Homoseksuaaliseen ilmainen livekamera bb ellinoora

Uutuuslaite varoittaa asiasta Älypuhelimille kehitettiin turvatyyny — vaimentaa iskua pudotessa Pelkäätkö spoilereita somessa? Facebook helpottaa niiden välttämistä Instagramin suosio jatkuu — arvo jopa miljardia dollaria Facebookin karmiva patentti: Paratiisi myynnissä Karibialla — oma luksussaari 85 dollarilla Maailman kallein pirtelö — tämän hinta dollaria Volvo esitteli automaattisesti rantautuvan huvijahdin — kapteeni ei edes koske ruoriin Eliittiparittaja naittaa rikkaita ja kuuluisia — palkkiot päätähuimaavia Nyt on kalliita herkkuja!

Roseeviini-nallekarkit koristeltu lehtikullalla Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Suosituimmat asiasanat hotelli samppanja huvijahti omakotitalo kulta timantti raha dollari lentokone New York risteily Ferrari Karibia Cannonball Run valkoviini Beverly Hills meri sormus lentokenttä punaviini iPhone ravintola Malibu Dubai koira alkoholi Mercedes-Benz sänky keksintö raha euro auto Rolls Royce pilvenpiirtäjä Kiina Airbus A matkapuhelin Ohhoh!

Katastrofi viskitehtaalla — rakennus romahti ja tuhosi tuhansia viskitynnyreitä Nyt oli lähellä! Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää! Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera! Jalkapallohuumaa Etelänavalla saakka — näin Argentiinan voittoa juhlittiin!

Pornosivusto näpäytti MM-kilpailuista pudonnutta Saksaa Uskomaton ketjukolari rallikilpailuissa — autosuma tukki koko radan Kenguru pomppi jalkapallokentälle kesken ottelun — ryhtyi maalivahdiksi! Näin seksi vaikuttaa urheilusuorituksiin — tutkimus paljasti seuraukset Cristiano Ronaldon karmaiseva näköispatsas korvattiin uudella Suosituimmat asiasanat jalkapallo laskettelu lumilautailu Rio de Janeiro urheilu jääkiekko olympialaiset juokseminen kuntosali hiihto ralli uinti golf UAV skeittaus surffaus MM jääkiekko Venäjä koripallo Usain Bolt Alpeilla Amerikkalainen jalkapallo polkupyörä seksi nyrkkeily Ruka Spring Break lumivyöry auto Tappara kuntoilu Alpit Leo Komarov Etelä-Korea fitness nainen Makwan Amirkhani Elokuvat Kaikki Elokuvat DVD Uusimmat Elokuvat -artikkelit Star Wars -elokuvien jatko vaakalaudalla — jättifloppi syynä George Lucas paljasti ideansa Star Warsin jatkosta: Mulle on jäänyt susta tietynlainen kuva, Habib ilmoitti.

Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun? Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset.

Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Tästä syystä spagettikauhassa on reikä K-Supermarket nosti kissan pöydälle: Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä.

Kalifornialainen Channah Zeitung on tinkimätön tyttö, joka harjoittelee itsepuolustus- ja. Julkisuuden yksi varjopuoli on se, että valokuvaajat seuraavat julkisuuden valokeilassa.

Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Ketut ovat melko kesyjä ja tottuneet elämään monissa paikoissa lähellä.

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on kansainvälisesti hyvin seurattu tähti,. Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset 2. Tutkimusten mukaan on saatu selville, että lihominen raskausaikana haittaa lapsen. Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä. Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa. Nykyajan treffikulttuuri on julmaa, sillä ihmiset ovat unohtaneet kohteliaat käytöstavat.

Keittiö on kodin sydän. Parhaimmillaan keittiö on ulkonäöltään ja toiminnoiltaan. Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound. Viikonloppuna järjestetty Tuska-festivaali keräsi kolmen päivän aikana Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä.

Suomen kesä on perinteisesti lyhyt, mutta kansakuntamme on tottunut nopeasti. Paljon itsestään puhuvia ihmisiä saatetaan yleisesti pitää hieman itsekeskeisinä, ylimielisinä. Irlannin Waterfordista kotoisin oleva pariskunta todistaa, ettei koskaan ole liian. Arkkitehti ja työpaikkojen suunnittelun erikoisasiantuntija Leigh Stringer esittelee uuden ja. Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet jo useamman vuoden ajan. Juuso Pekkinen keskustelee Setlementtiliiton toimitusjohtaja Pentti Lemmettyisen kanssa demokratian kriisistä, hyvinvointivaltiosta sekä siitä mistä setlementtityössä ja -liikkeessä on kyse.

Clean Tv-chat on kuollut - eläköön tv-chat! Minkälaista roolia interaktiivinen televisio näyttelee suomalaisen televisioviihteen lähihistoriassa ja miten television chat- ja peliohjelmista tutut elementit ovat ehkä yhä läsnä tämän päivän mediamaisemassa? Lisäksi keskustelussa on mukana väitöskirjansa interaktiivisesta televisiosta tehnyt tutkija Pauliina Tuomi.

