olla jo valmiina tai löytyy pian ja kierros alkaa alusta. Montako kaunista tai seksikästä taikkua olet Kouvolan seudulla nähnyt?

Voihan olla, että ovat siellä hierontapaikoissa "piilossa", mutta oikeasti en muista nähneeni ollenkaan kauniita thainaisia. Säälittäviä pariskuntia kaupoissa näkee, herrahenkilö lähes poikkeuksetta ilmestys, joka ei kotimaista rotunaista edes saisi, vaan on sitten rahalla ostanut kuvastosta tai matkaltaan tuonut tämmöisen lyhyenlännän vinosilmän. Jaa's kauneus voi olla katsojan silmässä tai sitten se puuttuu kokonaan.

Itse en näiden naisihmisten viehättävyyttä näe enkä ymmärrä. Ulkoisesti kauniita thainaisia on harvassa. Vartaloissa on paljonkin puutteita. Jalkaterät ovat suuret, paksunahkaiset ja varpaat törröttävät rumasti varvassandaalien jatkuvan käytön takia.

Puolet thaikuista on lisäksi ylipainoisia, osa suorastaan lihavia. Se taas saattaa johtua siitä, että päivät kuluvat hierontapaikoissa asiakkaita odotellessa. Siinä on hyvää aikaa kokata jatkuvasti tulisia thaiherkkuja ja napostella niitä koko ajan, Naamasta täytyy sanoa, että se on eksoottinen; leveä lättänenä, usein huono iho jne.

Kielitaito on olematon molemmin puolin. Väärinymmärrykset seuraavat toisiaan ja jatkuva kina ja tappelu on jokapäivästä. Asiallista keskustelua niiden kanssa ei juurikaan pysty käymään. Mykkinä pariskunnat sitten tuijottelevat toisiaan päivät pitkät. Jotain niissä thainaisissa täytyy kuitenkin olla. Olisikohan sitä hellät, pehmeät kädet tai lämmin, kostea kieli kalusi ympärillä tekemässä taikojaan.

Auliisti ja iloisesti pienellä rahalla avautuva jalkovälikin saattaa olla selittävä tekijä. Kyllä siinä vartalon muut puutteet helposti unohtuvat Sisäistä kauneutta on monenlaista. Ei se kielitaitoa tai ulkoisia tuntomerkkejä kaipaa Tai sitten thaikku siksi kun suomalaista naista ei saa! Kumpi on parempi, venakko vai taikkuhuora?

Se on koulutettu, sivistynyt ja huolehtii itsestään. Sellaista kelpaa esitellä kaupungillakin. Taikkuhuoraa ei kehtaa esitellä. No eihän ne suomalaiset naisetkaan saa sitten suomalaista miestä! Kyl noit suomihemmoi piisaa, niitä löytyy laidasta laitaan.

Mutta tarkotin niitä semmosia miehiä, jotka on joko ulkanäön tai luonteensa takia ilman naiskontakteja ja sitten tulee nämä "postimyyntivaimot" vaihtoehdoksi. Tämä hemmo haluaisi yhteyden kuusaalla toimivaan faasain paksujalkaiseen ja pienitissiseen hierojaan. Se antoi vanhalle konkarillekin suuren mielihyvän.

Tuntui, että se odotti vain minun tuloa, niin iloinen se aina oli, mutta on nyt hävinnyt johonkin. Lieneeköhän ollut naimisissa ja ukko mustasukkainen? Mee Thaimaaseen hakeen itelles oma semmonen; pienitissi ja paksujalka. Syksyllä, kun kiireet hellittävät, lähden Pattayalle etsimään pienitissistä, tolppajalkaista ja pallinaamaista lyhyttä baarityttöä. Tietää, mitä saa, eikä sitten pety Suomessa myöhemmin, kun sen veri alkaa vetää runkkaamaan ja seksiä kauppaamaan hieromoihin.

Pitää vain ottaa selvää, montako lasta akalla on ja ettei vain olisi aviomiestä jossain maalla, mikä jarruttaa viisumin saantia. Sen kun vielä tsekkaa, paljonko pitää kuukausittain lähettää rahaa suvulle Thaimaassa, ei pitäisi olla enää suuria yllätyksiä tulossa. Voi sitä onnen ja auvon määrää,mikä minua sitten syksymmällä odottaa Otat ruman ettei muut vie! Mut kun sille maksat niin eihän sen tarvi muita käydä "hieromassa!

Se on kokonaan sun. Eikä sitä muut edes huolis. Syötä varuiksi pari antibiottikuuria sille, niin ehkä pahimmat tartunnat jääpi sulta saamatta. Siis ne kaikki seksitaudit, mitä muuten saat kaupanpäällisiksi. Terve Plättyi Olipa hyvä, kun muistutit riskeistä. Täytyy käytättää tyttökin testeissä jo Thaimaassa, ettei Suomeen tulisi HIVejä tai muita vastaavia tauteja. Vaikka niille maksaa, ne jossain vaiheessa alkavat saada kummaa kutinaa hieromapaikkoihin.

Lisäraha lienee yksi syy, thaikielen puhuminen kavereiden kanssa toinen ja kolmas vähintään yhtä tärkeä: Minä huolissaan Kuusankosken thaikkupaikasta. Mihin hävisi tolppajalka pienitissi tiukkapeppu? Kiertävätkö thaikut jatkuvasti ympäri ja rakastunut saa metsästää läpi Suomen löytääkseen oman tyttönnsä?

Tolppajalka, pienitissi oli ainakin viikonloppuna Kouvolassa Torikadun paikassa apunaan turistina vieraileva sisko vielä pienemmät tissit. Olisivat varovaisia, sillä vaikka poliisia eivät thaihieromot kiinnosta, saattaa käry käydä vahingossa.

Onko vanha hieroja palannut työmaalleen kuusaalla valtakadulla? Vanhassa vara paremp 1. Yleensä antibiottikuuri auttaa ;D. Tämä kutina tarkoittaa ihan muuta: Mihin hävisi nuori kaunis thaityttö Kuusankosken Thaihieronnasta. Hän sai minut innostumaan iloisuudellaan ja eroottisuudellaan. Vanha paklattu kurttunaama ei jaksa kiinnostaa. Sul on sentää asennetta! Viel ku tajuut vaihtaa kotimaisii, nii hyvä tulee! Asenne ei auta, jos thaityttö kiinnostaa. Nyt alkaa taas se vanha kuusaan hierojakin tuntua haluttavalta.

Eipä ole helppoa Hyvät kateelliset suominaiset, ei ole helppoa olla thaihieroja. Kotona humalainen mies kyttää ja soittelee työpaikkaan tunnin välein tarkistaakseen, mitä vaimo siellä tekee. Jos et heti vastaa puhelimeen, mies alkaa kuvitella vaikka mitä kauheaa. Kun vaimo sitten tunnin kuluttua soittaa takaisin ja ilmoittaa, että oli hieromassa ja vain hieromassa ei tee muuta, uskooko vaan, tsing, tsing , mies ei tietenkään usko.

Muuten voi käydä hyvinkin huonosti. Vaimon tuomat isot rahat thaihierojan miehelle kyllä kelpaavat, mutta tapa, jolla ne tienataan, ei ole hyväksyttävä. Se iljettää ja ahdistaa montaa miestä, mutta se vaan yritetään sulatella pitkin hampain. Jos selvin päin pystyy olemaan ajattelematta koko asiaa, humalassa se tunkee mieleen kuin hehkuva hiilikoukku: Nauttiiko vaimo, vaatiko lisää ja lisää? Samoin käy viinan kulutuksen. Ajatukset alkavat kiertää kehää, josta on enää vaikea päästä ulos.

Lopputulos on helppo ennustaa Jotkut thaihierojien miehet ovat kuitenkin onnistuneet selviytymään: En halua ajatella koko asiaa, minulle se ei kuulu pätkääkään. Kaikki on hyvin, kun rahaa tulee. Työ työnä, muu on haihattelua". Mies hoitaa kodin ja mahdollisesti lapsen tai lapset vaimon viettäessä viikokausia hierontaturneella toisella puolen Suomea.

Iltaisin soitellaan ja toivotellaan hyvä yöt. Sanallakaan ei epäillä eikä syytellä. Ainakin näennäinen luottamus ja usko tulevaisuuteen on vallitsevana. Silloinkaan, kun vaimo kuukausien poissaolon jälkeen kertoo olevansa raskaana, mies on revetä riemusta: Edellinen, mustasukkainen ja omistava miestyyppi lienee meille tuttuakin tutumpi.

Siitä on tehty tutkimuksia, romaaneita ja tusinoittan mm. Jälkimmäisestä ei juurikaan ole meidän oloissamme mustaa valkoisella. Joko nyt olisi aika tehdä laudaturtyö, pro gradu -tutkielma tai peräti väitöskirja miehistä, jotka arvostavat naisia kaikissa oloissa, tällaisissakin? Luottavat vaikka mitä tulisi. Tukevat vaikka kuinka rassaisi. Miehistä, joiden prototyyppejä kai vasta ollaan luomassa. Jos näin on, pystytkö istumaan kotona rauhallisena.