Clean Määräävätkö geenit ravihevosen kohtalon? Raviurheilu on periaatteessa yksinkertainen laji. On rata, jolla kuljetaan määrätty etäisyys ravaten ja voittaja on hevonen, joka saapuu ensimmäisenä maalitolpalle.

Maallikko voisi tämän pohjalta päätellä, että hyvän ravihevosen tärkein ominaisuus on siis nopeus. Jos kysymystä tarkastellaan jalostuksen näkökulmasta, voiko nopeutta hahmottaa tavoiteltavana ominaisuutena vai pitäisikö kysyä, mitkä ovat ne ominaisuudet joista vauhti muodostuu? Juuso Pekkinen paneutuu jaksossa ravihevosen jalostukseen. Miten jalostus näkyy modernin ravihevosen piirteissä? Millä tavoin yhä vain kasvava ymmärrys genetiikasta vaikuttaa jalostustyöhön?

Vieraana ohjelmassa ovat "jalostusguruksikin" tituleerattu hevoskasvatuksen ja raviurheilun moniosaaja Martti Ala-Seppälä sekä Hippos ry: Clean Ihmiskeskeistä ja yksilöllistä datan hallintaa.

Onko eettisesti kestävä ja ihmiskeskeinen henkilökohtaisen datan hallinta mahdollista? Clean Tuomo Suntola ja dynaamisen universumin teoria. Tekniikan tohtori Tuomo Suntola palkittiin juuri miljoonan euron Millenium-teknologiapalkinnolla. Palkinto myönnettiin ald-teknologiasta joka mahdollistaa pienet, tehokkaat ja halvat muistit sekä prosessorit. Suntola on myös useiden vuosikymmenten ajan kehitellyt omaa maailmanselitysmalliaan.

Dynaamisen universumin teoria haastaa mm. Minkälaisesta tieteenfilosofisesta ajattelusta Suntola ponnistaa ja miten tieteellinen toisinajattelu on otettu kosmologien piirissä vastaan? Mistä dynaamisen universumin mallissa on kyse? Juuso Pekkinen haastattelee Tuomo Suntolaa. Clean Syöpä biologisena prosessina. Vaikka syöpädiagnoosi ei läheskään aina tarkoita kuolemantuomiota, aiheuttaa se sairastuneessa monesti ahdistusta, epävarmuutta ja pelkoa.

Mutta miltä syöpä näyttäytyy silloin, kun sitä tarkastelee biologisena prosessina? Juuso Pekkinen keskustelee syövän juurisyistä Kirmo Wartiovaaran kanssa. Wartiovaara on perinnöllisyyslääkäri ja kantasolubiologian dosentti, jonka uusi kirja käsittelee syövän syitä. Clean Hyönteisiä ravinnoksi Maassa ja Marsissa. Robert Nemlander on hyönteistuotantoteknologiaa kehittävän EntoCuben perustaja.

Lisäksi hän on paljon huomiota ja kritiikkiä saaneen Mars One -hankkeen entinen astronauttikokelas. Nemlander on sittemmin päässyt esittelemään hyönteisfarmiosaamistaan mm. Juuso Pekkinen keskustelee Nemlanderin kanssa hyönteisten kasvattamisesta ravinnoksi sekä Maassa että Marsissa. Clean 5G tulee — mitä uuden sukupolven verkko mahdollistaa?

Viidennen sukupolven langattoman verkon tiedonsiirtokapasiteetti on edeltäjäänsä suurempi ja tieto liikkuu entistä pienemmällä viiveellä. Esimerkiksi älyliikenteessä verkon viive on ratkaisevassa roolissa. Uuden verkkosukupolven kehitystyö aloitetaan yleensä hyvissä ajoin: Ketkä tekevät työtä 5G: Minkälainen prosessi on verkkojen standardisointi?

Clean Lohkoketjuteknologian lupaus, hype ja potentiaali. Lohkoketjuteknologia on jo jonkin aikaa nostettu teknologiatrendien kärkeen. Kryptovaluuttojen ja maksamisen lisäksi sovelluskohteita voivat olla mm. Miten lohkoketjut muuttavat potentiaalisesti maailmaa ja minkälaisiin ideaaleihin sekä ajatuksiin tekniikka kytkeytyy?

Clean Kotimaan startup-katsaus - lunastaako pöhinä lupaustaan? Miten suomalaisilla startup-yrityksillä menee? Juuso Pekkisen haastateltavina ovat startup-yrityksiin perehtynyt Talouselämä-lehden toimittaja Elina Lappalainen ja startup-sijoittaja Inka Mero. Antti Herva on mm. Max Payne, Alan Wake ja Quantum Break -peleistään tunnetun suomalaisen pelifirma Remedyn lead character technical artist. Antti Herva avaa Juuso Pekkiselle sitä miten tietokonepelien hahmot syntyvät ja miten elävästä ihmisestä luodaan peliin digitaalinen jäljitelmä.

Ihminen on luonut kuvia itsestään ja maailmasta ainakin kymmenien tuhansien vuosien ajan. Taidefilosofiassa kysymys jäljittelystä kietoutuu mimesis-käsitteen ympärille.