Pystytkö ajattelemaan, että siellä hän hieroo selkä- ja jalkavaivaisia miehiä. Hän ei tee koskaan mitään muuta - hän vain hieroo!

Jos tähän pystyt, olet a vielä toistaiseksi tulisesti rakastunut b lapsellinen c hyväuskoinen hölmö d itsesi pettäjä Pidä vain lapsenuskosi. Uskollaan voi tulla jopa autuaaksi. Minun uskoni romahti jo viisi vuotta sitten. Siitä en ole toipunut vieläkään. Saaks näis paikallisis paikois 2 muijaa yhtäaikaa, kun tarpeeks maksaa?

Tekis kutaa sunkin munissas! Kun pillut on soutanu tuhansissa mulkuissa, tauti tekeekin tosi gutaa. Taikkuhuoralle merkitsee ainoastaan raha, raha ja raha. Monet suomalaiset naiset ovat rasisteja. Se tulee hyvin esiin, kun lukee heidän mielipiteitään thainaisista. Eikä voi pahemmin moittiakaan. Thaihieromalaitokset on lisääntymässä hälyyttävää vauhtia vaikka ne on laittomia toimii bordelleina ja rikkoo koteja ja perheitä. Suomalaisilla naisilla ei ole mitään syytä pitää aasialaisvosuista.

Siis hei, ihmettelen miks niistä pitäis pitää???? Nehän vikittelee ja nai meidän ukkoja siellä. No, kyllä ukko sitten saa lopullisesti häipyäkin. Voiks semmosen muijan tilata jostaa postimyyntikuvastosta? Täällä olevat on rumii! Eipä ihme että rouvat antaa mielummin vaikka naapurillekin. On rasismia pitää suomalaisia parempina. Saako kuusaalla vielä seksiä?

Ennen sai ja hyvää sellasta. Jos sulla on egee handussa, kun astut sisään, olet siivo ja melko iso Ei toiminut, oli kireä kun rohkenin kysyä hieronnan alkuvaiheessa. Koolla on väliä Jos siulla ei ollut tyarpeks iso? Mites ISO mahtuu pienee muijaan? Tuhannella mulkulla venytetty reva alkaa kuulemma vanhemmiten veltostua ja nautintoon vaatii isompaa ja isompaa. Ja kun lievän alkukitkan ja mahdollisen kivunkin ohittaa liukasteella, loppu on pelkkää nautinnon ulinaa olen kuullut omin korvin.

Kun makuun on päässyt, se on sitten aina mielessä. Näin se vaan on. Nuorten aloittelevien thaihierojapimujen pitää jonkin aikaa harjoitella, ellei thaimaassa satu olemaan kolmea, neljää lasta tehtynä ennen suomeen tuloa.

Meinaat että taikkupojilla niin pienet kikkelit suomalaisiin verrattuna? Totta se on kun makuun on päässy, niin mielessä on ja pysyy. Tä viisaus koskee tietty sekä naisia että miehiä. Taas tuli vastaan vanha, kuiva ukonkäppänä taikkumuija vierellään. Mistä lie kuvastosta tilannu vai oikee Pattajalta tuonu tullessaa!

Ikäeroo pariskunnalla ainaki 20 vuotta. Mut pääshän muija nyt hyvinvointivaltion etujen pariin! Ei perintö mene sivu suun, sillä akka ottaa pian eron ja saa puolet omaisuudesta. Lopusta saavat nauttia sitten perittävät, perintöön ei muija sentään enää sekaannu.

Parin ukon ja 10 vuoden seksihieronnan avulla hän voi palata rikkaana naisena takaisin kotiin palvomaan Buddhaa arvostavan perheen ja ihailevat kyläyhteisön pariin. Voi vittu, en jaksa edes kuvitella, kuinka moni thaikku tekee tätä kierrosta parhaillaan.

Mites on nämä muut hierontapaikat Kuusaalla?? Joskus olen saanut hyvää hoitoa. Vai perus hartia-niska hierontaa? Itellä niskat aika jumissa Siellä on tietääkseni vain yksi paikka ja kyyti on hyvää, jos osaat oikein kysyä etkä tingi liikaa. Taikkuhoro ei hae Suomen kansalaisuutta ja tämä peräkammarin poika rakentaa ämmälle vielä taloa thaimaahan.

Vai jumittui jäsen -ja sitten laukesi? Tämä on niin pitkä viestiketju, että laita uusin aina alimmaiseksi! Pitääpä lähteä Kouvolan hieromoiden tarkastusmatkalle. Jospa se onni lymyääkin siellä tai sitten Kuusaalla. Kerron sitten illemmalla kokemuksiani. Nyt rouvat herätys ja ajamaan nämä moraalittomat saastaiset taikkuhuorat helvettiin täältä! Kerro vaan kun palaat lääkärireissulta, antibiottikuurin kera ;D.

Josko onni odottaa2 Hei vaan, eipä tarvinnut antibiootteja, kun en saanut mieleistäni hierontaakaan. Kolmessa paikassa kaksi sisäpihalla ja yksi kuusaalla oli niin vanhoja ja elähtäneitä että Mitäs kiellettyä tuossa olisi?

Ei tarvi kun kävellä ja näyttää hauista niin jo irtoaa. Taikkupaikoissa saa kaikki, ei irtoo hauiksella vaan pätäkällä. Muijat sen tuhannen mulkun läpikäyneitä Aina vähän jännittää saako kupan, tippurin vai peräti hivin No sen verran pätäkkää löytyy jokaiselta jos taikuissa meinaa saada. Ne jotka siellä käy tietää sen että irrottelu ei ole sallittua mutta kun osaa oikeat paikat ja kysyä niin sit toimii.

Ei tarvi ulkomaille asti kun näit hiarontapaikkoja löytyy Kouvola-Kuusaa akselilta. Mutta pelottaa, kun niissä käy tuhannet äijät mun lisäksi Paljon kirjoitellaan thaihieronnan terveysriskeistä. Olen samaa asiaa pohtinut silloin tällöin, mutta sitten taas tilaisuus vie mukanaan ja tiukassa paikassa suojaus tulee laskettua alas.

Paljaaltaan se maistuu - ainakin minulle - paljon paremmalta! Kun nuorempana aloittelin thaihierontapaikoissa, moni tyttö käytti runkatessaan muovikäsineitä. Ne ilmestyvät käsiin tai ainakin toiseen käteen , kun asiakkaalle annetaan käsihoitoon yhdistettyä anaalihierontaa. Saattaa olla, että siitä yhdestäkin rukkasesta luovutaan lähivuosina säästösyistä.

Pestään vaan se anaalikäsi saippualla jälkeenpäin. Sama havainto on suuseksin kanssa: Eiköhän kumista kohta luovuta kokonaan. Tytön hunajasäilöä olen saanut nuoleskella vapaasti puhtaalla kielellä.

Myös sormia on saanut käyttää molemmissa aukoissa apuna paljaaltaan. Mutta millainen mahtaa olla kumin suosio varsinaisen seksitoimituksen aikana? Minulla on sellainen käsitys, että ainakaan tuntemattomalle ei pesä yleensä aukea, ellei kumia käytetä! Kumista luovutaan, kun tyttösen saa kotikäynnille ja saunaan saunapuhdas? Miten on vakioasiakkaiden kanssa itse hierontapaikalla? Olenko näissä pohdinnoissa aivan hakoteillä? Käsittääkseni tytöt eivät käy terveystarkastuksissa säännöllisesti, kuten tehdään oikeissa ilotaloissa Euroopassa.

Vasta sitten, kun tulehdus tai vatsakivut iskevät voimalla, on mentävä lääkäriin tosin jokaisella on omia thailääkkeitä lähes kaikkiin vaivoihin, myös tällaisiin Onko tautivaaraa liioiteltu tai paisuteltu? Nylkytä vaan itseäsi 3. Sivistynyt vastaus asialliseen pyyntöön.

Kouvolassa asuu fiksuja miehiä, joille thaihieronta on taivaan lahja. Miten olisikaan selvitty ilman näitä piilobordelleja. Olisi tullut varmaan satoja sekopäitä ja paljon ruumiita. Etkö todellakaan naista muuten saa??? Pieni on kaunista Viikonloppuna oli Kuusaalla taas nuori, pieni estoton "hieroja".

Vanha omistaja-akka vietti "laatuaikaa" jonkun uoren suomikollin kanssa kanssa. Ehtikö kukaan muu kokeilemaan "uutta" hierojaa? Samanlaista vittuahan ne tyrkyttää ei siinä mitään. Ei taida olla ketään kotona kun valot ei pala eikapuhelin ole päällä. Pitäkää läpenne, jos sitä pitää vahtimalla kytätä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tässä on mun tarina: Olin kännissä heteronoloisessa baarissa jossa ei todellakaan kuvittelisi olevan homoja.

Noh meen pokkana baarilattialle ja bongaan sieltä yhden kundin. Meen kysyyn onkose homo. Ja siitä se lähti. Nyt ollaan seurusteltu parikin kuukautta. Vieläkin naurattaa minkä ensivaikuutelman annoin, mutta oli kuulemma hyvä: Huh huh huh, hienoa. Ruikuttelevat seuraa jan valittelevat yksinäisyyttä. Yksi kaveri nyt vainaa kertoi kun oli bongannut arabin tuolla tavalla kadulla, Oli koko ajan sanonut "emmä mikää homo oo mutta".

Joku sentään rohkeakin joukossa. Tuttavapiirissä on yks tällainen onnenkantamoinen, jolla on kiva kroppa, komee naama ja hyvä varustus. Arvaapa, onko kundin tarvinnut koskaan edes vaivautua homobaariin? Viimeks se kertoi, kuinka kännissä ollut ulkkis alkoi lähentelemään sitä pikkujoulujen yhteydessä järjestetyssä kimppasaunassa opiskelijabileissä Nää komistukset suomalaisesta homo populasta saavat seuraa iskemättäkin, esim.

Niin tai näin, rumien, lihavien, nörttien, köyhien, pikkumunaisten, yli kolmekymppisten jne. Sussa pitää olla todellakin "sitä jotain" ennen kuin tuo homma toimii. Tässä on mun tarin On tosin kerrottu että olen ja kyllä kerää katseita DTM: Mutta niin pokkaa ei varmasti olis ollu selvinpäin.

Mutta tämän nuoren kundin vaatetus pisti silmään: Mutta joo itsekkin olen nuori. Minä otan vain kilpin ja lähden ulos huutamalla että: Hyvä mies on tarjoilla!!!! Olen tässä itsekkin pohtinut mistä löytäisi kaltaistani seuraa. Olen nuori opiskelija, asun Helsingissä ja läheiseni ja ystäväni tietävät mitä olen miehiäni. Harmittaa vaan että en tunne oikein ketään muita homoja. Haluaisin löytää homokavereita ja ehkä vähän enemmänkin. Luulisi olevan helppoa kun on avoin ja sinut ittensä kanssa ja vieläpä Suomen homoystävällisimmässä kaupungissa.

Mutta ei tunnu löytyvän! Onko joku käynyt noissa Setan tapaamisissa? Millasta jengiä siellä käy? Entä onko jotain hyviä nettisaitteja? En missään facebookissa sentään rupea huutelemaan: Homobaareissa olis kiva käydä, mutta en mä niihin yksin viitti lähteä. Heterokaverit haluu aina normikuppiloihin, kerran vaan saanu houkuteltua ne DTM: Olis vaan niin siistii nähdä, jutella, juhlia jne muiden kaltaistensa joukossa: Enkä nyt tosiaankaan meinaa pelkkää seksiä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kui vanha oot mist päin ja kui vanha. Lähinnä netin kautta olen tutustunut toisiin homoihin. Baareissa en käy, koska ei ole ikää ja vaikka olisi niin jättäisin väliin. Asun täällä Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa eikä täällä pahemmin ole koskaan ollut mitään tapahtumia homoille.

Ei edes yhtään homobaaria. Pitäisi vain ehkä mennä rohkeasti tutustumaan johonkuhun, jota epäilee homoksi tai jotain. Mäki oon Lappeenrannasta enkä tiiä täält ketään homoa. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. En oo oikee varma että onko siitä iästä nii hirveest väliä, kuha nyt ei mikää tyylii eläkeläine ole, ku ite vast Itse löydän seksiseuraa baareista, kuntosaleilta, abc-asemilta, kesäfestareilta jne. D silmä tarkkana vaan ja ei muuta kun juttelemaan.

Liiku reippaasti, kohenna ryhtiä, katso silmiin, siitä se alkaa, eikä kevyehkö iloinen hymy ole pahitteeksi. Eikä aikaakaan, kun joku haluaa jutella niitä näitä. Tärkeintä on, että itse huomaat ihmisiä ympärilläsi ja tulet itse ihmisenä huomatuksi. Onnea askeliin, ryhtiä rintaan ja iloa elämään! Hmn, en oo ihan varma et tartteeko tuolla qruiser. Kannataa ehkä eka avata uus sähköposti vaikka yahoo tai gmail, et jos alkaa kaduttaa taikka tulee jotai tyhmää, ni koko homman voi sit vaikka unohtaa.

Kannattaa myös miettii, et kelle sitä persettä kannattaa ekana ryhtyä jakelemaan Ite bongasin qruiserista kesäsenä jonkun itteäni kymmenen vuotta vanhemman tyypin. Ihan hyvännäkönen ja antoi heti alkuun ymmärtää, et tässä mennään nyt mun säännöillä. Niinpä me sit tavattiin, kumpikin ties mikä oli tarkotus Nyt jälkeenpäin jäi paska fiilis, ei se seksi randomin kanssa ollu mitenkää mahtavaa.

En ees tiedä tyypin nimeä. Elämä vaa oli muutenki nii perseellään Oikeesti, harkitkaa mitä teette. Itelle siitä tuttavuudesta jäi jäljelle vaa hyväkskäytetyn olo. Hyvin harvoin molemmat haluaa jatkaa "suhdetta". Mun ekakerta oli samanlainen, mutta muuten musta se oli aivan sika makeeta. Mä ainakin oon harrastanu noita random nainteja sen jälkeen.

Musta vaan on ihanaa ku voin tyydyttää tyyppejä. Mitkä on ees hyvii deitti sivustoi, jos on alle 18v? Siis ihan 15 bisse kyselee, Ite oon kokeillu jtn sivustoi, mut niist ei oo ollu apuja, ellei oo löytäny jtn ulkomaalasii. Mut siis mitäs niit sivustoi ois olemas? Lappeenrantalaiset bi, homo miehet jätkät käymään vain salilla ja illanvietois kesällä!

.. Amatööri seksi seksiä jyväskylä gay

HD SEX HUGE BOOBS HOMOSEKSUAALISEEN

Lääkärit käskivät unohtaa koko jutun ja sanoivat, että sellaista sattuu: Ajatteles ittes siinä hieromassa ja muna tanassa, alkaa maitoa suihkuamaan, niin kyllä lerpahtaa Voi Arska, varhaislapsuutesi on ollut aika rankka ja traumaattinen, kun äidinmaito saa aikaan tuollaisen reaktion.

Siinä on äitisuhde kaukana mielestä kun maksullisissa käydään. Millä hehtaarilla moinen paikka sijaitsee?? Kysäisepä Samui Thaihieronnasta Lahdessa. Voi olla, että paikka on ehtinyt taas vaihtua. Saako Kuusaalta pmppiä, olen kuullut sellasta puhetta? On kaksikin tyttöä välistä, molemmat nauraa, mutta ovat kuulemma vähän ronkeleita. Pitäisi olla riittävän iso? Jotkut pölhöt jaksavat vielä louskuttaa v. NASSE -sedän päässä on jo pitempäänkin liikkunut seuraavanlainen ajatus.

Mitäpä, jos sinä, suomalainen nuori, siro, hento ja kaunis nainen perustaisi oman hieromon thaityttöjen tapaan? Mikään ei sitä estäisi. Eikä sinun tarvitsisi välttämättä olla edes nuori, kaunis eikä hento, kunhan olet valmis tekemään saman kuin thainaiset omissa paikoissaan. Eikä saisi olla turhan nirso asiakkaiden ulkonäön tai hygienian suhteen. Pitäisi olla myös valmis viettämään hierontapaikalla tuntia vuorokaudessa välillä tyhjän panttina tuntikaupalla ja sitten taas pää ja muut paikat märkinä hommia paiskoen asiakasta toisensa jälkeen auttaen.

Jos olet valmis kaikkeen tähän, NASSE -setä kertoo sinulle, miten se perustamishomma oikein hoidetaan! Aluksi pitää perustaa oma yritys, useimmiten toiminimi. Se on helppoa ja nopeaa. Perustamiseen kuuluu vain esimerkiksi maistraatissa tehtävä ilmoitus kaupparekisteriin ja verohallinnolle. Toiminnan voi yleensä aloittaa heti kun perustamisilmoitus on tehty. Sinun pitää etsiä Kouvolasta tai Kuusaalta katutasosta sopiva, pieni liiketila hierontapaikaksi.

Siellä olisi hyvä olla ainakin vessa ja vähintään käsisuihku alapään huoltopesuihin. Pesukoneliitäntä olisi hyvä lisä, sillä lakanapyykkiä tulee paljon. Plussaa olisi myös ruoanlaittomahdollisuus. Paikan valinnassa on tärkeää, että asiakas voi pujahtaa sisään huomaamattomasti. Aina parempi, jos paikassa olisi takaovi, josta voi luikahtaa poiskin huomaamattomasti hieronnan jälkeen naama punaisena ja polvet vapisten.

Jostain syystä suomalainen hierontapotilas ujostelee tunnustaa tarvitsevansa lihashoitoa. Kun paikka on löytynyt ja vuokrasopimus allekirjoitettu isännöitsijän kanssa, voit aloittaa paikan varustamisen hierontaan sopivaksi.

Hierontahuoneeseen pitää ostaa joko oikea sänky tai lattialle vaahtomuovipatja. Tarvitaan vielä tyyny, satsi lakanoita ja pyyhkeitä, säkillinen paperipyyhkeitä ja halpaa öljyä nahkan liukastamiseen.