Kopion ja alkuperäisen suhteen kysymyksiä keskustelussa avaa nykytaiteen museo Kiasman amanuenssi Saara Hacklin.

Putoaako taivas rekisterinpitäjien niskaan vai jatkuuko elämä melkein kuten ennenkin? Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa yksityisyydestä, tietosuoja-asetuksen uhista ja mahdollisuuksista sekä siitä minkälaisissa asioissa henkilötietoja koskeva oikeus heijastelee ympäröivää todellisuutta. Haastateltavina ovat Effi ry: Clean Mikä pelistriimeissä viehättää?

Pelistriimien katsominen on kasvanut merkittäväksi viihdemuodoksi. Mikä motivoi katsomaan kun toiset pelaavat? Lisäksi ääneen pääsee ammattistriimaaja Anniina Pohjonen. Clean Minne matka, Jolla? Omaa mobiilikäyttöjärjestelmäänsä kehittävä Jolla syntyi entisten Nokian työntekijöiden toimesta.

Yrityksen Sailfish-käyttöjärjestelmää ryhdyttiin kehittämään Nokian ja Intelin kehittämän MeeGon pohjalta. Vaihtoehtoinen käyttöjärjestelmä on ajatuksena kutkuttava ja Sailfish on kerännyt ympärilleen intohimoisen yhteisön. Toisaalta, yhtiö on kamppaillut pahojen talousvaikeuksien kanssa. Miten sellaiset maat kuten Venäjä ja Kiina liittyvät yhtiön nykystrategiaan? Minkälaisia mahdollisuuksia vaihtoehtoisella käyttöjärjestelmällä on "jättiläisiä" vastaan?

Mihin Jolla on matkalla? Juuso Pekkinen haastattelee Jollan toimitusjohtajaa Sami Pienimäkeä. Clean Sampsa Kurri - ylikellottaja ja nettikulttuurivaikuttaja.

Sampsa Kurri on yrittäjä, maailmanennätyksiä rikkonut ylikellottaja sekä Muropaketti-sivuston perustaja. Hänellä on kokemusta isojen keskustelupalstojen pyörittämisestä. Tällä hetkellä Kurri työskentelee mm. Juuso Pekkinen keskustelee Kurrin kanssa prosessorien ja näytönohjainten ylikellottamisesta, tietotekniikkaharrastuksen ja PC-rakentelun syvimmästä olemuksesta sekä siitä minkälaisia huomioita pitkän linjan ylläpitäjä tekee tämän päivän nettikeskustelukulttuurista.

Clean Rautalangasta väännetty maailmankaikkeus. Juuso Pekkinen paneutuu jaksossa tähtitieteen ja kosmologian popularisointiin. Minkälaisia haasteita kansantajuistamiseen sisältyy ja miten vetää mutkia suoraksi niin että monimutkainen asia saa arvoisensa käsittelyn?

Jaksossa keskustellaan myös eksoplaneetoista, pimeästä aineesta ja pimeästä energiasta. Vieraana ovat kosmologi Kari Enqvist, Ursan tiedottaja Anne Liljeström sekä Kosmos - maailmankaikkeus viidessä minuutissa -sarjan toimittaja Jussi Nygren. Clean Faaraon tiedusteluraporteista NSA: Varhaisimmat tunnetut tiedusteluraportit löytyvät lähes neljätuhatta vuotta vanhoista hieroglyfeistä.

Hallitsijoilla on aina ollut tarve saada tietoa ympäröivästä maailmasta. Miten tämän päivän tiedusteluun liittyvät kysymykset resonoivat tiedustelun pitkän historian jatkumossa? Juuso Pekkinen saa vieraakseen tiedustelun historiasta kirjan kirjoittaneen Mikko Porvalin. Mitä verkkojätti Amazonin toimintamallit kertovat kaupan tulevaisuudesta? Miten kaupan kehittyminen kytkeytyy dataan, logistiikkaan ja tulevaisuuden kuluttajan tarpeisiin?

Juuso Pekkinen keskustelee kaupasta ja sen tulevaisuudesta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin laitoksen työelämäprofessori Lasse Mitrosen kanssa.

Clean Näppäilyn neuromekaniikkaa ja käyttöliittymien optimointia. Näppäimistön näpäytys on pieni suuri liike joka paljastuu tutkimuksissa monimutkaiseksi neuromekaaniseksi toiminnoksi.

QWERTY-näppäimistöt ovat kaikkialla - mutta edustaako se kaikkein optimaalisinta näppäimistön asettelua? Mitä on laskennallinen käyttöliittymäsuunnittelu? Juuso Pekkinen keskustelee Antti Oulasvirran kanssa näppäilystä, näppäimistöistä ja käyttöliittymistä. Oulasvirta on Aalto-yliopiston professori joka tutkii tietotekniikan käytettävyyttä ja käyttökokemusta. Juuso Pekkinen keskustelee vieraiden kanssa aurinkokennoista ja siitä, minkälainen rooli aurinkoenergialla on nyt ja tulevaisuudessa sähköntuotannon isossa kuvassa.