Seinälle kannattaa hankkia kello ostettua aikaa mittaamaan Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä hankitaan CD-soitin, jolla saadaan aikaan kovaa hälymusiikkia, ettei naapurihuoneistoon kuulu asiakkaan valitus hieronnan huippukohdissa voisivat ajatella vaikka mitä. Nyt kaikki onkin valmista ensimmäisen asiakkaan tulla!

Näin helppoa on käynnistää hierontabisnes. NASSE -setä ihmetteleekin, miksi työttömät suomalaiset naiset eivät ole tarttuneet tällaiseen mahdollisuuteen. Tilaisuus rikastumiseen odottaa ihan kulman takana!

Siihen on vain uskallettava tarttua. Kyllä silläkin elää ;. Antaako ne pari rikasta setää sinulle 4 - 10 euron tulot joka kuukausi? Vaikee muuten pitkästä viestiketjusta muuten löytää uudet kommentit.

Hyvä huomio, viestiketjut ovat älyttömän pitkiä ja vastaus saattaa hukkua ketjun välille. Mihin hierontaan kannattaa mennä? Lom Tale olisi hyvien parkkipaikkojen lähellä, eikä noilla parilla tuossa sisäpihallakaan tarvitse kauas kävellä.

Kuusaalla voisi onne 3. Käypä kokeilemassa Kuusaalla ja kerro sitten. On uusi paikka, yksi vuosi ikää. Tekisi mieli ottaa pitkän kaavan mukaan. Eipä ole saunaa kuusaalla, mutta mälli lentää ja nauru raikuu ilmankin. Nainen jos haluaa rikkaan miehen rakastajakseen, niin nainen vain kerää entistä enemmän huomiota siihen kuinka tyhmiä naiset ovatkaan miehiin verrattuna. Sillä miehet tietää miten rikastutaan, naiset siis eivät. Ai Kuusaalla nauru raikaa? Sullekko ne nauraa ja sun vehkeilles? Seksistä tulee tippi Nauru alkoi ennen kuin vehkeet saatiin näkyville.

Seksiä oli kuitenkin heti tarjolla. Ei vaan kiinnostanut, kun kohalle sattui se vanhempi viisikymppinen kurttu.

Olisin halunnut hierontaa uudelta, mutta vanhempi tunki väkisin vuoroon. Taitaa olla vähän kilpailua asiakkaista? No eikö siellä rahalla saa valita hierojan? Sinähän se maksana olet.

Minusta on tullut vähän säikky näissä hierontapaikoissa. Pari vuotta sitten Helsingin kuuluisassa Kallion kaupunginosassa sain kovan opetuksen. Astuin tuhruiseen hieromoon, jossa oli kolme naista. Yksi oli pyylevä kuusikymppinen mama-san? Toivoin hierojaksi tätä nuorinta naista. Hän haukotteli aikansa sohvassa peitteen alla ja näytti selvästi, ettei minun hieromiseni voisi vähempää kiinnostaa.

Huokaisten hän kuitenkin vääntäytyi ylös ja töykeästi ohjasi minut yläkerran hierontalokeroon. Se oli todella lokero, jonka lattialla oli vain tuhruinen patja ja likainen tyyny.

Tottelin ja riisuin kaikki ja asetuin mahalleni sottaiselle patjalle "Saakohan patjasta taudin", ehdin miettiä.

Tyttö levitti jalkani ja paineli minuutin verran pakaroitani ja siveli kalleintani. Kun hän sai toivomansa vaikutuksen aikaan, hän kysyi, mitä haluan. Vastasin tietysti, että hiero nyt vähän aikaa kunnolla, niin minä mietin. Mutta tyttöpä suuttui ja kivahti: Hän kohensi vaatteensa ja kolisteli takaisin alakertaan. Tässäkö tämä sitten oli, pelästyin. Turhaan, sillä kovan thaikielisen kälätyksen ja huudon jälkeen alakerrasta könysi kohta toinen hieroja, se viisikymppinen punkero.

Tämä paineli selkääni kymmenen minuuttia, käski ympäri ja puristeli vielä viisi minuuttia jalkojani. Kun hän sitten huomasi, ettei herääämisen merkkejäkään ollut, hän lopetti mitään puhumatta ja poistui. Niin poistuin minäkin, puhumatta, kiittämättä, tippiä antamatta. Siinäs taas näette, että kandee vaan suosia suomalaista: Thainainen on julma Nyt ei tarvitse kuusaalla valita, kun on vain yksi, se vanha ryppyihoinen. Nuoret eivät enää ahdista ja kilpaile suosiosta.

On vain yksi ja ainoa. Kusen ja runkkaan sillä enkä ujostele mennä ketään naista lähentelemään, en vaan piittaa. Olen ylpeä mies ja sellaisena elän elämäni ja saan kenet haluan. Juuri näin, oikeassa olet. Akkojen ja homojen ongelmia nämä silikonit ja peniskateudet sun muut. Siitä että puhuu peniksen koosta, joka on normaalimiesten keskuudessa vitsi. Kukaan heteromies ei kehtaisi avata suutaan peniksen koosta vaan siitä pidetään aina turvat kiinni, ellei haluta menettää mainettaan.

Jos nainen nauraa miehen penikselle, niin nainen on typerä lutka jonka pillu tulee ommella umpeen ja heti seksin jälkeen naista saa lyödä. Kyllä silläkin elää ; " Kuka tätä nykyä on vielä niin tyhmä että antaa sijaa lutkille jotka ovat laittautuneet näyttääkseen kauniilta kuten kaikki naiset maailmassa.

Kyllä tasa-arvon nimissä pitää sitten vaikka Kouvolaan saada naisille oma "hierontapaikka", vai mitä? Eikä mitään thaikkuja vaan kunnon komeita vaikka espanjalaisia karpaaseja meitä naisia käsittelemään! Kyllä sellaisille pojille asiakaskuntaa piisaisi, ihan varmasti. Naisille ei missään nimessä thaikkuja. Kuulin vahingossa, kun thaihieroja ihasteli asiakkaansa poikaa: Uusi aina kiinnostaa Kuusaalla uusi nuori hieroja. Osaako hieroa ja saako muuta? Kannattaako Lahdesta ajella katsomaan ja kokeilemaan?

Kato googlesta tai Eniron sivuilta. Ei o pakko ostaa viinaa. Pussit voi käyä tyhjentääs vaik ennen ku menee sinne tai sit heti siel. Ei tarvi olla montaa tuntii, äly hoi! Jos naista haet ei silloinkaan, meet ennen kun tulee pilkku ja valitset sopivan hoidon Mie luulin, että se Mulligans on ravintola. Miten sieltä voisi saaha piparia tms? Taidat narrata yksinkertaista vanhusta? Ei sielt varmaa piparii.. Voip saaha vaik pläskii ja lotinaa Kuusaalta ei saa ainakaa läskii, hoikkii on molemmat, vaikka toimnen vähän vanhan sorttinen.

Kumman kaa mielummin; liian lihavan vai liian laihan???????? Se on kiva kun läski hyllyy alla. Jos vaan löytää kolon, ettei oo niin lihava!

Suomalainen, tyhmä mies laskee thaiakkansa hierontapaikkaan töihin. Uskooko tämä, että rouva on siihen tyytyväinen, kun saa olla muiden thaikkujen parissa päivät ja iltamyöhät, eikä vittuile hänelle kiukkuisena koko ajan. Jos matkaa kotiin on yli kilometri, akka haluaa olla yönkin työpaikalla, että jaksaa taas aamulla paikat pehmeinä hieroa uutta asiakasta. Onko hän tyytyväinen, kun akka ei enää vingu rahaa häneltä, vaan pärjää omillaan.

Joskus saattaa antaa miehellekin avustusta setelikääröstään. Rahalla on Suomen pihille miehelle taivaallinen voima. Se auttaa ajattelemaan positiivisesti akan hierontatyöstä. Mies saattaa uskoa jopa vuosia, että akka ei tee mitään muuta kuin hieroo. Miehen satunnaisiin epäilyihin akka vastaa: Yhtenä kauniina päivänä totuus paljastuu. Se päivä voi olla vaikka tänään. Ja taas on yksi viaton thainainen pakotettu ottamaan ero paskasta ukostaan ja ryhtymään laillistetuksi seksihierojaksi.

Nyt hänellä on siihen jopa oikeutus: Uusi mies saattaa olla jo valmiina tai löytyy pian ja kierros alkaa alusta. Montako kaunista tai seksikästä taikkua olet Kouvolan seudulla nähnyt? Voihan olla, että ovat siellä hierontapaikoissa "piilossa", mutta oikeasti en muista nähneeni ollenkaan kauniita thainaisia. Säälittäviä pariskuntia kaupoissa näkee, herrahenkilö lähes poikkeuksetta ilmestys, joka ei kotimaista rotunaista edes saisi, vaan on sitten rahalla ostanut kuvastosta tai matkaltaan tuonut tämmöisen lyhyenlännän vinosilmän.