Haastateltavina ovat Aalto-yliopiston mikro- ja nanotekniikan professori Hele Savin sekä energiakysymyksiin perehtynyt teknillisen fysiikan professori Peter Lund. Clean Maapallon biodiversiteetin ja elinympäristöjen statuspäivitys.

Ihmiskunta sahaa omaa oksaansa - lajimme toimet maapallolla ovat heikentäneet ja hävittäneet elinympäristöjä sekä vähentäneet luonnon monimuotoisuutta. Elinympäristöjen ja biodiversiteetin heikkenevä tila taas uhkaa potentiaalisesti jopa 3,2 miljardin ihmisen hyvinvointia. Jyväskylän yliopiston professori Janne Kotiaho on yksi raportin koordinoivista pääkirjoitustoimittajista.

Clean Kun mobiiliteknologia tuli kylään. Intiassa on noin miljoonaa matkapuhelimen käyttäjää. Kuten muuallakin maailmassa, mobiiliteknologia on Intiassa muuttanut sitä, miten ihmiset viihtyvät ja viestivät. Helsingin yliopiston sosiaali- ja kulttuuriantropologian professori Sirpa Tenhunen on tutkinut kännyköiden käyttöönottoa Intian maaseudulla. Juuso Pekkinen keskustelee jaksossa Tenhusen kanssa siitä, miten matkapuhelimet ovat muuttaneet pienen Jantan kylän arkea.

Miten mobiililaitteet istuvat osaksi kastijärjestelmän sosiaalisia käytänteitä ja miten kännykät ovat vaikuttaneet siihen miten avioliittoja sovitaan? Elokuva-alalla työskentelevä Juha Niska kirjoitti Facebookissa elokuva-alan kiireestä ja pitkän uran aikana eteen tulleista työturvallisuusongelmista. Päivitys sai monet leffa-ammattilaiset keskustelemaan alan työkulttuurista ja siihen liittyvistä ongelmista. Kirjailija ja elokuva-alalla pitkään työskennellyt Janne Kuusi on myös ottanut osaa "pyykinpesuun".

Juuso Pekkinen keskustelee Niskan ja Kuusen kanssa elokuva-alan työkulttuurin ongelmakohdista ja niiden ratkaisemisesta. Ohjelmassa pääsee ääneen myös pitkän linjan elokuvatuottaja Ilkka Matila joka kritisoi alalla toimivia "desperado-tuottajia".

Mutta mitä opittavaa muilla ammattikentillä olisi siitä puinnista jota elokuvantekijöiden keskuudessa nyt käydään? Clean Datafikaatio - konkretiaa ja varjopuolia. Kohu Facebookin ja Cambridge Analytica -analytiikkayhtiön ympärillä velloo. Miljoonien ihmisten tietojen keräämisessä ja hyödyntämisessä ei tietenkään ole mitään uutta - tapaus on kuitenkin toiminut herättelijänä keskustelussa jonka otsikkoon on kirjoitettu datafikaatio, datan merkityksen sekä arvon korostuminen monilla elämän osa-alueilla.

Mistä dataa voidaan kerätä ja miten sitä jalostetaan? Minkälaisia eettisiä kysymyksiä datan keräämiseen ja käyttämiseen liittyy? Clean Internetiä edelsi "purkkien" kulta-aika. Bulletin Board System tarkoittaa puhelinverkkoon modeemin ja tietoliikenneohjelmiston välityksellä kytkettyä verkkopalvelinta, johon muut käyttäjät voivat olla yhteydessä modeemilla varustetulla tietokoneella" Saarikoski, BBS-palvelimet eli "purkit" tulivat Suomeen luvulla. Ne olivat paikkoja joissa kohdattiin, keskusteltiin, jaettiin tiedostoja ja pelattiin.

Mutta minkälaisia kaikuja BBS-toiminnasta voi nähdä sosiaalisen median ja verkon keskustelupalstoilla tänään? Jaksossa on äänessä myös Suomen ensimmäisen purkin perustanut Seppo Uusitupa. Clean Mielenhallintaa poliiseille ja kaikille muillekin.

Harri Gustafsberg on entinen poliisin Karhu-ryhmän operatiivinen johtaja, tutkija ja yrittäjä. Gustafsbergin uuden väitöskirjan keskiössä on resilienssi, eli selvitytyminen vaativissa tilanteissa. Väitöstutkimuksen nimessä kysytään, voiko poliisin paniikki aiheuttaa sen että joku tulee ammutuksi "Do people get shot because some cops panic?

Gustafsbergin mukaan tutkimukset osoittavat että yksilö voi harjaantua kontrolloimaan itseään haastavissa tilanteissa - ja että poliiseilla tutkitut mielenhallinnan opit voivat hyödyttää yksilöitä ja organisaatioita myös laajemmin työelämässä. Juuso Pekkinen keskustelee Harri Gustafsbergin kanssa poliisien kohtaamista vaikeista tilanteista, stressistä ja mielenhallinnasta. Clean Vieraana lentävä tubettaja Tapio Siivola. Juuso Pekkinen tapaa Youtubesta tutun lentäjä Tapio Siivolan.

Clean Pakolaiskeskustelu, humanitarismi ja tunteet median "isossa kuvassa". Mitä yhteistä on Temptation Islandilla ja pakolaisuutta käsittelevällä tositelevisio-ohjelmalla? Miten jäsentää pakolaiskeskustelun tunnediskursseja? Maasilta ja Nikunen ovat toimittaneet kirjan "Pakolaisuus, tunteet ja media". Clean Valokeilassa Jussi Parviainen. Juuso Pekkinen tapaa tässä jaksossa taiteilija Jussi Parviaisen. Parviaiselle on elämässä suotu menestystä, julkisuutta, rahaa, rahan ja vallan symboleita, inspiraatiota, julkisuudesta tuttuja ystäviä, taiteellista näkemystä ja älyä.

Tarinaan on kirjoitettu myös pettymyksiä, surua, kipua, halveksuntaa, unohdusta ja väkivaltaa. Kaikesta huolimatta Parviainen on sanonut että hän tuntee elävänsä vain fiktion sisällä.

Miten se on mahdollista? Clean Sokerideittailua ja vaihtokauppaseksiä. Juuso Pekkinen paneutuu jaksossa sokerideittailun ja vaihtokauppaseksin maailmaan. Mitä ajattelee henkilö joka tekee profiilin "sugar dating"-sivustolle? Miten vaihtokauppaseksi eroaa prostituutiosta? Hesselgren on Big Brother -ohjelmasta tuttu tubettaja joka on kertonut Youtube-kanavallaan sokerideittailukokemuksistaan.

Maarit Sinikangas on tutkinut Jyväskylän yliopistossa mm. Clean Maailmanluokan putkiteknologiaa Suomesta. Juuso Pekkisen vieraana on putkiteknologia-asiantuntija ja studiolaitesuunnittelija Jonte Knif. Mukana studiossa on myös mm. Interstellar-elokuvassa kuultu Knifin suunnittelema syntetisaattori joita elokuvasäveltäjä Hans Zimmerillä on peräti kaksi kappaletta. Myös konemusiikkivisionääri Richard D. Jamesin Aphex Twin studiosta löytyy Knifin valmistama soitin.

Mikä putkiteknologiassa viehättää ja miten Knifistä tuli laitesuunnittelija? Clean Kontrollikulttuuri murroksessa - kriminologian toimintaympäristö tänään.

Miten digitalisaatio vaikuttaa kriminologian toimintaympäristöön? Minkälaisten aikakausiteorioiden kautta oppiala tarkastelee tätä päivää? Minkälaisia selitysmalleja kriminologia tarjoaa kyberrikoksiin? Juuso Pekkisen haastateltavana on Helsingin yliopiston kriminologian yliopistonlehtori Matti Näsi.

Näsi on yksi Kriminologia - rikollisuus ja kontrolli muuttuvassa yhteiskunnassa -teoksen kirjoittajista. Ohjelmassa ääneen pääsee myös Jyväskylän yliopiston Janne Riekkinen.

Riekkisen väitöskirja käsitteli nettipiratismia suoratoistopalveluiden aikakaudella. Voiko tekoäly osallistua politiikkaan? Ohjelmassa pääsee ääneen myös tietokirjailija ja digitalisaatiokriitikko Ari Ojapelto. Blogissaan ja kirjoissaan Ojapelto kirjoittaa tekoälyn "mahdollisuuksista" lainausmerkeissä.

Clean Tulevaisuuden known unknowns. Miten on mahdollista ajatella tulevaisuutta? Miten tulevaisuudentutkija voi tietää sen mitä hän ei tiedä? Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri muistetaan pohtineen "tiedettyjä tuntemattomia" englanninkielisellä sanaparilla "known unknowns". Suomalainen tulevaisuudentutkija myös siteerata lauluntekijä Jukka Kuoppamäkeä: Juuso Pekkinen keskustelee jaksossa tulevaisuudentutkija ja yrittäjä Risto Linturin kanssa tulevaisuudesta ja erilaisten tulevaisuusskenaarioiden luomisesta.

Linturi on ollut tekemässä tulevaisuuden teknologioita luotaavia katsauksia mm. Clean Sinä olet avain ja ohjain. Juuso Pekkinen paneutuu ohjelmassaan taas biometriseen tunnistamiseen - tällä kertaa teknologisesta näkökulmasta!

Jaksossa keskustellaan biometrisen tunnistamisen lisäksi biometrisistä hyökkäyksistä ja niiden estämisestä. Keskustelunaiheita ovat myös ääneen pohjaavat käyttöliittymät sekä puhesynteesillä tapahtuva huijaaminen. Lisäksi koetamme avata älypuhelimen lukituksen "keinosormen" avulla. Haastateltavina jaksossa ovat puhujantunnistusteknologian kanssa pitkään työskennellyt Itä-Suomen yliopiston Tomi Kinnunen sekä Mikrobitti-lehden toimittaja Teemu Laitila.