Jaa's kauneus voi olla katsojan silmässä tai sitten se puuttuu kokonaan. Itse en näiden naisihmisten viehättävyyttä näe enkä ymmärrä. Ulkoisesti kauniita thainaisia on harvassa. Vartaloissa on paljonkin puutteita. Jalkaterät ovat suuret, paksunahkaiset ja varpaat törröttävät rumasti varvassandaalien jatkuvan käytön takia. Puolet thaikuista on lisäksi ylipainoisia, osa suorastaan lihavia. Se taas saattaa johtua siitä, että päivät kuluvat hierontapaikoissa asiakkaita odotellessa.

Siinä on hyvää aikaa kokata jatkuvasti tulisia thaiherkkuja ja napostella niitä koko ajan, Naamasta täytyy sanoa, että se on eksoottinen; leveä lättänenä, usein huono iho jne. Kielitaito on olematon molemmin puolin.

Väärinymmärrykset seuraavat toisiaan ja jatkuva kina ja tappelu on jokapäivästä. Asiallista keskustelua niiden kanssa ei juurikaan pysty käymään. Mykkinä pariskunnat sitten tuijottelevat toisiaan päivät pitkät. Jotain niissä thainaisissa täytyy kuitenkin olla.

Olisikohan sitä hellät, pehmeät kädet tai lämmin, kostea kieli kalusi ympärillä tekemässä taikojaan. Auliisti ja iloisesti pienellä rahalla avautuva jalkovälikin saattaa olla selittävä tekijä. Kyllä siinä vartalon muut puutteet helposti unohtuvat Sisäistä kauneutta on monenlaista.

Ei se kielitaitoa tai ulkoisia tuntomerkkejä kaipaa Tai sitten thaikku siksi kun suomalaista naista ei saa! Kumpi on parempi, venakko vai taikkuhuora? Se on koulutettu, sivistynyt ja huolehtii itsestään. Sellaista kelpaa esitellä kaupungillakin. Taikkuhuoraa ei kehtaa esitellä. No eihän ne suomalaiset naisetkaan saa sitten suomalaista miestä! Kyl noit suomihemmoi piisaa, niitä löytyy laidasta laitaan. Mutta tarkotin niitä semmosia miehiä, jotka on joko ulkanäön tai luonteensa takia ilman naiskontakteja ja sitten tulee nämä "postimyyntivaimot" vaihtoehdoksi.

Tämä hemmo haluaisi yhteyden kuusaalla toimivaan faasain paksujalkaiseen ja pienitissiseen hierojaan. Se antoi vanhalle konkarillekin suuren mielihyvän. Tuntui, että se odotti vain minun tuloa, niin iloinen se aina oli, mutta on nyt hävinnyt johonkin. Lieneeköhän ollut naimisissa ja ukko mustasukkainen? Mee Thaimaaseen hakeen itelles oma semmonen; pienitissi ja paksujalka. Syksyllä, kun kiireet hellittävät, lähden Pattayalle etsimään pienitissistä, tolppajalkaista ja pallinaamaista lyhyttä baarityttöä.

Tietää, mitä saa, eikä sitten pety Suomessa myöhemmin, kun sen veri alkaa vetää runkkaamaan ja seksiä kauppaamaan hieromoihin. Pitää vain ottaa selvää, montako lasta akalla on ja ettei vain olisi aviomiestä jossain maalla, mikä jarruttaa viisumin saantia. Sen kun vielä tsekkaa, paljonko pitää kuukausittain lähettää rahaa suvulle Thaimaassa, ei pitäisi olla enää suuria yllätyksiä tulossa.

Voi sitä onnen ja auvon määrää,mikä minua sitten syksymmällä odottaa Otat ruman ettei muut vie! Mut kun sille maksat niin eihän sen tarvi muita käydä "hieromassa! Se on kokonaan sun. Eikä sitä muut edes huolis. Syötä varuiksi pari antibiottikuuria sille, niin ehkä pahimmat tartunnat jääpi sulta saamatta.

Siis ne kaikki seksitaudit, mitä muuten saat kaupanpäällisiksi. Terve Plättyi Olipa hyvä, kun muistutit riskeistä. Täytyy käytättää tyttökin testeissä jo Thaimaassa, ettei Suomeen tulisi HIVejä tai muita vastaavia tauteja.

Vaikka niille maksaa, ne jossain vaiheessa alkavat saada kummaa kutinaa hieromapaikkoihin. Lisäraha lienee yksi syy, thaikielen puhuminen kavereiden kanssa toinen ja kolmas vähintään yhtä tärkeä: Minä huolissaan Kuusankosken thaikkupaikasta. Mihin hävisi tolppajalka pienitissi tiukkapeppu? Kiertävätkö thaikut jatkuvasti ympäri ja rakastunut saa metsästää läpi Suomen löytääkseen oman tyttönnsä? Tolppajalka, pienitissi oli ainakin viikonloppuna Kouvolassa Torikadun paikassa apunaan turistina vieraileva sisko vielä pienemmät tissit.

Olisivat varovaisia, sillä vaikka poliisia eivät thaihieromot kiinnosta, saattaa käry käydä vahingossa. Onko vanha hieroja palannut työmaalleen kuusaalla valtakadulla? Vanhassa vara paremp 1. Yleensä antibiottikuuri auttaa ;D. Tämä kutina tarkoittaa ihan muuta: Mihin hävisi nuori kaunis thaityttö Kuusankosken Thaihieronnasta. Hän sai minut innostumaan iloisuudellaan ja eroottisuudellaan.

Vanha paklattu kurttunaama ei jaksa kiinnostaa. Sul on sentää asennetta! Viel ku tajuut vaihtaa kotimaisii, nii hyvä tulee! Asenne ei auta, jos thaityttö kiinnostaa.

Nyt alkaa taas se vanha kuusaan hierojakin tuntua haluttavalta. Eipä ole helppoa Hyvät kateelliset suominaiset, ei ole helppoa olla thaihieroja. Kotona humalainen mies kyttää ja soittelee työpaikkaan tunnin välein tarkistaakseen, mitä vaimo siellä tekee. Jos et heti vastaa puhelimeen, mies alkaa kuvitella vaikka mitä kauheaa. Kun vaimo sitten tunnin kuluttua soittaa takaisin ja ilmoittaa, että oli hieromassa ja vain hieromassa ei tee muuta, uskooko vaan, tsing, tsing , mies ei tietenkään usko.

Muuten voi käydä hyvinkin huonosti. Vaimon tuomat isot rahat thaihierojan miehelle kyllä kelpaavat, mutta tapa, jolla ne tienataan, ei ole hyväksyttävä. Se iljettää ja ahdistaa montaa miestä, mutta se vaan yritetään sulatella pitkin hampain. Jos selvin päin pystyy olemaan ajattelematta koko asiaa, humalassa se tunkee mieleen kuin hehkuva hiilikoukku: Nauttiiko vaimo, vaatiko lisää ja lisää? Samoin käy viinan kulutuksen. Ajatukset alkavat kiertää kehää, josta on enää vaikea päästä ulos.

Lopputulos on helppo ennustaa Jotkut thaihierojien miehet ovat kuitenkin onnistuneet selviytymään: En halua ajatella koko asiaa, minulle se ei kuulu pätkääkään. Kaikki on hyvin, kun rahaa tulee. Työ työnä, muu on haihattelua". Mies hoitaa kodin ja mahdollisesti lapsen tai lapset vaimon viettäessä viikokausia hierontaturneella toisella puolen Suomea. Iltaisin soitellaan ja toivotellaan hyvä yöt. Sanallakaan ei epäillä eikä syytellä. Ainakin näennäinen luottamus ja usko tulevaisuuteen on vallitsevana.

Silloinkaan, kun vaimo kuukausien poissaolon jälkeen kertoo olevansa raskaana, mies on revetä riemusta: Edellinen, mustasukkainen ja omistava miestyyppi lienee meille tuttuakin tutumpi. Siitä on tehty tutkimuksia, romaaneita ja tusinoittan mm.

Jälkimmäisestä ei juurikaan ole meidän oloissamme mustaa valkoisella. Joko nyt olisi aika tehdä laudaturtyö, pro gradu -tutkielma tai peräti väitöskirja miehistä, jotka arvostavat naisia kaikissa oloissa, tällaisissakin? Luottavat vaikka mitä tulisi. Tukevat vaikka kuinka rassaisi. Miehistä, joiden prototyyppejä kai vasta ollaan luomassa. Jos näin on, pystytkö istumaan kotona rauhallisena.

Pystytkö ajattelemaan, että siellä hän hieroo selkä- ja jalkavaivaisia miehiä. Hän ei tee koskaan mitään muuta - hän vain hieroo! Jos tähän pystyt, olet a vielä toistaiseksi tulisesti rakastunut b lapsellinen c hyväuskoinen hölmö d itsesi pettäjä Pidä vain lapsenuskosi. Uskollaan voi tulla jopa autuaaksi. Minun uskoni romahti jo viisi vuotta sitten.

Siitä en ole toipunut vieläkään. Saaks näis paikallisis paikois 2 muijaa yhtäaikaa, kun tarpeeks maksaa? Tekis kutaa sunkin munissas! Kun pillut on soutanu tuhansissa mulkuissa, tauti tekeekin tosi gutaa. Taikkuhuoralle merkitsee ainoastaan raha, raha ja raha.

Monet suomalaiset naiset ovat rasisteja. Se tulee hyvin esiin, kun lukee heidän mielipiteitään thainaisista. Eikä voi pahemmin moittiakaan. Thaihieromalaitokset on lisääntymässä hälyyttävää vauhtia vaikka ne on laittomia toimii bordelleina ja rikkoo koteja ja perheitä.

Suomalaisilla naisilla ei ole mitään syytä pitää aasialaisvosuista. Siis hei, ihmettelen miks niistä pitäis pitää???? Nehän vikittelee ja nai meidän ukkoja siellä. No, kyllä ukko sitten saa lopullisesti häipyäkin. Voiks semmosen muijan tilata jostaa postimyyntikuvastosta? Täällä olevat on rumii! Eipä ihme että rouvat antaa mielummin vaikka naapurillekin. On rasismia pitää suomalaisia parempina. Saako kuusaalla vielä seksiä? Ennen sai ja hyvää sellasta.

Jos sulla on egee handussa, kun astut sisään, olet siivo ja melko iso Ei toiminut, oli kireä kun rohkenin kysyä hieronnan alkuvaiheessa.

Koolla on väliä Jos siulla ei ollut tyarpeks iso? Mites ISO mahtuu pienee muijaan? Tuhannella mulkulla venytetty reva alkaa kuulemma vanhemmiten veltostua ja nautintoon vaatii isompaa ja isompaa. Ja kun lievän alkukitkan ja mahdollisen kivunkin ohittaa liukasteella, loppu on pelkkää nautinnon ulinaa olen kuullut omin korvin.

Kun makuun on päässyt, se on sitten aina mielessä. Näin se vaan on. Nuorten aloittelevien thaihierojapimujen pitää jonkin aikaa harjoitella, ellei thaimaassa satu olemaan kolmea, neljää lasta tehtynä ennen suomeen tuloa. Meinaat että taikkupojilla niin pienet kikkelit suomalaisiin verrattuna? Totta se on kun makuun on päässy, niin mielessä on ja pysyy. Tä viisaus koskee tietty sekä naisia että miehiä. Taas tuli vastaan vanha, kuiva ukonkäppänä taikkumuija vierellään.

Mistä lie kuvastosta tilannu vai oikee Pattajalta tuonu tullessaa! Ikäeroo pariskunnalla ainaki 20 vuotta. Mut pääshän muija nyt hyvinvointivaltion etujen pariin!

Ei perintö mene sivu suun, sillä akka ottaa pian eron ja saa puolet omaisuudesta. Lopusta saavat nauttia sitten perittävät, perintöön ei muija sentään enää sekaannu. Parin ukon ja 10 vuoden seksihieronnan avulla hän voi palata rikkaana naisena takaisin kotiin palvomaan Buddhaa arvostavan perheen ja ihailevat kyläyhteisön pariin.

Voi vittu, en jaksa edes kuvitella, kuinka moni thaikku tekee tätä kierrosta parhaillaan. Mites on nämä muut hierontapaikat Kuusaalla?? Joskus olen saanut hyvää hoitoa. Vai perus hartia-niska hierontaa? Itellä niskat aika jumissa Siellä on tietääkseni vain yksi paikka ja kyyti on hyvää, jos osaat oikein kysyä etkä tingi liikaa. Taikkuhoro ei hae Suomen kansalaisuutta ja tämä peräkammarin poika rakentaa ämmälle vielä taloa thaimaahan.

Vai jumittui jäsen -ja sitten laukesi? Tämä on niin pitkä viestiketju, että laita uusin aina alimmaiseksi! Pitääpä lähteä Kouvolan hieromoiden tarkastusmatkalle. Jospa se onni lymyääkin siellä tai sitten Kuusaalla. Kerron sitten illemmalla kokemuksiani. Nyt rouvat herätys ja ajamaan nämä moraalittomat saastaiset taikkuhuorat helvettiin täältä!

Kerro vaan kun palaat lääkärireissulta, antibiottikuurin kera ;D. Josko onni odottaa2 Hei vaan, eipä tarvinnut antibiootteja, kun en saanut mieleistäni hierontaakaan. Kolmessa paikassa kaksi sisäpihalla ja yksi kuusaalla oli niin vanhoja ja elähtäneitä että Mitäs kiellettyä tuossa olisi?

Ei tarvi kun kävellä ja näyttää hauista niin jo irtoaa. Taikkupaikoissa saa kaikki, ei irtoo hauiksella vaan pätäkällä. Muijat sen tuhannen mulkun läpikäyneitä Aina vähän jännittää saako kupan, tippurin vai peräti hivin No sen verran pätäkkää löytyy jokaiselta jos taikuissa meinaa saada. Ne jotka siellä käy tietää sen että irrottelu ei ole sallittua mutta kun osaa oikeat paikat ja kysyä niin sit toimii. Ei tarvi ulkomaille asti kun näit hiarontapaikkoja löytyy Kouvola-Kuusaa akselilta. Mutta pelottaa, kun niissä käy tuhannet äijät mun lisäksi Paljon kirjoitellaan thaihieronnan terveysriskeistä.

Olen samaa asiaa pohtinut silloin tällöin, mutta sitten taas tilaisuus vie mukanaan ja tiukassa paikassa suojaus tulee laskettua alas. Paljaaltaan se maistuu - ainakin minulle - paljon paremmalta! Kun nuorempana aloittelin thaihierontapaikoissa, moni tyttö käytti runkatessaan muovikäsineitä. Ne ilmestyvät käsiin tai ainakin toiseen käteen , kun asiakkaalle annetaan käsihoitoon yhdistettyä anaalihierontaa.

Saattaa olla, että siitä yhdestäkin rukkasesta luovutaan lähivuosina säästösyistä. Pestään vaan se anaalikäsi saippualla jälkeenpäin. Sama havainto on suuseksin kanssa: Eiköhän kumista kohta luovuta kokonaan. Tytön hunajasäilöä olen saanut nuoleskella vapaasti puhtaalla kielellä. Myös sormia on saanut käyttää molemmissa aukoissa apuna paljaaltaan. Mutta millainen mahtaa olla kumin suosio varsinaisen seksitoimituksen aikana? Minulla on sellainen käsitys, että ainakaan tuntemattomalle ei pesä yleensä aukea, ellei kumia käytetä!

Kumista luovutaan, kun tyttösen saa kotikäynnille ja saunaan saunapuhdas? Miten on vakioasiakkaiden kanssa itse hierontapaikalla? Olenko näissä pohdinnoissa aivan hakoteillä? Käsittääkseni tytöt eivät käy terveystarkastuksissa säännöllisesti, kuten tehdään oikeissa ilotaloissa Euroopassa. Vasta sitten, kun tulehdus tai vatsakivut iskevät voimalla, on mentävä lääkäriin tosin jokaisella on omia thailääkkeitä lähes kaikkiin vaivoihin, myös tällaisiin Onko tautivaaraa liioiteltu tai paisuteltu?

Nylkytä vaan itseäsi 3. Sivistynyt vastaus asialliseen pyyntöön. Kouvolassa asuu fiksuja miehiä, joille thaihieronta on taivaan lahja. Miten olisikaan selvitty ilman näitä piilobordelleja. Olisi tullut varmaan satoja sekopäitä ja paljon ruumiita. Etkö todellakaan naista muuten saa??? Pieni on kaunista Viikonloppuna oli Kuusaalla taas nuori, pieni estoton "hieroja".

Vanha omistaja-akka vietti "laatuaikaa" jonkun uoren suomikollin kanssa kanssa. Ehtikö kukaan muu kokeilemaan "uutta" hierojaa? Samanlaista vittuahan ne tyrkyttää ei siinä mitään. Ei taida olla ketään kotona kun valot ei pala eikapuhelin ole päällä.

Pitäkää läpenne, jos sitä pitää vahtimalla kytätä. On kai kouvolassa vielä rahantuntevia vastaanottaviakin käsiä. Käykääpä joskus Helsingissä isolla kasinolla. He pelaavat niitä rahoja, joita olette samana päivänä heille tuputtaneet korvaukseksi tumputuksesta tai lutkutuksesta tai jopa seksistä.

Sperma lehahtaa hajuaistiin, kun kone imaisee viisikymppiset kitaansa. Ja kälkätys ja thainauru kaikuu joka puolelta, kun "kovan työstöllä" ansaitut setelit kone pesee puhtaiksi. Suomalainen juntti antaa niille horovituille jopa perintönsä, maatilansa mökkeineen päivineen. Hah hah haa taidatte olla vaan kateellisia ja typeriä. Menkää kokeilee Thaimuijaa,älkääkä täällä ulisko jos se niin kiinnostaa vai eikö uskallus riitä?

Enää ei tarvita vinosilmiä, kun on Studio enjoy: Toivottavasti saatte tauteja ja tartuntoja studio enjoysta,sekä muualtakin: Joku kirjoitti, että thaihuoria käyttäneet miehet eivät enää sen temppuilun jälkeen kelpaa Suomen naisille. Niin syvällä on tuo suomalaisten naisten kateus ja katkeruus pieniä, siroja ja seksikkäitä Kaukoidän sisariaan kohtaan. Minullekin kävi oudosti, kun eksyin istumaan hienohkon suominasen vierekkäin ravintolassa.