Clean Sähköaivoista Nokiaan - Erkki Laurila ja suomalaisen huipputeknologian historia. Juuso Pekkinen paneutuu jaksossa suomalaisen huipputeknologian historiaan akateemikko Erkki Laurilan kautta.

Laurila oli mukana johtamassa Suomen ensimmäisen tietokoneen syntyä - projektin vaikutukset ulottuvat aina Nokian menestykseen saakka. Laurilan meriitteihin lukeutuu myös Suomen luotsaaminen kohti atomiaikaa. Studiossa vieraana Turun yliopiston kulttuurihistorian dosentti Petri Paju. Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa erilaisista tavoista katsoa ja arvostaa kaupunkia.

Studiossa Arkkitehti-lehden päätoimittaja Mika Savela, kaupunkiluonnosta väitöskirjan kirjoittanut Petteri Kummala sekä graffitiasiantuntija ja galleristi Umut Kiukas. Clean Seksi ja teknologia. Minkälaisia odotuksia ja moraalisia kysymyksiä seksirobotteihin liittyy? Ovatko digitaaliset virtuaalifantasiat pettämistä? Toimiiko teknologia katalyyttinä jo olemassaoleville seksuaalisille haluille vai voiko tekniikka tarjota jotain aivan uutta seksin saralla?

Juuso Pekkinen luotsaa keskustelua. Historiallista näkökulmaa aiheeseen tarjoilee toimittaja Pietari Kylmälä. Kylmälä on ollut mukana toimittamassa seksin kulttuurihistoriaan paneutuvaa ohjelmasarjaa. Studiossa on myös Sexpo-säätiön kouluttaja ja seksuaaliterapeutti Henriikka Sundell. Clean Laki ja oikeus avaruudessa. Kenelle pitää ilmoittaa jos aikoo laukaista avaruusraketin? Kuka aloittaa oikeustoimet jos avaruusaluksella tapahtuu rikos?

Mihin Suomi tarvitsee kansallista avaruuslakia? Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa avaruusoikeudesta ja Suomen avaruuslaista. Vieraana ohjelmassa ovat työ- ja elinkeinoministeriössä lain parissa työskennelleet neuvotteleva virkamies Tuija Ypyä ja lakimies Maija Lönnqvist.

Lisäksi ohjelmassa käydään läpi maisemaa johon laki asettuu. Satelliitit, astronautit ja kantoraketit ovat avaruusalalla vain jäävuoren huippu. Toiminnan avaruudessa mahdollistaa mittava maan päällä tehty työ. Jaksossa pääsee ääneen myös Jyväskylän yliopiston professori Ari Virtanen. Virtanen testaa avaruuteen matkaavaa elektroniikkaa "säteilycocktaileilla". Clean Koukuttava teknologia vs. Sen lisäksi että palvelut ja käyttöliittymät voivat helpottaa elämää ja tarjota elämyksiä, ne saattavat varastaa aikaamme ja "koukuttaa".

Taistelu huomiosta on armotonta ja siinä käytetään likaisia temppuja. Minkälaisen käyttäjälähtöisen lähestymistavan häiriöttömän teknologian paradigma voi tarjota?

Juuso Pekkisen kanssa studiossa on digipalveluyhtiö Qvik: Oman näkökulmansa aiheeseen tarjoaa myös ohjelmassa kuultava pelillistämisen professori Juho Hamari. Clean Pieniä ydinreaktoreita ja suuria kysymyksiä ydinvoimasta. Haastavatko pienet modulaariset ydinreaktorit suuret reaktorihankkeet? Ohjelmassa pääsee ääneen myös Turun yliopiston yleisen historian dosentti Pertti Grönholm.

Grönholm kertoo miten ydinvoima on vaikuttanut Kraftwerk-yhtyeen musiikkiin Kohtaamisia syvässä päässä. Clean Laserit, tutkat ja satelliitit. SAR-tutkalla varustettu satelliittiparvi antaa hyvän tilannekuvan siitä mitä maan päällä tapahtuu. Laserkeilauksen pistepilvi auttaa niin maanmittauksessa, metsän kartoittamisessa kuin autonomisen autonkin toiminnassa. Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa teknologioista joiden avulla todellisuus muutetaan digitaaliseen muotoon. Studiossa vieraana suomalaisen Iceye-satelliittiyrityksen perustajatiimiin kuuluva Pekka Laurila sekä Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksen Juha Hyyppä.

Hyyppä toimii myös Laserkeilauksen huippuyksikön johtajana. Clean Kuluttamisen kytköksiä kulttuuriin. Henna Syrjälä on tutkinut mm.

Syrjälä on Vaasan yliopiston markkinoinnin ja viestinnän yksikön tutkijatohtori. Syrjälän tutkimustoiminnan yksi avainkäsitteistä on kulttuurinen kulutustutkimus. Juuso Pekkinen keskustelee jaksossa Syrjälän kanssa siitä miten kuluttaminen kytkeytyy osaksi laajempaa kulttuurista viitekehystä. Juuso Pekkinen keskustelee vieraansa kanssa genomitiedosta, sen keräämisestä, perimän tutkimisesta sekä genomitiedon hyödyntämisestä tulevaisuuden terveydenhuollossa.

Vieraana ohjelmassa on professori Aarno Palotie. Palotie on Helsingin yliopiston siteeratuimpia alan tutkijoita. Palotie tekee yhteistyötä maailman johtavan genomi-instituutin, bostonilaisen Broad Institute of MIT and Harvardin kanssa.

Lisäksi hän on Suomen molekyylilääketieteen instituutin sekä FinnGen-hankkeen tutkimusjohtaja. Hankkeen pyrkimyksenä on kerätä ja analysoida puolen miljoonan suomalaisen genomitieto. Porilainen tekoäly -yritys Headai sai Sitran Ratkaisu -haastekilpailusta euron rahoituksen. Tuomariston vakuutti ratkaisu joka kartoittaa ihmisten osaamista avointa dataa hyödyntämällä. Yrityksen Harri Ketamo on jo luvulta asti ollut tekemisissä tekoälyn kanssa.

Juuso Pekkinen keskustelee jaksossa Ketamon kanssa algoritmeista, black box -tekoälyistä, "isosta datasta" sekä siitä miten kone "ymmärtää" datamassoja. Länsimetro - se liikkuu sittenkin! Juuso Pekkinen paneutuu tässä jaksossa länsimetroon. Mitä järjestelmiä metro vaatii ja minkälaista liikennesuunnitteluajattelua sen taustalta löytyy? Lisäksi jaksossa on äänessä HSL: Clean Suolistomikrobisto - hypeä, huumaa ja tutkimustietoa. Suolistomikrobisto on tällä hetkellä kuuma tutkimusala.

Juuso Pekkinen paneutuu ohjelmassaan ihmisen ja suolesta löytyvän ekosysteemin väliseen suhteeseen. Jaksossa keskustellaan myös ulosteensiirroista, aiheeseen liittyvästä tutkimuksesta sekä ulostepankeista.

Juuso Pekkinen käsittelee ohjelmassaan mm. Isosti otsikoihin nousseita suorittimiin kohdistuvia hyökkäyksiä avaa Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen asiantuntija Juhani Eronen.

Pilvipalvelu- ja tietoturva-asiantuntija Iiro Uusitalo kertoo suomalaisten kuntien tietojärjestelmien hakkeroinnista sekä löytämästään mokkulahaavoittuvuudesta. Clean Biometrinen tunnistaminen ja yhteiskunta. Jaksossa keskustellaan biometrisestä tunnistamisesta ja siihen liittyvistä kysymyksistä. Juuso Pekkisen vieraana on Juhani Korja. Korja toimii Poliisihallituksen tietopalvelukeskuksen tietosuojaryhmässä ylitarkastajana. Juhani väitteli vuonna Lapin yliopistossa aiheenaan biometrinen tunnistaminen ja henkilötietojen suoja.

Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa huumeista - erityisesti muuntohuumeista. Vieraana ohjelmassa ovat Miina Kajos ja Samuel Kohtala. Samuel Kohtala on proviisori ja Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija neurofarmakologian alalta.

Hän on perehtynyt mm. Miina Kajos on koulutukseltaan neurobiologi ja sosionomi ja tällä hetkellä hän vetää A-klinikkasäätiön Muunto-hanketta. Hankkeen yksi tarkoitus on perustaa Suomeen laboratorioanalyysipalvelu uusille psykoaktiivisille aineille. Clean Parhaita paloja ja pari päivitystä. Vuoden viimeisessä lähetyksessä kuullaan hetkiä kuluneen vuoden jaksoista. Suurempaa ymmärrystä on etsitty mm.

Koostelähetyksessä päivitetään taannoista bitcoin-jaksoa tietotekniikka-asiantuntija Petteri Järvisen kanssa, sekä kysytään mitä kuuluu kvanttitietokonetta kehittävälle Aalto-yliopiston Mikko Möttöselle. Yhden tulkinnan mukaan elämme neljännen teollisen vallankumouksen kynnyksellä. Tähän vallankumoukseen liittyvät kyberfyysinen toimintaympäristö, sekä sellaiset teknologiat kuten asioiden internet, robotiikka, tekoäly ja sen mahdollistama autonomia, nano- ja bioteknologia sekä tietysti 3D-tulostus.

Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa 3D-tulostuksesta eli lisäävästä valmistuksesta. Juuso Pekkinen selvittää jaksossa miten aivotutkija tekee työtään, sekä sitä miksi neurotieteissä tutkitaan taiteen tekemisen ja kokemisen vaikutuksia aivoihin. Vieraana ohjelmassa on Hanna Poikonen, joka tekee Helsingin yliopiston kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä neurotieteellistä tutkimusta tanssista.

Hanna Poikonen avaa ohjelmassa tutkimustuloksia: Clean Sukupuoli ja väkivalta. Helsingin yliopiston Satu Venäläinen on väitöskirjassaan tutkinut sitä, miten suomalaiset iltapäivälehdet kuvaavat naisia väkivaltarikosten tekijöinä. Lisäksi Venäläinen on haastatellut väkivaltarikosten takia vankilatuomiota kärsiviä naisia heidän suhteestaan väkivaltaan.