Siinä jutellessamme paljastin seurustelleeni vakavasti parinkin thaihierojan kanssa vuosikaupalla. Sen kuullessaan hän suorastaan kauhistui ja vetäytyi vaistomaisesti pari metriä kauemmaksi tuoleineen.

Metri tuli vielä lisää, kun tunnustin, ettei minulle ole tehty edes hiv -testiä koskaan. Sitten hän masensi minut lopullisesti: Hän ei lämmennyt, vaan tokaisi, että sinun itsesi takia se on pakkokin tehdä.

Edes puhdas testitulos ei kuitenkaan enää pesisi syntejäni pois! Mietin kotimatkalla, että tässäkö loppuelämäni sitten oli. Masentavampaa ei juuri voisi olla? Taisi olla jokunen aika sitten telkkarissa ohjelmaa, miten etelän miehet kehui Suomi-naisten olevan varsin myönteisiä yhteiselle kanssa käymiselle..

Ja naisten Afrikan matkat. Siis jos on ollut taikkuja, niin parempi pitää suukki kiinni. Ei tapaamasi nainenkaan alkanut puhua omista jutuistaan. Se taikkuhoro tuli kadulla meitä vastaan ja moikkas. Siitä paikasta kunnollinen ja kaunis suominaiseni lähti. Niitten silmissä, jos pätäkkää riittää, markkina-arvosi on hivistä huolimatta tai sitä ilman, ihan nousujohteinen: Mitä mahtaa tarkoittaa, sitäkö, että minuun ei niin pienet kirjaimet tartu, vai mitä Mutta taikkumuijallas kyllä pokaa riittää.

Joudut ottamaan testiä vähän väliä mutta kaiken se kärsii, kaiken se kestää Ei muuta kun jormalle hierontaa! Ahkerimmat käy monta kertaa päivässä. Tunnen ikämiehen, joka juuri menetti koko elämänsä aikana hankkimansa omaisuuden petollisen thainaisen vuoksi. Parisukunta tutustui hierontapaikassa ja mies ihastui tähän tyttöön.

Kun thaikku sai selville miehen varallisuuden, hän pyysi ostamaan talon Thaimaasta, jossa he voisivat käydä lomilla. Talo ostettiin naisen nimiin. Kun toinen lomamatka Thaimaahan tuli, miehelle selvisi,että talo oli täynnä naisen sukulaisia ja lapsia.

Naisen entinen mieskin asui talossa. Thainainen ilmoitti kylmästi miehelle jäävänsä kotimaahan ja että hän rakastaakin entistä miestään. Näitä petettyjä kusetettuja miehiä on jakuvasti enemmän ja enemmän, itse he eivät puhu näistä asioista, onhan se vähintäänkin noloa joutua tällaisen huoran uhriksi.

Nykyisin mies elää toimeentulotuella, terveys on pettänyt ja omat lapsetkin ovat miehen hyljänneet. Kyllä miehet ovat helposti petettävissä, en voi kun ihmetellä. Kuusalla on ainakin viikon ajan "hieronnut" pieni nuori paholainen, vanha kurttu taitaa olla jäänyt eläkkeelle. Mikä saa terveet miehet vierailemaan thaihieromoihin? Eikö suomineito enää jaa hellyyttä reppanoille? Mikä saa suomalaiset terveet miehet vierailemaan muiden prostitoitujen luona?

Niitä löytyy Kouvolasta ja h matkan päästä tänäänkin nopeastikin katsottuana Paikallisista baareista löytyy lisää tarjontaa.

Miehet on monasti sellaisia - heti kun silmä välttää etsitään vierasta seksiä ja kun makuun on päästy ei osata lopettaa. Näin on, on ollut ja tulee olemaan. Kun veri pakenee alapäähän niin järki menee mukana. Vaikka on perhe ja lapsia, ystäviä ja sukua. Tuo kaikki loukkaa naista. Rupee miettiin mikä minussa on vikana. Ei suomitytön hellyyden jakamisessa mitään vikaa ole. Tahtoo vaan olla niin, että tuo uros kyllästyy siihen ensin. Yksipuolisesti sitä on turha hälle antaa varsinkaan kun toisella torjunta on päällä.

En usko että tuo ostettu hellyys kovin pitkälle kantaa. Se on puoli tuntia tai tunti ja sen jälkeen asiasta monella rapula päällä. Mutta äijä pannaan myös pihalle. Ja ai ai ai, kun on äijälle tuskallisen pitkät ositukset ja lasten huoltajuuskiistat. Seksitreffeillä näkyy olevan ilmoitus: Thai Hieronta Kuusankoskella Kuvaus: Kauniit ja lämpimät Thaihieronnan tytöt hierovat paikat lämpimäksi.

Thai-Hieronta Faasai, Valtakatu 32, Kouvola. Ketkähän ne ovat ne kauniit ja rohk.. Ja mitähän varten ne hierovat paikat lämpimäksi? Ettei vaan seksiä varten! Jos tämä ei tarkoita sitä niin mikä sitten! Seksitreffipalstan säännöissä sanotaan, ettei seksiä saa tarjota. Pitääpä kokeilla, onko mainos fuskua Työttömät paperimiehet sinne puita syleilemään. Mainos ei ollut fuskua, vaan yllätyspä oli täydellinen.

Löytyykö sieltä niitä Ladyboyta? Olis siistii saada taikku, jolla sekä mahtavat melonit että penis! Ne on sitä paitsi kauniinpia kuin taikkumuijat! Tänään on kuulemma YK: No, nyt te kaikki suomalaiset naiset, joiden ukot thaikku"hierojat" ovat saaneet pauloihinsa ja antaneet näille vaikkapa seksiä.

Suvaitkaa näitä naisia ainakin tänä päivänä ja ukkoannekin siinä sivussa. Sanokaa sille käppänälle ystävällisesti esimerkiksi, että nyt saat ihan luvan kanssa mennä pelehtimään sen thaikkuhoitajan kanssa. Eihän se tee sittenkään sinulle pahaa, pikemminkin se tekee sinulle hyvää, gutaa!

Tässä vielä satanen, ettei tartte tinkiä. Tällaiset pienet teot parantaisivat elämän laatua huomattavasti. Ja samaan aikaan saa rouva pelehtiä sen työpaikan komistuksen kanssa. Kyllä tekee gutaa ja hymy on herkässä. On se elämä laiffii, kun ollaan vaan suvaitsevaisia toisiamme kohtaan.

Kun ukko painelis töihin tai taikkuhuoraamoon, pirautan turkin pojalle ja rouvahan pääsis lähihoitoon Nyt olisi kiire paljastaa kouvolan ja kuusaan valehierojat. Eli onko seinällä oleva tiplomi väärennetty eli ostettu rahalla bankkokista vai onko se saatu oikeasti viikon kurssilta thaimaasta. Ei muuta kun kiertelemään paikkoja ja kyselemään ja makustelemaan thaihieronnan ja siihen kuuluvien pakollisten lisukkeidtten laatu, onko oikean hierojan vai valehierojan työtä.

Tekemällä oppii, myös sitä kiklua vetelemään. Siihen mitään kursseja tarvita. Kyllä se luonto tikanpojan puuhun ajaa. Kyllä minä tiedän Näinhän se varmastikin on. Oppisopimuksellahan suurin osa nykyisistä thaihierojista on koulutettu. Tosin Kymen oppisopimustoimisto ei taida olla siin välissä sorkkimassa, kun thaihierojasiskot kouluttavat oppilaita työpaikoilla. Aluksi tyttö on ruokapalkalla, mutta sitten vähitellen annetaan lupa kerätä seksipalvelusta rahat omaan piikkiin. Ja eipä kestä aikaakaan, kun saa aloittaa itsenäisesti tuuraamaan viikonloppuina isoa siskoa.

Ja seuraava haave on päästä kiertämään maan kaikki hieromot keikkapalkalla. Vihoviimeiksi aletaan suunnitella omaa paikkaa ja pomoksi pääsyä. Se on haaveiden täyttymys. No munanvatkaus on tuottoisaa: Munanvatkaukseen kyllästyttyään tyttö voi kaksin-, kolminkertaistaa tienestin myymällä valikoiduille asiakkaille sitä itteään. Hei naiset, ei meidän tarvitse sietää taikkuhuoria täällä. Ajetaan ne niin kauas kun pippuri kasvaa.

Näytetään niille kaapin paikkaa. Ettei tollaiset lättänaamat ja ajokoirannäköiset ämmät täällä rellestä. Kysykää ensiksi ukoiltanne, jos niillä taikuilla on vaikka kuinka paljon tiukempi, parempi ja puhtaampi tavara, Jossainhan sen suosion salaisuuden pitää piileskellä. Ei kait se äijäsi tyhjästä maksa sitä satkua kerran viikossa? Ei voi olla tiukempi ja puhtaampi! Ajattele nyt millasessa käytössä..!

Kuinka monta ukkoa on viikon aikana sisällä, niin ei voi olla. Taikkuhuorista jo lähes jokaisella on hivi. Ei siihen saippua tehoa enää. Kouvostoliitossa on ämmät pelkkiä läskejä ja loput pelkkiä vinosilmiä. Lopetan käynnit, kun alkaa itseään sääliä. Nauttiiko nuo vanha ja nuori sinun kanssa vai teeskenteleekö vain?

Kyllä sen huomaa siinä touhussa! Hyvää Uutta Vuotta vaan kaikille thaihuorille, jotka nytkin odottelevat korttia pelaten sitä suurta saalista isomunaista, tinkimätöntä ja ainakin alapesulla käynyttä hyvätapaista suomikollia.

Olette tehneet hyvää työtä tänäkin vuonna. Jatkakaa entistä härskimpää seksin tarjontaa niin kouvolassa kuin Kuusaallakin. Kohta hommasta tulee entistä herkullisempaa kun seksin osto kielletään. Silloin se vasta maistuu molemmille autuaalta. Pieni on kaunista, mutta vasta sitten,kun se on myös nuorta.

Näin oli kuusaalla eilen, kiitos pienelle nangille tai tai noille en ole varma nimestä. Vanha pienikokoinen akka saa pysyäkin poissa!!!

Täältähän ne sun kiitokset lukeekin: D Tai eihän se osaa lukea. Oliko pelkkää vatkausta vai olitko ihan siellä ittessää? Ei osaa lukea eikä kirjoittaa, on kielitaidottomia ja sivistymättömiä, tänne yleensä rahdattuja baarihuoria, jotka joutuu antamaan läpeään vanhoille ja rumille papparaisille.

Ei ole hääviä ei. Kyllä satanen saa papparaisenkin näyttämään haluttavalta. Rahalla on taivaallinen voima thaihutsujen silmissä. Kukaa saa satasella, minulta pyydettiin Kuusalla sataviisikymmentä -ja vielä se vanha ryppynahka- kovat on luulot värkin laadukkuudesta!

Hinnassa taitaa olla ikä- ja kokemuslisä mukana, muuta selitystä en keksi? Kumpa saisitte suomalaista, ei tarttis maksaa saastasta. Me ei nyt vaan huolita sellaisia miehiä, jotka poikaporukalla on matkanneet Thaimaassa tai Filippiineillä tai millään tavalla hierotuttaneet itseään thaihuoraamoissa.

Sellaiset ukot on käveleviä hivejä. Jos alunperin olisit huolinut minut, en olisi näppejäni lyönyt aasialaisskeidaan kuunapäivänä.

Nyt se on myöhäistä. Mutta kyllä venakkomuijakin on maineeltaan parempi kuin taikku. Onhan sekin jo jotain? Saavu luokseni nyt rakkahin, kaiken saat, kaiken saat. Saavu kiirehtien luoksein mun, täällä on kaikki sun. Ystäväin, vaikka pyydän näin, tiedän että on kiire tarpeeton. Päivin öin vaikka ikävöin, luoksein kiiruhtaa et silti saa. Älä kiirehdi, kun tiedän sen, tuskaa vain ois tiemme yhteinen.

Älä kiirehdi nyt luoksein mun, varjot vain peittäis sun. Älä kiirehdi näät kauniit maat, kyyneleet täällä saat. Ja tuntuu että siellä baareissa pyörii noita ns. SETA muutenkin huutaa sitä homoutta, kun haluisi vaan jotain seuraa ilman, että sun tarvitsee kaikille siitä toitottaa. Älä elämää lymyyn kulje, ei elämä sinulta oveaan sulje Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tässä on mun tarina: Olin kännissä heteronoloisessa baarissa jossa ei todellakaan kuvittelisi olevan homoja. Noh meen pokkana baarilattialle ja bongaan sieltä yhden kundin. Meen kysyyn onkose homo. Ja siitä se lähti. Nyt ollaan seurusteltu parikin kuukautta.

Vieläkin naurattaa minkä ensivaikuutelman annoin, mutta oli kuulemma hyvä: Huh huh huh, hienoa. Ruikuttelevat seuraa jan valittelevat yksinäisyyttä. Yksi kaveri nyt vainaa kertoi kun oli bongannut arabin tuolla tavalla kadulla, Oli koko ajan sanonut "emmä mikää homo oo mutta". Joku sentään rohkeakin joukossa. Tuttavapiirissä on yks tällainen onnenkantamoinen, jolla on kiva kroppa, komee naama ja hyvä varustus.

Arvaapa, onko kundin tarvinnut koskaan edes vaivautua homobaariin? Viimeks se kertoi, kuinka kännissä ollut ulkkis alkoi lähentelemään sitä pikkujoulujen yhteydessä järjestetyssä kimppasaunassa opiskelijabileissä Nää komistukset suomalaisesta homo populasta saavat seuraa iskemättäkin, esim. Niin tai näin, rumien, lihavien, nörttien, köyhien, pikkumunaisten, yli kolmekymppisten jne.

Sussa pitää olla todellakin "sitä jotain" ennen kuin tuo homma toimii. Tässä on mun tarin On tosin kerrottu että olen ja kyllä kerää katseita DTM: Mutta niin pokkaa ei varmasti olis ollu selvinpäin. Mutta tämän nuoren kundin vaatetus pisti silmään: Mutta joo itsekkin olen nuori. Minä otan vain kilpin ja lähden ulos huutamalla että: Hyvä mies on tarjoilla!!!!

Olen tässä itsekkin pohtinut mistä löytäisi kaltaistani seuraa. Olen nuori opiskelija, asun Helsingissä ja läheiseni ja ystäväni tietävät mitä olen miehiäni. Harmittaa vaan että en tunne oikein ketään muita homoja. Haluaisin löytää homokavereita ja ehkä vähän enemmänkin. Luulisi olevan helppoa kun on avoin ja sinut ittensä kanssa ja vieläpä Suomen homoystävällisimmässä kaupungissa. Mutta ei tunnu löytyvän! Onko joku käynyt noissa Setan tapaamisissa? Millasta jengiä siellä käy? Entä onko jotain hyviä nettisaitteja?

En missään facebookissa sentään rupea huutelemaan: Homobaareissa olis kiva käydä, mutta en mä niihin yksin viitti lähteä. Heterokaverit haluu aina normikuppiloihin, kerran vaan saanu houkuteltua ne DTM: Olis vaan niin siistii nähdä, jutella, juhlia jne muiden kaltaistensa joukossa: Enkä nyt tosiaankaan meinaa pelkkää seksiä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kui vanha oot mist päin ja kui vanha. Lähinnä netin kautta olen tutustunut toisiin homoihin. Baareissa en käy, koska ei ole ikää ja vaikka olisi niin jättäisin väliin.

Asun täällä Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa eikä täällä pahemmin ole koskaan ollut mitään tapahtumia homoille.

Ei edes yhtään homobaaria. Pitäisi vain ehkä mennä rohkeasti tutustumaan johonkuhun, jota epäilee homoksi tai jotain. Mäki oon Lappeenrannasta enkä tiiä täält ketään homoa.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. En oo oikee varma että onko siitä iästä nii hirveest väliä, kuha nyt ei mikää tyylii eläkeläine ole, ku ite vast Itse löydän seksiseuraa baareista, kuntosaleilta, abc-asemilta, kesäfestareilta jne. D silmä tarkkana vaan ja ei muuta kun juttelemaan. Liiku reippaasti, kohenna ryhtiä, katso silmiin, siitä se alkaa, eikä kevyehkö iloinen hymy ole pahitteeksi.

Eikä aikaakaan, kun joku haluaa jutella niitä näitä. Tärkeintä on, että itse huomaat ihmisiä ympärilläsi ja tulet itse ihmisenä huomatuksi. Onnea askeliin, ryhtiä rintaan ja iloa elämään!

Hmn, en oo ihan varma et tartteeko tuolla qruiser. Kannataa ehkä eka avata uus sähköposti vaikka yahoo tai gmail, et jos alkaa kaduttaa taikka tulee jotai tyhmää, ni koko homman voi sit vaikka unohtaa. Kannattaa myös miettii, et kelle sitä persettä kannattaa ekana ryhtyä jakelemaan Ite bongasin qruiserista kesäsenä jonkun itteäni kymmenen vuotta vanhemman tyypin.

Ihan hyvännäkönen ja antoi heti alkuun ymmärtää, et tässä mennään nyt mun säännöillä. Niinpä me sit tavattiin, kumpikin ties mikä oli tarkotus Nyt jälkeenpäin jäi paska fiilis, ei se seksi randomin kanssa ollu mitenkää mahtavaa. En ees tiedä tyypin nimeä.

Elämä vaa oli muutenki nii perseellään

Yleensä antibiottikuuri auttaa ;D. En usko et kukaan muija oikeen tunteella vetäis ja sitäpaitti miksi niin tekisikään. Se taikkuhoro tuli kadulla meitä vastaan ja moikkas. Kusen ja runkkaan sillä enkä ujostele mennä ketään naista lähentelemään, en vaan piittaa. Voi olla, että paikka on ehtinyt taas vaihtua. Tarkastakaapa varmuuden vuoksi omaanne!

Amatööri seksi seksiä jyväskylä gay