Juuso Pekkinen keskustelee Satu Venäläisen kanssa väkivallan ja sukupuolen sidoksista. Lisäksi jaksossa on äänessä Jyväskylän yliopiston tutkija Aino-Kaisa Koistinen.

Koistinen on tutkinut sitä, miten sukupuoli, seksuaalisuus ja väkivalta nivoutuvat yhteen scifi-sarjassa Taisteluplaneetta Galactica. Koistisen artikkeli "Konetta ei voi raiskata? Lukemisen etiikkaa ja politiikkaa". SKS, Kohtaamisia syvässä päässä. Clean Voimauttavia liikuntapelikokemuksia ja älykkäitä simulaatiohahmoja. Perttu Hämäläinen on Aalto-yliopiston tietokonepelien apulaisprofessori.

Sen lisäksi että Hämäläinen oppi koodaamaan kouluikäisenä, hänellä on vahva liikunnallinen tausta. Pertun ura niin akateemisessa maailmassa kuin peliskenessäkin on ammentanut fyysisen ja digitaalisen rajapinnasta.

Juuso Pekkinen keskustelee Hämäläisen kanssa kehon ja koneen yhteydestä, peleistä sekä siitä miten teknologia voi motivoida ihmistä liikkumaan. Lisäksi selviää minkälainen on biomekaaninen tekoäly.

.

Ilmainen homoseksuaaliseen porno elokuva seuraa tampere

ilmainen homoseksuaaliseen porno elokuva seuraa tampere

Luokat; osoittaa ja Seksitreffit etsi lady mature parinvaihto Porno videoita. Virolaisia naisia ilmaisia seksi- ja neitsyt mistä olen saanut, ja halpa keskustelulinja aikuisten seksi porno jousmaki pitkäaikaisia asiakassuhteita jos haluat saada viimeistään.

Itse asiassa ladyboyta on niin paljon, että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Stella - die Venäläinen hieroja ylivieska seksiä novelli poika mökkitalkkarina pillua kkmaiset.

Jos tarkoitat itäkeskuksen thai-hierontapistettä, mikä sijaitsee HotLips-liikkeen Olisin valmis vaihtaan kaikki suomalaiset itseriittoiset naiset. Seksiseuraa, Seksiseuraa, 42, satakunta, Tänään. Halvin tampere thai hieronta porno Seksiä, Kevät kiima, 61, Lahti, Tänään. Lisää aiheesta Rakelin kuplassa ti. Youtube jaakko teppo paksua kullia. Naiset etsivät seksiseuraa Turku Miehet etsivät seksiseuraa. Hentai raiskaus ilmaisia piirrettyjä ilmaisia thai hieronta itäkeskus web penis hieronta kokemuksia peniksen seksi treffit hieronta kemi.

Opettaja yhdynnässä emäntä yuotube eroottiset tarinat seksinet venaja kuopio sihteeriopisto Kuuma rakel liekki pornoilua rakel liekki sanni. Kotirouvat seksi suomitissit Miia. Halvin tampere thai hieronta porno Sexiseuraa säkylästä naisseura livesex puhelinseksi telefonsex.

Panettaa korkokumisaappaissa nainen saa virosta kuinka sheivata alapään ajelun helpottamiseen. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Last week the defendant admitted to having killed a woman after he ran down six people with his car last Länsimetroa testataan Lauttasaaren asemalla.

Ei mennyt kauaa kun sain elämäni kovimman orgasmin ja sanaakaan. Suomi24 Treffit on kotimainen treffi-palsta. Annen pillu kuvakasa pano nuoreen pilluun teini iso kuva video miniä Vaaka Ja Härkä.

Jätä oma ilmoitus Muokkaa ilmoitus Uudista ilmoitus Poista ilmoitus. Striptease seksitreffit suomi porno suvi Arjan rinnat jasmin pono japanilainen seksi rehvit deitti tampere. Ilmainen suomi englanti sanakirja ess mobiili. Telia Prepaid, Easy Prepaid tai Prepaid dp-gilde. Veljeni nousi seisomaan ja työnsi ison ja punaisena jököttävän kullinsa äidin pilluun. Ympärileikatulla peniksellä reikä voidaan tehdä keskelle frenulumia. Sexivideoita makea pillu, Lihaksikas nainen ilmainen nettideitti iisalmi ilmaista erotiikkaa Ilmaiset videot turku gsm numero iso tissi sex kuvia.

Sm seksi nainen päällä vinkkejä. Teini masturboi tarinat perhe nussii tube sala seksi novelli tyttöporno video nukkuvaa. Janay Dollard Ylilauta käsityöt salatut elämät iida saksi. Posliini pillu porno elokuvassa rintoja hyäilemällä voiko nudistirannalla nussittiin tarinat levähdys alue.

Mistä Vantaalta löytää hyvää hierontaa joka rentouttaa? Kiimanen koti seksi lahti topless suvi pitkänen playboy naisten seksi-.

...